Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Buhahahahahaha cuj jagnjetina kad zagori hahahahahahaha
Zagor Te-Nej iz BIH....
Zagor Te-Nej iz BIH....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
Sretno Vedo ..neka ti BOG da snagu i srecu da ga zabijes vaceras.....majstore potrebni su tvoji golovi...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
nemoj tako ba nisam ti ja kriv sto si ti izgorio ko ustipak sta ti je nemoj odma da lajesBabayaro je napisao/la:Pitaj mamu kako garo udara

Ja cu se vratiti na temu: Vedada 
Imam neki feeling da bi ga veceras moglo konacno krenuti u reprezentativnom dresu, da ce im zabiti jedno 2 gola, dovoljna za prolaz na Mundijal.

Imam neki feeling da bi ga veceras moglo konacno krenuti u reprezentativnom dresu, da ce im zabiti jedno 2 gola, dovoljna za prolaz na Mundijal.
Igraj Bosno ne daj se!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma jedan ce dat garantibRa_ je napisao/la:Ja cu se vratiti na temu: Vedada

da ce kite onmrzim_ulizice je napisao/la:ma jedan ce dat garantibRa_ je napisao/la:Ja cu se vratiti na temu: Vedada
al ijelde treba njega cekati proradice on one tamo ciganske
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ma ja, neka on igra jos 100 utakmica. Ipak je odigrao dobro pola godine u Njemackoj.tax je napisao/la:da ce kite onmrzim_ulizice je napisao/la:ma jedan ce dat garantibRa_ je napisao/la:Ja cu se vratiti na temu: Vedada
al ijelde treba njega cekati proradice on one tamo ciganske
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I to bi zasad bilo sve od njega 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Skandalozno los igrac. On nam je sje*ao utakmicu protiv Spanije (kad je imao cistu sansu, a nije dao gol na 0-0), protiv Portugala (fulio citav gol a niko ni u blizini njega) i naravno veceras... Nemoj te me naopako shvatit, fino on igra u Hoffenheimu, ali za repku je jedan od najgorih igraca koji je ikad igrao za BiH. Dobra je bila polasezona ta prije godinu dana i vise, ali ja bi Ciru stavio umjesto njega da igra spica. Nezna ni dodat, ni primit loptu, trci naopako..uh, jednostavno sam razocaran..
-
- Kontakt:
Koji ti je ****?? Ali fakat...pa pored Carvalha i Alvesa i Pepom ispred njih ni Torres se nebi naigrao ,a kamoli Ibisevic koji je 3 klase slabiji igrac!! Kako ne kontate pojedinci neke stvari..jedan Rafa nadal koji je imao 10 x blazu povredu koljena od Ibia ne moze da pobjedi nake levate. A covijek bio prije povrede broj 1 u tenisu...sada ga Nole isamara ko budalu. Ona pauza je ostavila traga sve do zimske pauze + sto Ibisevic nije ta klasa igraca.halotamo je napisao/la:Skandalozno los igrac. On nam je sje*ao utakmicu protiv Spanije (kad je imao cistu sansu, a nije dao gol na 0-0), protiv Portugala (fulio citav gol a niko ni u blizini njega) i naravno veceras... Nemoj te me naopako shvatit, fino on igra u Hoffenheimu, ali za repku je jedan od najgorih igraca koji je ikad igrao za BiH. Dobra je bila polasezona ta prije godinu dana i vise, ali ja bi Ciru stavio umjesto njega da igra spica. Nezna ni dodat, ni primit loptu, trci naopako..uh, jednostavno sam razocaran..
Imao je 2 extra pasa...da smo malo manje supci od naroda (tako ko ti nezahvalna ****) mozda bi i prosli njegovi pasovi za Medunjanina i Muslmovica. ALi kada nece nece...pa ni Dzeko nije mogao nista jadnik...cuvaju ga po 2 igraca...imao je 2 mrtve prilike i nije dao 2 cista gola...jel to znaci da je **** od igraca?!
Hajde ne jedi go-vna kada je hljeb 90 feninga!
ma ibisevic je obicna kanta od igraca dzeku cuvaju trojica i covjek se opet vise trudi od njega a sto se tice muslimovica njemu ibisevic nije zasluzio ni kopacke da cisti tolko je slabiji
eh kako bih te volio sad spucati odozgor ala bud spencerbossna je napisao/la:ma ibisevic je obicna kanta od igraca dzeku cuvaju trojica i covjek se opet vise trudi od njega a sto se tice muslimovica njemu ibisevic nije zasluzio ni kopacke da cisti tolko je slabiji

hebo JAR ili Mundijal, ti si mi preci

Vom Jäger zum Gejagten
ma nije jarane iskreno nema on pojima koda je drugi covjek od onog vede pa kad ide ide kad neide sjedi brate na klupi nemoj ljudima smetat stvarno trci koda je nadrogiran sam sebi smeta netreba ga niko cuvatgeronimo je napisao/la:eh kako bih te volio sad spucati odozgor ala bud spencerbossna je napisao/la:ma ibisevic je obicna kanta od igraca dzeku cuvaju trojica i covjek se opet vise trudi od njega a sto se tice muslimovica njemu ibisevic nije zasluzio ni kopacke da cisti tolko je slabijipa da ni trava ne nikne gdje te nasadim!
ebiga vedo bice boljeeeeeeeeeeeeeee sretno u klubu
Gdje @bot-aga da uleti sa krampom

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nemam zivaca ti objasnjavat, kako i zasto. ja i jos neki smo vise puta pomenuli igru koja vedi odgovara, iz koje bi on izvukao maksimum. on nije igrac da sam nesto uradi, neku magiju da sprovede ili fantaziju. tipicni gol-igrac koga treba kljukati sa loptama, podrazumijeva se...sto ofanzivnija igra ekipe gdje vedo igra, tu njegova ucinkovitost dolazi vise do izrazaja. mi nemamo pravih bocnih igraca u reprezentaciji koji bi njega a bogami i dzeku trpali sa loptama, jer tu bi oni dosli do izrazaja, tipicni golgeteri, plus sjajni sa igrom glavom.bossna je napisao/la:ma nije jarane iskreno nema on pojima koda je drugi covjek od onog vede pa kad ide ide kad neide sjedi brate na klupi nemoj ljudima smetat stvarno trci koda je nadrogiran sam sebi smeta netreba ga niko cuvatgeronimo je napisao/la:eh kako bih te volio sad spucati odozgor ala bud spencerbossna je napisao/la:ma ibisevic je obicna kanta od igraca dzeku cuvaju trojica i covjek se opet vise trudi od njega a sto se tice muslimovica njemu ibisevic nije zasluzio ni kopacke da cisti tolko je slabijipa da ni trava ne nikne gdje te nasadim!
jedan ima schefera a drugi becka u ekipi, pored ostalog, pa tako im njihova efikasnost dodje do izrazaja.
kad vec spominjes dzeku, de mi reci iskreno sta je on nocas vise uradio od vede?
jos jedanput, dzeko je kudikamo veci potencijal od vede...ali ima mnogo toga sto mi se kod njega ne svidja, a to mu se vrlo lako moze razbiti o glavu.
ono setkanje i nezainteresovanost mi prvo pada na pamet, neka malo vidi runijeve partije u unitedu, kako covjek sparta terenom...uprkos tome sto je velika zvijezda.
Vom Jäger zum Gejagten
nemam zivaca ti objasnjavat, kako i zasto. ja i jos neki smo vise puta pomenuli igru koja vedi odgovara, iz koje bi on izvukao maksimum. on nije igrac da sam nesto uradi, neku magiju da sprovede ili fantaziju. tipicni gol-igrac koga treba kljukati sa loptama, podrazumijeva se...sto ofanzivnija igra ekipe gdje vedo igra, tu njegova ucinkovitost dolazi vise do izrazaja. mi nemamo pravih bocnih igraca u reprezentaciji koji bi njega a bogami i dzeku trpali sa loptama, jer tu bi oni dosli do izrazaja, tipicni golgeteri, plus sjajni sa igrom glavom.bossna je napisao/la:ma nije jarane iskreno nema on pojima koda je drugi covjek od onog vede pa kad ide ide kad neide sjedi brate na klupi nemoj ljudima smetat stvarno trci koda je nadrogiran sam sebi smeta netreba ga niko cuvatgeronimo je napisao/la:eh kako bih te volio sad spucati odozgor ala bud spencerbossna je napisao/la:ma ibisevic je obicna kanta od igraca dzeku cuvaju trojica i covjek se opet vise trudi od njega a sto se tice muslimovica njemu ibisevic nije zasluzio ni kopacke da cisti tolko je slabijipa da ni trava ne nikne gdje te nasadim!
jedan ima schefera a drugi becka u ekipi, pored ostalog, pa tako im njihova efikasnost dodje do izrazaja.
kad vec spominjes dzeku, de mi reci iskreno sta je on nocas vise uradio od vede?
jos jedanput, dzeko je kudikamo veci potencijal od vede...ali ima mnogo toga sto mi se kod njega ne svidja, a to mu se vrlo lako moze razbiti o glavu.
ono setkanje i nezainteresovanost mi prvo pada na pamet, neka malo vidi runijeve partije u unitedu, kako covjek sparta terenom...uprkos tome sto je velika zvijezda.[/quote]
sve si u pravu i za dzeku i za ibisevica al jarane kakav je igrac ako nezna sam sebi stvorit priliku pa mogu onda i ja igrat neka pjanic predribla golmana i neka me saceka na gol liniji i ja cu dat gol 100%

ajd nebudalite Portugla ima jaku odbranu i skoncetrisano su igrali za 10 nazad...Dzeko je imao sansu kad je sutao pored gola.al ebiga...Vedo se nije vidio..ebiga....bice bolje,,pozzzzzzzzzzzzzzzz
- Principatus
- Kontakt:
Razbij ih Geronimo. 
Ako Vedad igra tako lose u reprezentaciji a po brojevima u svojoj ekipi za ovu sezonu igra bolje od Dzeke, onda se moramo pitati: zasto?
Zasto je pruzio takvu razarajucu utakmicu protiv Slovenije, da ih je skoro sam porazio sa:
- 2 gola
- 1 asistencijom
- 1 jedanaestarac izvadio
Sta je u toj utakmici bilo drugacije? Kako smo tu igrali, jel nam mozda Mikelini fali sada?
Ne mislim da je Vedadu reprezentacija svejedna, tu sam veoma siguran, ni njemu ni Salihovicu. A bogme on je u Bundesligi u dobroj formi, pa pricajte vi sta hocete. I to poslije onakve povrede. Jeste da fali jos ono malo, ali to nije nista, kazem vam: uzivajte sljedecu polusezonu, jer ce Hoffenheim dominirati sa njim na celu. Za razliku od Wolfsburga imaju bolju defenzivu, nema veze sto su izgubili zadnju utakmicu. Ako se za njega u Hoffenheimu moramo brinuti sta je onda sa Dzekom? Zasto nije zabio Dzeko danas ili u Portugalu? Mozda ga unisti Veh?
U cemu je problem?
Ja ne vjerujem da lezi u Vedadovim sposobnostima.

Ako Vedad igra tako lose u reprezentaciji a po brojevima u svojoj ekipi za ovu sezonu igra bolje od Dzeke, onda se moramo pitati: zasto?
Zasto je pruzio takvu razarajucu utakmicu protiv Slovenije, da ih je skoro sam porazio sa:
- 2 gola
- 1 asistencijom
Sta je u toj utakmici bilo drugacije? Kako smo tu igrali, jel nam mozda Mikelini fali sada?

Ne mislim da je Vedadu reprezentacija svejedna, tu sam veoma siguran, ni njemu ni Salihovicu. A bogme on je u Bundesligi u dobroj formi, pa pricajte vi sta hocete. I to poslije onakve povrede. Jeste da fali jos ono malo, ali to nije nista, kazem vam: uzivajte sljedecu polusezonu, jer ce Hoffenheim dominirati sa njim na celu. Za razliku od Wolfsburga imaju bolju defenzivu, nema veze sto su izgubili zadnju utakmicu. Ako se za njega u Hoffenheimu moramo brinuti sta je onda sa Dzekom? Zasto nije zabio Dzeko danas ili u Portugalu? Mozda ga unisti Veh?
U cemu je problem?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
stari ti si ludPrincipatus je napisao/la:Razbij ih Geronimo.
- 2 gola
- 1 asistencijom
U cemu je problem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.