Minutu kasnije očiti penal nam kreten nije sudio još nam Ilić žuti dobio

Sva sreća da nije neki tjesni razultat,ovako nas zaboli.
p.s.Bravo za naše navijače!!!!

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Devil ima vise odgledanih utakmica Partizana uzivo nego 80% onih koji se nazivaju navijaci istog a zive u Beogradu.Jednostavno gledam radi fudbala,a naravno u evropi se navija svim srcem za njih.TopGun je napisao/la:Jao kako glup gol dobimo![]()
@Devil ti očito shvatio tko je najbolji klub,pa počeo za nas navijat
Rek'o ciko lepo.Devil je napisao/la:Valleta ce da primi najmanje dva ali zato verujem i da ce Mifsud ponovo da pojasni par stvari i postigne gol.
Ma znam,vidiš da te zezam maloDevil je napisao/la:Devil ima vise odgledanih utakmica Partizana uzivo nego 80% onih koji se nazivaju navijaci istog a zive u Beogradu.Jednostavno gledam radi fudbala,a naravno u evropi se navija svim srcem za njih.TopGun je napisao/la:Jao kako glup gol dobimo![]()
@Devil ti očito shvatio tko je najbolji klub,pa počeo za nas navijat
p.s.
Rek'o ciko lepo.Devil je napisao/la:Valleta ce da primi najmanje dva ali zato verujem i da ce Mifsud ponovo da pojasni par stvari i postigne gol.![]()
jbm ti kladionice kad ne daju kladjenje na Mifsuda.
Medzik opravdava svoj nadimak,ono sto je on masio veceras je prosto magija.Devil je napisao/la:Valleta ce da primi najmanje dva ali zato verujem i da ce Mifsud ponovo da pojasni par stvari i postigne gol.
TopGun je napisao/la:Kiša sprečila pravo navijanje![]()
Pozdrav bratesasagmp je napisao/la:Udjem posto 100 godina na ovaj forum i vidim da se nista ne menja....Jedni te isti prosipaju kompelxe na Partizanovoj temi...(i niko ne reaguje)
Sve u svemu jedna losa utakmica,po losem vremenu.Poseta slaba,ajde da kazemo zbog vremena....navijanje ocekivano lose.Igra pa isto tako ocekivano opusteno,bez motiva....sa puno nekih glupih poteza,ali opet i pokoji dobar.
Milijin mali se opasno uziveo,valjalo bi ga nekako spustiti...objasniti mu da Partizan nije igracka,koju je njegov cale njemu kupio....Strasno mi ide na onu stvar.
Scepa dokazuje da je sve samo ne napadacka opcija broj 1 za Partizan.
Mali Mitrovic za ono malo sto je igrao objasnio kako se krece,gradi itd.Sve pohvale za gol na debiju.
Ninkovic solidan,vidi se da ima stofa i da je najtalentovaniji igrac trenutno u Srbiji,a i sire....
Lazara opet nece gol,ali nema veze trudi se i ne igra bas lose.
Aksentijevic solidan.
Neca od najomrazenijeg do moze se slobodno reci najcenjenijeg igraca.
Ilic solidan,bezveze dobi karton zbog kojeg valja biti na oprezu sledecu utakmicu.
Ostale ne bi komentarisao,sve je to neki prosek koji ce nadam se da se pretoci u kvalitetnije partije celog tima.
Ostaje da se molimo da svi ostanu zdravi do Ael-a i da maximalno "napaljeni" izvucemo sto bolji rezultat za revans u BG-u.
PS. Pozdrav svima dugo me nije bilo
Verovatno si kupio kartu za utakmicu sa Naftanom??? Ajde čekam te na Topčideru da popijemo piće kad stignešsoba 39 je napisao/la:sablasno,poluprazno,tužno...kao i uvijek
@under tebe i nukera? Ma vi ste tek došli, bar ti.... Sasa i ja smo dugo održavali ovu temu, plus strana tijela... Što se tekme tiče nezadovoljan sam... Jačoj ekipi nećemo moći stvoriti ni trećinu ovih prilika, a s druge strane jači će lako iskoristiti sve one slabosti, propuste i mane veze i odbrane... Daj boze da se varamunderPFC je napisao/la:Drago mi je da sem mene i Nukera ima još grobara na ovom forumu![]()
Ali isto tako neki komentari oko navijanja su nepotrebni naročito od strane onih koji sinoć nisu bili na stadionu.
Pokisao sam pa ne pamtim.... Al nije mi žao,nit je prvi nit poslednji put.
Odigrali smo onoliko koliko je trebalo da se osvoji novi evro bod. Definitivno Ostojić nema iskustvo,treba nam štoper i to kvalitetan. Mali Aksentijević verovatno igrač utakmice,fantastičan. Ivanov dosta dobar u odnosu na neke ranije utakmice... Babović očajan,isto bi se moglo reći i za Šćepovića.... Tomić sasvim sigurno igra poslednje utakmice u dresu PFCMAJSTOR! Što se omladine tiče Nine pokazao da je najveći biser srpskog fudbala, usudio bi se pa reći i veći od Lazara (koji opet nije dao gol)....
Sledeći je AEL,danas navijati za Ludogorec i Vardar i abd nosioci smo u 4. kolu ako ovi prođu.
nisi skontao čitajući kk i fk teme? I vaterpolo....underPFC je napisao/la:I ti si grobar Dantesu?ništa loše nisam mislio
Ako,ako... Super je onda što nas ima,jer lepše je kad imaš s kim diskutovat,a ne sam piskarat na temi.![]()
Ajde da ne bude totalni off, ne mogu da shvatim pojedine medije i izveštavanje o poseti.... Da se ne lažemo,slaba poseta,zbog vremena prvenstveno,evo i forumaš Devil reče da je bio na tekmi,da ne bude ja bio sam pa vas lažem, može posvedočit da je bilo sigurno 8000 u prvom poluvremenu bar,kasnije dosta istoka otišlo zbog pljuska koji je bio 90 minuta....
Neki mediji, SOS,B92 trebaju prvo da se upoznaju sa kapacitetom izgleda,pa potom koliko koja tribina prima....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.