FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Fejzić
,,,,,,,, Osmić,,,,,,,,,,,,,,,,,,Redžić,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Karjašević,,,,,,,,,,,,,,,,,, Hodžić,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Kobiljar,,,,,,,,,,,,,,,.....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sušić
............. Panetlić,.................,,,,,,,. Mehanović,........,,,,,,,,,,,,,,....Mašović,
-..........................................,,,,,,..Hadžić,
LOLIĆ,ABDULAHOVIĆ,ORDAGIĆ,MEŠINOVIĆ,ŠUKILOVIĆ,NIKIĆ,GARČEVIĆ,NUKIĆ,JAŠARAGIĆ,RISTIĆ I ČOLIĆ.
,
,,,,,,,, Osmić,,,,,,,,,,,,,,,,,,Redžić,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Karjašević,,,,,,,,,,,,,,,,,, Hodžić,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Kobiljar,,,,,,,,,,,,,,,.....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sušić
............. Panetlić,.................,,,,,,,. Mehanović,........,,,,,,,,,,,,,,....Mašović,
-..........................................,,,,,,..Hadžić,
LOLIĆ,ABDULAHOVIĆ,ORDAGIĆ,MEŠINOVIĆ,ŠUKILOVIĆ,NIKIĆ,GARČEVIĆ,NUKIĆ,JAŠARAGIĆ,RISTIĆ I ČOLIĆ.
,
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 24 nov 2023, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Šahinović, Čataković, Penaranda, Hasić, Julardžija, Beganović, Radović, Aničić, Đuričković, Buljubašić i Mustafić.
Na večerašnjoj utakmici protiv Sarajeva
Igrači Tuzla Cityja sjedenjem u trajanju od 90 sekundi će iskazati nezadovoljstvo suđenjem!
---------------------------------------------------------------------------------
Gosti oštećeni u Mostaru
Jelić dosudio penal za Zrinjski, veliki protesti igrača Tuzla Cityja
-----------------------------------------------------------------------------------
Sumnjiva situacija
Ofsajd ili ne? Dileme postoje kod drugog gola HŠK Zrinjski!
Igrači Tuzla Cityja sjedenjem u trajanju od 90 sekundi će iskazati nezadovoljstvo suđenjem!
---------------------------------------------------------------------------------
Gosti oštećeni u Mostaru
Jelić dosudio penal za Zrinjski, veliki protesti igrača Tuzla Cityja
-----------------------------------------------------------------------------------
Sumnjiva situacija
Ofsajd ili ne? Dileme postoje kod drugog gola HŠK Zrinjski!
SVAKA ČAST.PROGOVORITE VEĆ JEDNOM.
Kad pomislimo da smo dotakli dno uvijek može gore. Ozbiljnije igraju pedesetogodišnjaci rekreaciju. Sta reći.
A Almir lagano cuga cigaru na tribini... 
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Da igrači Sarajeva nisu ovako sebični i da previše ne soliraju u završnici do sad su mogli zabiti barem 6-7 komada.
Sa ovakvim Fejzićem i projektom Redzićem ne gine nam mozda i historijski poraz. Pitanje je samo koliko će oni zapeti do kraja.
Sa ovakvim Fejzićem i projektom Redzićem ne gine nam mozda i historijski poraz. Pitanje je samo koliko će oni zapeti do kraja.
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:58Da igrači Sarajeva nisu ovako sebični i da previše ne soliraju u završnici do sad su mogli zabiti barem 6-7 komada.
Ja se taman ponadao da Fejzić ide na klupu kad ono ništa. Mali Redžić je ok po meni.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:58Da igrači Sarajeva nisu ovako sebični i da previše ne soliraju u završnici do sad su mogli zabiti barem 6-7 komada.
Ono što rade Rijad i Tin je za nepovjerovati...niko im nije rekao da smiju dodati loptu svom igraču a dovoljno su glupi da je drže dok je ne izgube. MIGI isto sebičan a stoper novopečeni vjerovatno treba moliti trenera da to više ne igra.
Osmanhodzić ako ostane i dalje prvi trener dokazaće daosim neznanja nema ni stida( obraza). Loše je ovo...loše.
Balja jel legla plata ili zasto igramo konstantno ovako lose....
Zajebo vas sudija...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑23 nov 2023, 19:57Evo me dovoljno hrabar, ali i lud. Mislim da mozemo, jer ako smo mogli zrinjskom parirati, pa nas dobili uz pomoc sudije , ne znam zasto nebi mogli Sarajevu.
Dobro,pobjedu i onako nismo očekivali.Sarajevo je prejako za nas i bez sudijske pomoći.Idemo dalje.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 24 nov 2023, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ce mo samo govoriti idemo dalje...pa dokle vise da idemo ovako dalje????? Ili Azmire kreni kako treba ili gasi ovo sve. Nema vise smisla. Smije nam se narod. A znamo sta je problem i mislim da se nece ubrzo rjesiti
Još Mujić hladno prije početka izjavi da je vrijeme igrati za bodove. Ovako se to ne igra za bodove. Bunker i na kontru protiv jačih je jedina taktika koja ponekad upali a rekreativci mogu samo kvariti vlastitu gol razliku ko fol nekom napadačkom igrom. Dadoše nam prva tri gola( treći čist ofsajd) iz kontri a i četvrti mislim da je neko izgubio duel
Mi smo na nivou nase reprezentacijeBeledija je napisao/la: ↑24 nov 2023, 22:11Još Mujić hladno prije početka izjavi da je vrijeme igrati za bodove. Ovako se to ne igra za bodove. Bunker i na kontru protiv jačih je jedina taktika koja ponekad upali a rekreativci mogu samo kvariti vlastitu gol razliku ko fol nekom napadačkom igrom. Dadoše nam prva tri gola( treći čist ofsajd) iz kontri a i četvrti mislim da je neko izgubio duel
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Ne tako davno isto se prosli u Zenici, prema tomevisokohz je napisao/la: ↑24 nov 2023, 20:08Zajebo vas sudija...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑23 nov 2023, 19:57Evo me dovoljno hrabar, ali i lud. Mislim da mozemo, jer ako smo mogli zrinjskom parirati, pa nas dobili uz pomoc sudije , ne znam zasto nebi mogli Sarajevu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6
Elvir Baljic
Dobro je ,izgubi Konjic domaću utakmicu.Gošk i Posušje imaju teške protivnike.
8.HŠK Posušje..15.. 4.. 5.. 6.. 16 : 16.. 17
9.NK GOŠK ....15 ..4.. 4.. 7.. 19 : 29.. 16
10.FK Igman...15.. 5.. 0.. 10.. 18 : 32.. 15
11.FK Tuzla City..14..2.. 4.. 8.. 21 : 30.. 10
12.FK Zvijezda - 09..15.. 1.. 2.. 12.. 13 : 34.. 5
-----------------------------------------------------------
25.11 - Igman - Borac 0-1
26.11. - NK GOŠK - HŠK Zrinjski 0 : 3- u toku
26.11. - FK Željezničar - HŠK Posušje 1 : 1
26.11. - FK Sloga D. - FK Zvijezda - 09 1 : 0
8.HŠK Posušje..15.. 4.. 5.. 6.. 16 : 16.. 17
9.NK GOŠK ....15 ..4.. 4.. 7.. 19 : 29.. 16
10.FK Igman...15.. 5.. 0.. 10.. 18 : 32.. 15
11.FK Tuzla City..14..2.. 4.. 8.. 21 : 30.. 10
12.FK Zvijezda - 09..15.. 1.. 2.. 12.. 13 : 34.. 5
-----------------------------------------------------------
25.11 - Igman - Borac 0-1
26.11. - NK GOŠK - HŠK Zrinjski 0 : 3- u toku
26.11. - FK Željezničar - HŠK Posušje 1 : 1
26.11. - FK Sloga D. - FK Zvijezda - 09 1 : 0
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 26 nov 2023, 16:26, ukupno mijenjano 3 puta.
Nije lose, dobro igramo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.