Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

arelinho
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la arelinho » 12 okt 2012, 21:34

Vranjes = Mravac

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 okt 2012, 21:34

ma nasi seru ,samo malo da se smire,glat bi ovo dobili.Sve nesto se komplikuje i igra se na prvu,kad zaista nema potrebe,da samo malo stnu na loptu ,ovo bi izgledalo puno bolje.Ibisevic,za 5 klasa iznad Dzeke.Volim Edina ,ali mi tako ide na zivce kad je u u onom svom fazonu nezainteresovanom za fudbal
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 okt 2012, 21:34

džeko zabija za pobjedu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 12 okt 2012, 21:35

Loše, skroz loše
🔵⚪

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 12 okt 2012, 21:35

LINK??LINK??LINK??LINK??LINK??LINK??LINK?? Please...

A da nije Veetle - Veetle mi ne radi.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 12 okt 2012, 21:35

http://bhsupersporttv.****.no/2012/ ... -2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo linka care. Radi ko sat. A mozda je bolje ne gledat jer ovo sta nam radi Vranjes je za popizdit.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 okt 2012, 21:35

Opet nasi navijaci dominiraju. :)

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 12 okt 2012, 21:36

barbarez je napisao/la:ovaj vranjes je ocajan,sta mu je,frajer izgleda ko bek a ne stoper
i jest bek a ne stoper! hehe, pape je samo ubio vedinu igru stim sto ga je stavio na krilo! bolje onda da je poceo sa stevanovicem i vedu svijezeg cuvao ako zatreba pri kraju tekme! ovako ni jedno ni drugo!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 okt 2012, 21:37

Kakve greške nam pravi štoper, ovo je odlično! U napadu se vidi da ima rješenja, ali do sad nismo iskoristili, a mogli smo. Obzirom da su Grci više prijetili ovo je solidan rezultat. Do kraja malo konsolidovat odbranu, a u napadu prvu iduću šansu iskoristit! IDEMO ZMAJEVI !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 okt 2012, 21:38

Dosta amaterskih poteza kod iznosenja lopte sa svoje polovice, jednostavno je cudo sto GRci to nisu kaznili u prvom dijelu. Vranjes izgubljen totalno, prva greska kao da mu je noge odsjekla.

Mogli smo zabiti gol ali i primiti bgmi, ona stativa Gekasa mi se jos mota pred ocima, mislio sam da je nemoguce da napadac onog tipa promasi onakac zicer, hvala na razuvjeravanju u svakom slucaju. Dzeko mi djeluje nekako mlako, kao da mu se bas i ne igra a brzina nam je prijeko potrebna jer je to dobitna formula protiv ovakve Grcke odbrane, po meni Stevanovic bi trebao uci. Par puta im je bilo dosta supljina prilikom organizacije nasih napada i samo je falio brzinac da pretrci dosta sporu odbranu domacina.

Nista, najteza utakmica u grupi na pola arhivirana uspjesno, meni bod ovdje k`o kuca vrijedan.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 12 okt 2012, 21:39

mikki21 je napisao/la:
barbarez je napisao/la:ovaj vranjes je ocajan,sta mu je,frajer izgleda ko bek a ne stoper
i jest bek a ne stoper! hehe, pape je samo ubio vedinu igru stim sto ga je stavio na krilo! bolje onda da je poceo sa stevanovicem i vedu svijezeg cuvao ako zatreba pri kraju tekme! ovako ni jedno ni drugo!

Najveći naš problem je upravo taj što Ibišević igra krilo. Jer na taj način nemamo desno krilo a nemamo ni špic, sjebe ga totalno, mislim da je Stevanović morao tu započeti, morao.
🔵⚪

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2012, 21:39

Sad ce im Vedad objasniti neke stvari...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 okt 2012, 21:39

Oooooooj Indijo, Tadzikistanu!!!! Sta je ovo??? Samaras sa onakvom rukom otrese Vranjesa ko slinu.. Ja bih volio Zukanovica vidjeti, ipak se vidi da je Vranjes vise bek, a ne stoper.. I vidi se da fali Pjanke, ne moze Medo povezati igru.. I ako je Pape rekao da ce igrati sa dva napadaca, zasto je Vedo desno??? Daj stavi Misketa tamo, ili vadi jednog napadaca i stavi Vrsajevica, Stevanovica, Ibricica... Ostalo je bilo OK
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 12 okt 2012, 21:39

Rooney88 je napisao/la:Dosta amaterskih poteza kod iznosenja lopte sa svoje polovice, jednostavno je cudo sto GRci to nisu kaznili u prvom dijelu. Vranjes izgubljen totalno, prva greska kao da mu je noge odsjekla.

Mogli smo zabiti gol ali i primiti bgmi, ona stativa Gekasa mi se jos mota pred ocima, mislio sam da je nemoguce da napadac onog tipa promasi onakac zicer, hvala na razuvjeravanju u svakom slucaju. Dzeko mi djeluje nekako mlako, kao da mu se bas i ne igra a brzina nam je prijeko potrebna jer je to dobitna formula protiv ovakve Grcke odbrane, po meni Stevanovic bi trebao uci. Par puta im je bilo dosta supljina prilikom organizacije nasih napada i samo je falio brzinac da pretrci dosta sporu odbranu domacina.

Nista, najteza utakmica u grupi na pola arhivirana uspjesno, meni bod ovdje k`o kuca vrijedan.
Gekas je **** napadac ... on je bio sila prije 5-6 god ... :D cudi me sto citav go nije fulio ...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 okt 2012, 21:39

Premr'o sam kad onde Gekas izađe sam na Bega.. :shock:

Kod prečke Misimovića probudio sam i rahmetli komšiju koliko sam se derao...

Vranješ ne može čuvati Samarasa, a i Gekas je vrlo ljigav...

0:0 i ja zadovoljan, mada se vidi da imaju slabosti nazad...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 12 okt 2012, 21:40

Vranjes najslabiji na terenu, ne znam zasto ali Samaras ga ubi... Vranjes mora izaci. Je li ono Sunjic igrao protiv Letonije? Ako je on igrao njega treba ubakcit u igru. Ali vidi se da nema Pjanica, da nam nedostaje i to puno.

Idemo Bosno do pobjede ali da bi to bilo mora se igra popravit, prije svega u odbrani
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2012, 21:40

Da nije Marjana, mislim da bi dobio slom zivaca zbog tekme. Kako rece Marjan, Samaras plejboj :lol: :lol:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 12 okt 2012, 21:41

svi govore prećka Misketa ??? pa zar sam samo ja vidio da je onaj Grk izbio glavom sa gol linije.. :?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 okt 2012, 21:41

arelinho je napisao/la:Vranjes = Mravac
Sta ima pasa, Mravac izdominiro samarasa na Kosevu ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 12 okt 2012, 21:42

Kaze Nidjo "ja bi ga odma zamjenio nakon onoga i rekao mu vidi se sine da ne ide opasan si" za Vranjesa king Nidjo :lol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.