BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Kako ovaj Bicakcic igra bundesligu i to refovno biva medju najbolje ocijenjenim a u repki osim gola Slovackoj, samo crnilo. A Vrsajevic kasno izadje na igraca, ostavio je dvojicu na pet metara do sesnaesterca.. Mada je ovk iskljucivo greska Bicakcica i Begovica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
KAKO MOZE BIT GOL BEGOVICA KAD JE STRIJELAC GOLA BIO U SENDVICU IZMEDJU BICAKCICA TJ JUSTINA BIBERA I SUNJICA??
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Riješit će Tino tekmu kvalitet je to nije puno griješio samo sve sto je išlo naprijed. Majko mila koja bagara ima prednost u odnosu na Hajrovića,Medunjanina i Salihovića.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Gledaj fudbalskih ignoranata, pa sta da Begovic nije zaplivao ??firefirefirely je napisao/la:Ne serite i realno recite da je covjek stajao sam u petercu i da je Begovic zaplivao kroz zrak
Covjek je bio sam i opet bi nam ga zabio.
Ovo je Vrsajevicev gol.
- firefirefirely
- Kontakt:
Izete udji sam molim te **** ti pape mrtve
Ajax je napisao/la:**** ti Susicu svoju taktiku. Ne igra ti prvotimac Werdera a igraju Tino i Prcic istovremenoNeka si ti njih podcjenio. Umjesto da se ide po drugi gol gledamo bravure Tina Susica koji igra samo sa jednom nogom, spor je i nema driblinga
Prcic debituje itd. Sunjic je spor za vrhunskog stopera i nesiguran. Jedino je Avdija pozitivno iznenadio. Ljudi preko 900 minuta nisu gola dala. Ne znam koje je funkcija Papetovih pomocnika, skauting protivnika ili sta vec ??
Traziti zadnji VHS na svijetu da moze Pape pogledati kasete.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 09 sep 2014, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
klasicno nase qrcenje. dali smo im go u prvom napadu, e hajmo sad malo setat i zajebavat se, evo je petom jarane. ko ce se lomit', 'ta ce ovi jadovi, mi smo 19. na svijetu a oni su.... aaah, vidi zabise nam ga.
nista, u drugom izvesti malog Prcica i ubaciti Hajrovica. samo da krenu angazovano i bice to dobro.
nista, u drugom izvesti malog Prcica i ubaciti Hajrovica. samo da krenu angazovano i bice to dobro.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Cestitke na borbenoscu nase ekipe, po meni Avdijin i Begovicev gol, ostalo je ok, nismo ni srece imali u nekim momentima.
Sunjic gleda u covjeka i ne mice seOnlyUnited je napisao/la:Avdija ceka da Aloneftis centrira, prva greska.. Mnogo prostora izmedju Bicakcica i Sunjica.. Begovic mozda lose procijenio loptu, ali stoperi ovde moraju bolje reagovati..

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Nerminovic
- Kontakt:
Sta nam samo znaci Spahic.... ova odbrana je za zatvora. 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sta je ovo s Pjanom. vec drugu utakmicu neprimjetan. ovo nije isti igrac iz rome, protiv kipra ne moze da diktira u vezi...u romi dominira u svakom segmentu.
pi.
- Principatus
- Kontakt:
Susic, Vrsajevic, Prcic van.
Salihovic, Mujdza, Hajrovic in.
E moj Susicu ovo su amateri sa Kipra.
A kako ce tek biti sa Izraelom, pa Welsom, a o Belgiji da ne pricam.
Hajmo momciiii!!!
Salihovic, Mujdza, Hajrovic in.
E moj Susicu ovo su amateri sa Kipra.
A kako ce tek biti sa Izraelom, pa Welsom, a o Belgiji da ne pricam.
Hajmo momciiii!!!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bravo kolumboVirtu4l je napisao/la:Tino nema pojma

- Kobe Bryant
- Kontakt:
AVDIJA NE TRČI NAZAD SAMO ČEKA OFSIDE

Pa nema covjek s kim igrati.Tweeds_10 je napisao/la:Sta je ovo s Pjanom. vec drugu utakmicu neprimjetan. ovo nije isti igrac iz rome, protiv kipra ne moze da diktira u vezi...u romi dominira u svakom segmentu.
Lulic na beku, Hajrovic na klupi, Dzeko i Ibisevic zatvoreni.
Krila nemamo, sve suplje. Formacija katastrofalna.
Ovaj Konjic je mazlum bjelosvjetski.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mire ne treba igrat' iza napadača, to treba igrat' Sanjin, dakle trebaju zamjenit' pozicije
to je bar očigledno

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 09 sep 2014, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo. Po kojoj osnovi on ima zagarantovano mjesto? Zato sto igra u Laziu? Ma mars.20le je napisao/la:Ma Lulic je igrac manje
Uvest Seju i Izeta, jer igraju brzo i direktno. Ovako nema nista od nas. Izvest Tinceka, koji je sporiji od Misimovica, i jos jednog. Lulica ili Prcica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ni traga od one reprezentacije od prošle godine.
Cisti go Sunjica , vidi ispred sebe igraca vidi let lopte i samo posmatra. Begovic morao reagovati u posljednji trenutak kada je vidio da igrc osta sam.
Izbaciti Susica i ubaciti Vranjesa i ovo ce odma odcepiti za nas Ocigledno da su nam krila prazna a sredina prenabijena jedan drugom smetaju i ovo bi svaki normalan trener vidjeo.
Drug stvar stavlja dva spora halfa Sunjica i Bicu pored brzog Vranjesa na klupi. Vidi se da imju problema sa brzinm,
Jos da ih Besic ne izvlaci svojim fantasticnim sprintevima i klizecim.
Strucnjak se pati sada sa Kiprom i da se udaramo nogom u guzicu ako pobijedimo ovo bez povreda.
Susic out Vrnjes in , Pjana nazad do Besica ... Prcic gore na desetku.
Prcic mi je pozitivno iznenadjenje jer vidi se da momak zna sta i kako treba , linije kretanja tempo .. pokusava i ponekada pogrijesi al vidi se da ne igra alibi igru kao Adzin sin ....
Izbaciti Susica i ubaciti Vranjesa i ovo ce odma odcepiti za nas Ocigledno da su nam krila prazna a sredina prenabijena jedan drugom smetaju i ovo bi svaki normalan trener vidjeo.
Drug stvar stavlja dva spora halfa Sunjica i Bicu pored brzog Vranjesa na klupi. Vidi se da imju problema sa brzinm,
Jos da ih Besic ne izvlaci svojim fantasticnim sprintevima i klizecim.
Strucnjak se pati sada sa Kiprom i da se udaramo nogom u guzicu ako pobijedimo ovo bez povreda.
Susic out Vrnjes in , Pjana nazad do Besica ... Prcic gore na desetku.
Prcic mi je pozitivno iznenadjenje jer vidi se da momak zna sta i kako treba , linije kretanja tempo .. pokusava i ponekada pogrijesi al vidi se da ne igra alibi igru kao Adzin sin ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.