Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Avdija Vrsajevic
Neka je sa srecom Avdija, dobar je transfer napravio. 

Do godine aBd i u Premiership
. Sretno Avdo 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
OOOOOOOOOooooooo, Cestitke.
Steta samo sto kod njih danas pocine vec prvenstvo tako da nece imati puno vremena da se uklopi u momcad. nadam se da ce ubrzo dobit sansu za debi.

Steta samo sto kod njih danas pocine vec prvenstvo tako da nece imati puno vremena da se uklopi u momcad. nadam se da ce ubrzo dobit sansu za debi.
- master1015
- Kontakt:
midlsboro je mozda za nijansu bolja od hajduk
Championship nije ispred Portugala, Rusije, Ukrajine pa i Turske. Znaci u najboljem slucaju 10-ta liga. Njihovi najbolji klubovi se i vise nego ravnopravno bore u ligi prvaka i ligi evrope. Jedino sto Championship ima to je veliki brojih solidnih ekipa i izjednacenu ligu punu tempa. Citam da je Hajduk odbio 600.000 eur. Izgleda da su Englezi pojacali za 100.000 eur ponudu. Jedino ce morati sacekati ove dvije utakmice jer Hajduku se vise ne zuri toliko. Jedino ne znam kako ce se Avdija uigrati sa novim timom kada stize par dana prije pocetka prvenstva.gloryhunter je napisao/la:Engleski Championship je 7-8 najjača liga u Europi, i financijski i po gledanosti i kvaliteti...
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Avdija sretno ti na otoku i da naredne godine budes nas cetvrti igrac u BPL

- crvenocrni
- Kontakt:
Pa mozda je i doveden kao neki back-upAjax je napisao/la:Championship nije ispred Portugala, Rusije, Ukrajine pa i Turske. Znaci u najboljem slucaju 10-ta liga. Njihovi najbolji klubovi se i vise nego ravnopravno bore u ligi prvaka i ligi evrope. Jedino sto Championship ima to je veliki brojih solidnih ekipa i izjednacenu ligu punu tempa. Citam da je Hajduk odbio 600.000 eur. Izgleda da su Englezi pojacali za 100.000 eur ponudu. Jedino ce morati sacekati ove dvije utakmice jer Hajduku se vise ne zuri toliko. Jedino ne znam kako ce se Avdija uigrati sa novim timom kada stize par dana prije pocetka prvenstva.gloryhunter je napisao/la:Engleski Championship je 7-8 najjača liga u Europi, i financijski i po gledanosti i kvaliteti...

Jedino me jos interesuje sta ce Pape reci na ovaj transfer ako znamo da nije bas bio zadovoljan opcijom prelaska Besica u Swansea

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Evo pogleda na transfermarktu i pise da nema igraca kojem je desni bek glavna pozicija, tako da mozda avdija odmah uskoci u ekipo ako se dobro na treninzima pokaže
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke Avdija. Da i ti k'o i naš Avdija na FID-u golove daješ. 
Valjda sad i tebe gledat.

Valjda sad i tebe gledat.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sretno Vrša!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Veliki transfer za Avdiju. Trud se isplatio 

Najjace mi je kad citam sto neki pisu kao hoce li se Avdija snaci i da je mozda trebao negdje drugo
Ja od ovog igraca nista ne ocekujem,limitiran totalno a osim toga nije nikakva perspektiva ni za buducnost.Prvo sto sam pomislio kad sam procitao da je potpisao je "hvala bogu nek je se snasao"
Zaokruzit ce kakvu takvu igracku karijeru,srcan je igrac i poslije onog gola protiv Irana mi je malo otoplio i prirastao srcu.On kalibar za repke nije,ali mu od srca zelim da sto duze ostane u engleskoj i da napreduje koliko je god vise moguce.Sve najbolje ljudino i nek te sretna zvijezda prati

Ja od ovog igraca nista ne ocekujem,limitiran totalno a osim toga nije nikakva perspektiva ni za buducnost.Prvo sto sam pomislio kad sam procitao da je potpisao je "hvala bogu nek je se snasao"

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Meni ovo zvuci egzoticno kao i transfer Laudrupa u Čelik '97
http://dzonlic.****/2006/11/tra ... -2004.html

http://dzonlic.****/2006/11/tra ... -2004.html
Dobro ovo izgleda za Avdiju ima samo jednog igraca kao konkurenciju na desnom beku. Desno krilo nece igrati jer im tu poziciju igra najbolji igrac Adomah.
opet idu cestitke ali jeli igdje sluzbeno potvrdjen ovaj transfer? i neki dan mu se cestitalo na transfer pa nista, komedija 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ceka se zadnja sedmica transfera. Dobra ova u sredini. Vidi se da bas prati fudbal.STEVIE je napisao/la:opet idu cestitke ali jeli igdje sluzbeno potvrdjen ovaj transfer? i neki dan mu se cestitalo na transfer pa nista, komedija

Avdija nije još završio , Hajduk je jedna priča a Avdija druga , ima još posla do potpisa.pozdrav. Njegov menadžer ovako zbori
Bit ce sutra vjerovatno objavljeno.. Kako citam, Avdija se odrekao svog postotka i Hajduku ide 900 tisuca...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakav antitalenat ide u Championship..Toliku moc ima igranje za reprezentaciju na velikom takmicenju da je to nevjerovatno..Vrsajevic je jedva kalibar za HNL, o repki da ne pricamo..
Trenutno korisnika/ca: Proximic, samoposmatram i 23 gosta.