Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Ponos Torina » 18 mar 2009, 14:19

Pjanic nam mora igrati,prvo Belgija je nama uvjek podvaljivala nekog mladog igraca svaku utakmicu kad smo igrali protiv njih,Pjanic je brz explozivan,ima jaku viziju na terenu,precizan dodavac,covjek ima sve :mrgreen: :mrgreen:
ovo nije zajebancija nikakva,a najveci problem u nasoj reprezentaciji je to ako nam fali jedan igrac kao da nam fali kompletan tim,kao da je to SOS djecije selo pa nemogu igrati bez nekoga.

slika

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neka admin nezamjeri sto se ovo razvuklo ko jufka al repka je u pitanju :? :? :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 mar 2009, 14:26

Nadam se postavi Supic - Berberovic, Spahic, Nadarevic, Jahic - Rahimic, Ibricic, Vladavic, Misimovic - Muslimovic, Dzeko.

Moglo je to puno bolje, ali sta je tu je. Ipak nece bit ovako jer Ciro koristi moronsku formaciju 3-5-2.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 mar 2009, 14:51

Da napomenem Jahica bi stavio umjesto Berberovica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 mar 2009, 15:01

Mujkic
Berberovic(Vladavic),Damjanovic,Nadarevic,Spahic,Jahic
Rahimic,Bajramovic(Muratovic),Misimovic
Dzeko,Ibricic(Muslimovic)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 18 mar 2009, 15:38

kokoroko je napisao/la:http://www.teferic.de/party/utakmica1_2.jpg

Bujrum narode ;)
Hoce li biti alkohola na ovom tefericu?

dinho
Kontakt:

Post Postao/la dinho » 18 mar 2009, 15:44

Ma ja se nadam da će srce na terenu ostaviti.Nije da sam neki pesimista ali imam osjecaj da cemo u genku napravit odlican rezultat a da cemo u zenici sve uprskati...nadam se da neće biti ovako...pozz svim BOSANCIMA

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 mar 2009, 16:10

Ako su mnogi klocevi nastupali za nasu reprezentaciju onda jedan Veldin Muharemovic treba dobiti sansu,momak moze pokriti cijelu desnu stranu sam,ima i brzinu i tehniku extra igrac 5 puta bolji od Berberovica po meni da se neki nebi meni javljali i kritikovali,momak je nasa buducnost ali to klocevi iz saveza nece da vide i nezele mamu im **** usljivu 8-) 8-)

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 mar 2009, 16:15

Rz88 je napisao/la:nemoj ibricica, ja kada ga vidim ne gleda mi se tekma, nema mi mrzeg igraca u nasoj repki, nema on veze ali eto, imamo 100 boljig igraca od njega ali ciro je ciro, nidje veze, kritizirajte me koliko god ocete briga mene boli, uostalom nema mi mrzeg lika.
a ibra je najveca faca u reprezentaciji bre,,,, tetovaza ,zurka majkemi mora igrati

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 mar 2009, 16:18

ibricic je cudo od igraca, samo sto bi mu trebalo ugraditi drugi motor, ostalo je kod njega ful oprema. u hrvatskoj su ga vec poceli usporedjivati sa bakom sliskovicem

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 mar 2009, 16:27

Sve su manje sanse da napravimo neki rezultat pa vidite ko su ozlijedjeni igraci i sve vam biti jasno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 mar 2009, 16:27

pandza nadarevic spahic jahic rahimic misimovic stilic ibricic vladavic dzeko ,,,,,,,,,,,,ovih 10 bre ce izaci 100%...... pandza igra svaku utakmicu za hajduk a hajduk prvi, stilic svaku utakmicu ima ili asistenciju ili go a lech prvi, jahic takode igra svaku utakmicu a ovi ostali su uglavnom standardni kroz kvalifikacije..... samo daj boze da ne stavi kloca od berberovica, covjek odigra prvih 30 min odlicno a onda legne kraj out linije,,, ili muratvica ...... ili damjanovica lik igra u drugoj bundesligi on ga stavlja u prvu postavu jebote
Zadnja izmjena: dzenidm, dana/u 18 mar 2009, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 mar 2009, 16:30

dzenidm je napisao/la:pandza nadarevic spahic jahic rahimic misimovic stilic ibricic vladavic dzeko ,,,,,,,,,,,,ovih 10 bre ce izaci 100%
sve u svemu nije toliko lose, samo treba izbaciti jednoga gotovana veznjaka a ubaciti jednoga razaraca nebitno kojega. nekada je trebao jedan vodonoša a danas ne ide bez dvojice

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 18 mar 2009, 16:33

PonosTorina

Da u pravu si drug ..

A još kad se sjetim onog gola

Genk - Sarajevo ..

Za 1-2 ..

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 mar 2009, 16:37

bh hrvat je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:pandza nadarevic spahic jahic rahimic misimovic stilic ibricic vladavic dzeko ,,,,,,,,,,,,ovih 10 bre ce izaci 100%
sve u svemu nije toliko lose, samo treba izbaciti jednoga gotovana veznjaka a ubaciti jednoga razaraca nebitno kojega. nekada je trebao jedan vodonoša a danas ne ide bez dvojice
a bajramovic bi bio prava stvar kad bi mogao igrati.. on i rahimic kao zadnji vezni su haos...... a nemamo nikog drugog da bi mogao odgovoriti koliko ja znam

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 18 mar 2009, 17:03

_______________________Dzeko__________Muslimovic_______________________

______Ibricic_(Pjanic)_____________Misimovic______________Vladavic_(Stilic)___

___________________Bajramovic__________________Rahimic_________________

_________Damjanovic_(Mravac)_____Spahic______________Nadarevic__________

___________________________________??????_______________________________

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 mar 2009, 17:07

MentalitaUltras je napisao/la:PonosTorina

Da u pravu si drug ..

Genk - Sarajevo ..

Za 1-2 ..

Nema tu puno price :? :? on sve sam govori svojim igrama i dan danas ;)

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 mar 2009, 17:24

Ponos Torina je napisao/la:
MentalitaUltras je napisao/la:PonosTorina

Da u pravu si drug ..

Genk - Sarajevo ..

Za 1-2 ..

Nema tu puno price :? :? on sve sam govori svojim igrama i dan danas ;)

gdje je on sada..... odavno nista o njemu nisam procitao

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 18 mar 2009, 17:49

Ponos Torina je napisao/la:Ako su mnogi klocevi nastupali za nasu reprezentaciju onda jedan Veldin Muharemovic treba dobiti sansu,momak moze pokriti cijelu desnu stranu sam,ima i brzinu i tehniku extra igrac 5 puta bolji od Berberovica po meni da se neki nebi meni javljali i kritikovali,momak je nasa buducnost ali to klocevi iz saveza nece da vide i nezele mamu im **** usljivu 8-) 8-)
Daj ba idi se pokrij jorganom i spavaj...Ako bi se taj levat Muharemovic pojavio u reprezentaciji ja bi im bombu na trening bacio pa vise ne bi ni imali reprezentacije...ebote igracina Muharemovic

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 mar 2009, 17:51

Boske je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ako su mnogi klocevi nastupali za nasu reprezentaciju onda jedan Veldin Muharemovic treba dobiti sansu,momak moze pokriti cijelu desnu stranu sam,ima i brzinu i tehniku extra igrac 5 puta bolji od Berberovica po meni da se neki nebi meni javljali i kritikovali,momak je nasa buducnost ali to klocevi iz saveza nece da vide i nezele mamu im **** usljivu 8-) 8-)
Daj ba idi se pokrij jorganom i spavaj...Ako bi se taj levat Muharemovic pojavio u reprezentaciji ja bi im bombu na trening bacio pa vise ne bi ni imali reprezentacije...ebote igracina Muharemovic

Sta mi ti pricas selektore nemoj mi se obracati nikad vise u zivotu :roll: :roll:

jest igracina je za mene,tebe niko nista nije pitao,niti je trazio tvoje misljenje,zato se poklopi

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 18 mar 2009, 17:57

ibričić i džeko su u životnoj formi, muslimovic nije zabio vec mjesec dana. bajramovic ne moze izdrzati vise od poluvremena, stoga ne smije biti u pocetnoj postavi. oko misketa se sve vrti. pjanic trebao zaigrati od prve minute.

gol: mitrovic
odb: spahic, nadarevic ( stoperi), jahic i vladavic
sred: muratovic i rahimic (zadnji vezni),lijevo ibričić. desno pjanic i u sredini misimovic.
u napadu naravno džeko.
eto ćiro....nemoj igrat 5-4-1 majketi....
pozz
I Love this game !!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.