NK Zvijezda Gradačac

elf1
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la elf1 » 05 nov 2013, 15:13

mozel neko stavit slike pomocnog terena???i kada bi se trebao zavrsit ??
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 05 nov 2013, 16:17

elf1 je napisao/la:mozel neko stavit slike pomocnog terena???i kada bi se trebao zavrsit ??
Ja nisam slikao sada sam prosao radi se punom parom po kiši ,radovi su u završnoj fazi ...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 nov 2013, 19:48

zeljini nece da treniraju vjerovatno ce dobiti plate u petak i naderat nas :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 05 nov 2013, 20:04

Tu sam amadeus,o kome je rijec,ja sam taj koga si trazio..

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 05 nov 2013, 20:36

jolebl je napisao/la:Tu sam amadeus,o kome je rijec,ja sam taj koga si trazio..
Igrac imas poruku(gasinci-uvala borova)

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 05 nov 2013, 21:11

Samo narode , mogu vam rec da od vase zelje , da se ekipe zadrzi na okupu nema nista.. ja znam da 3-4 igraca 100% idu sad na zimu..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 nov 2013, 21:41

SamSvojMajstor je napisao/la:Samo narode , mogu vam rec da od vase zelje , da se ekipe zadrzi na okupu nema nista.. ja znam da 3-4 igraca 100% idu sad na zimu..
pa nije to nista novo mi uvijek otjeramo 10-15 igraca.zadrzacemo mi igraca posto imamo mozda i najvise igraca na platnom spisku u premijer ligi.
po meni susic i pandza prvi odose i nikolic

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 nov 2013, 21:48

probati zadrzati
stijakovica ,bogdanovica,maksumica,kuduza ,susica,ordagica adama nikolica,radivojevica bubu smigija .ostalo moze ici.
vidi se da se pandza zasitio zvijezde vrijeme je da dode novi ljubimac u napad.uz ove uigravati isanovica ,kuzmanovica ,bijelica,mesanovica malog colica i to je to
rijesiti se grade musica novakovica buzova
samo sam u nedoumici sta sa trejicem il ga gore ili dole :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 05 nov 2013, 21:57

Za Pandzu se vec odavno znalo da ide na zimu , znaci uz njeg jos 3 igraca idu..to sto ja znam pa sad vidjet cemo ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 nov 2013, 22:54

SamSvojMajstor je napisao/la:Za Pandzu se vec odavno znalo da ide na zimu , znaci uz njeg jos 3 igraca idu..to sto ja znam pa sad vidjet cemo ;)
Pandzu je davno trebalo pustit da ode, on jest borben i svi ga vole, al lika nikad nije znao sa loptom, stopanje ko amater neki, sut jos gori.....

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 nov 2013, 09:29

Evo kad ste o odlascima da i ja dam svoje mišljenje. Za Pandžu se slažem sa vama to je igrač samo kada mu daš loptu u prostor i ništa više, on je sa loptom gori od Smajlovića. Treba se momku zahvaliti za ono što je do sada dao Zvijezdi ali ako ode neće biti nikakva šteta, pogotovu kada je tu sada Pehilj. Ovo za Pandžu vrijedi ali pod uslovom da ostanu Šmigi, Buba i Šaban. Što se tiče golmana to pod hitno treba raščistit pa kod nas je 5 golmana na spisku, tri je optimalno a uvijek za nedaj Bože možeš povuć golmana juniora na klupu za rezervne igrače.
Zadnja linijatu nema puno viška Grado može otić ali da dođe drugi stoper, jer nemogu dvojica iznijeti sami sezonu. Bekovske pozicije Sušića i Kuduza zadržati pod obavezno, Borko tako tako ali treba opet neko pokrivati desnu stranu kada nema Sušića, na lijevoj je to dosta uspješno radio Šmigi. U veznom redu ih ima najviše.
Pošto će Adam i Ordagić pretpostavljam ostati, treba probati zadržati Nikolića jer nije on toliko loš igrač koliko neki pričaju. Ako ovaj Japanac ostane onda treja treba definitivno da ide jer nije se nešto bogzna pokazao. Radivojević takođe solidan sa Bubom po bokovima.
Znači što se mene tiče ovo su trenutno igrači koji mogu ići.
Pandža?
Novaković?
Grado?
Trejić?
Buzov
Musić
Vejzović
Dva golmana

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 nov 2013, 10:27

combe je napisao/la:Evo kad ste o odlascima da i ja dam svoje mišljenje. Za Pandžu se slažem sa vama to je igrač samo kada mu daš loptu u prostor i ništa više, on je sa loptom gori od Smajlovića. Treba se momku zahvaliti za ono što je do sada dao Zvijezdi ali ako ode neće biti nikakva šteta, pogotovu kada je tu sada Pehilj. Ovo za Pandžu vrijedi ali pod uslovom da ostanu Šmigi, Buba i Šaban. Što se tiče golmana to pod hitno treba raščistit pa kod nas je 5 golmana na spisku, tri je optimalno a uvijek za nedaj Bože možeš povuć golmana juniora na klupu za rezervne igrače.
Zadnja linijatu nema puno viška Grado može otić ali da dođe drugi stoper, jer nemogu dvojica iznijeti sami sezonu. Bekovske pozicije Sušića i Kuduza zadržati pod obavezno, Borko tako tako ali treba opet neko pokrivati desnu stranu kada nema Sušića, na lijevoj je to dosta uspješno radio Šmigi. U veznom redu ih ima najviše.
Pošto će Adam i Ordagić pretpostavljam ostati, treba probati zadržati Nikolića jer nije on toliko loš igrač koliko neki pričaju. Ako ovaj Japanac ostane onda treja treba definitivno da ide jer nije se nešto bogzna pokazao. Radivojević takođe solidan sa Bubom po bokovima.
Znači što se mene tiče ovo su trenutno igrači koji mogu ići.
Pandža?
Novaković?
Grado?
Trejić?
Buzov
Musić
Vejzović
Dva golmana
Ostavit trejića, ovakav igrač uvijek dobro dodje, jest da nezna sa loptom al se momak bori ko lav na terenu sta pozicija koju igra i trazi, a vidili smo kad se je Ordagić vratio da je i Trejić puno bolje igro mogo je se bazirat samo na razbijanje protivnicke igre...... na susicevu poziciju treba dovest pojacanje, pa sve sto prodje prodje preko njegove strane, na njegovu stranu smo dobili gol u Trebinju, pa sad protiv Borca sve sto je Borac napravio je uradio preko Susiceve strane, a bg i u napadau zna pretjerat kad treba da doda on se opet vrati da dribla, mislim ostavit ga al mu dovest adekvatnu konkurenciju pa da se malo zapita

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 06 nov 2013, 22:08

Slazem se s combetom u svemu.. Pandza , znaci definitivno ide bar kako ja znam i jedan od golmana ...imaju jos 2 neka igraca , al otom potom ;)

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 07 nov 2013, 08:20

Ako nam Omerčić i Tala budu dovodili i otpuštali igrače biće nam veselo veče al mišljenja sam da će to Nurdo brzo rašćerat ;)

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 07 nov 2013, 08:38

Ja sam čuo da će se svi igrači postavit na forum i onda će se glasat ko treba da ide a ko da ostane. Pustite struku neka razmislja o tome ko treba da ide a ko da ostane nevidim razlog da im nevjerujemo nego sto nagađate i bubate bezveze. Samo nemogu da vjerujem kako se odričete jednog Pandže koji je u teškim trenucima ostao i davao svoj doprinos i usput moje mišljenje da je on Dobar igrač.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 07 nov 2013, 10:50

batigol777 , ja nemam nista protiv Pandže i volio bi da ostane ali ako si pratio utakmice Zvijezde , vidi se da se on vise ne borio kao prije a i realizacija mu je slaba skroz , a i pocetkom sezone sam naglasio da treba nac napadaca jer PANDŽA odlazi a vi ste svi mene napali...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 nov 2013, 17:12

JAPANAC NA TRENINGU
slika
slika

RADOVI NA POMOCNOM PLASTICNOM TERENU IDU PUNOM PAROM
slika

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 07 nov 2013, 18:20

astra1922 je napisao/la:probati zadrzati
stijakovica ,bogdanovica,maksumica,kuduza ,susica,ordagica adama nikolica,radivojevica bubu smigija .ostalo moze ici.
vidi se da se pandza zasitio zvijezde vrijeme je da dode novi ljubimac u napad.uz ove uigravati isanovica ,kuzmanovica ,bijelica,mesanovica malog colica i to je to
rijesiti se grade musica novakovica buzova
samo sam u nedoumici sta sa trejicem il ga gore ili dole :lol: :lol:
ZABORAVIO SI PEHILJA KOJI OBAVEZNO MORA OSTATI U ZVIJEZDI

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 nov 2013, 22:25

Tctctct i dijete od 17g im smeta, zna li neko nesto o ovome

http://sportsport.ba/bh_fudbal/apelacio ... evo/117525" onclick="window.open(this.href);return false;

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 nov 2013, 22:27

ma sarajevo na sve nacine pokusava da ubiljezi pobjede.vjerovatno su mislili da mico ima tri zuta a igrao

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.