Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
U posljednje četiri godine Messi je zabio 161 gol, Cristiano Ronaldo 145. Idući je Di Natale. S dva gola Atalanti u nedjelju, došao je do brojke 102. Nitko više nije troznamenkast.

GRANDE TOTO!
GRANDE TOTO!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- IlCapitano
- Kontakt:
To je ta lista.TOP SCORERS IN EUROPE IN THE LAST FOUR LEAGUE SEASONS:
161 - Lionel Messi
145 - Cristiano Ronaldo
100 - Antonio Di Natale
91 - Radamel Falcao
88 - Edinson Cavani
85 - Zlatan Ibrahimovic
82 - Robin van Persie
80 - Luis Suarez
76 - Wayne Rooney
75 - Mario Gomez
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Di Natale je fenomen , cijelu je mladost proveo u Udineseu a mogao je da igra za bilo koji veći klub u Italiji .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
adointer je napisao/la:
znaci to su dvije greske koje Fiorentinu kostaju najmanje 30 miliona eura!!!
pa zasto jedan mali klub ne moze postat veliki?
- francobaresi
- Kontakt:
Fiorentina nije mali klub , međutim nije ni gigant tipa Milan ili Juventus .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- korisnikforuma
- Kontakt:
Pa do 28. godine je bio prosječan igrač, tek kad je prešao u napad se pokazao u punom sjajufrancobaresi je napisao/la:Di Natale je fenomen , cijelu je mladost proveo u Udineseu a mogao je da igra za bilo koji veći klub u Italiji .

Kao i Luca Tonikorisnikforuma je napisao/la:Pa do 28. godine je bio prosječan igrač, tek kad je prešao u napad se pokazao u punom sjajufrancobaresi je napisao/la:Di Natale je fenomen , cijelu je mladost proveo u Udineseu a mogao je da igra za bilo koji veći klub u Italiji .

Ljudi, jel valja ista ovaj Papu Gómez iz Catanije ? Kazu da bi ga Atletico trebao dovesti ,pa ako ima neko ukratko da opise o kakvom se levatu radi
.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Zamislis Lavezzija i smanjis mu performanse, kao na PESu u editu.juznjak> je napisao/la:Ljudi, jel valja ista ovaj Papu Gómez iz Catanije ? Kazu da bi ga Atletico trebao dovesti ,pa ako ima neko ukratko da opise o kakvom se levatu radi.

Salim se, dobar igrac, mada ne i za Atletico. On je vise poor man's Lavezzi.

Brz, nezgodan, nisko teziste, lagan dribling....Evo ti video.
[youtube][/youtube]
edit: nisam video da si pregledao YT snimke. My bad.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 13 maj 2013, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
A cuj,malo sam pregledao neke snimke i vidim da je dosta brz igrac,klasicno krilo . Navodno se i Inter interesuje za njega . Znaci ne moze da je los igrac ako se takav klub interesuje za njega. Reelativno je mlad,a Colo ga jos poznaje tako da moze u Atleticu napredovati . Niko ne ocekuje da je dobar kao Lavezzi 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Moje misljenje je drugacije. Mislim da ima potencijal da nadmasi Lavezzija. Dobre je tehnike, velika radilica, u prosjecnom timu Catanie uspije zabiti skoro 10 golova isto tako i asistencija. Polivalentan u napadu i sa 24 godine ima veliki prostor za paredak. Ali tako ga ja vidimMaGiCa je napisao/la:Zamislis Lavezzija i smanjis mu performanse, kao na PESu u editu.juznjak> je napisao/la:Ljudi, jel valja ista ovaj Papu Gómez iz Catanije ? Kazu da bi ga Atletico trebao dovesti ,pa ako ima neko ukratko da opise o kakvom se levatu radi.
![]()
Salim se, dobar igrac, mada ne i za Atletico. On je vise poor man Lavezzi.

Thorin je napisao/la: Moje misljenje je drugacije. Mislim da ima potencijal da nadmasi Lavezzija. Dobre je tehnike, velika radilica, u prosjecnom timu Catanie uspije zabiti skoro 10 golova isto tako i asistencija. Polivalentan u napadu i sa 24 godine ima veliki prostor za paredak. Ali tako ga ja vidim
I Giovinco je delovao mocnije od Lavezzija dok je bio u Parmi, jer je bio ucinkovitiji.
Pa jel Giovinco>Lavezzi

- francobaresi
- Kontakt:
Godina 2005 !
Juventus : Buffon - Zambrotta - Cannavaro - Thuram - Zebina - Emerson -Vieira - Nedved - Camoranesi - Ibrahimovic - Del Piero
Milan : Dida - Cafu - Nesta - Stam - Maldini - Gattuso - Pirlo - Seedorf - Kaka' - Crespo - Shevchenko
Zapitam se kako bi te dvije ekipe izgledale u ovoj Serie A . Mislim da im niko ne bi bio ni blizu kao što nije bio ni u to vrijeme , iako je liga tada bila puno jača .
Juventus : Buffon - Zambrotta - Cannavaro - Thuram - Zebina - Emerson -Vieira - Nedved - Camoranesi - Ibrahimovic - Del Piero
Milan : Dida - Cafu - Nesta - Stam - Maldini - Gattuso - Pirlo - Seedorf - Kaka' - Crespo - Shevchenko
Zapitam se kako bi te dvije ekipe izgledale u ovoj Serie A . Mislim da im niko ne bi bio ni blizu kao što nije bio ni u to vrijeme , iako je liga tada bila puno jača .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Uredu, bio je penal, ali sta Fiorentina ima s tim ?adointer je napisao/la:samo stvarno jbte,kako neko moze objasnit zasto?evo nema veze,meni je svejedno hoce li Milan ici ili ne(volio bih ja da ne ide,to stoji) al kako mozes pred svima,pa stojis 3 metra ispred sageo si i gledas i opet nedas
znaci ovo je doslovno na sav glas NEDAM FIORENTINI DA IDE U LP!
![]()
znaci da se razumijemo,volio bih ja da Inter ovako ide u LP al ne razumijem kako smiju pred cijelim svijetom![]()

Mi smo pobjedom mogli rijesiti nedoumice oko 3. mjesta, ali nismo iskoristili. Nama ionako ni poraz ni bod nije igrao nikakvu ulogu u ovoj utakmici, a i u tom slucaju bi i dalje bili bod ispred viola.
Jos uvijek je sve neizvjesno, moramo tuci Sienu u zadnjem kolu, a ako ni to ne uspijemo, ja javno kazem da onda ni ne zasluzujemo ici u ligu prvaka ( a ne vjerujem da cemo gledati taj scenario ).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kako nema,umjesto da pobijede Romu oni izgubise a da je Roma sa Milanom dobila penal mogla je Fiorentina vec da bjezi 2 poena Milanu

Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso; Balotelli, Sneijder, Eto'o; Militofrancobaresi je napisao/la:Godina 2005 !
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- francobaresi
- Kontakt:
Čuj umjesto da pobjede oni izgubiše ? Pa nije im Milan kriv što ih je Roma pobjedila . Loša ti je ta , isto kao da ja kažem da nisu bila ona dva penala protiv Milana već tada bi Fiorentina ispala iz utrke za LP-a . To je sve u domenu "šta bi bilo kad bi bilo " .
Edit : Nemoguće je uporediti Juventus i Milan iz 2005 god. sa Interom od prije 3 sezone . Inter jeste bio jak ali ove dvije ekipe iz 2005 god. su bile nivo iznad .
Edit : Nemoguće je uporediti Juventus i Milan iz 2005 god. sa Interom od prije 3 sezone . Inter jeste bio jak ali ove dvije ekipe iz 2005 god. su bile nivo iznad .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Koji argument ...
Da je babi tockove, bila bi biciklo.
Te price ' sta bi bilo kad bi bilo ' okaci macku o rep, u ovoj situaciji je jedino ostecena Roma jer su se pobjedom mogli izboriti i za ligu evrope, ali ko im je kriv kada i sa igracem vise ne umiju stvoriti nikakvu priliku.
Sada lagano pobijediti Sienu i zauzeti 3. mjesto, pa neka se pjeni i ljuti ko hoce.

Da je babi tockove, bila bi biciklo.
Te price ' sta bi bilo kad bi bilo ' okaci macku o rep, u ovoj situaciji je jedino ostecena Roma jer su se pobjedom mogli izboriti i za ligu evrope, ali ko im je kriv kada i sa igracem vise ne umiju stvoriti nikakvu priliku.
Sada lagano pobijediti Sienu i zauzeti 3. mjesto, pa neka se pjeni i ljuti ko hoce.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ti mene zezas,pa nisu ni jednom mogli Liverpoola dobit a Inter od prije 3 sezone izbacio sve prvake svojih zemalja?znas sta znaci izbacit svakog prvaka koji je osvjio svoje prvenstvo?francobaresi je napisao/la:Čuj umjesto da pobjede oni izgubiše ? Pa nije im Milan kriv što ih je Roma pobjedila . Loša ti je ta , isto kao da ja kažem da nisu bila ona dva penala protiv Milana već tada bi Fiorentina ispala iz utrke za LP-a . To je sve u domenu "šta bi bilo kad bi bilo " .

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Daj ba zar nije levatski o tome pricati. Jbt isto kao da sad neko dodje i kaze da su priznali Muntariju go Milan bi uzeo Scudetto prosle sezone. Daj mi jedan razlog zasto nije priznat go. Evo odgovoricu ti ja i na ovo i na tvoj razlog zasto Roma nije dobila penal. Odgovor je jasan: greska sudije, tj isti nije vidio situaciju i gotovo. Ako ti u tome vidis teorije zavjere i masone u vidu Galijanija i Berlu onda nemamo o cemu pricati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.