Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
Oni su u kontaktu 2 godine. Veza na daljinu.dzelllo je napisao/la:Svrake se raspituju za dragulja
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pivopija je napisao/la:Oni su u kontaktu 2 godine. Veza na daljinu.dzelllo je napisao/la:Svrake se raspituju za dragulja

anelka ce putem naseg bivseg reprezentativca zahirovica....ne bih iskljucio ni promjenu profesije
Dok je Anel u reprezentaciji (pocesto i u prvom timu) Bazdarevic je za mene amater.
Ne mogu nista drugo misliti i pisati o njemu. Koliko se got trudim uvijek zavrsim na pocetnoj tocki.
Ne mogu nista drugo misliti i pisati o njemu. Koliko se got trudim uvijek zavrsim na pocetnoj tocki.
Pjevačbaglama je napisao/la:Pivopija je napisao/la:Oni su u kontaktu 2 godine. Veza na daljinu.dzelllo je napisao/la:Svrake se raspituju za dragulja![]()
anelka ce putem naseg bivseg reprezentativca zahirovica....ne bih iskljucio ni promjenu profesije

lezVe do bagro
Kad udjem na forum i pogledam nove postove tema Anel Hadzic i Tino Sven Susic me kao samar opali.Covjek bi pomislio da se radi o igracima svjetske klase a ne sprdnje i prepiranja.
Kad nas Anel iznenadi sa klubom, svi ocekujemo Newcastle, a on ponovo potpise za nekog bundesligasa.
Sta bi sa ove prevare, moze li se naci neki klub za njega ili ce polovinon augusta biti posla za sarajevske slasticare, vole ovi u savezu torte izgleda 

DD
Hocel li se koji premijerligas smilovat i ponuditi ugovor ovoj patrijoti?

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne ide se njemu u Englesku, on bi se radije vratio u Bundesligu.BIHfan je napisao/la:Hocel li se koji premijerligas smilovat i ponuditi ugovor ovoj patrijoti?![]()
Šta je reć, igračino?
Ne možeš se odlučiti koju ponudu da prihvatiš ili istih nema?
Ne boj se, sad će poziv u reprezentaciju pa te možda skauti Radnika ili Krupe uoče jer im treba jedan srčan momak.
Ne boj se, sad će poziv u reprezentaciju pa te možda skauti Radnika ili Krupe uoče jer im treba jedan srčan momak.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne vjerujem da ce dobiti sad poziv.Rokoko87 je napisao/la:Šta je reć, igračino?
Nije ga trebao ni u zadnje vrijeme dobivati a u Mesinom mandatu ga je redovno dobivao. Ne bi mi bio ni sada jasan poziv Anelu ali sam uvjeren da ovaj broj 28 poziva obezbjedjuje mjesto njemu i jos pokojem slicnom igracu. Objasnit ce se kao pomoc u prodaji i tako ce se prica zavrsiti. Sve drugacije ce me bas pozitivno iznenaditi.Pivopija je napisao/la:Ne vjerujem da ce dobiti sad poziv.Rokoko87 je napisao/la:Šta je reć, igračino?
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 16 avg 2016, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Povredom Besica mu se otvara sansa da dobije poziv. Htjeli to sebi priznati ili ne, on je nas 4. najbolji def. vezni, mada je i Grahovac, koji je predstavljen kao veci talenat od Besica, tu negdje s njim. Da se razumijemo Anel je odron igrac ali pomirite se s tim da mi nismo nikakva sila i da povredom samo jednog od trojca Besic/Cimirot/Grahovac, Anel dobija ozbiljnu sansu da se nadje na spisku.
Nad tobom sunce najljepše sja
Bešić, Cimirot, Jajalo, Grahovac su ispred njega sigurno.pinoglavi je napisao/la:Povredom Besica mu se otvara sansa da dobije poziv. Htjeli to sebi priznati ili ne, on je nas 4. najbolji def. vezni, mada je i Grahovac, koji je predstavljen kao veci talenat od Besica, tu negdje s njim. Da se razumijemo Anel je odron igrac.
Ako ćemo iskreno, korisniji je Medunjanin na toj poziciji od njega.
I sada, kada je Bešić povrijeđen, dovoljna su ova trojica.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Vidiš na Jajala sam zaboravio, ako je zdrav, a čitao sam da ima neku povredu, onda Anel ispada iz svih logičnih kombinacija. Opet ako nije zdrav, jbg valja Anela pozvati. A Medunjanin nije za te pozicije, Safeta smo najviše kritikovali jer nije imao def. veznog i jer mu je Medo igrao tu poziciju a sad bi ga vraćali tu opet, ne ide jbg.Rokoko87 je napisao/la:Bešić, Cimirot, Jajalo, Grahovac su ispred njega sigurno.pinoglavi je napisao/la:Povredom Besica mu se otvara sansa da dobije poziv. Htjeli to sebi priznati ili ne, on je nas 4. najbolji def. vezni, mada je i Grahovac, koji je predstavljen kao veci talenat od Besica, tu negdje s njim. Da se razumijemo Anel je odron igrac.
Ako ćemo iskreno, korisniji je Medunjanin na toj poziciji od njega.
I sada, kada je Bešić povrijeđen, dovoljna su ova trojica.
Ma oporavit će se, ja se nadam, jer mi je fakat preko glave guranja ovog igrača.
Za Medunjanina smo vidjeli da nije za te pozicije, ostavlja dosta prostora i ne obavlja defanzivni dio ni blizu kao Bešić, ali od Anela ne može biti lošiji, zato sam ga i naveo.
Za Medunjanina smo vidjeli da nije za te pozicije, ostavlja dosta prostora i ne obavlja defanzivni dio ni blizu kao Bešić, ali od Anela ne može biti lošiji, zato sam ga i naveo.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A Anel makar trči ko konj jbg za razliku od Medunjanina.
Ne gotivim ga ni ja, i smatram da je preloš igrač ali i kao takav je do dolaska Jajala bio tu u ozbiljnim kombinacijama (naravno za klupu) jer Bešić i Cimirot počesto propuste okupljanje.
Ne gotivim ga ni ja, i smatram da je preloš igrač ali i kao takav je do dolaska Jajala bio tu u ozbiljnim kombinacijama (naravno za klupu) jer Bešić i Cimirot počesto propuste okupljanje.
Safeta sam ja najvise kritizirao radi nepozivanja potencijalnih reprezentativaca i nelogicnih sastava u zadnjem dijelu njegova mandata. Uz to sam mu jako zamjerao Anela i Avdiju.
U sastavu nam trebaju 2 DM-a i to bi trebali biti Cimirot i Grahovac. U nedostatku Besica naravno. Pisalo se da je Jajalo ozlijedjen i da ga nece biti. Poziv Mati bi bio logican u drugom slucaju. Ja sam siguran da ce i Anel dobiti poziv ali mi je to bez veze.
Da samo nadodam da ima momak u Dortmundu kojeg bi ja na spisku volio vise nego Jajala a Hadzica u ovom poredjenju ne treba ni spominjati. Taj je takodjer DM.
U sastavu nam trebaju 2 DM-a i to bi trebali biti Cimirot i Grahovac. U nedostatku Besica naravno. Pisalo se da je Jajalo ozlijedjen i da ga nece biti. Poziv Mati bi bio logican u drugom slucaju. Ja sam siguran da ce i Anel dobiti poziv ali mi je to bez veze.
Da samo nadodam da ima momak u Dortmundu kojeg bi ja na spisku volio vise nego Jajala a Hadzica u ovom poredjenju ne treba ni spominjati. Taj je takodjer DM.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 16 avg 2016, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Moj @pinoglavi džabe on trči kad se sakriva od lopte i dodaje prvom do sebe samo da se što prije riješi lopte i to ti je odmah igrač manje u ofanzivi, a ni defanziva mu nije na zavidnom nivou.
Nažalost, mišljenja sam da će dobiti poziv po ko zna koji put iako to nije zaslužio, ni najmanje.
Ostaje nam da vidimo i da se nadamo Matinom oporavku i naravno da Meša ne računa na njega.
Nažalost, mišljenja sam da će dobiti poziv po ko zna koji put iako to nije zaslužio, ni najmanje.
Ostaje nam da vidimo i da se nadamo Matinom oporavku i naravno da Meša ne računa na njega.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, Maverick, Proximic i 36 gostiju.