Jesam ja napisao šta pogresno? Ako si gledao tekmu kako tvrdis da jesi onda si vidio ono isto sto sam ja vidio. Deron covjek koji ce ih kostati 98 miliona dolara je igrao k'o ku.rac da izvines cijelu utakmicu. Nit napada kos nit se krece u odbrani. Parker je setao kako i gdje je htio. Joe Johnson je milion puta ostavljao ljude same na šutu, hej same kao da on nikako nije na parketu. Ko se god pokrene i 2 metra u napadu njega Joe izgubi. Mirza nije igrao dobro al' kako su dvije najplaćenije zvijezde u ovoj ekipi odigrale on je odigrao kao superstar prema njima.Jos svaki jedva po 9 poena ubaci, da bar to sto su statični u odbrani nadoknade nekako al' nista. Niko od Mirze i ne ocekuje vise od 10 ppg osim nas ovdje i on svoj posao kao role player radi dobro.Vasa Ladacki je napisao/la:Koja količina gluposti u jednom postu, briljantno zaista. Toliko je glupo, da graniči sa genijalnošću.. U prevedenom, jadnik Mirza radi i igra za trojicu, a svi ostali češu mu.da. Je.bem te logiko!nerkolfc je napisao/la:Pored Derona prolaze ljudi bez problema. Joe Johnson moze komotno stati sa strane i gledati kako se brane 4 protiv 5. I Mirza često mora izaći na igrača koji pobjegne njima dvojici i pokusa ga izblokirati, zasmetati i ovaj ako promasi njegov igrač uhvati off skok il' jednostavno Mirza faul napravi. A sta je Duncan radio KG-u necemo ni spominjati.
I sam sebe kontriras dolje pišući kako se on trudi a na moj post odgovaras kao da on se on šetka po terenu. Izaberi jednu stranu, ne mozes na dvije stolice sjediti.