RŠD Velež Mostar

Balorda
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 08:54

Osim što shizofrenišeš po pitanju Šikala, sad si počeo i po pitanju toga šta je meni dobro i šta je meni draže :rol:

Imaš li nekih kognitivnih poteškoća inače ili se vežu isključivo uz procjene kvaliteta mladih fudbalera?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 01 sep 2024, 08:56

Igman iz jedne sanse nam uze bod :crazy:

Podhitno traziti trenera jer Avdo i Merza ne mogu voditi Velez. Prvi sam se prevario za njih. Ona pobjeda protiv Sirokog je plod slucajnog gola i nekoh hajpa koji im je nametnuo doticni dvojac. Ako je istina za Peteva to bi bila strasna stvar jer je provjeren trener. Sljedeca utakmica Sloboda i odmah mi pred ocima Dudicev debi. Neka novi trener tu debituje i nastavi isto kao Fedja

Da ne zaboravim i kritike kondicionom iako nemam pojma ni ko je ali ako ce nam ovako energicno ekipa igrati mjenjati ga. Bez ikakvog damara i presinga kojim smo lomili ekipe u predhodnim sezonama

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 01 sep 2024, 09:04

Balorda je napisao/la:
01 sep 2024, 08:54
Osim što shizofrenišeš po pitanju Šikala, sad si počeo i po pitanju toga šta je meni dobro i šta je meni draže :rol:

Imaš li nekih kognitivnih poteškoća inače ili se vežu isključivo uz procjene kvaliteta mladih fudbalera?
Zaboli mene neka stvar sta je tebi dobro, pa od kad sam dosao ovdje trebala su mi dva dana da shvatim kakav si pacenik. Ali nebitan lik skroz i to ti je najveci problem.
Ali **** to, opet je Sikalo kriv za sve. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 09:06

Osim što je sintagma savršeni Šikalo klasični primjer groteske, isto se može reći i za tvoje upise.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

BigEM
Kontakt:

Post Postao/la BigEM » 01 sep 2024, 09:17

Svi individualni nedostaci igraca dolaze do izrazaja u ovom nesistemu gdje se ne zna ko sta treba raditi. Skoro dva mjesecs nakon evropske utakmice ekipa izgleda kao da se u putu nisu sreli, a pojedinci ni nakon 2 mjeseca nisu fizicki sposobni da odigraju 45 minuta. Vjerovatno nece ni biti spremni.
Ukratko, jos je 15 utakmica u kojima cemo gledati ove promasaje od igraca i ovu patnju, jer uprava je ocito zadovoljna napretkom ekipe i napretkom koji samo oni vide.
Nema ni pokusaja da se dovede veznjak i da se dovede 1 krilo ili 1 napadac.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 sep 2024, 09:31

Ma dok god ljudi budu trazili probleme na terenu, ovo ce se desavati. Problemi nisu na terenu, korijen problema je u UO.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 01 sep 2024, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 01 sep 2024, 09:31

Balorda je napisao/la:
01 sep 2024, 09:06
Osim što je sintagma savršeni Šikalo klasični primjer groteske, isto se može reći i za tvoje upise.
Samo ti nastavi srati i hakati sve koji su ti krivi u zivotu, ono po mostarski. Dok ti Velez napreduje pod palicom glavnog i strucnjaka Avde. Uostalom, moras i ti jadan naci bit postojanja. Razumijem.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 01 sep 2024, 09:37

BigEM je napisao/la:
01 sep 2024, 09:17
Svi individualni nedostaci igraca dolaze do izrazaja u ovom nesistemu gdje se ne zna ko sta treba raditi. Skoro dva mjesecs nakon evropske utakmice ekipa izgleda kao da se u putu nisu sreli, a pojedinci ni nakon 2 mjeseca nisu fizicki sposobni da odigraju 45 minuta. Vjerovatno nece ni biti spremni.
Ukratko, jos je 15 utakmica u kojima cemo gledati ove promasaje od igraca i ovu patnju, jer uprava je ocito zadovoljna napretkom ekipe i napretkom koji samo oni vide.
Nema ni pokusaja da se dovede veznjak i da se dovede 1 krilo ili 1 napadac.
Ne znam što je sa upravom, postoji li ili su se raspali ali ovo ne činjenje je dovoljan pokazatelj u kojem su stanju. Bojim se da se ovo teško može zaustaviti. Kad se umiješaju mahala i politika onda tu nema pomoći.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 01 sep 2024, 10:10

Ovdje treba dovesti kvalitetnog trenera i njegovog kondicionog trenera.

+ jednog igrača kreativca / playmakera na sredini terena (posao koji je nekad obavljao Samir Radovac).

salmy

Post Postao/la salmy » 01 sep 2024, 10:30

CampobelloDiMazara je napisao/la:
01 sep 2024, 08:56
Igman iz jedne sanse nam uze bod :crazy:

Podhitno traziti trenera jer Avdo i Merza ne mogu voditi Velez. Prvi sam se prevario za njih. Ona pobjeda protiv Sirokog je plod slucajnog gola i nekoh hajpa koji im je nametnuo doticni dvojac. Ako je istina za Peteva to bi bila strasna stvar jer je provjeren trener. Sljedeca utakmica Sloboda i odmah mi pred ocima Dudicev debi. Neka novi trener tu debituje i nastavi isto kao Fedja

Da ne zaboravim i kritike kondicionom iako nemam pojma ni ko je ali ako ce nam ovako energicno ekipa igrati mjenjati ga. Bez ikakvog damara i presinga kojim smo lomili ekipe u predhodnim sezonama
Mala ispravka, sljedeća utakmica je Borac 11.09. u Banja Luci i teško nama sa ovakvim timom. Sudija će vjerovatno biti Njegomirovic sa svoja dva "satelita", dok će u VAR sobi ili kombiju biti ne zaobilazni Gigovic i Bandic koji će ponovo izmišljati penale i " crvene " kartone protiv Rođenih...I hajde stručnjaci pronađite rješenje da bar dostojanstveno izgubimo, a o pobjedi možemo samo sanjati.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 sep 2024, 11:05

killafrommanilla je napisao/la:
01 sep 2024, 09:31
Ma dok god ljudi budu trazili probleme na terenu, ovo ce se desavati. Problemi nisu na terenu, korijen problema je u UO.
Ne zasluzujemo bolje dok vecina tzv. navijaca svrsava na otkaz Klafuricu u TSC. :)
Najbolje ovako mjenjaj trenere nakon par kola, trosi pare na raskide ugovora, bori se za opstanak a doveo neka "pojacanja" sa astronomskim platamam za titulu sta li...

Ali kao sto rekoh ovo je sad sve onako kako treba da bude, sve je na svom mjestu, stanje na tabeli, nemas trenera, Bulic ti u svecanoj lozi, u klubu vise grobara nego u Sutini, ali doce ruteri, imacemo wi fi, ne treba sve gledati tako crno.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 01 sep 2024, 11:39

user1986 je napisao/la:
01 sep 2024, 09:31
Balorda je napisao/la:
01 sep 2024, 09:06
Samo ti nastavi srati i hakati sve koji su ti krivi u zivotu, ono po mostarski. Dok ti Velez napreduje pod palicom glavnog i strucnjaka Avde. Uostalom, moras i ti jadan naci bit postojanja. Razumijem.
Pa ko je glavni krivac sto nam Merza i Avdo vode ekipu vec 3. kolo?
Ko je glavni krivac sto nam je igracki kadar losiji nego prosle sezone?
Ko je glavni krivac sto igraci ne mogu potrcati?

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 01 sep 2024, 11:42

Smiješno je i pričati o tome da će Borac dovesti sudije kako bi nas dobili. U ovom trenutku, sa drugim timom, nas bez problema imaju tri razlike.

Generalno, od kada je došao mutni predsjednik, mi imamo stvarno dobro suđenje. Čak smo u nekim utakmicama bili i dobro pogurani. Pa i sinoć bi dobili Igman iz nepostojećeg penala, da nije bilo VAR-a. Dragan se nije sekunde mislio da li će ga svirati...

Naš problem se nalazi na čelu Upravnog odbora i to je jedina realnost. Svi ostali problemi su direktna posljedica tog problema.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 01 sep 2024, 13:19

Pozdrav, par pitanja:

Šta je sa statusom Pršeša?
Što ne igra Ivan Šarić?
Hoće li Zurab Museliani bit kao onaj Bjelorus?
Kad će reprezentativac Bobaj dobit šansu da vidimo taj talenat na djelu?
Mujan povrijeđen?

Slijedi pauza pa gostovanje u Tuzli protiv Slobode, domaća utakmica protiv Sloge te gostujuća utakmica protiv GOŠK-a. Bodova Slobodna ne stoji nimalo dobro ali daleko od toga da su najgora ekipa u ligi. Kod njih ima dosta novih igrača, taman da se uigraju prije nas :)
Republika Bosna i Hercegovina

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 sep 2024, 13:34

aimar21 je napisao/la:
01 sep 2024, 11:42
Smiješno je i pričati o tome da će Borac dovesti sudije kako bi nas dobili. U ovom trenutku, sa drugim timom, nas bez problema imaju tri razlike.

Generalno, od kada je došao mutni predsjednik, mi imamo stvarno dobro suđenje. Čak smo u nekim utakmicama bili i dobro pogurani. Pa i sinoć bi dobili Igman iz nepostojećeg penala, da nije bilo VAR-a. Dragan se nije sekunde mislio da li će ga svirati...

Naš problem se nalazi na čelu Upravnog odbora i to je jedina realnost. Svi ostali problemi su direktna posljedica tog problema.
Nemojte biti smijesni i naivni.

Ova ekipa Veleza niti je losa, niti je zaboravila igrati. Glavni razlog je Celavi, kojeg svi bojkotuju, jer mu nisu zaboravili bruku sa Canadijem i rusenje atmosfere u ekipi.

Ekipa nece da igra, sve dok je celavi u klubu. To je glavni razlog. Mogli su sinoc rasturiti igmana i uzeti radnik u proslom kolu, ali ne zele.

Toliko.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 01 sep 2024, 13:35

Xenophon je napisao/la:
01 sep 2024, 13:19
Pozdrav, par pitanja:

Šta je sa statusom Pršeša?
Što ne igra Ivan Šarić?
Hoće li Zurab Museliani bit kao onaj Bjelorus?
Kad će reprezentativac Bobaj dobit šansu da vidimo taj talenat na djelu?
Mujan povrijeđen?

Slijedi pauza pa gostovanje u Tuzli protiv Slobode, domaća utakmica protiv Sloge te gostujuća utakmica protiv GOŠK-a. Bodova Slobodna ne stoji nimalo dobro ali daleko od toga da su najgora ekipa u ligi. Kod njih ima dosta novih igrača, taman da se uigraju prije nas :)
Prvo protiv Borca 11.9. nadoknada, onda Sloboda

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 sep 2024, 13:54

haleluja :wave:

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 01 sep 2024, 13:55

eto , i sta sad? sad ide renesansa

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 13:59

Ne ide renesansa, ali uz normalan rad i trud i uz neminovno neko vrijeme da se stvari isprave i poslože, mižeđi se vratiti na pravi put. Sigurno je da ne može odjednom, trebaće vremena.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 01 sep 2024, 14:00

Semsudinnnnnnn Hasiccccccc!!!!!!

Odlazi ćelaviiiii višeeeeee

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.