PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Koliko odjece i obuce vam treba? Namjera nam je sav visak ponijeti i halaliti sirotinji.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
je li istina da imas kompleks od sarajeva i sarajlija i da si karakteristicna zutokosa seljacina?solinas je napisao/la:Sto.dejavu je napisao/la:jes @slinas nervozan
- egzodus1946
- Kontakt:
Sad on konta kako zuhdija zna da sam zutokosa seljacina hehehezuhdija je napisao/la:je li istina da imas kompleks od sarajeva i sarajlija i da si karakteristicna zutokosa seljacina?solinas je napisao/la:Sto.dejavu je napisao/la:jes @slinas nervozan
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nema Krleza zutu kosu, umocio je glavu u Jupol gold, lagao narod da mu je kosa od 24-karatnog zlata.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
nekako mi baca pricom na seljaka zute kose i rumenog desnog obrazaegzodus1946 je napisao/la: Sad on konta kako zuhdija zna da sam zutokosa seljacina hehehe
- themaniaks
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
hahaha uvijek oplacem na njihov seljakluk haha presjedniceeeee eno baklje u terenuuu hahahahah
hahaha uvijek oplacem na njihov seljakluk haha presjedniceeeee eno baklje u terenuuu hahahahah
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- themaniaks
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ubise nas hahahaha
ubise nas hahahaha
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Jaka ekipa, zna udarit po penzionerima i normalnoj publici
Zna izbjec dogovoreno mjesto kavez, a tek bjezat po AP-u. Za sad imamo jednog gosta iz Dalmacije, fali jos jedan pa da vas mogu prevrtat 

- themaniaks
- Kontakt:
dje si prevrtaneruNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jaka ekipa, zna udarit po penzionerima i normalnoj publiciZna izbjec dogovoreno mjesto kavez, a tek bjezat po AP-u. Za sad imamo jednog gosta iz Dalmacije, fali jos jedan pa da vas mogu prevrtat

- amazon
- Kontakt:
Ti znas sta je dogovoreno. Ne znam gdje vidis na ovom klipu da je neko krenuo do penzionera. Specijalci dosli poslije 5 minuta do tada moglo biti svega. Poklopi se po usima.Kad dodete u Sarajevo pa divljate ko manijaci po tuzli javi se. Do tada ostajes internet huligan.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jaka ekipa, zna udarit po penzionerima i normalnoj publiciZna izbjec dogovoreno mjesto kavez, a tek bjezat po AP-u. Za sad imamo jednog gosta iz Dalmacije, fali jos jedan pa da vas mogu prevrtat
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 18 mar 2016, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Hahahahahaha tipa sad ovo bježali po AP-u hahahahahahhahahahahahahahahahaha, cuj dogovoreno.
: 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Nego, avatar i potpis na 7 dana. Ponuda vazi za stalne clanove ovog foruma 

- themaniaks
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
hahahahhaha počeraaaaaaaaaaj
hahahahhaha počeraaaaaaaaaaj
Vidi klosara jesu se raspricali.
Nebih Zuhdiju komentarisao stvarno.
Zuhdija...pazi I boga ti...
Reko sam neki dan asocira me na klofanje tepiha.
Imam osjecaj da citav dan klofa tepihe i tako naspanovan dofati tastaturu.
Kada mu citam postove imam osjecaj da se "dere"frajer.
Ali nedaj se Zuhdija,
Nebih Zuhdiju komentarisao stvarno.
Zuhdija...pazi I boga ti...
Reko sam neki dan asocira me na klofanje tepiha.
Imam osjecaj da citav dan klofa tepihe i tako naspanovan dofati tastaturu.
Kada mu citam postove imam osjecaj da se "dere"frajer.
Ali nedaj se Zuhdija,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
@solinas pasa znam da smo imali problema na forumu. Hajde sada junacki stavi avatar I potpis s nekim od ekipe. Budi posten ebem mu misa.
@donna amazon aldin zar ti nije dosta sto te jaro high ispuco zar ti I ja jos trebam da te treham druze aldo.
Sta je pa s pitarima ste se kladili ali mi nismo maleni.
Igraci igrajte za nas s foruma, necu da nosim njihov grb ili sta vec.
@donna amazon aldin zar ti nije dosta sto te jaro high ispuco zar ti I ja jos trebam da te treham druze aldo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Muki priznaj raji da te stara mlati slamaricom kad ne slusas na forumu, geju maliMuhamedTM je napisao/la:@solinas pasa znam da smo imali problema na forumu. Hajde sada junacki stavi avatar I potpis s nekim od ekipe. Budi posten ebem mu misa.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
@amazonka želi još batinanja i onanije na njenu olinjalu guzicu. Okreni se, frajlice, i radi kako ti kažemo. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vec sam napisao.MuhamedTM je napisao/la:@solinas pasa znam da smo imali problema na forumu. Hajde sada junacki stavi avatar I potpis s nekim od ekipe. Budi posten ebem mu misa.
Smatram da ste ckapi i da se ni jedan nebi pojavio na forumu ako izgubi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
hocel ko od fukara po avatar
et 3 sedmice moze i 2 ako je puno da nosate zeljino obiljezje ili vec sta spremim
et 3 sedmice moze i 2 ako je puno da nosate zeljino obiljezje ili vec sta spremim
"Volim te Zeljo"
dejavu je napisao/la:Hahahahahaha tipa sad ovo bježali po AP-u hahahahahahhahahahahahahahahahaha, cuj dogovoreno.:

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !