Samir 'ajmo na shishu' Radovac, kakva je to ubleha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma Dulja kakav god je najbolji nam je igrac uz Benku, ne znam sta blatite covjeka koji jedini ima muda pokusat nesto iskreirati, ostalim je zadatak izbit u bunar ili dodati eventualno prvom do sebe
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Idi u pm,jos treba da je ozbiljna povreda
po reakciji Sarica nije dobro ,bem ti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
slažemo se potpuno , super prodori, solo-trkovi, međutim fudbal je timska igra, dodavati se i uigravati na pripremama je normalno, dakle treba nastojati da razigra saigrače ne bježati od njih i zabijati se u protivničke stopere, ali momku je 23 godine, to je već kasno pričati....pogledaj protivnike kako su uigrani i koju želju imaju da pomognu jedni drugima , spuštaju lopte prsima jedni drugima, ne pečate loptu 1-2 dodira i lopta u prostor za napadača...Dulja je neefektivan, nema učinka od 10 njegovih prodora svih 10 završi lopta kod protivnika....nema kod nas drugih igrača velikog imena da odvlače pažnju i protivnike pa da dobije prostor kao u repci....ON je taj veliki igrač kod nas....samo ne konta on to još....KenChoo je napisao/la:Kralju, čovjek sam igra ovo poluvrijeme. Pogledaj prodore, brzinu, hrabrost. Ovi ostali ga gledaju. Ne znam je li ovo neki tvoj sarkazam ili dobro ne vidiš..DenchiNL je napisao/la:možda on baš misli da je zmaj pa ne mora nikom dodati loptu ...samo poleti buraz i rigaj vatru ako ne znaš fuceKenChoo je napisao/la:Kad neko napiše nešto protiv Duljevića, ja bih ga pljunuo posred čela. Momak zmaj pravi, zajedno s Sarićem i Ahmetovićem je jedini koji ima muda u ovoj ekipi, koji se ne boji krenuti naprijed. Biti će velika šteta ako ga izgubimo.![]()
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 12 jul 2016, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa sta nam je vise sa odbranom
Daj igrajte 5-4-1 ako ne znate sa cetvoricom.Bukvalno svaki napad Krasnodara sansa.
Daj igrajte 5-4-1 ako ne znate sa cetvoricom.Bukvalno svaki napad Krasnodara sansa.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ovo ne valja.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ako još Kovu izgubimo pored ionako pretanke odbrane, crno nam' se piše... 
Još će nas i Hurtić farbati klišetiziranom izjavom nakon utakmice.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nista me ne interesuje, cekam derbi pa cu momentarisati tim.
Mada sve ovo previse podsjeca na januarsko-februarske pripreme i meceve u Antaliji.....
Mada sve ovo previse podsjeca na januarsko-februarske pripreme i meceve u Antaliji.....
ne budi smješan igrači se ne ozljeđuju, to se jednostavno ne dešava....BordoArmy88 je napisao/la:Ako još Kovu izgubimo pored ionako pretanke odbrane, crno nam' se piše...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eh evo nas na famoznoj 4-4-2.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Umjesto Kove dovesti jos jednog stopera kao Novakovic i mirni smo za sezonu! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tek će sad dežurni kritičari Kove vidjeti koliko isti znači ovoj ekipi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Otici u Mostar i ponuditi Marinkovicu ugovor i novca koliko hoce.Samo zbog njega je Zrinjski i ove godine favorit broj 1.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- prdimahovina
- Kontakt:
Zip je napisao/la:@hilmo sve oke
Sto se tice igre, mi igramo sasvim solidno protiv jake ekipe. Ja ne znam cemu sumnja u ovu ekipu.
Jos uvijek su pripreme, i bit ce oscilacija svakako. Jos se uvijek traze najbolji i zbog toga ne treba svaku gresku docekati na noz.
Ko zeli da vidi pozitivne stvari, vidjet ce.. to isto vrijedi i za negativne
" srce na teren i pamet u glavu "
Ko je stoper umjesto Kove,jel moguce da je Mujakic mali ili je Balic,djeluje mi dobro?
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije problem u igracima koji igraju odbranu, nego u treneru koji ne zna posloziti ekipu. Previse prostora izmedju odbrane i vezne linije ni jednoj ekipi nije donijelo rezultate. Previse se baziramo na napadacki dio, dok odbranu zanemarujemo, a tako se danas ne igra fudbal. E moj Hurta...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
u ovom filmu smo mi vrbanjuša.... 
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma čini ti se...ovaj Novaković je kloc neviđeni!!!miky_hz je napisao/la:Ko je stoper umjesto Kove,jel moguce da je Mujakic mali ili je Balic,djeluje mi dobro?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.