SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la L'Avvocato » 11 jan 2013, 02:27

:lol: :lol: :lol:

Magični, jel ovo uredu :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jan 2013, 12:24

Naravno da nije.
Svako ima pravo da izjavi svoje vrednosne sudove, bez da mu fali dlaka sa glave, pa i Marchisio.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 jan 2013, 13:38

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 11 jan 2013, 13:56

Potom je Cavani istaknuo kako je sretan u Napoliju i kako nema namjeru otići.

"Želim ostati u ovom klubu jako dugo. Uživam u svakom trenutku ovdje i navijači donose nešto posebno. Napoli mi je dao puno, a ja osjećam veliku ljubav prema ovom klubu, gradu i navijačima. Njihova toplina podiže moje samopouzdanje."

Aktualni Cavanijev ugovor s Napolijem ističe u junu 2017. godine.

8-)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 jan 2013, 17:07

Volio bih da ne ode, i da se Napoli pojača na ljeto. Bezveze mi je kad vidim da Milan i Inter prodaju svoje igrače u Englesku i Francusku ... pa evo sad u Turska aktualna ko fol.

Hajd što smo mi prodali Diega, Mela i Zieglera, i nisu neki igrači bili (iako sam Mela gotivio) ... al kad glavne igrače prodaju nema mi ništa gluplje.
★★★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2013, 14:30

@L'Avvocato

Tesko da Napoli moze da zadrzi Cavanija. Ako ne ide u Milano, onda nek ne ide ni u Torino. :mrgreen:
Spanija ili Engleska, pitanje je sad :?:

Inace, ona vasa sisica, navodni "mali princ", se izvinjava za reci koje je uputio. Bistar momak, nema sta. ;)

Napoli potpisao Calaio-a iz Siene za 2.5m€. Lekarski je danas i ocekuje se predstavljanje. Calaio je vice-Cavani, sto znaci da je Vargas na tankom ledu sada. Calaio je vec nosio dres Napolija od 2004-2008, kad je prodat da bi se otvorilo mesto za G.Denisa - najvece razocaranje u eri ADLaurentiisa.

Jos se pominje nezadovoljstvo Zunige, ono sto nisam ocekivao. S obzirom na sve okolnosti, ne ocekujem njegov transfer pre leta, ako do njega uopste i dodje. :roll:

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 12 jan 2013, 15:36

Ne laži. Marchisio se nikom nije izvinio jer "uvrijeđeni" i "poniženi" i ne zaslužuju izvinjenje zbog limitranih moždanih čelija.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2013, 15:39

Prescritto je napisao/la:Ne laži. Marchisio se nikom nije izvinio!
Evo ga 1 iz trusta pilecih mozgova.
De mi prevedi ovo:
Claudio Marchisio dopo le parole di ieri, che avevano suscitato la polemica e lo sdegno dei tifosi del Napoli ha voluto precisare su Instagram che non voleva offendere nessuno. Il principino bianconero aveva dichiarato: "Il Napoli mi sta antipatico". Di pochi minuti fa la sua precisazione: "Non volevo offendere nessun cittadino di Napoli. Gli azzurri sono un avversario ostico, che può competere con noi"
Grazie. ;)

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 12 jan 2013, 15:40

Daj mi link sa stranice na kojoj si našao ovu izjavu, pileći mozgiću.

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 12 jan 2013, 15:45

Prescritto je napisao/la:Daj mi link sa stranice na kojoj si našao ovu izjavu, pileći mozgiću.
Nije se on nikom izvinio, to je glupa football-italia prenijela fejk izjavu sa fejk "racuna". Uobicajene gluposti, sta se on ima kome izvinjavat a njegov tim a i on sam vrijedjan mjesecima na razne nacine, direktno i indirektno.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 12 jan 2013, 15:46

Pileći mozgić je ispao jako naivan momčić. :mrgreen:

http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... isio.shtml

Sve fino objašnjeno! :coca-cola: :lol:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 12 jan 2013, 16:00

Marchisio je ispao kreten
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2013, 16:04

Prescritto je napisao/la:Daj mi link sa stranice na kojoj si našao ovu izjavu, pileći mozgiću.
Preshitto, u trokoracima znas vec gde.
Imash google pa potrazi gde je to napisano, a mene zabole dal' je to skinuto ili ne sa fake accounta, jer ne analiziram do tancina vesti sa respektabilnog portala.
A glede mozgica, ja vam dadoh komplimente, ali chopor to ne razume. Jbga, konobarski posao je na koncu samo praznjenje piksli, menjanje stolnjaka, i donosenje novih tura...

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 12 jan 2013, 16:08

MaGiCa je napisao/la:
Preshitto, u trokoracima znas vec gde.
Imash google pa potrazi gde je to napisano, a mene zabole dal' je to skinuto ili ne sa fake accounta, jer ne analiziram do tancina vesti sa respektabilnog portala.
A glede mozgica, ja vam dadoh komplimente, ali chopor to ne razume. Jbga, konobarski posao je na koncu samo praznjenje piksli, menjanje stolnjaka, i donosenje novih tura...
:lol: e moj buduci doktore ako budes provjeravao izvore za disertaciju kao sto pises ove postove i citate necijih izjava slaba ce ti kvaliteta rada bit, al hajd koga sam sve vidio da doktorira...
Ovo je tvoj tipican post, uberintelektualni, kad te neko napravi "glupim" argumentirano, ti krenes po dobro poznatoj matrici raznih podrugljivih epiteta koje si ti sam smislio ili preuzeo od nekih.Jak si u diskusiji nema sta, cim zagusti pocni vrijedjat.Eeee :oops:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 12 jan 2013, 16:11

Matere ti poštedi me dijagnoza i tih nekih zanimanja, odeš na neki filozofski forum i tamo filozofiraš i prosipaš pamet i igraš se tih psiholoških igrica i ovih dječijih fora s mjenjanjem nika.

Nasjeso si ko dijete od tlinest godina i pomislio da se čovjek izvinio što nije uradio i ovdje si došao i pišeš laži da se neko izvinjava, a ne izvinjava se. Provalio si se i kraj priče. Prihvati to. Završena diskusija. :coca-cola:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 jan 2013, 16:28

Pa zar i ovdje o tome :mrgreen:

Nije se izvinjavao nikome. Stigao je demant.

Nego, ovo za Cavanija, ne bi iskreno ni ja volio da dodje u Torino :mrgreen: Sta ja znam, ne volim transfere tog tipa ... nisam bio oduševljen onim prelaskom Baggia u Juve, Cannavara u Juve i Ibrine avanture ... nikad nisam cijenio te igrače nešto pretjerano. Ne možeš ba preći u klub s kojim postoji takvo rivalstvo ...
★★★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2013, 16:33

@LateraleSinistro

Za disertacije se odbijaju izvori koji nisu publikovani. Ne mozes da koristis te stvari tipa sajt sa vestima za ozbiljne stvari. Ovo je cisto forumasenje, a nisam ja krenuo sa vredjanjem na licnoj osnovi i prozivkama, vec ste to bili ti, tvoj drugar biancospammo i ostale choporaske brigade. Cisto da se zna.

@Preshito

Ako vi menjate profile ko carape, zasto da vam se ne menjaju nickovi? Ovako mnogo lepse zvuci, a i u rangu je sa onim sto govorite. Ja preneo vest sa kredibilnog sajta (barem se takvim pokazivao kroz godine u kojima ga pratim), nisam joj dodao nista, niti oduzeo, a ta vest kaze da se CM izvinio. Vest se ispostavi kao netacna i ja automatski lazem. Interesantna je ta logika :lol:

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 12 jan 2013, 16:38

Ti si prenio vijest na italijanskom jeziku znači s nekog italijanskog portala, novinari na football-italia pišu na engleskom jeziku, znači opet lažeš.

Od sada te komotno mogu zvati lažov. :coca-cola: :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2013, 16:43

Prescritto je napisao/la:Ti si prenio vijest na italijanskom jeziku znači s nekog italijanskog portala, novinari na football-italia pišu na engleskom jeziku, znači opet lažeš.

Od sada te komotno mogu zvati lažov. :coca-cola: :mrgreen:
Ko ti je pomenuo football-italia :?:

Saberi se malo.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 12 jan 2013, 16:44

Trta uvatila juventine
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.