FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

TopGun
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 21:33

Jao šta je bilo ovo dve stative,pa poslije prečka :o
Minutu kasnije očiti penal nam kreten nije sudio još nam Ilić žuti dobio :evil:
Sva sreća da nije neki tjesni razultat,ovako nas zaboli.
p.s.Bravo za naše navijače!!!! 8-)
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jul 2012, 22:05

Ne vredi kisnuti radi ovakve utakmice,morao sam da bezim kuci. :roll:
Sad vidim na prenosu da je i pola istoka pobeglo takodje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 22:07

Kiša sprečila pravo navijanje :roll:
Al svaka čast onima koji su ostali te još gromoglasno bodre crno-bele!
Ajmo Partizan još kojega metbemo i idemo proslavit! 8-)
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 22:12

Jao kako glup gol dobimo :roll:

@Devil ti očito shvatio tko je najbolji klub,pa počeo za nas navijat :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jul 2012, 22:14

TopGun je napisao/la:Jao kako glup gol dobimo :roll:

Devil ima vise odgledanih utakmica Partizana uzivo nego 80% onih koji se nazivaju navijaci istog a zive u Beogradu.Jednostavno gledam radi fudbala,a naravno u evropi se navija svim srcem za njih.

p.s.

Devil je napisao/la:Valleta ce da primi najmanje dva ali zato verujem i da ce Mifsud ponovo da pojasni par stvari i postigne gol.
Rek'o ciko lepo. ;)
jbm ti kladionice kad ne daju kladjenje na Mifsuda. :(

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 22:17

Devil je napisao/la:
TopGun je napisao/la:Jao kako glup gol dobimo :roll:

Devil ima vise odgledanih utakmica Partizana uzivo nego 80% onih koji se nazivaju navijaci istog a zive u Beogradu.Jednostavno gledam radi fudbala,a naravno u evropi se navija svim srcem za njih.

p.s.

Devil je napisao/la:Valleta ce da primi najmanje dva ali zato verujem i da ce Mifsud ponovo da pojasni par stvari i postigne gol.
Rek'o ciko lepo. ;)
jbm ti kladionice kad ne daju kladjenje na Mifsuda. :(
Ma znam,vidiš da te zezam malo ;)

Tomiććć 2-1!!! 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jul 2012, 22:19

Cek da boldujem i ovaj drugi deo. :mrgreen:
Medzik opravdava svoj nadimak,ono sto je on masio veceras je prosto magija. :roll: Da ne pricam o 4-5 pokusaja da prodje kroz isto toliko igraca.Na izlasku zvizduci celog stadiona.E nek Miller i nakon ovoga kaze da je Pirlo. :lol:

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 22:23

Mitroviććććć 3-1!!!!!!!
Trpaj!!!!!!!!!!!!! 8-)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 24 jul 2012, 22:38

sablasno,poluprazno,tužno...kao i uvijek :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 22:46

Na kraju svega,sve ispade kako smo i očekivali,a to je neupitan prolaz koji je bio jasan i prije same utakmice.Sada sledi AEL,pa ćemo videt dalje ;)
Napred Partizan!!!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 jul 2012, 23:43

Uspio odgledati nekih 15ak minuta sveukupno. Kovinjalo izdominirao.
TopGun je napisao/la:Kiša sprečila pravo navijanje :roll:
:lol:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 25 jul 2012, 02:11

Udjem posto 100 godina na ovaj forum i vidim da se nista ne menja....Jedni te isti prosipaju kompelxe na Partizanovoj temi :roll: ...(i niko ne reaguje)

Sve u svemu jedna losa utakmica,po losem vremenu.Poseta slaba,ajde da kazemo zbog vremena....navijanje ocekivano lose.Igra pa isto tako ocekivano opusteno,bez motiva....sa puno nekih glupih poteza,ali opet i pokoji dobar.

Milijin mali se opasno uziveo,valjalo bi ga nekako spustiti...objasniti mu da Partizan nije igracka,koju je njegov cale njemu kupio....Strasno mi ide na onu stvar.
Scepa dokazuje da je sve samo ne napadacka opcija broj 1 za Partizan.
Mali Mitrovic za ono malo sto je igrao objasnio kako se krece,gradi itd.Sve pohvale za gol na debiju.
Ninkovic solidan,vidi se da ima stofa i da je najtalentovaniji igrac trenutno u Srbiji,a i sire....
Lazara opet nece gol,ali nema veze trudi se i ne igra bas lose.
Aksentijevic solidan.
Neca od najomrazenijeg do moze se slobodno reci najcenjenijeg igraca.
Ilic solidan,bezveze dobi karton zbog kojeg valja biti na oprezu sledecu utakmicu.
Ostale ne bi komentarisao,sve je to neki prosek koji ce nadam se da se pretoci u kvalitetnije partije celog tima.

Ostaje da se molimo da svi ostanu zdravi do Ael-a i da maximalno "napaljeni" izvucemo sto bolji rezultat za revans u BG-u.

PS. Pozdrav svima dugo me nije bilo :)

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 25 jul 2012, 11:44

sasagmp je napisao/la:Udjem posto 100 godina na ovaj forum i vidim da se nista ne menja....Jedni te isti prosipaju kompelxe na Partizanovoj temi :roll: ...(i niko ne reaguje)

Sve u svemu jedna losa utakmica,po losem vremenu.Poseta slaba,ajde da kazemo zbog vremena....navijanje ocekivano lose.Igra pa isto tako ocekivano opusteno,bez motiva....sa puno nekih glupih poteza,ali opet i pokoji dobar.

Milijin mali se opasno uziveo,valjalo bi ga nekako spustiti...objasniti mu da Partizan nije igracka,koju je njegov cale njemu kupio....Strasno mi ide na onu stvar.
Scepa dokazuje da je sve samo ne napadacka opcija broj 1 za Partizan.
Mali Mitrovic za ono malo sto je igrao objasnio kako se krece,gradi itd.Sve pohvale za gol na debiju.
Ninkovic solidan,vidi se da ima stofa i da je najtalentovaniji igrac trenutno u Srbiji,a i sire....
Lazara opet nece gol,ali nema veze trudi se i ne igra bas lose.
Aksentijevic solidan.
Neca od najomrazenijeg do moze se slobodno reci najcenjenijeg igraca.
Ilic solidan,bezveze dobi karton zbog kojeg valja biti na oprezu sledecu utakmicu.
Ostale ne bi komentarisao,sve je to neki prosek koji ce nadam se da se pretoci u kvalitetnije partije celog tima.

Ostaje da se molimo da svi ostanu zdravi do Ael-a i da maximalno "napaljeni" izvucemo sto bolji rezultat za revans u BG-u.

PS. Pozdrav svima dugo me nije bilo :)
Pozdrav brate ;)
Javi se ti nama i češće da popunimo temu sa kvalitetnim postovima :D

Dan nakon pobede i ja se osećam fenomenalno,idemo sad razbit Kiprane pa što bude dalje 8-)
Napred Prtizan!!!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 25 jul 2012, 12:20

Drago mi je da sem mene i Nukera ima još grobara na ovom forumu :)

Ali isto tako neki komentari oko navijanja su nepotrebni naročito od strane onih koji sinoć nisu bili na stadionu.

Pokisao sam pa ne pamtim.... Al nije mi žao,nit je prvi nit poslednji put.

Odigrali smo onoliko koliko je trebalo da se osvoji novi evro bod. Definitivno Ostojić nema iskustvo,treba nam štoper i to kvalitetan. Mali Aksentijević verovatno igrač utakmice,fantastičan. Ivanov dosta dobar u odnosu na neke ranije utakmice... Babović očajan,isto bi se moglo reći i za Šćepovića.... Tomić sasvim sigurno igra poslednje utakmice u dresu PFC :( MAJSTOR! Što se omladine tiče Nine pokazao da je najveći biser srpskog fudbala, usudio bi se pa reći i veći od Lazara (koji opet nije dao gol)....

Sledeći je AEL,danas navijati za Ludogorec i Vardar i abd nosioci smo u 4. kolu ako ovi prođu.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 25 jul 2012, 12:26

soba 39 je napisao/la:sablasno,poluprazno,tužno...kao i uvijek :mrgreen:
Verovatno si kupio kartu za utakmicu sa Naftanom??? Ajde čekam te na Topčideru da popijemo piće kad stigneš ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jul 2012, 12:33

underPFC je napisao/la:Drago mi je da sem mene i Nukera ima još grobara na ovom forumu :)

Ali isto tako neki komentari oko navijanja su nepotrebni naročito od strane onih koji sinoć nisu bili na stadionu.

Pokisao sam pa ne pamtim.... Al nije mi žao,nit je prvi nit poslednji put.

Odigrali smo onoliko koliko je trebalo da se osvoji novi evro bod. Definitivno Ostojić nema iskustvo,treba nam štoper i to kvalitetan. Mali Aksentijević verovatno igrač utakmice,fantastičan. Ivanov dosta dobar u odnosu na neke ranije utakmice... Babović očajan,isto bi se moglo reći i za Šćepovića.... Tomić sasvim sigurno igra poslednje utakmice u dresu PFC :( MAJSTOR! Što se omladine tiče Nine pokazao da je najveći biser srpskog fudbala, usudio bi se pa reći i veći od Lazara (koji opet nije dao gol)....

Sledeći je AEL,danas navijati za Ludogorec i Vardar i abd nosioci smo u 4. kolu ako ovi prođu.
@under tebe i nukera? Ma vi ste tek došli, bar ti.... Sasa i ja smo dugo održavali ovu temu, plus strana tijela... Što se tekme tiče nezadovoljan sam... Jačoj ekipi nećemo moći stvoriti ni trećinu ovih prilika, a s druge strane jači će lako iskoristiti sve one slabosti, propuste i mane veze i odbrane... Daj boze da se varam
Zadnja izmjena: DANTES, dana/u 25 jul 2012, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 25 jul 2012, 12:36

I ti si grobar Dantesu? :) ništa loše nisam mislio

Ako,ako... Super je onda što nas ima,jer lepše je kad imaš s kim diskutovat,a ne sam piskarat na temi. ;)

Ajde da ne bude totalni off, ne mogu da shvatim pojedine medije i izveštavanje o poseti.... Da se ne lažemo,slaba poseta,zbog vremena prvenstveno,evo i forumaš Devil reče da je bio na tekmi,da ne bude ja bio sam pa vas lažem, može posvedočit da je bilo sigurno 8000 u prvom poluvremenu bar,kasnije dosta istoka otišlo zbog pljuska koji je bio 90 minuta....

Neki mediji, SOS,B92 trebaju prvo da se upoznaju sa kapacitetom izgleda,pa potom koliko koja tribina prima.... ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jul 2012, 12:39

underPFC je napisao/la:I ti si grobar Dantesu? :) ništa loše nisam mislio

Ako,ako... Super je onda što nas ima,jer lepše je kad imaš s kim diskutovat,a ne sam piskarat na temi. ;)

Ajde da ne bude totalni off, ne mogu da shvatim pojedine medije i izveštavanje o poseti.... Da se ne lažemo,slaba poseta,zbog vremena prvenstveno,evo i forumaš Devil reče da je bio na tekmi,da ne bude ja bio sam pa vas lažem, može posvedočit da je bilo sigurno 8000 u prvom poluvremenu bar,kasnije dosta istoka otišlo zbog pljuska koji je bio 90 minuta....

Neki mediji, SOS,B92 trebaju prvo da se upoznaju sa kapacitetom izgleda,pa potom koliko koja tribina prima.... ;)
nisi skontao čitajući kk i fk teme? I vaterpolo....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jul 2012, 12:45

Bas me zanima kako ce Partizan proci sa AEL-om, jer kazu da je to gotovo isto jak tima kao APOEL.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 25 jul 2012, 12:54

Dantes ma iskreno pažnju sam obratio na ovom forumaša sobu (jer vidim da je iz suprotnog tabora) ;) A i tebe sam skontao,al reko možda si što se kaže simpatizer :) :) :) Temu o vaterpolu nisam vidio ;)

Elegant

AEL je dosta manji klub od APOEL,što ništa ne mora da znači, kada uporediš njihove timove,tržišnu cenu i sve ostalo to se da shvatiti,oni su praktično više portugalska ekipa nego kiparska. Videćemo bili smo favoriti i protiv Petržalke,Shamrocka, Petacha.... Ja sam ubeđen u naš trijumf...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.