Sport i TV
Re: Sport i TV
Ma znam, ali kontam neka sačeka još malo, ako mu je značajna Primera i NBA.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa to je i najpametnije, ne treba se sad zalijetati zbog jedne lige koja ce naredne sezone promjeniti kanal.
Mislim da Rio zna kad se ta prava biraju pa nek nas obavjesti
Mislim da Rio zna kad se ta prava biraju pa nek nas obavjesti

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sport i TV
Ma nema šanse da SK izgubi ni NBA ni primeru, jednostavno sa stranim kapitalom koji imaju mogu samo napredovat i uzimat još ponešto, kao sto su ove godine ABA ligu i njemački kup 

Na jesen se pokrece Al jazeera-in sportski dio Bein sport balkans te mozemo ocekivati da poprilicno uzdrmaju trziste,iskreno jedva cekam,pun mi je i arene i sportkluba i njihovog prepucavanja preko ledja ljubitelja sporta.
A da vidim ko se sa njima moze nositi po pitanju kupovine prava.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
Malo da dodam neke stvari koje prenosi ARENA ,vjerovatno si zaboravio u brzini:Kosarka-Grcka liga,fudbal:Grcka i Belgijska liga,Svjetska liga u odbojci ,Ragbi kup nacija,Aviva championship i Heineken cup,Atletika dijamantska liga i 99% MLB od 2 aprila!Otelo je napisao/la:SK prenosi, makar ove sezone : NBA, Euroligu, ABA ligu, VTB, Njemacku te Talijansku ligu u kosarciBelminM23 je napisao/la:Ovdje sam negdje vidio prije da ste pisali šta sve od sportova prenosi SportKlub, EuroSport i Arene.
Pa ako neko ima to, da ovdje postavi, konkretno zanima me SK i ES.
Planiram sebi uzeti ovaj TotalTV, pa da znam na čemu sam.
Hvala.
Onda od rukometa: Asobal liga
Hokej: KHL, EBEL
Automoto: F1, Moto GP, NASCAR
Odbojka: Talijani i Liga Prvaka
Zimski sportovi: Snowbording
Nogomet: Premier Liga, Primera, Njemacki kup, talijanski kup, Austrijska, Portugalska, Danska i Nizozemska liga, onda nize engleske lige te Segundu i Švicarsku ligu te sve tekme kvalifikacija u Europi za EURO te WC do 2018. cini mi se![]()
Tenis: Sve moguce i nemoguce
Eurosport:
Kosarka: Eurocup
Hokej: Nista
Automoto: Isto nista, cini mi se
Zimski sportovi: Skijanje, skokovi, biatlon itd...
Nogomet: Bundesliga, YCL, tamo prvenstvo Azije, Afrike, NCAA soccer i moguce jos nesto (mislim da FA kup prenose od naredne sezone)
Onda ima snooker, pikado, kuglanje, neka takmnicenja mladih, SP u plivanju, atletici, skijanju, skokovima.....
Ugl. kanal za one ne bas previse popularne sportove
Arena:
Kosarka: NCAA, ACB liga, Kup Radivoja Koraca, Copa del Rey i NCAA
Hokej: NHL
Automoto: WRC,DMT, ugl. sve osim F1 i Moto GP
Zimski sportovi: Tu bas nemaju nista
Nogomet: Talijani, Francuzi, nase krkan lige, Argentinska, Brazilska, LP, LE, CO Cup, Copa del Rey. Ima jos nesto![]()
Onda NFL, nesto malo tenisa, LP u rukometu, vaterpolo, SEHA liga
Et, onako okvirno
Kakav bi to bum bio, koliko su pouzdane informacijemadridist je napisao/la:Na jesen se pokrece Al jazeera-in sportski dio Bein sport balkans te mozemo ocekivati da poprilicno uzdrmaju trziste,iskreno jedva cekam,pun mi je i arene i sportkluba i njihovog prepucavanja preko ledja ljubitelja sporta.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
http://teve.ba/article/19850/digiturk-prodat-al-jazeeri" onclick="window.open(this.href);return false;
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ES prenosi tri Grand Slama (Australian Open, Rolanf Garros, US Open) i neke još ATP 250 i 500 turnire.
Po meni je puno isplativije uzeti dreambox (cs) i ne moraš brinuti ko šta prenosi. Imaš i SK-ove i AS-ove i ES ma sve živo i to u HD rezoluciji, dobro osim SK-ova. Bar ih ja nemam. Jest kad prvi put to uvodiš skupo, treba oko 500 KM za kupovinu potrebnih dijelova (tanjur, motor, LNB, reciver HD). Ali poslije mjesečno oko 12 KM a imaš sve moguće kanale, možeš čak gledati i 2. ligu Estonije.
Po meni je puno isplativije uzeti dreambox (cs) i ne moraš brinuti ko šta prenosi. Imaš i SK-ove i AS-ove i ES ma sve živo i to u HD rezoluciji, dobro osim SK-ova. Bar ih ja nemam. Jest kad prvi put to uvodiš skupo, treba oko 500 KM za kupovinu potrebnih dijelova (tanjur, motor, LNB, reciver HD). Ali poslije mjesečno oko 12 KM a imaš sve moguće kanale, možeš čak gledati i 2. ligu Estonije.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobro tu se mora dodati i barem 20km mjesecno za stabilnu internet vezu bez koje je cs nemoguc.
Yebi ga cs je zakon ,nije nam svima dostupan,u vrijeme EMU-a sam sve to gledao s bratom koji se u tim vodama bolje snalazi,kad je nagra pala vise nismo pokusavali,obaveze ...
Yebi ga cs je zakon ,nije nam svima dostupan,u vrijeme EMU-a sam sve to gledao s bratom koji se u tim vodama bolje snalazi,kad je nagra pala vise nismo pokusavali,obaveze ...
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odakle ti info, nisam naletio nigdje na to. A bilo bi zaista fantastičnomadridist je napisao/la:Na jesen se pokrece Al jazeera-in sportski dio Bein sport balkans te mozemo ocekivati da poprilicno uzdrmaju trziste,

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobro bi ovo bilo, zaista bi razbucali ove bezobrznike koji se inate, red je da ih neko počisti.madridist je napisao/la:http://teve.ba/article/19850/digiturk-prodat-al-jazeeri
AJ radi velike stvari i sa ovim informativni kanalom, mnogo razni emisiji, dobri vijesti iz zemlje i svijeta. Mogu samo zamisliti kako bi odradili i ovaj dio. Vjerovatno bi sakupili i sve što valja od komentatora.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A večina ima barem 5 mbps, što sasvim dovoljno. I ja sam nakon što je nagra pala prešao na ovo, nagra bila zakon, pogotovo ubacivanje ključeva.madridist je napisao/la:Dobro tu se mora dodati i barem 20km mjesecno za stabilnu internet vezu bez koje je cs nemoguc.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Prenosi ali dosta rijetko. Tu i tamo neku tekmu da popune shemu.Bassha je napisao/la:Je li ono SK prenosi VTB ligu ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koliko su sezona otkupili prenosa ?Otelo je napisao/la:Prenosi ali dosta rijetko. Tu i tamo neku tekmu da popune shemu.Bassha je napisao/la:Je li ono SK prenosi VTB ligu ?
Bilo bi dobro da VTB predje na Arenu
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Iskreno, ne znam. Bio je VTB jedne sezone i na Areni pa je naglo prešao na SK nakon samo 3-4 utakmnice na Areni.
Mada, mislim da bi to trebalo isteci ove ili eventualno naredne sezone pa cemo vidjeti
Mada, mislim da bi to trebalo isteci ove ili eventualno naredne sezone pa cemo vidjeti

baš simpatična ova cura na areni što vodi pregled talijanske lige, dobro barata sa imenima igrača i klubova.
imal kakav fejsbuk, twiter, instangram
imal kakav fejsbuk, twiter, instangram

nema potpisa
STO SE TICE SK ONI CE ZADRZATI I NBA I PRIMERU I MOZDA CAK OTKUPE PRAVA ZA LP I EL JER VEC PRENOSE I UEFINE KVALIF.TAK ODA OVO DODJE KAO LOGICAN SLIJED (ILI COPA LIBERTADORES)
A U TOM SLUCAJU GUBE F1
DOK SU TAKODJE NAZNAKE DA BI LEGENDARNI KOM S.TOPALBECIREVIC OD SLIJEDECE SEZONE MOGAO DOCI NA SK JER BI BILO DOSTA TESKO DA UKOLIKO LP I EL PREDJU OVAMO DA OVIH 4-5 KOM KOMENTARISU 20 FUDBALSKIH TAKMICENJA (SK U SLOVENIJI DRUGU G PRENOSI LP I EL)
A U TOM SLUCAJU GUBE F1
DOK SU TAKODJE NAZNAKE DA BI LEGENDARNI KOM S.TOPALBECIREVIC OD SLIJEDECE SEZONE MOGAO DOCI NA SK JER BI BILO DOSTA TESKO DA UKOLIKO LP I EL PREDJU OVAMO DA OVIH 4-5 KOM KOMENTARISU 20 FUDBALSKIH TAKMICENJA (SK U SLOVENIJI DRUGU G PRENOSI LP I EL)
Arena dobila prava prenosa lige prvaka i europa lige do 2018 godineblizaqFCS je napisao/la:STO SE TICE SK ONI CE ZADRZATI I NBA I PRIMERU I MOZDA CAK OTKUPE PRAVA ZA LP I EL JER VEC PRENOSE I UEFINE KVALIF.TAK ODA OVO DODJE KAO LOGICAN SLIJED (ILI COPA LIBERTADORES)
A U TOM SLUCAJU GUBE F1

@Otelo hvala za ovo. 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.