Kevelj je morao otići definitivno ali se treba riješiti i ostalog skarta tipa Klafuric. Bezveze trener a jos gori covjekRodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:30Jes jes, ti bi radio da ti celava ubleha dovodi igrace, velike talente i mlade reprezentativce, da ti iz nekog razloga ne da vise HR igrace dovoditi, dok navijacima servira pricu kako je sav sportski segment na tebi, da svoju guzicu sacuva i da se na kraju sve slomije po treneruTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:22Kad ga je iskaralo pola Srbije ti bi ga vratio. Kriv je za ovu situaciju bar koliko i Kevelj
Dovedi ti 3 ja cu 3 igraca, ja koji se ne razumijem u fudbal, ali cemo rec navijacima da si sve ti doveo.![]()
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Ma **** Klafurica, trenutno je bitnije posloziti upravu. Imao je solidne rezultate sa nama, gradio je fino ekipu, vidio se neki napredak, poznaje sve dobro iz tog razloga bi po meni valjao. Moze i neko drugi nebitno, treba nam neko koga cemo istrpiti i da prekinemo vise ovu nakaradnu politiku zamjena trenera ko carapa, i bacanje para na obestecenja.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:35Kevelj je morao otići definitivno ali se treba riješiti i ostalog skarta tipa Klafuric. Bezveze trener a jos gori covjekRodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:30Jes jes, ti bi radio da ti celava ubleha dovodi igrace, velike talente i mlade reprezentativce, da ti iz nekog razloga ne da vise HR igrace dovoditi, dok navijacima servira pricu kako je sav sportski segment na tebi, da svoju guzicu sacuva i da se na kraju sve slomije po treneruTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:22
Kad ga je iskaralo pola Srbije ti bi ga vratio. Kriv je za ovu situaciju bar koliko i Kevelj
Dovedi ti 3 ja cu 3 igraca, ja koji se ne razumijem u fudbal, ali cemo rec navijacima da si sve ti doveo.![]()
-
- Kontakt:
Sad ide realan problem, ko ce doći???Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:41Ma **** Klafurica, trenutno je bitnije posloziti upravu. Imao je solidne rezultate sa nama, gradio je fino ekipu, vidio se neki napredak, poznaje sve dobro iz tog razloga bi po meni valjao. Moze i neko drugi nebitno, treba nam neko koga cemo istrpiti i da prekinemo vise ovu nakaradnu politiku zamjena trenera ko carapa, i bacanje para na obestecenja.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:35Kevelj je morao otići definitivno ali se treba riješiti i ostalog skarta tipa Klafuric. Bezveze trener a jos gori covjekRodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:30
Jes jes, ti bi radio da ti celava ubleha dovodi igrace, velike talente i mlade reprezentativce, da ti iz nekog razloga ne da vise HR igrace dovoditi, dok navijacima servira pricu kako je sav sportski segment na tebi, da svoju guzicu sacuva i da se na kraju sve slomije po treneru
Ja ne vidim tog čovjeka koji ovo moze iznijeti. Daj Bože da grijesim
-
- Kontakt:
Prvenstvo je tek pocelo tako da ta prica ne znam ko ce nas spasiti po meni je bezveze, da ne kazem glupa. Nek izaberu sada covjeka pouzdanog za predsjednika i dovedu neko ozbiljno trenersko ime. Dovesti covjeku beton veznog igraca i strpit se do zimakog prelaznog roka. Ova ekipa zna igrati lopte, pokazali su nam do sada x puta. Uz pravog trenera ne sumnjam sekunde u dizanje, kako psihicki tako i rezultatski. FORZA VELEZTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:53Sad ide realan problem, ko ce doći???Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:41Ma **** Klafurica, trenutno je bitnije posloziti upravu. Imao je solidne rezultate sa nama, gradio je fino ekipu, vidio se neki napredak, poznaje sve dobro iz tog razloga bi po meni valjao. Moze i neko drugi nebitno, treba nam neko koga cemo istrpiti i da prekinemo vise ovu nakaradnu politiku zamjena trenera ko carapa, i bacanje para na obestecenja.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:35
Kevelj je morao otići definitivno ali se treba riješiti i ostalog skarta tipa Klafuric. Bezveze trener a jos gori covjek
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Pusti to ,,treba dovesti pouzdanog covjeka". Ja pitam ko je to konkretno jer ja takvog čovjeka ne vidimMostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:18Prvenstvo je tek pocelo tako da ta prica ne znam ko ce nas spasiti po meni je bezveze, da ne kazem glupa. Nek izaberu sada covjeka pouzdanog za predsjednika i dovedu neko ozbiljno trenersko ime. Dovesti covjeku beton veznog igraca i strpit se do zimakog prelaznog roka. Ova ekipa zna igrati lopte, pokazali su nam do sada x puta. Uz pravog trenera ne sumnjam sekunde u dizanje, kako psihicki tako i rezultatski. FORZA VELEZTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:53Sad ide realan problem, ko ce doći???Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:41
Ma **** Klafurica, trenutno je bitnije posloziti upravu. Imao je solidne rezultate sa nama, gradio je fino ekipu, vidio se neki napredak, poznaje sve dobro iz tog razloga bi po meni valjao. Moze i neko drugi nebitno, treba nam neko koga cemo istrpiti i da prekinemo vise ovu nakaradnu politiku zamjena trenera ko carapa, i bacanje para na obestecenja.
-
- Kontakt:
Pa imaju ljudi Alem je rekao,ino kapital ide rekonstrukcija čitavog kluba.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:09Pusti to ,,treba dovesti pouzdanog covjeka". Ja pitam ko je to konkretno jer ja takvog čovjeka ne vidimMostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:18Prvenstvo je tek pocelo tako da ta prica ne znam ko ce nas spasiti po meni je bezveze, da ne kazem glupa. Nek izaberu sada covjeka pouzdanog za predsjednika i dovedu neko ozbiljno trenersko ime. Dovesti covjeku beton veznog igraca i strpit se do zimakog prelaznog roka. Ova ekipa zna igrati lopte, pokazali su nam do sada x puta. Uz pravog trenera ne sumnjam sekunde u dizanje, kako psihicki tako i rezultatski. FORZA VELEZTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:53
Sad ide realan problem, ko ce doći???
Evo vidjeti ćemo ubrzo
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Cestitke Velezu sto se spasio. Odlazak olosa iz kluba doprinijet ce stabilizaciji.
-
- Kontakt:
Ima u Mostaru sposobnih ljudi koji su u poslu koji rade uspješni i plus vole Velež, ne sekiraj se ti za to. To što ga ti ne vidiš ne znači da ga nema. Nek je ovaj namazani **** otišao to je najbitnije bilo.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:09Pusti to ,,treba dovesti pouzdanog covjeka". Ja pitam ko je to konkretno jer ja takvog čovjeka ne vidimMostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:18Prvenstvo je tek pocelo tako da ta prica ne znam ko ce nas spasiti po meni je bezveze, da ne kazem glupa. Nek izaberu sada covjeka pouzdanog za predsjednika i dovedu neko ozbiljno trenersko ime. Dovesti covjeku beton veznog igraca i strpit se do zimakog prelaznog roka. Ova ekipa zna igrati lopte, pokazali su nam do sada x puta. Uz pravog trenera ne sumnjam sekunde u dizanje, kako psihicki tako i rezultatski. FORZA VELEZTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:53
Sad ide realan problem, ko ce doći???
-
- Kontakt:
Espiritosanto je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:12Pa imaju ljudi Alem je rekao,ino kapital ide rekonstrukcija čitavog kluba.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:09Pusti to ,,treba dovesti pouzdanog covjeka". Ja pitam ko je to konkretno jer ja takvog čovjeka ne vidimMostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:18
Prvenstvo je tek pocelo tako da ta prica ne znam ko ce nas spasiti po meni je bezveze, da ne kazem glupa. Nek izaberu sada covjeka pouzdanog za predsjednika i dovedu neko ozbiljno trenersko ime. Dovesti covjeku beton veznog igraca i strpit se do zimakog prelaznog roka. Ova ekipa zna igrati lopte, pokazali su nam do sada x puta. Uz pravog trenera ne sumnjam sekunde u dizanje, kako psihicki tako i rezultatski. FORZA VELEZ
Evo vidjeti ćemo ubrzo
-
- Kontakt:
Brate u pravu si. Kad mi ti ,sa profila napravljenog prije mjesec dana, kažeš da se ne sekiram i da imaju neki ljudi ja stvarno ne vidim razlog za sekiraciju. Puna podrška nekim ljudima, pozzMostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:24Ima u Mostaru sposobnih ljudi koji su u poslu koji rade uspješni i plus vole Velež, ne sekiraj se ti za to. To što ga ti ne vidiš ne znači da ga nema. Nek je ovaj namazani **** otišao to je najbitnije bilo.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:09Pusti to ,,treba dovesti pouzdanog covjeka". Ja pitam ko je to konkretno jer ja takvog čovjeka ne vidimMostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:18
Prvenstvo je tek pocelo tako da ta prica ne znam ko ce nas spasiti po meni je bezveze, da ne kazem glupa. Nek izaberu sada covjeka pouzdanog za predsjednika i dovedu neko ozbiljno trenersko ime. Dovesti covjeku beton veznog igraca i strpit se do zimakog prelaznog roka. Ova ekipa zna igrati lopte, pokazali su nam do sada x puta. Uz pravog trenera ne sumnjam sekunde u dizanje, kako psihicki tako i rezultatski. FORZA VELEZ
-
- Kontakt:
Nasa raja pati od stokholmskog sindroma, uvijek se cudim kako nasa raja trci u daleku obalu gdje ih ultrasi (t.j security) kara kako stigne i kada stigne.
Isto ovo sa trenirma, Dudic i Klafuric nas ponizili, popisali nas i metnuli nam kitu u grlo pa uprkos tome pojedinci mole da se neko od ove dvojice **** vrati sada kada ih je stalo u Srbiji.
Strasno.
Isto ovo sa trenirma, Dudic i Klafuric nas ponizili, popisali nas i metnuli nam kitu u grlo pa uprkos tome pojedinci mole da se neko od ove dvojice **** vrati sada kada ih je stalo u Srbiji.
Strasno.
Minuta sutnje za balordica i jos par pacenika koji se sad prave da im glavni nije bio simpatican do zadnjeg momenta, uz pjesmu “Isplaci se, bice ti lakse”.
Apsolutna podrska za vracanje Klafurica, jer Dudic sad nece sigurno.
Apsolutna podrska za vracanje Klafurica, jer Dudic sad nece sigurno.
-
- Kontakt:
Samo mi nije jasno kako ljudi misle da je Kevelj jedini lik u univerzumu koji moze voditi Velez i da sad ide gasenje, bukvalno je takvu pricu lik stvorio
Evo ja vam sa sigurnoscu mogu reci: imat cemo predsjednika, necemo se ugasiti. Imamo fine temelje i vjerujem da tesko moze gore od ovog lika.
Evo ja vam sa sigurnoscu mogu reci: imat cemo predsjednika, necemo se ugasiti. Imamo fine temelje i vjerujem da tesko moze gore od ovog lika.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Evo ovih sto gledaju kad je ko napravio profil i po tome odredjuju da li je neko u pravu ili nije. Znaci napravio si profil prije 10 god lupam i ti si u pravu zato sto je neko sa kim imas diskusiju napravio isti prije mjesec dana. Bravo kompjuteru. Eto ti si u pravu po sto duze imas profil, msm kakav uspjeh. Upravu si nema u Mostaru niko da preuzme Velez sve je to goli pe*is, sirotinja teska nesposobna i kako ih uopste nije stid pa da tebi niko nije rekao ko ce preuzeti. Stoka jedna nekulturna tebe su mi zaboravili. Ili ovako, napisi tu nekome kad si napravio profil na forumu, pa ce po tome neko da te kontaktira da ti kazu ko bi mogao preuzeti.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:34Brate u pravu si. Kad mi ti ,sa profila napravljenog prije mjesec dana, kažeš da se ne sekiram i da imaju neki ljudi ja stvarno ne vidim razlog za sekiraciju. Puna podrška nekim ljudima, pozzMostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:24Ima u Mostaru sposobnih ljudi koji su u poslu koji rade uspješni i plus vole Velež, ne sekiraj se ti za to. To što ga ti ne vidiš ne znači da ga nema. Nek je ovaj namazani **** otišao to je najbitnije bilo.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:09
Pusti to ,,treba dovesti pouzdanog covjeka". Ja pitam ko je to konkretno jer ja takvog čovjeka ne vidim
-
- Kontakt:
Jasno i argumentovano, bravo. To sam i očekivao od nekoga ko barata tolikom količinom tajnih informacija.MostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:58Evo ovih sto gledaju kad je ko napravio profil i po tome odredjuju da li je neko u pravu ili nije. Znaci napravio si profil prije 10 god lupam i ti si u pravu zato sto je neko sa kim imas diskusiju napravio isti prije mjesec dana. Bravo kompjuteru. Eto ti si u pravu po sto duze imas profil, msm kakav uspjeh. Upravu si nema u Mostaru niko da preuzme Velez sve je to goli pe*is, sirotinja teska nesposobna i kako ih uopste nije stid pa da tebi niko nije rekao ko ce preuzeti. Stoka jedna nekulturna tebe su mi zaboravili. Ili ovako, napisi tu nekome kad si napravio profil na forumu, pa ce po tome neko da te kontaktira da ti kazu ko bi mogao preuzeti.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:34Brate u pravu si. Kad mi ti ,sa profila napravljenog prije mjesec dana, kažeš da se ne sekiram i da imaju neki ljudi ja stvarno ne vidim razlog za sekiraciju. Puna podrška nekim ljudima, pozzMostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:24
Ima u Mostaru sposobnih ljudi koji su u poslu koji rade uspješni i plus vole Velež, ne sekiraj se ti za to. To što ga ti ne vidiš ne znači da ga nema. Nek je ovaj namazani **** otišao to je najbitnije bilo.
-
- Kontakt:
Da. Ali ko?killafrommanilla je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:56Samo mi nije jasno kako ljudi misle da je Kevelj jedini lik u univerzumu koji moze voditi Velez i da sad ide gasenje, bukvalno je takvu pricu lik stvorio
-
- Kontakt:
Ko god da dodje, najgori moguci potezi su uvodjenje Stefe u klub i ubacivanje grobara u klub te dovodjenje menadzerskih igraca. Takodjer, laganje navijaca i prikrivanje istine te sve ostale mutne igre kojima se bruka ime kluba su losi potezi.MostarskiVelez je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:49Da. Ali ko?killafrommanilla je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:56Samo mi nije jasno kako ljudi misle da je Kevelj jedini lik u univerzumu koji moze voditi Velez i da sad ide gasenje, bukvalno je takvu pricu lik stvorio
Sve to je nas, nadamo se, bivsi predsjednik uradio. Kao sto vidis, ljudi ne trpe vise Velez koji je u sredini tabele, zelimo Velez u Evropi. I imamo i pravo, cist klub, sa uskoro najboljom stadionom u drzavi, to i zasluzuje. Nismo vise u 2014. kad nismo imali nikakvu perspektivu.
E, znaci ko god da dodje, ovo su najgori potezi koje moze uraditi. A sve smo ih vec vidjeli, tako da, nema bojazni da cemo dobiti boljeg predsjednika, goreg tesko da mozemo.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pa ako nema niko nek se ugasimo, sta cemo postojati koji **** ako ne mozemo bez Kevelja. Kad je bilo ljudi koji su sa Hasicem preuzeli ono rasulo od kluba, kad pecata nismo imali, sto ne bi sad bilo kad je situacija 10 puta laksa.MostarskiVelez je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:49Da. Ali ko?killafrommanilla je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:56Samo mi nije jasno kako ljudi misle da je Kevelj jedini lik u univerzumu koji moze voditi Velez i da sad ide gasenje, bukvalno je takvu pricu lik stvorio
-
- Kontakt:
Sta buncas ti matere ti? Ko spominje ikakve tajne informacije sta baljezgas gluposti? Ti si taj i takvi ko ti koji ovdje stvarate atmosferu kao da cemo se sada ugasiti jer nema niko sposoban da preuzme mjesto direktora. Ako nema niko nek se i ugasimo onda i ne zasluzujemo da postojimo.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:17Jasno i argumentovano, bravo. To sam i očekivao od nekoga ko barata tolikom količinom tajnih informacija.MostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:58Evo ovih sto gledaju kad je ko napravio profil i po tome odredjuju da li je neko u pravu ili nije. Znaci napravio si profil prije 10 god lupam i ti si u pravu zato sto je neko sa kim imas diskusiju napravio isti prije mjesec dana. Bravo kompjuteru. Eto ti si u pravu po sto duze imas profil, msm kakav uspjeh. Upravu si nema u Mostaru niko da preuzme Velez sve je to goli pe*is, sirotinja teska nesposobna i kako ih uopste nije stid pa da tebi niko nije rekao ko ce preuzeti. Stoka jedna nekulturna tebe su mi zaboravili. Ili ovako, napisi tu nekome kad si napravio profil na forumu, pa ce po tome neko da te kontaktira da ti kazu ko bi mogao preuzeti.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:34
Brate u pravu si. Kad mi ti ,sa profila napravljenog prije mjesec dana, kažeš da se ne sekiram i da imaju neki ljudi ja stvarno ne vidim razlog za sekiraciju. Puna podrška nekim ljudima, pozz
Jednostavno je sve.
Klub treba napraviti plan sta želi u narednom periodu , recimo cetverogodisnji plan, naravno, javno ga objaviti da svi mi koji volimo klub znamo sta oni zele da postignu , u skladu s tim uprava obezbjediti budzet , pronaci trenera koji moze sprovesti tu ideju i plan , a na svim ostalim je da daju podrsku tim ljudima koji se odaberu i vjerovati im.
Bez takvog plana nema od uspjeha nista , cak i sa planom i sa parama i sa vrhunskim trenerima treba i dosta srece da se neke stvari poklooe i napravis neki veci uspjeh ali na ovaj nacin bi sigurno bilo uvijek pri vrhu i imali bi sigurno igrace koje bi mogli plasirati bogatijim klubovima.
Omladinski pogon posloziti , skautirati mlade igrace po cijeloj BiH i sire , napraviti im ozbiljan program i konacno poceti proizvoditi
Klub treba napraviti plan sta želi u narednom periodu , recimo cetverogodisnji plan, naravno, javno ga objaviti da svi mi koji volimo klub znamo sta oni zele da postignu , u skladu s tim uprava obezbjediti budzet , pronaci trenera koji moze sprovesti tu ideju i plan , a na svim ostalim je da daju podrsku tim ljudima koji se odaberu i vjerovati im.
Bez takvog plana nema od uspjeha nista , cak i sa planom i sa parama i sa vrhunskim trenerima treba i dosta srece da se neke stvari poklooe i napravis neki veci uspjeh ali na ovaj nacin bi sigurno bilo uvijek pri vrhu i imali bi sigurno igrace koje bi mogli plasirati bogatijim klubovima.
Omladinski pogon posloziti , skautirati mlade igrace po cijeloj BiH i sire , napraviti im ozbiljan program i konacno poceti proizvoditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.