FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
gledajuci danas zrinjski, a i nas, ove zadnje dvije utakmice protiv rusa, ocigledno je da odbrana predstavlja naslabiji dio tima u obije ekipe, kod nas i prosle godine su igrala dva odlicna stopera za nase prilike, sto nam samo govori da nije problem u njima, nego u postavi cijele ekipe, odbranu kod ovih europskih ekipa igra svih 10 igraca ispred golmana, dok kod nas cak ni svi odbrambeni ne igraju povuceno, pri tome mislim na kadusica i bekica, u onoj staroj gardi smo imali puzigacu, barica, kalasija koji uopste nisu ucestvovali u napadima, ovo je sada nesto drugo, treba vremena da se sve uklopi i da do znanja svima da moraju igrat odbranu, nije idealno na ovim pripremema, ali do pocetka sezone, nadam se da ce ovo biti dobro
Prebacite na FACE TV neka starija emisija priča Ibraković oko transfera
Edit: Gotova
Edit: Gotova
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 12 jul 2016, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725
Ma iskreno mi moramo biti pravo zabbrinuti, još je jedna pripremna do početka sezone i odmah derbi. A mi ne naziremo startnih 11. Šta se može promjeniti u narednih desetak dana, ne mnogo sigurno.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jesmo bili prosle sezone. Ove sezone smo malo bolje odradili transfere, jos da su doveli stopera klasu, bilo bi sasvim dovoljno da se borimo sa ostalima za trofeje.admirr je napisao/la:nije nista strasno sto smo losiji od krasnodara, ali je belaj sto smo losiji od zrinjskog, slobode, gurbeta, sirokog, pa cak i radnika.muhamedhulk je napisao/la:Pomirite se sa cinjenicom da smo losiji od Krasnodara. Oni su daleko ispred nas, sto je sasvim ok, vise para, bolji uslovi, bolji igraci itd. Danas da je Bayern bio vs. FKS, pricali bi opet kako smo bili losi - jok eto treba da smo bolji, jel?
Prava slika moze biti samo u prvenstvu, kad se igra za bodove, kad nema kalkulacija, kad se ide sa 100%. Na stranu to da nam odbrana nije nesto, to stoji. Hodzic mi je bio tanak danas, stoperi bas bas losi, uvijek daleko od igraca, lopte...jedino Bekic odradio posao. Saric nastavlja da dominira...kao i Ahmet.
PS. Benko ne igra jer ide, samo da se neko javi...mislim da je to vise jasno. Dulja se forsira, i ako je neko ponudio 1mil eura za njega, odmah uzeti, ne treba ga zadrzavati kod nas - uigravaj Crnkica, Hebibovica, Andjusica.
steta bi bilo da benko ode, a duljevica se treba rijesiti po svaku cijenu. bez veze ga forsiraju, jer bez pravog strucnjaka na klupi koji bi mu pomogao u daljem napredovanju od njega nema nista, i mislim da bespotrebno uzima mjesto drugim, mozda boljim igracima od njega.
Mada, ako bude ozbiljna povreda Kove, ne sumnjam da ce neko doci, sad ko
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
pojacali smo sredinu i napad(koji je bio najbolji u ligi). odbrana nam je i dalje suplja, i sto je najgore nemamo trenera. slazem se sa tobom ovo za benku i duljumuhamedhulk je napisao/la:Jesmo bili prosle sezone. Ove sezone smo malo bolje odradili transfere, jos da su doveli stopera klasu, bilo bi sasvim dovoljno da se borimo sa ostalima za trofeje.admirr je napisao/la:nije nista strasno sto smo losiji od krasnodara, ali je belaj sto smo losiji od zrinjskog, slobode, gurbeta, sirokog, pa cak i radnika.muhamedhulk je napisao/la:Pomirite se sa cinjenicom da smo losiji od Krasnodara. Oni su daleko ispred nas, sto je sasvim ok, vise para, bolji uslovi, bolji igraci itd. Danas da je Bayern bio vs. FKS, pricali bi opet kako smo bili losi - jok eto treba da smo bolji, jel?
Prava slika moze biti samo u prvenstvu, kad se igra za bodove, kad nema kalkulacija, kad se ide sa 100%. Na stranu to da nam odbrana nije nesto, to stoji. Hodzic mi je bio tanak danas, stoperi bas bas losi, uvijek daleko od igraca, lopte...jedino Bekic odradio posao. Saric nastavlja da dominira...kao i Ahmet.
PS. Benko ne igra jer ide, samo da se neko javi...mislim da je to vise jasno. Dulja se forsira, i ako je neko ponudio 1mil eura za njega, odmah uzeti, ne treba ga zadrzavati kod nas - uigravaj Crnkica, Hebibovica, Andjusica.
steta bi bilo da benko ode, a duljevica se treba rijesiti po svaku cijenu. bez veze ga forsiraju, jer bez pravog strucnjaka na klupi koji bi mu pomogao u daljem napredovanju od njega nema nista, i mislim da bespotrebno uzima mjesto drugim, mozda boljim igracima od njega.
Mada, ako bude ozbiljna povreda Kove, ne sumnjam da ce neko doci, sad koSad bi potpisao da ode Benko i Dulja, a da dodje stoper klase Benko
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ko bi jos normalan htio da Duljevic ode? Pa vidite li da on jedini i nesto moze u napadu? Ima nekad viska potez, slazem se, ali bez njega bi bili totalna 0 onda.
Amer Dupovac!
Jos malo se strpiti, pa onda vidjeti. Bude li onako kako izgleda da ce biti, kukala im majka. Rat ce izbiti, ali nesto ce se morati promijeniti.
Joj kakava sam ja budala bio pa sam se ponadao da cemo dolaskom Tana doci na neki visi nivo, bar malo se pomjeriti iz zabokrecine u kojoj smo.
Nevjerovatno kako smo svi spustili ambicije i ocekivanja za samo dvije godine.
Zadovoljni Europom?
Hajde budite realnu i recite koja su vasa ocekivanja bila od prodaje kluba i uporedite sa ovim sto danas imamo.
Joj kakava sam ja budala bio pa sam se ponadao da cemo dolaskom Tana doci na neki visi nivo, bar malo se pomjeriti iz zabokrecine u kojoj smo.
Zadovoljni Europom?
Hajde budite realnu i recite koja su vasa ocekivanja bila od prodaje kluba i uporedite sa ovim sto danas imamo.
duljevic nije los, ali to za napad se ne slazem. a osim toga njemu treba skolovan i sposoban trener koji bi od njega napravio pravu zvijezdu, a mi ne da nemamo takvog, nego nemamo nikakvog trenera. on uz hurtica samo moze propastiRahma je napisao/la:Ko bi jos normalan htio da Duljevic ode? Pa vidite li da on jedini i nesto moze u napadu? Ima nekad viska potez, slazem se, ali bez njega bi bili totalna 0 onda.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I mene to brate najviše brine, da 11 dana pred derbi Hurtić još uvijek ne uigrava prvih 11... nevjerovatno koliko ne zna...hilmo je napisao/la:Ma iskreno mi moramo biti pravo zabbrinuti, još je jedna pripremna do početka sezone i odmah derbi. A mi ne naziremo startnih 11. Šta se može promjeniti u narednih desetak dana, ne mnogo sigurno.
Zelis li to reci da se nismo izdigli na veci nivoEvander je napisao/la:Jos malo se strpiti, pa onda vidjeti. Bude li onako kako izgleda da ce biti, kukala im majka. Rat ce izbiti, ali nesto ce se morati promijeniti.
Zadovoljni Europom?
Amer Dupovac!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Slazem se sa @admirradmirr je napisao/la:duljevic nije los, ali to za napad se ne slazem. a osim toga njemu treba skolovan i sposoban trener koji bi od njega napravio pravu zvijezdu, a mi ne da nemamo takvog, nego nemamo nikakvog trenera. on uz hurtica samo moze propastiRahma je napisao/la:Ko bi jos normalan htio da Duljevic ode? Pa vidite li da on jedini i nesto moze u napadu? Ima nekad viska potez, slazem se, ali bez njega bi bili totalna 0 onda.
Dulja zna igrati lopte, ima slifa, ali jednostavno vise nece ovdje napredovati - sto zbog trenera, sto zbog igraca koji su mesari, i ne znaju igrati lopte, pa tako Dulja pola utakmice prelezi na travi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Suti bolan. Najpametnije je sutit.Evander je napisao/la:Jos malo se strpiti, pa onda vidjeti. Bude li onako kako izgleda da ce biti, kukala im majka. Rat ce izbiti, ali nesto ce se morati promijeniti.
Zadovoljni Europom?
Tako je u sve u ovoj posranoj drzavi...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
nukleusmember
- Kontakt:
joj jest mi drago shto ne odgledah nijednu pripremnu[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
nebitni su englezi ovdje, to sam samo primjer naveo kako mali tim moze da pobjedi velikog. evo sad ovi sa gibraltara pobijedise celtic 1 0...sekac je napisao/la:Niko ne govori da se treba nazitigu a nismo se ni naguzili naprotiv igralo se za gool više ali nažalost ljudi su bolji zato i jesu skuplji ako je to mjerilo pa jedan igrač košta im(Spartak) kao naš cijeli tim.Daj reci mi jedan uspjeh te Engleske reprezentacije osim titule svjetskog prvaka kad su dobili švabe golom koji nije bio koliko me sječanje služi.Klupski su Englezi puno jači ne samo od Islanda nego od mnogih zato što igraju stranci.Pa danas koliko je igralo stranaca u krasnodaru i to dobrih pravo niose im igru bez njih su tarabe a sad što su bolji bolji su to je tako probali vidjeli i idemo dalje samo da nam sa Kovačevićem bude sve OK.Testo je napisao/la:kako mrzim kad neko prica kako je protivnik jak, ima bolji rejting, skupe igrace, sline jedne !
to je taj nas mentalitet, naguzimo se prije pocetka tekme...
koliko je skuplja engleska od islanda ?
hurtic je nula trener, ni on sam ne zna sta radi, ne zna sta uigrava uopce ?
sad jasno svima sto sam govorio da spremimo apaurine na vrijeme zbog odbrane ?
dobar trener prvo gleda da napravi dobru odbranu, samo djeca i nezrele osobe gledaju da se prvo pojaca napad ?
slijep covjek vidi da ovdje treba zadnji vezni(pravi destruktivac) i jos najmanje 2 stopera !
sta kazete jel bolji novakovic koji nam zauzima mjesto stranca od domaceg dzidica ?
"Napad dobija utakmice, odbrana osvaja titulu" Sir Alex Ferguson
sta bi nasi strucnjaci rekli da nas klub izvuce celtic ? "nismo imali srece", "ovo je bar prilika da ugostimo veliki klub" itd.. evo tim celtica vrijedi 51.5 mil eura , a lincoln tim 750.000 eura...
normalno i logicno da je celtic jaci od njih na svakoj igrackoj poziciji , kao sto je krasnodar jaci od nas,,, ali postoji nesto sto se zove taktika.
mozda bi hurtic trebao da manje glumi gvardiolu a malo vise murinja ili simeonea ?
i trebamo da se promjenimo svi od navijaca do igraca, sad je sasvim jasno da nema nista od evropskog sarajeva, pa mi nismo dominantni ni kad protiv travnika igramo covjece..
mi cemo pobijediti mladost, krupu , olimpic itd, ali sta cemo u jacim tekmama ?
ja ne vidim kako mozemo uzeti vise od 2 boda protiv zelje i zrinjskog u prva 2 kola.
zrinjski je od nas jaci bar 20% sto se danas vidjelo protiv legije, bgm ko da oni imaju milijardera za vlasnika a ne mi..
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Bilo je jako puno dobrih stvari,vidjecemo kad pocne prvenstvo kako ce izgledati.nukleusmember je napisao/la:joj jest mi drago shto ne odgledah nijednu pripremnu[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Što se sportskog dijela tiče, a on nas jedino zanima, titule, kupove, plejofove smo osvajali/igrali i prije Tana.Rahma je napisao/la:Zelis li to reci da se nismo izdigli na veci nivoEvander je napisao/la:Jos malo se strpiti, pa onda vidjeti. Bude li onako kako izgleda da ce biti, kukala im majka. Rat ce izbiti, ali nesto ce se morati promijeniti.
Zadovoljni Europom?
Hajde budite realnu i recite koja su vasa ocekivanja bila od prodaje kluba i uporedite sa ovim sto danas imamo.Sta je sa kupom, ligom, play-offom Europa Lige i vracanjem dugova. Znas sta smo osvojili i uradili od 2006/07 do Tanovog dolaska, **** smo i osvojili, a i uradili. Dvije titule i odma guzica zinula da Sarajevo mora svake sezone osvajati titulu. Naravno i ja bih volio da je tako, da osvajamo, ali ne moze to tako u fudbalu. Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
daj nam navedi bar neku molim teMajkl je napisao/la:Bilo je jako puno dobrih stvari,vidjecemo kad pocne prvenstvo kako ce izgledati.nukleusmember je napisao/la:joj jest mi drago shto ne odgledah nijednu pripremnu[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Kakav je bio Radovac danas 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ko mlohava cunaBesic je napisao/la:Kakav je bio Radovac danas
Garav.Besic je napisao/la:Kakav je bio Radovac danas
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.