Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Uspoređujem je sa prijašnjim generacijama, u odnosu na njih jesu slabiji.
Ginter nije igrao kada su padali ti golovi. Mislio sam na Gintera uz Freiburgu, nešto slično kao naš Ermin u Braunschweigu. Nisu direktni krivci za golove, ali opet im ekipe primaju mnogo golova.
Gnarby-a sam zaboravio to stoji.
Ginter nije igrao kada su padali ti golovi. Mislio sam na Gintera uz Freiburgu, nešto slično kao naš Ermin u Braunschweigu. Nisu direktni krivci za golove, ali opet im ekipe primaju mnogo golova.
Gnarby-a sam zaboravio to stoji.
Ruku na srce tesko ce u buducnosti bilo koja generacija nadmasiti onu iz 2009-te godine i mislim da ce proci jos dosta vremena kada ce neka generacija moci parirati toj iz 2009-te.Neutral je napisao/la:Uspoređujem je sa prijašnjim generacijama, u odnosu na njih jesu slabiji.
Ove igrace koje sam nabrojao jesu slabiji i od ove generacije iz 2013-te (koja zbog gluposti modnog-guru-a i njegove politike nije bila kompletna), ali isti imaju dosta kvaliteta i mislim da se i dalje mogu boriti za naslov.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Neutral nisi upravu nikako...po meni najveci problem je to sto njemacki omladinski selektori redovno izostavljaju najbolje igrace ...tako recimo za u21 zadnji put nisu igrali leitner ,meyer,goretzka prosle godine u19 ista stvar bez weisera, meyera,goretzke... Pa I onoj selekciji od prije 4 godine pola igraca tada nisu ni zasluzili da budu tu..nemoj zaboravit da su tada smelzer I humels grijali klupu, grote I ebert ista stvar, chinedu ede u drugoj ligi nije bio standardan itd...ja odgovorno da je ova u19 generacija sa goretzkom,weiserom,wernerom,arnoldom,meyerom,canom, gerhardtom,ginterom,rudingerom,standerom daleko talentovanija od one od prije 4 godine...ozil recimo u meyerovim godinama nije mogao ni da prismrdi prvom timu schalkea a rudiger I ginter puno vise obecavaju nego li su hummels I boateng u njihovim godinama...nemojzaboravit da je I draxleru tek 20 godina... Igrac od kojeg ocekujem bljesak u sljedecih par godina je platenhardt iz nurnberga koji po meni ima sve predispozicije da bude top-class igrac...
Ide se logikom da je u21 bezvrijedno naspram seniorima. Upravo radi tih razloga jedan Draxler ne igra za u21. Na kraju krajeva, tu se igrači samo pripremaju za seniorski tim, a same titule i nisu toliko bitan faktor. Evo uzmimo za primjer Španiju. Svi znamo za Thiaga i Isca, ali sada da znamo prvih 11 ne znamo iz glave, iako su osvojili prošlo prvenstvo.
Jel vam krivo sto se Seo odlucio protiv vase reprezentacije?
Nikako da dobrog lijevog beka nadjete.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nije nam krivo imamo vec na toj poziciji Jansena i Schmelzera, a po potrebi moze i Lahm uskociti, a desno da igra Boateng ili Höwedes.Greivis je napisao/la:Jel vam krivo sto se Seo odlucio protiv vase reprezentacije?![]()
Nista se ti ne brini imamo mi rijesenja za svaku poziciju

- legenda reala
- Kontakt:
nijedan nije ni približnog kvaliteta našeg Sea 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trebat ce nas momciluka jos puno ovcevine I mladog sira da jede da bi bio na nivou jansena... Neutral, slazem se da je samo a-selekcija bitna ali I u omladincima moraju igrati najbolji kako bi imali uigranu ekipu kad isti dodzu do seniora kapis...
Modni-guruje danas saopstio spisak igraca na koje racuna u prijateljskim utakmicama protiv Italije i Engleske, a na spisku se nalaze:
Ocekivan spisak i jedino iznenadjenje je poziv Weidenfelleru, a isto tako treba napomenuti da nedostaje Schweinsteiger zbog povrede.Tor: Rene Adler (Hamburger SV), Manuel Neuer (Bayern München), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund)
Abwehr: Jerome Boateng (Bayern München), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Marcell Jansen (Hamburger SV), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (FC Arsenal), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund), Heiko Westermann (Hamburger SV)
Mittelfeld: Lars Bender (Bayer Leverkusen), Sven Bender (Borussia Dortmund), Julian Draxler (Schalke 04), Mario Götze (Bayern München), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern München), Thomas Müller (Bayern München), Mesut Özil (FC Arsenal), Marco Reus (Borussia Dortmund), Sidney Sam (Bayer Leverkusen), Andre Schürrle (FC Chelsea)
Angriff: Miroslav Klose (Lazio Rom), Max Kruse (Borussia Mönchengladbach)
Da je neka lakša povreda u pitanju rekao bi da Bastian simulira jer se igraju prijateljske utakmice
Zaista jaka ekipa, posebno vezni red.

Zaista jaka ekipa, posebno vezni red.
Objavljen spisak u19 repke na kojem nemaa starka,meyera,wernera dok za u21 pozive nisu dobili duksch,andre hoffmann(hannover) a realno I gore pomenuti trojac je mogao komotno uskocit na u21 spisak... Zasto je ovo ovako nnikad mi nece biti jasno...
Modni-guru u velikim problemima pred duel sa Italijanima i Englezima...
Mertesacker i Özil imaju gripu i nisu cak ni doputovali u München - sto ce uraditi ukoliko im se stanje popravi u naredna dva dana, a isto tako i Klose se zali na povredu ramena i prema rijecima Modnog-guru-a tesko da ce zaigrati u ove dvije utakmice.
Ja licno u obje utakmice ocekujem postavku bez klasicnog napadaca i mislim da ce prvih 11 ciniti sljedeci igraci:
Neuer - Lahm, Boateng, Hummels, Jansen - Khedira, Sven ili Lars Bender - Müller, Kroos, Reus, Götze
Mertesacker i Özil imaju gripu i nisu cak ni doputovali u München - sto ce uraditi ukoliko im se stanje popravi u naredna dva dana, a isto tako i Klose se zali na povredu ramena i prema rijecima Modnog-guru-a tesko da ce zaigrati u ove dvije utakmice.
Ja licno u obje utakmice ocekujem postavku bez klasicnog napadaca i mislim da ce prvih 11 ciniti sljedeci igraci:
Neuer - Lahm, Boateng, Hummels, Jansen - Khedira, Sven ili Lars Bender - Müller, Kroos, Reus, Götze
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bez obzira na te povrede Low jos uvijek ima na raspolaganju izuzetan tim.
Njemacka je prepuna sjajnih igraca pa tako ni povreda od 4 ili 5 standardnih prvotimaca ne predstavlja neki problem.
Ja ipak mislim da ce zaigrati sa pravim napadacem i da ce Kruse biti taj.
Njemacka je prepuna sjajnih igraca pa tako ni povreda od 4 ili 5 standardnih prvotimaca ne predstavlja neki problem.
Ja ipak mislim da ce zaigrati sa pravim napadacem i da ce Kruse biti taj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I sinoc je tim do 19 godina, kojeg sam opjevao ranije pokazao koliko je zaista ostatak Evrope daleko od njih. Usudio sam se pa rekao da je ovo najtalentovanija ekipa koju je Njemačka ikad imala. U izmjenjenom sastavu bez: Sulea, Selkea, Taha, Brandta, Martineza, Meyera, Starka,Gnabrya, Wernera,Dudziaka,Brandenburgera, Greena, Oztunali...,Njemačka se poigrala i sa Francuskom na gostovanju. Panceri su slavili 4:3. Golove su postigli igrači iz manje poznatih klubova , Stolze 2x (Erfurt), Mauersberger (Chemnitzer), te Kimmich - najveca greška nesposobnog Bobića. Da ne bude da pregonim, ali zaista oni koji prate njemački omladinski nogomet znaju šta pričam. Bilo koju ekipu od 30 igrača sa šireg spiska da pošalju, ostali nemaju šanse na Euru. Većina ovih momaka iza sebe ima ozbiljne seniorske minute, sto u drugim ligama mogu samo sanjati.
Njemačka je prvi put najskuplja reprezentacija na svijetu. U prijateljskim mečevima na raspolaganju im je tim vrijedan 512 mil eura iako ima otkaza zbog povreda kao i kod Španije.
Njemačka je prvi put najskuplja reprezentacija na svijetu. U prijateljskim mečevima na raspolaganju im je tim vrijedan 512 mil eura iako ima otkaza zbog povreda kao i kod Španije.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Goretzka-stark
U sredini ,standera, meyer I arnold po krilila I poluspicu I werner u napadu...san mi je da vidim tu ekipu na terenu na euru..
U sredini ,standera, meyer I arnold po krilila I poluspicu I werner u napadu...san mi je da vidim tu ekipu na terenu na euru..

Koliko je ovaj izgled dresa bolji nego ovaj zvanicni...No eto o ukusima se ne raspravlja i svako ima svoje misljenje.
Jedva cekam vecerasnju utakmicu koja ce biti 100. na klupi reprezentacije za Modnog-guru-a. Iako se radi o prijateljskoj utakmici slazem se sa Lahmom da bi pobjeda bila od velike vaznosti za ovu ekipu kako bi se konacno skinulo proklestvo zvano Italija.
Gdje će biti prenos?
Ne gine mi stream
Ne gine mi stream

Utakmicu prenosi ZDF, tako da i meni ne preostaje nista drugo nego istu gledati na stream-u...Neutral je napisao/la:Gdje će biti prenos?
Ne gine mi stream
Mislio sam da ce Arena Sport ili Sportklub prenositi utakmicu, no to nije slucaj.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocemo li moci nakon toliko vremena pobijediti Italijane? Bice vjerujem izrazito tesko, pogotovo jer nekoliko vaznih igraca nije tu u ekipi, ali to ne treba da bude izgovor, nego treba samo snazno i hrabro krenuti.
Ja ocekujem da ce postici barem jedan gol, a sve vise je dodatni bonus koji bi mogao i koji bi vjerovatno znacio trijumf.
Ja ocekujem da ce postici barem jedan gol, a sve vise je dodatni bonus koji bi mogao i koji bi vjerovatno znacio trijumf.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.