Imaš li nekih kognitivnih poteškoća inače ili se vežu isključivo uz procjene kvaliteta mladih fudbalera?
Zaboli mene neka stvar sta je tebi dobro, pa od kad sam dosao ovdje trebala su mi dva dana da shvatim kakav si pacenik. Ali nebitan lik skroz i to ti je najveci problem.
Samo ti nastavi srati i hakati sve koji su ti krivi u zivotu, ono po mostarski. Dok ti Velez napreduje pod palicom glavnog i strucnjaka Avde. Uostalom, moras i ti jadan naci bit postojanja. Razumijem.
Ne znam što je sa upravom, postoji li ili su se raspali ali ovo ne činjenje je dovoljan pokazatelj u kojem su stanju. Bojim se da se ovo teško može zaustaviti. Kad se umiješaju mahala i politika onda tu nema pomoći.BigEM je napisao/la: ↑01 sep 2024, 09:17Svi individualni nedostaci igraca dolaze do izrazaja u ovom nesistemu gdje se ne zna ko sta treba raditi. Skoro dva mjesecs nakon evropske utakmice ekipa izgleda kao da se u putu nisu sreli, a pojedinci ni nakon 2 mjeseca nisu fizicki sposobni da odigraju 45 minuta. Vjerovatno nece ni biti spremni.
Ukratko, jos je 15 utakmica u kojima cemo gledati ove promasaje od igraca i ovu patnju, jer uprava je ocito zadovoljna napretkom ekipe i napretkom koji samo oni vide.
Nema ni pokusaja da se dovede veznjak i da se dovede 1 krilo ili 1 napadac.
Mala ispravka, sljedeća utakmica je Borac 11.09. u Banja Luci i teško nama sa ovakvim timom. Sudija će vjerovatno biti Njegomirovic sa svoja dva "satelita", dok će u VAR sobi ili kombiju biti ne zaobilazni Gigovic i Bandic koji će ponovo izmišljati penale i " crvene " kartone protiv Rođenih...I hajde stručnjaci pronađite rješenje da bar dostojanstveno izgubimo, a o pobjedi možemo samo sanjati.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 sep 2024, 08:56Igman iz jedne sanse nam uze bod![]()
Podhitno traziti trenera jer Avdo i Merza ne mogu voditi Velez. Prvi sam se prevario za njih. Ona pobjeda protiv Sirokog je plod slucajnog gola i nekoh hajpa koji im je nametnuo doticni dvojac. Ako je istina za Peteva to bi bila strasna stvar jer je provjeren trener. Sljedeca utakmica Sloboda i odmah mi pred ocima Dudicev debi. Neka novi trener tu debituje i nastavi isto kao Fedja
Da ne zaboravim i kritike kondicionom iako nemam pojma ni ko je ali ako ce nam ovako energicno ekipa igrati mjenjati ga. Bez ikakvog damara i presinga kojim smo lomili ekipe u predhodnim sezonama
Ne zasluzujemo bolje dok vecina tzv. navijaca svrsava na otkaz Klafuricu u TSC.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 sep 2024, 09:31Ma dok god ljudi budu trazili probleme na terenu, ovo ce se desavati. Problemi nisu na terenu, korijen problema je u UO.
Pa ko je glavni krivac sto nam Merza i Avdo vode ekipu vec 3. kolo?
Nemojte biti smijesni i naivni.aimar21 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:42Smiješno je i pričati o tome da će Borac dovesti sudije kako bi nas dobili. U ovom trenutku, sa drugim timom, nas bez problema imaju tri razlike.
Generalno, od kada je došao mutni predsjednik, mi imamo stvarno dobro suđenje. Čak smo u nekim utakmicama bili i dobro pogurani. Pa i sinoć bi dobili Igman iz nepostojećeg penala, da nije bilo VAR-a. Dragan se nije sekunde mislio da li će ga svirati...
Naš problem se nalazi na čelu Upravnog odbora i to je jedina realnost. Svi ostali problemi su direktna posljedica tog problema.
Prvo protiv Borca 11.9. nadoknada, onda SlobodaXenophon je napisao/la: ↑01 sep 2024, 13:19Pozdrav, par pitanja:
Šta je sa statusom Pršeša?
Što ne igra Ivan Šarić?
Hoće li Zurab Museliani bit kao onaj Bjelorus?
Kad će reprezentativac Bobaj dobit šansu da vidimo taj talenat na djelu?
Mujan povrijeđen?
Slijedi pauza pa gostovanje u Tuzli protiv Slobode, domaća utakmica protiv Sloge te gostujuća utakmica protiv GOŠK-a. Bodova Slobodna ne stoji nimalo dobro ali daleko od toga da su najgora ekipa u ligi. Kod njih ima dosta novih igrača, taman da se uigraju prije nas![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.