Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
vincenttan
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
pa nije prvi put da sebi uradi ovo... vecinu faulova pravi na igracu kojeg uopce nije zaduzen da cuva, ili udvaja... igra previse timski za razliku od ostalih kojima ne pada na pamet da igraju jacu defanzivu pa da dobiju dvije-tri licne i da sjednu na klupu... bolje za 3/4 primiti stoju nego napraviti koju licnu i igrati ODBRANU... eto pogledaj proslu i pretproslu tekmu, 90% faulova pravi na "tuđim" igracima... jedina slaba tacka netsa je upravo odbrana gdje imas igrace koji APSOLUTNO ne igraju odbranu...
da nije napravio 3 lične u par min igrao bi 3/4
da nije napravio 3 lične u par min igrao bi 3/4
pa sto je poceo onda trecu i nakon 2 minute ga zamijeni
ja ne vjerujem da je radi licnih 
-
vincenttan
- Kontakt:
zato sto spursi spustaju loptu na njega ili cekaju njega na udvajanju jer je opterecen licnim greskama, pogledaj tekmu sa Bulsima, ista stvar... napravio brzo par licnih i onda igra odbranu pod pritiskomsemir01 je napisao/la:pa sto je poceo onda trecu i nakon 2 minute ga zamijenija ne vjerujem da je radi licnih
a Kidd koliko god nama bio drag, stvarno je ovo katastrofalno poslozio, mada, ne treba odmah nekoga osuditi na pocetku karijere... ali mislim da je krenuo sa prevelikim zalogajem...
- skyisthelimit
Ma on je imao 3 lične prije početka treće i samo ga izvadi nakon 50 sekundi. Očajno su svi igrali al' Mirza nijedan skok nije imao :O Loše loše. 12 poena i 67% sut za tri
Laku noc raja, do Oklahome 
sta bi ovo na kraju sta su cekali 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
00.2 na satu a oni vec otisli svi skoro hehe ,grohotom se smijem ,vela havle tima i sranja.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
A NETIMA i materijala. Nema nijedan normalan igrac osim onog plavog centra vidi se momcina pokusava. Ono sto kazu ovdje treba sve razvaliti pa odpocetka praviti tim. Pocevsi od trenera. Na stranu sut za tricu i ostale stvari. Jos se vidi koliko je mIrza nezreo za NBA. Snaga i brzina fali a da ne kazem da nije u stanju da kontrolise loptu cim je spusti.
Doduse ne sumnjam da ovo on nece popraviti i to znatno.
Dobro ovaj momak gore primijeti oko licnih , uglavnom prouzrokovane pri peuzimanju "tudjih" igraca. I jedini je igrac koji "lovi" sistematski tudje igrace. Plus sto si sudije neumoljive za Mirzu cini mi se sviraju mu cim pogleda igraca.
Doduse ne sumnjam da ovo on nece popraviti i to znatno.
Dobro ovaj momak gore primijeti oko licnih , uglavnom prouzrokovane pri peuzimanju "tudjih" igraca. I jedini je igrac koji "lovi" sistematski tudje igrace. Plus sto si sudije neumoljive za Mirzu cini mi se sviraju mu cim pogleda igraca.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
@Kimbo ohladi ba , kani se Mirze . Cuj nezreo,eh nek si nam reko ,sad odleprsaj idi prati "kamena s ramena".
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Pored Derona prolaze ljudi bez problema. Joe Johnson moze komotno stati sa strane i gledati kako se brane 4 protiv 5. I Mirza često mora izaći na igrača koji pobjegne njima dvojici i pokusa ga izblokirati, zasmetati i ovaj ako promasi njegov igrač uhvati off skok il' jednostavno Mirza faul napravi. A sta je Duncan radio KG-u necemo ni spominjati.
kimbo pocetak je godine, nemoj pretjerivati ziv bio 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Koja količina gluposti u jednom postu, briljantno zaista. Toliko je glupo, da graniči sa genijalnošću.. U prevedenom, jadnik Mirza radi i igra za trojicu, a svi ostali češu mu.da. Je.bem te logiko!nerkolfc je napisao/la:Pored Derona prolaze ljudi bez problema. Joe Johnson moze komotno stati sa strane i gledati kako se brane 4 protiv 5. I Mirza često mora izaći na igrača koji pobjegne njima dvojici i pokusa ga izblokirati, zasmetati i ovaj ako promasi njegov igrač uhvati off skok il' jednostavno Mirza faul napravi. A sta je Duncan radio KG-u necemo ni spominjati.
@Kimbo moraš naučiti da protiv Teletovića i Džeke ne smiješ ništa reći, tu je i Dino Merlin svakako. Odma' bošnjaci dižu glas..
Nama je Željo svetinja jedina.
i ti vala pojma nemas, jos jednom to fino dokazujes
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Od tebe se ništa drugo i ne može očekivati, nego spuštanje sagovornika, a dizanje sebe. O konstruktivnom postu da ne govorim. Najjadniji oblik diskusije.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jel to hoćeš reći da još neko osim Mirze i Garneta igra odbranu u ovoj ekipiVasa Ladacki je napisao/la:Od tebe se ništa drugo i ne može očekivati, nego spuštanje sagovornika, a dizanje sebe. O konstruktivnom postu da ne govorim. Najjadniji oblik diskusije.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
eto, opet dokazujes da pojma nemas, svaka ti castVasa Ladacki je napisao/la:Od tebe se ništa drugo i ne može očekivati, nego spuštanje sagovornika, a dizanje sebe. O konstruktivnom postu da ne govorim. Najjadniji oblik diskusije.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
To što Mirza igra odbranu, odnosno pokušava da igra odbranu, ne znači da zna igrati odbranu. Večeras je nekoliko puta ispao u odbrani, i to momački. Mirza se trudi najviše u ekipi, al' budimo realni i mora, jer u 2 sezone nije uspio dohvatit' rotaciju. U zadnjih 15-ak tekmi se to promjenilo, i drago mi je što je tako, jer je zaslužio to.
Međutim, pisati kako su svi prdimahovina, a Teletović jedini odličan je u najmanju ruku glupo, da ne upotrijebim neki jači pridjev.
@lenbias mani me se šabane, nismo na istom intelektualnom nivou, vrijeđaš mi inteligenciju.
Međutim, pisati kako su svi prdimahovina, a Teletović jedini odličan je u najmanju ruku glupo, da ne upotrijebim neki jači pridjev.
@lenbias mani me se šabane, nismo na istom intelektualnom nivou, vrijeđaš mi inteligenciju.
pa ne postoji osoba koja govori da je mirza doktor odbrane ali igra je veoma dobro kada uzmemo u obzir kakav je bio po tom pitanju do skoro kao i kakav je ukupni ucinak imao u nba, saberi se malo
naravno da nismo, za tebe sam doktor kosarke, zdravo
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
A onda uzmi u obzir da je to njegovo vrlodobro, jednako loše u NBA-u, pa onda saberi 2 i 2. Ja se nemam šta sabirati, nisam računska operacija u matematici.
Naravno, ti si veliki poznavaoc ove magične igre, kotiraš visoko kada je u pitanju NBA. Iz tog razloga si prva luda foruma, bar onog dijela koji se zove košarka, ziher sam.
Naravno, ti si veliki poznavaoc ove magične igre, kotiraš visoko kada je u pitanju NBA. Iz tog razloga si prva luda foruma, bar onog dijela koji se zove košarka, ziher sam.
Kako mozes biti doktor bilo cega, dok si ujedno polovicno pismen?LenBias je napisao/la:pa ne postoji osoba koja govori da je mirza doktor odbrane ali igra je veoma dobro kada uzmemo u obzir kakav je bio po tom pitanju do skoro kao i kakav je ukupni ucinak imao u nba, saberi se malo
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.