Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2015
Jednostavno uzivam u svakoj tekmi ovog EP-a 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pusti Litvance, Gruzijci šutirali 17/17 slobodna, nešto što mi nikad nećemo 

Francuska je najjača ekipa na papiru, najbolja odbrana, ne zavisi od šuta koliko Italija ili Srbija, mada su Srbi danas pokazali da znaju igrati i brzog centra itekako kvalitetno. Grčka je prilagodila svoj stil košarke, ali punjenje reketa i loš šuterski dan ih može skupo koštati. Prednost je nevjerojatan raspored poena. Te četiri ekipe su jako blizu, volio bih da Grčka i Italija budu u finalu, da ih gledamo na OI, jer će Srbi i Francuzi svakako kroz kvale to osigurati.Puma je napisao/la:Ja sam i prije pocetka prvenstva pisao da su grci mozda i prvi favoriti za zlato. Jednostavno sam pogled na roster ledi krv u zilama i po meni imaju najvise kvaliteta na papiru.

Cesi verovatno najvece iznenadjenje, Letonci tu i tamo, ostale tekme ocekivan ishod. Francuska i Srbija bi trebalo po svemu vidjenom imati najlaksi posao, druge dve tekme ce biti slager veceri.
Sta reci o Maciulisu, doktorska partija veceras.
Sta reci o Maciulisu, doktorska partija veceras.
Negdje sam čuo da je Turkoglou brat Emine JahovićBosniacum Lilium je napisao/la:Mirsad Turkcan ?dubrava je napisao/la:Kako me ovaj gruzijac koji je izgubio loptu u kontri podsjeća facom na onog našeg turčina sa sandžaka, kako se ono zove on?
Hido Turkoglou ? Mada je on rodjen tamo, ali je iz Sjenice
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Inače pogledao završnicu tekme večeras, Mačiulis

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Negdje sam čuo da je Turkoglou brat Emine JahovićBosniacum Lilium je napisao/la:Mirsad Turkcan ?dubrava je napisao/la:Kako me ovaj gruzijac koji je izgubio loptu u kontri podsjeća facom na onog našeg turčina sa sandžaka, kako se ono zove on?
Hido Turkoglou ? Mada je on rodjen tamo, ali je iz Sjenice
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Inače pogledao završnicu tekme večeras, Mačiulis![]()
turkcan
Mozda joj je brat onaj drugi Jahovic.FaraonTM je napisao/la:
Negdje sam čuo da je Turkoglou brat Emine Jahović![]()
![]()
Hido i Emina ne lice nesto.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Da rezimiramo, četvrtfinalni parovi su Francuska-Letonija, Španija-Grčka, Srbija-Češka i Litvanija-Italija.
Znači u osmini finala dva iznenađenja, u oba slučaja razočarale ex-yu reprezentacije.
Znači u osmini finala dva iznenađenja, u oba slučaja razočarale ex-yu reprezentacije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Steta za Gruziju iako sam gledao zadnjih 3-4 minuta ipak derbi je derbi
Vidim Maciulis rekord karijere 34 poena sreca za Litvu sto je bio raspolozen inace tesko bi ovdje nesto mogli pogotovo sto je Valanciunas izdominiran
Edit:Mirsad je Eminin brat samo ne znam cemu taj zakon turski da kod uzimanja pasosa moras ime mjenjati prodajes svoj identitet za mrve

Edit:Mirsad je Eminin brat samo ne znam cemu taj zakon turski da kod uzimanja pasosa moras ime mjenjati prodajes svoj identitet za mrve
Re: Odg: RE: Re: Eurobasket 2015
Zar ne igraju Grcka - Latvija i Francuska - Spanija?alan_kardec je napisao/la:Da rezimiramo, četvrtfinalni parovi su Francuska-Letonija, Španija-Grčka, Srbija-Češka i Litvanija-Italija.
PS: moja greska, upravu si...isto kao da sam negdje jucer procitao drugacije
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 13 sep 2015, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Interista je napisao/la:Steta za Gruziju iako sam gledao zadnjih 3-4 minuta ipak derbi je derbiVidim Maciulis rekord karijere 34 poena sreca za Litvu sto je bio raspolozen inace tesko bi ovdje nesto mogli pogotovo sto je Valanciunas izdominiran
preldzic nije mijenjao prezime
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Navijat cu za Italiju ali tesko ce protiv Litve. Koliko je ozbiljna povreda Barganija?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- alan_kardec
- Kontakt:
edo07 je napisao/la:Zar ne igraju Grcka - Latvija i Francuska - Spanija?alan_kardec je napisao/la:Da rezimiramo, četvrtfinalni parovi su Francuska-Letonija, Španija-Grčka, Srbija-Češka i Litvanija-Italija.
ja koliko znam, ne.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Litvanci mogu vrlo fino iskoristiti losu odbranu reketa kod Italijana, tako da to nece biti nimalo lak mec za njih. Btw, nisam znao da je Bargnani povredjen, veliki je to kiks onda.
Ma nista strasno, igrat ce lik
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Problema muscolare kazu iz tabora italijana, sutra ce se znati sve, ono sto je sigurno da nema Datomea ni u toj utakmici.BernardBarnjak je napisao/la:Navijat cu za Italiju ali tesko ce protiv Litve. Koliko je ozbiljna povreda Barganija?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Polufinale:
Srbija - Italija
Francuska - Grcka
moja neka zelja
Srbija - Italija
Francuska - Grcka

- BernardBarnjak
- Kontakt:
edo07 je napisao/la:Polufinale:
Srbija - Italija
Francuska - Grcka
moja neka zelja
A zelje za finale i za konacnog pobjednika?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Da da Turkcan joj je brat 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja sam se odavno izjasnio po pitanju pobjednika...po meni je to SrbijaBernardBarnjak je napisao/la:edo07 je napisao/la:Polufinale:
Srbija - Italija
Francuska - Grcka
moja neka zelja
A zelje za finale i za konacnog pobjednika?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.