Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Ma prebolit ce oni ovo, bitno je da u pondeljak oni pobjede a Dzeko nastavi sa dobrim igrama, ali brate neka pod hitno dovode Nasria ili Sneijdera, jer yebo ekipu gdje je Toure playmaker
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
joj kako me iznervirao onaj komentator sa Sportkluba. Ispade da City nije uputio šuta tokom meča i da su oba gola City-a greške golmana. A recimo ovaj Džekin nije uopšte greška golmana, jer kad je Edin opalio imala je nekakvu zavijušu lopta i jačinu... Meni je veća greška Vidića, koji je vjerovatno mislio da Džeko ne zna zabit sa onake udaljenosti, pa nije išao na njega...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Principatus
- Kontakt:
Mozda je Vidic Yugo-nostalgicar? Covjek svaki put pusti Dzeku da zabije.
Kako je ovdje lijepo popratio gol pogledom.
[youtube][/youtube]

Kako je ovdje lijepo popratio gol pogledom.

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- JuveSissoko
- Kontakt:

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Principatus
- Kontakt:
Hmm tek sad vidim jasno, jel se ja to varam to jest opticka varka ili je lopta 2 puta promjenila putanju
Odmah na pocetku, pratite loptu, ide na lijevo, onda na desnu pa ponovo lijeva strana.
[youtube][/youtube]

Odmah na pocetku, pratite loptu, ide na lijevo, onda na desnu pa ponovo lijeva strana.
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Hmm tek sad vidim jasno, jel se ja to varam to jest opticka varka ili je lopta 2 puta promjenila putanju![]()
[youtube][/youtube]

- Principatus
- Kontakt:
Ok, mislio sam da sebi umisljam. 
Da, golman je mislio da ce je dobiti, to se vidi dalje u snimku iz usporene, druge perspektive.

Da, golman je mislio da ce je dobiti, to se vidi dalje u snimku iz usporene, druge perspektive.
Sve si to tačko rekao,ali postoji jedna caka, a to je Mancini, mislim da on nece imati muda igrati sa Aguerom, Silvom i Snajderom zajedno, a da mu Yaya igra nazad, on Yayu forsira da igra naprijed, što je po meni velika greska, tako da mu on nece igrati, dolazak snajdera moze samo da istjera iz prve Yayu, ali opet da on sjedi na klupi a toliko se para na njega troši, malo se ovi u City sami zapetljaju, radi ne planskog dovodjenja igraca desavaju im se ovakve stvari kao danas.calcio je napisao/la:
Sneijder bi im pravo dobro legao, nadam se da ce doci prije kraja prelaznog roka
p.s. samo nek ne dovode vise napadaca![]()
i neka puste Teveza kad covjek hoce da ide.
Mislim da ce doci do zamjene Tevez-Sneijder sa Interom...
moraju se takodje rijesiti viska igraca, iako su mnogi od njih dobri ali sta ce im kada ne igraju?
Aguero----- Dzeko ------Silva
----------- Sneijder----------
-------Yaya ------ De Jong----
Kolarov-Lescott-Kompany-Richards
------------- Hart-------------
A mislim i da je Kolarov već u mislima Mančinija na klupi, samo dak se ovaj Francuz iz Arsenala izbirika malo.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
da, trzno se u stotinkiPrincipatus je napisao/la:Ok, mislio sam da sebi umisljam.

- Donnie Darko
- Kontakt:
A ono, nista cudno za Jabulani. Ovo uopste nije greska golmana, lijepo se vidi da je bio spreman da je odbrani kad je prvi put promjenila putanju, i onda kad je drugi put promjenila putanju vec je bilo kasno.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U onakvoj/nikakvoj/ ekipi je danas bio najbolji. Dobro, nije to neka utjeha s obzirom na rezultat, al' neko mora dobiti epitet najboljeg, a neko najgoreg igrača na meču.
Odličan gol, im'o je nekoliko dobrih poteza u 1. poluvremenu, dok je u 2. kao i cijela ekipa izgled'o jako loše. Imao je jedan udarac (mislim da je Johnson taj koji mu je dod'o loptu), al' je De Gea to sjajno ukrotio. Ono što je sigurno je da se preplatio na pogotke Manchesteru
. Pravom Manchesteru.
Eh, kao što je @Calcio napis'o, potreban je jedan fantazista; Sneijder je tu nenadyebiv. Al', potrebno je još nešto - otjerati Mancinija i dovesti nekog ko će biti batina i u svlačionici i van nje. Roberto to, ruku na srce, nije. Dokle god je on tu, City neće imati ni igru, ni neke zapažene rezultate (ni sam ne znam kako su uspjeli osvojiti FA CUP).
Ovakva (ne)igra City-ja bi mogla mirisati na to da će Mancini opet igrati sa samo jednim isturenim napadačem, a s obzirom da je Aguero tek doš'o i da ga je Mancini dug'o vabio
, on bi mog'o biti the Chosen One.
Ako se odluči za dvojicu, onda će sigurno Džeko imat prednost u odnosu na Balotelli-ja; barem sudeći po posljednjim pripremnim utakmicama, a i ovoj današnjoj.

Odličan gol, im'o je nekoliko dobrih poteza u 1. poluvremenu, dok je u 2. kao i cijela ekipa izgled'o jako loše. Imao je jedan udarac (mislim da je Johnson taj koji mu je dod'o loptu), al' je De Gea to sjajno ukrotio. Ono što je sigurno je da se preplatio na pogotke Manchesteru

Eh, kao što je @Calcio napis'o, potreban je jedan fantazista; Sneijder je tu nenadyebiv. Al', potrebno je još nešto - otjerati Mancinija i dovesti nekog ko će biti batina i u svlačionici i van nje. Roberto to, ruku na srce, nije. Dokle god je on tu, City neće imati ni igru, ni neke zapažene rezultate (ni sam ne znam kako su uspjeli osvojiti FA CUP).

Ovakva (ne)igra City-ja bi mogla mirisati na to da će Mancini opet igrati sa samo jednim isturenim napadačem, a s obzirom da je Aguero tek doš'o i da ga je Mancini dug'o vabio

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa nebih se baš drug složio sa tobom.Istina je da imaju dosta igrača,ali mislim da su ti igrači kada gledamo top timove Engleske i Europe zaista čisti prosjek.Imam osjećaj da se tu dosta kupovalo samo zbo kupovina da tu nema pravog menadžera koji zna ša mu najviše treba.Ekipa je dosta teška,troma ,spora,skoro 80% tima su takvi,tu treba po 1-2 ekstra igrača na svakoj poziciji da bi mogli nešto da urade,(nemaju brze bokove,jakog stopera,top golmana,osim Silve nikog da zna individualno proći igrača,imaju 4 napadača koji će se iskrviti za mjesto u timu ,ostatak ekipe ni blizu....JuveSissoko je napisao/la:presmijesno mi je kad citam postove, City-u treba jos ovaj, treba mu jos onaj, treba mu ovakav treba mu onakav igrac, ljudi moji ako jednoj ekipi nije dovoljno 300 miliona da bude najjaca i kvalitetna, ako takvoj ekipi treba jos nesto, ili ako napadacima te ekipe treba jos neki fantazista neki proigravac, onda su oni smijesna ekipa, ima ova ekipa sve sto treba cak sto vise City ima i visak igraca, na pojedinim pozicijama im truhnu igraci koji bi u nekoj drugoj ekipi dosli do izrazaja i bili vazni, smijesno mi je kad nakon stotina miliona ulozenih cujem, treba im samo jos ovaj igrac, haha jbte sta im to vise treba, treba njima malo strpljenja i znoja i malo manje plate pa cete vidjet da im zapravo novi igrci ne trebaju, imaju 3 kvalitetne postave
- JuveSissoko
- Kontakt:
ako ne valjaju , daj meni Yayu Tourea, Dzeku i Aguera, Lescota i Balotellia u Juve, vjeruj kroz dvije godine LP ne bi bila daleko, al stvar je i mentaliteta ekipe, a vala i plate su im "poteske", sami pali sami se ubili, covjece kad im se jedan igrac povrijedi odmah 1-2 igraca istog kvaliteta skoro, cekaju da ga zamjene, to ni Man UTD nema, pa im opet ocita lekciju timskog fudbala, tradicije osvajanja titula, te prestiza. Pare kupe stosta, al ne mogu kupit duh i tradiciju tima, dzabaaqarius je napisao/la:Pa nebih se baš drug složio sa tobom.Istina je da imaju dosta igrača,ali mislim da su ti igrači kada gledamo top timove Engleske i Europe zaista čisti prosjek.Imam osjećaj da se tu dosta kupovalo samo zbo kupovina da tu nema pravog menadžera koji zna ša mu najviše treba.Ekipa je dosta teška,troma ,spora,skoro 80% tima su takvi,tu treba po 1-2 ekstra igrača na svakoj poziciji da bi mogli nešto da urade,(nemaju brze bokove,jakog stopera,top golmana,osim Silve nikog da zna individualno proći igrača,imaju 4 napadača koji će se iskrviti za mjesto u timu ,ostatak ekipe ni blizu....JuveSissoko je napisao/la:presmijesno mi je kad citam postove, City-u treba jos ovaj, treba mu jos onaj, treba mu ovakav treba mu onakav igrac, ljudi moji ako jednoj ekipi nije dovoljno 300 miliona da bude najjaca i kvalitetna, ako takvoj ekipi treba jos nesto, ili ako napadacima te ekipe treba jos neki fantazista neki proigravac, onda su oni smijesna ekipa, ima ova ekipa sve sto treba cak sto vise City ima i visak igraca, na pojedinim pozicijama im truhnu igraci koji bi u nekoj drugoj ekipi dosli do izrazaja i bili vazni, smijesno mi je kad nakon stotina miliona ulozenih cujem, treba im samo jos ovaj igrac, haha jbte sta im to vise treba, treba njima malo strpljenja i znoja i malo manje plate pa cete vidjet da im zapravo novi igrci ne trebaju, imaju 3 kvalitetne postave
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Meni je Edin bio odlican u prvom poluvremenu, 90% zracnih duela je dobio, igrao timski, odlican pogodak, san snova, i mislim da je lopta mjenjala dva puta pravac ili me se cini, uglavnom mislim da golman nije kriv, vise je kriv Vidic sto je samo gledao. Drugo poluvrijeme katastrofa, Edin nazalost kriv za prvi gol, nije smio pustiti onu 12 iz unt, ali nije odbranbeni igrac tako da..... ona akcija za drugi gol,nemam rijeci svaka cast unt, igraci citya gledali isto teladi kako ovi kombinuju,, i treci gol, neko krivi ponovo Dzeku sto je meni presmjesno, pokusao je ici na loptu nije stigao glavom, clichy i kompany su mogli izbiti loptu i ici na penale,i to bi bilo 50:50 za pobjedu. Zao mi je, jer je pogodat Edina izgubio svoj sjaj, da su pobjedili bila bi to skroz druga prica,sve u svemu city jako los,kao uvijek protiv velikih klubova. Jedina pozitivna stvar pored pogodka Edina jeste, sto je Balloteli bio ocajan.
Već sam pisao o tome. Golman je bio siguran da mu je lopta na ruci, a ona je naglo propala i dobila žabicu, vjerovatno od siline udarca.Principatus je napisao/la:Ok, mislio sam da sebi umisljam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma zajebo se on sto je dosao u City nije on za engleske lige..Njemu bi najvise odgovarala Seria A ali sta je tu je nadam se da ce ove sezone eksplodirat
i pokazat svoj kvalitet 

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Mislim da se Cartman ne bi slozioVirtu4l je napisao/la:Već sam pisao o tome. Golman je bio siguran da mu je lopta na ruci, a ona je naglo propala i dobila žabicu, vjerovatno od siline udarca.Principatus je napisao/la:Ok, mislio sam da sebi umisljam.

Ne slaze se nijedan navijac Uniteda. Pogledajte na temi Uniteda. Ocita greska njegova. Na zalost, jer nije dobar znak za ostatak sezone. Neki su govorili da mu je to najveca slabost, udarci iz daleka. Ono se uzima bez problema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Yeb'o je ježa u leđa onaj ko se sa njim složio.yup je napisao/la:Mislim da se Cartman ne bi slozio
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 11 gostiju.