E ovdje si se malo zajebo.NoDi80 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 16:28Jedan je Zeljeznicar, najtrofejniji fudbalski klub u nasoj dragoj BIH
Prvi klub koji osvojio tripletu i dvije uzastopne duple, jedini klub iz BiH koji je prosao osminu finala nekog europskog takmicenja i to prosli smo u vise navrata
Dva puta cetvrfinale i jednom polufinale Kup UEFA![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zabpravio sam da je i Velez igrao cetvrfinale kup Uefa sa Twentespolacentra je napisao/la: ↑06 mar 2025, 21:43E ovdje si se malo zajebo.NoDi80 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 16:28Jedan je Zeljeznicar, najtrofejniji fudbalski klub u nasoj dragoj BIH
Prvi klub koji osvojio tripletu i dvije uzastopne duple, jedini klub iz BiH koji je prosao osminu finala nekog europskog takmicenja i to prosli smo u vise navrata
Eto stavi da osim Zeljeznicara niko nije prosao cetvrfinale
Borac, Velez, Sarajevo i Zeljeznicar su jedini dosli do osmine finala?
Velez i Zeljeznicar cetvrtine i Zeljeznicar polufinale?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 mar 2025, 21:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne mozes post napisati, a da ti ova tetkica u roku od dvije sekunde ne citira sa namjerom da se svadja. Kakav je ovo novi oblik opsesivnog poremecaja?NoProfit je napisao/la: ↑06 mar 2025, 21:28Pa i zbog ovoga pjeniKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 mar 2025, 21:13Velez i Sarajevo odavno ne igraju nikakve derbi utakmice, nema naboja, nikakva atmosfera. Od nekadasnjeg derbija, danas samo jedna obicna prijateljska utakmica![]()
![]()
![]()
Nikad nije ni bilo naboja na utakmicama Veleža i Sarajeva, pogotovo mržnje, uvijek je bilo u prijateljskom tonu i uvijek je bio i ostao derbi Bosne i Hercegovine.![]()
PS: Jesi l' mi šta vidio za one redare ispred sjevera, lažove?

Stvarno sam mislio da ces shvatiti sam da se brukas, ali ocito nema dna. Moras biti svjestan da ne postizes nista sa tim redarima sta vec, oko 1000 kao sto sam i napisao prvi put, vrlo moguce i manje al koga boli briga, povecali vam posjetu nije prvi put. Ovo ce ti potvrditi i svaki 'normalni' navijac Sarajeva, ako ih ima ovdje uopste.
Nema potrebe za laganjem, nismo mi vi. Nismo isti

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
To je to. Nema dalje.NoDi80 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 21:56Zabpravio sam da je i Velez igrao cetvrfinale kup Uefa sa Twentespolacentra je napisao/la: ↑06 mar 2025, 21:43E ovdje si se malo zajebo.NoDi80 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 16:28Jedan je Zeljeznicar, najtrofejniji fudbalski klub u nasoj dragoj BIH
Eto stavi da osim Zeljeznicara niko nije prosao cetvrfinale
Borac, Velez, Sarajevo i Zeljeznicar su jedini dosli do osmine finala?
Velez i Zeljeznicar cetvrtine i Zeljeznicar polufinale?
Nas su isto devedesete minute sjble protiv Twentea.
Pa zašto onda lažeš?KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 mar 2025, 21:57Ne mozes post napisati, a da ti ova tetkica u roku od dvije sekunde ne citira sa namjerom da se svadja. Kakav je ovo novi oblik opsesivnog poremecaja?NoProfit je napisao/la: ↑06 mar 2025, 21:28Pa i zbog ovoga pjeniKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 mar 2025, 21:13Velez i Sarajevo odavno ne igraju nikakve derbi utakmice, nema naboja, nikakva atmosfera. Od nekadasnjeg derbija, danas samo jedna obicna prijateljska utakmica![]()
![]()
![]()
Nikad nije ni bilo naboja na utakmicama Veleža i Sarajeva, pogotovo mržnje, uvijek je bilo u prijateljskom tonu i uvijek je bio i ostao derbi Bosne i Hercegovine.![]()
PS: Jesi l' mi šta vidio za one redare ispred sjevera, lažove?![]()
Stvarno sam mislio da ces shvatiti sam da se brukas, ali ocito nema dna. Moras biti svjestan da ne postizes nista sa tim redarima sta vec, oko 1000 kao sto sam i napisao prvi put, vrlo moguce i manje al koga boli briga, povecali vam posjetu nije prvi put. Ovo ce ti potvrditi i svaki 'normalni' navijac Sarajeva, ako ih ima ovdje uopste.
Nema potrebe za laganjem, nismo mi vi. Nismo isti![]()

- PrinceBobby18
- Kontakt:
ako se ne varam bio je to utrecht, ili možda alkmar, i syebali smo ih. u magli mi je sva ta davna prošlost od prije nekolike godinespolacentra je napisao/la: ↑06 mar 2025, 22:01To je to. Nema dalje.
Nas su isto devedesete minute sjble protiv Twentea.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
- relativizam
- Kontakt:
Zašto su ovo kolo igrali ligu a imali evropsku utakmicu a to nije moglo protiv Sarajeva,jos im je ovo kolo Evrope važnije.
Gori su ovi što im kao lafo čestitaju
Ma kakav Željo.Sarajevo sa tolikim budzetom nema ozbiljnog fudbala da ima Željo.Ako dođe do evrope ispadat ce odmah.Sarajevu treba ekipu uzdrmati ovaj ce dobiti nogu isto.
Opet ovaj što neće da priča o navijačimaNoDi80 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 19:45Bilo je i navijaca Zeljeznicara hiljade, a bilo je sigurno i navijaca Sarajeva
Pricamo o Manijacima i hordama
horde kao grupa ne idu organizovano na utakmice repke horde, lesinari, ultrasi, skripari, sokolovi, vojvode, incidenti…
Dok s druge strane Manijaci, BHF, Red Army, Robijasi, Fukare i ostali idu
Jos plus horde mogu na gostovanje u Banja Luku, a Manijaci ne mogu
To je ona druga strana Sarajeva koja im odgovara

-
- Kontakt:
Sta ce debil,svaki komentar mu o Sarajevu i hordama.
Nije bolest sve sto boli...
Nije bolest sve sto boli...
I niko nije vise tavorio od vas po drugoj ligiNoDi80 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 16:28Jedan je Zeljeznicar, najtrofejniji fudbalski klub u nasoj dragoj BIH

- ErosViverosViv
- Kontakt:
hoces da ti odgovorim pa da napustis forum opetNoDi80 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 16:28Jedan je Zeljeznicar, najtrofejniji fudbalski klub u nasoj dragoj BIH
ili da te ostavim da lupetas
Zato što im je sada trening.relativizam je napisao/la: ↑07 mar 2025, 01:17Zašto su ovo kolo igrali ligu a imali evropsku utakmicu a to nije moglo protiv Sarajeva,jos im je ovo kolo Evrope važnije.
- relativizam
- Kontakt:
pa stvarno ovo ne vidi samo onaj ko ne zelifks74 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 10:03Zato što im je sada trening.relativizam je napisao/la: ↑07 mar 2025, 01:17Zašto su ovo kolo igrali ligu a imali evropsku utakmicu a to nije moglo protiv Sarajeva,jos im je ovo kolo Evrope važnije.
ljudi biraju utakmice koje ce igrati evo dvije tri godine,piša*u se po ligi i ostalim klubovima.
ovakvu zastitu nije imao niko nikad
- akisarajevo92
- Kontakt:
moraju sad odigrati jer nema vise nigdje prostora da nadoknade zaostalih utakmica, a i treba zavrsiti ova faza prvenstva sa 22 kola, mora se dobiti konacna tabela da bi se znalo s kim ko igra do 33. kola
Don't believe the hype.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Preostalo im jos ovako na silu neka imaginarna prijateljstva stvarat

Imaginarna prijateljstva:tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 13:29Preostalo im jos ovako na silu neka imaginarna prijateljstva stvarat
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Brać rođeni vidimo se
Da grmi na kamenu ljiljani se viju
Da grmi na kamenu ljiljani se viju

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vico je bh patriota i ne zanimaju ga Dodikove sulude ideje.
Povedi nas Vico
Povedi nas Vico

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.