Nisam ni rekla da svi nasi redovno igraju, al ovi tvoji koje sam ti nabrojala 2 godine su na klupi.Ovo za ponos mogu i ja tebi isto reci, da ne vidiš i ti od ponosa dalje od svojih ocijudean_ je napisao/la:nije normalno biti nerealan i lagat samog sebeSmiri doživljaj.
Svak' svog konja hvali, to je sasvim normalno.
Igracki smo mi u ovom trenutku bolji nešto bolji.kako ponos ne da priznat
ja sam sve napisao u ovom većem postu iznad....nemam šta dodat....a ako trenutno neki igrač ne igra u prvoj postavi to je zato jer je konkurencija u tim klubovima prilično jaka...
eto nek svi vaši igraju redovno u njihovim svjetskim klubovima
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Najveca razlika je u sirini reprezentacije i igrackog kadra i ona je u korist Hrvatske,u odsustvu Mujdze nema uopste desnog beka a 2 alternative su igraci koji u klubu igraju zadnjeg veznog
Pa zašto onda to činiš, dečkodean_ je napisao/la:nije normalno biti nerealan i lagat samog sebeSmiri doživljaj.
Svak' svog konja hvali, to je sasvim normalno.
Upravo. Hrvatska repka ej kompaktnija, ima duži kuntinuitet rada i selektiranja.santos je napisao/la:Najveca razlika je u sirini reprezentacije i igrackog kadra i ona je u korist Hrvatske,u odsustvu Mujdze nema uopste desnog beka a 2 alternative su igraci koji u klubu igraju zadnjeg veznog
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
kakav ponos...možda sam takav bio kad sam imao 14-15 god i kad sam se baš "ložio" na nogomet ....al sada sam uvijek realan i nije mi teško priznat činjenice čak i ako mi se ne sviđaju....Nisam ni rekla da svi nasi redovno igraju, al ovi tvoji koje sam ti nabrojala 2 godine su na klupi.Ovo za ponos mogu i ja tebi isto reci, da ne vidiš i ti od ponosa dalje od svojih ociju
nisu na klupi 2 god.....a i da jesu barem su došli do tih klubova za razliku od nekih drugih i oko njih se vrte veće pare....ne kažem ja da su ti naši igrači svjetske klase al nema dvojbe da su bolji od nekakvih medunjanina,misimovica,panđi,mujđi,spahica,papca...to će ti i svatko neutralan priznati
hrvatska je inače u prošlosti slabijim igračima od današnjih išla na natjecanja i pobjeđivala velike reprezentacija pa je valjda normalno da danas kad imamo bolje igrače očekujemo više
ajde momčino reci mi šta sam ja to slagao?Pa zašto onda to činiš, dečko
da nam je tu dovest nekog neutralnog poznavatelja nogometa ...recimo engleza talijana,njemca,slovenca,čeha itd...i pitajmo ga tko je u pravu....baš me zanima na čiju bi stranu stali
a i taj mujdza je inače na razini ćorluke ili srne?santos je napisao/la:Najveca razlika je u sirini reprezentacije i igrackog kadra i ona je u korist Hrvatske,u odsustvu Mujdze nema uopste desnog beka a 2 alternative su igraci koji u klubu igraju zadnjeg veznog
evo dajem glavu da će i domagoj vida napravit veću karijeru od mujdze koji bi inače igrao za hrvatsku da ga je ova htjela pozvat
Tvoj post iza je tipični navijački post.dean_ je napisao/la:ajde momčino reci mi šta sam ja to slagao?Pa zašto onda to činiš, dečko
da nam je tu dovest nekog neutralnog poznavatelja nogometa ...recimo engleza talijana,njemca,slovenca,čeha itd...i pitajmo ga tko je u pravu....baš me zanima na čiju bi stranu stali
I životati ne smaraj me više, ima drugih kandidata.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Citas li ti sta pise,ja ni tvrdio nisam da jeste na tom nivou i u vecini stvari se slazem sa tobom ali je kljucno ono sto sam napisao da je pokrivenost dobrim igracima po pozicijama kljucni plus hrvatske repke u odnosu na bosanskudean_ je napisao/la:a i taj mujdza je inače na razini ćorluke ili srne?santos je napisao/la:Najveca razlika je u sirini reprezentacije i igrackog kadra i ona je u korist Hrvatske,u odsustvu Mujdze nema uopste desnog beka a 2 alternative su igraci koji u klubu igraju zadnjeg veznog
evo dajem glavu da će i domagoj vida napravit veću karijeru od mujdze koji bi inače igrao za hrvatsku da ga je ova htjela pozvat
ahhahah...Cuj Mujdza za Hrv,neki Spahic,Misimovic..e moj sine,Miske kad je rusio rekorde po broju asistencija ti si jos u pelenama bio i pit'o mamu."Mama,mama..ko je onaj ciko?Sta ono radi?" 

tu ipak ima malo istine ,kad je dosao u sadasnji klub dao je jedan intervju da mu je zelja da igra za CROalacious je napisao/la:ahhahah...Cuj Mujdza za Hrv,neki Spahic,Misimovic..e moj sine,Miske kad je rusio rekorde po broju asistencija ti si jos u pelenama bio i pit'o mamu."Mama,mama..ko je onaj ciko?Sta ono radi?"
santos je napisao/la:tu ipak ima malo istine ,kad je dosao u sadasnji klub dao je jedan intervju da mu je zelja da igra za CROalacious je napisao/la:ahhahah...Cuj Mujdza za Hrv,neki Spahic,Misimovic..e moj sine,Miske kad je rusio rekorde po broju asistencija ti si jos u pelenama bio i pit'o mamu."Mama,mama..ko je onaj ciko?Sta ono radi?"
e jbg-a..onda se izvinjavam jer nisam to znao

reci ti meni šta sam ja to krivo i nerealno napisao? ili se više ne javljajTvoj post iza je tipični navijački post.
I životati ne smaraj me više, ima drugih kandidata.
drugim riječima,priznaješ da je hrvatska reprezentacija jednostavno jača od bih reprezentacije(što ne znači sad da je svaki hrvatski igrač jači od svakog bih igrača),,,,inače da ne bude zabune, bih reprezentacija je zadnje 2 god sigurno igrala nešto bolje od hrv reprezentacije..što nije ni teško jer je hrvatska stvarno igrala jadno,najviše zahvaljujući bilicevim lutanjima i bahatosti naših igrača koji su podcjenjivali slabije protivnike...dok su vaši silno htjeli na prvenstvo pa su i više grizliCitas li ti sta pise,ja ni tvrdio nisam da jeste na tom nivou i u vecini stvari se slazem sa tobom ali je kljucno ono sto sam napisao da je pokrivenost dobrim igracima po pozicijama kljucni plus hrvatske repke u odnosu na bosansku
mislim ,igrala je estonija bolje od srbije,ali i dalje je činjenica da je srbija jača reprezentacija od estonije..to je samo jedan od primjera
pazi ti se meni obraćaš kao klincu a imaš 16 godina....alacious je napisao/la:ahhahah...Cuj Mujdza za Hrv,neki Spahic,Misimovic..e moj sine,Miske kad je rusio rekorde po broju asistencija ti si jos u pelenama bio i pit'o mamu."Mama,mama..ko je onaj ciko?Sta ono radi?"

dean_ je napisao/la:pazi ti se meni obraćaš kao klincu a imaš 16 godina....alacious je napisao/la:ahhahah...Cuj Mujdza za Hrv,neki Spahic,Misimovic..e moj sine,Miske kad je rusio rekorde po broju asistencija ti si jos u pelenama bio i pit'o mamu."Mama,mama..ko je onaj ciko?Sta ono radi?"e moj bato kad sam se ja nabrijavao na nogomet i gledao svoju reprezentaciju dok osvaja broncu na SP ti si još srao u pelene
Izvini,ja to govorim onako,msm tako se mi zajebajemo medjusobno(msm u mom drustvu)..Znam da si stariji,zakljucio sam iz predhodnih postova,a i da nisam svejedno kad i ja imam 16 godina(k'o sto si napis'o)
Yebo tu broncu,o'ma da ti kazem.

gledaju se danasnji igraci

Pa Miske i Dzeko su uz Vidica, Ivanovica najbolji igraci na Balkanu. Tu su jos handanovic i modric. Miske se dokazao kao najveci majstor na ovim prostorima. On svaku repku cini boljom za 20%. Covjeka Srbija nikad nece prezaliti. BOSNA IGRA NAJBOLJI FUDBAL U OKRUZENJU. Druga je stvar sto Srb i Cro imaju bolje koeficijente pa dobijaju lakse grupe. Bosna bi se prosetala kroz grupe svojih komsija.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:Pa Miske i Dzeko su uz Vidica, Ivanovica najbolji igraci na Balkanu. Tu su jos handanovic i modric. Miske se dokazao kao najveci majstor na ovim prostorima. On svaku repku cini boljom za 20%. Covjeka Srbija nikad nece prezaliti. BOSNA IGRA NAJBOLJI FUDBAL U OKRUZENJU. Druga je stvar sto Srb i Cro imaju bolje koeficijente pa dobijaju lakse grupe. Bosna bi se prosetala kroz grupe svojih komsija.
+1!
al' dosta o tom'..ovo je tema Hrvatske repke

Kakvoj se grupi nadas Dean?
ma jašta...ne može se to uspoređivat sa osjećajem kojeg stvori jedna veličanstvena utakmica baražaYebo tu broncu,o'ma da ti kazem.![]()

pa evo,piše se nešto i o tome....nemam više šta dodat na tu temugledaju se danasnji igraci
dean_ je napisao/la:ma jašta...ne može se to uspoređivat sa osjećajem kojeg stvori jedna veličanstvena utakmica baražaYebo tu broncu,o'ma da ti kazem.![]()
![]()
pa evo,piše se nešto i o tome....nemam više šta dodat na tu temugledaju se danasnji igraci
Zelio bi te ispravit,ovo dvoje sam napisao kao jednu misao.
Primjer: Sta je Brazil danas-qrac,sta je bio 2002-svjetski prvak,sta je bio dok je igro Pele-najbolja ekipa univerzuma!
Aj dečki, manite se rasprave o međusobnom poređenju.
Tema je svima znana...
moja želja za skupine; Španjolska, Njemačka i Francuska, tako da imamo lakši ždrijeb do finala
Tema je svima znana...
moja želja za skupine; Španjolska, Njemačka i Francuska, tako da imamo lakši ždrijeb do finala

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ovo je zaista veliko razočaranje...ja sam stvarno očekivao da će jedan srbin bit realan kad je u pitanju hrvatska nogometna reprezentacijaDANTES je napisao/la:Pa Miske i Dzeko su uz Vidica, Ivanovica najbolji igraci na Balkanu. Tu su jos handanovic i modric. Miske se dokazao kao najveci majstor na ovim prostorima. On svaku repku cini boljom za 20%. Covjeka Srbija nikad nece prezaliti. BOSNA IGRA NAJBOLJI FUDBAL U OKRUZENJU. Druga je stvar sto Srb i Cro imaju bolje koeficijente pa dobijaju lakse grupe. Bosna bi se prosetala kroz grupe svojih komsija.
ma evo nek vam bude...realan odnos snaga na balkanu je: 1.bih.2.srbija .3 slovenija,4. crna gora .5 hrvatska
može? svi sretni i zadovoljni?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.