Top. Jedva cekam da Smajlovic zaigra za BiH. Odlican igrac sigurno. On i Tarik tandem za narednih bar 10 godina aBd.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 21:09Zinedin u Olympiacos za 6M eura. Kao što sam pisao skoro.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Jesi li ti gledao mec protiv Katara?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije los olimpiakos, naročito ako su ga platili 13 miliona maraka, sigurno da imaju neka očekivanja od njega.
Mene jedino brine to što im je jedan stoper kapiten i reprezentativac grčke gdje redovno igra, a drugi stoper je jedan od najskupljih igrača, neki italijan. Obojica u najboljim godinama. Tako da će morati baš biti dobar ako želi izboriti minutažu u takvoj situaciji.
Mene jedino brine to što im je jedan stoper kapiten i reprezentativac grčke gdje redovno igra, a drugi stoper je jedan od najskupljih igrača, neki italijan. Obojica u najboljim godinama. Tako da će morati baš biti dobar ako želi izboriti minutažu u takvoj situaciji.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
ko je ovaj benjamin zulovic is PSG? igra za nasu U19. stoper
a jesam
Nisam ja bas skontao ako je Licina Makedonac, preko koje linije bi mogao dobiti BH drazavljanstvo?
pa krampe, sta da ti kazem. imamo takve koliko hoces. a za malica pitam jel ga ko gledao za sturm , jer mi se ne gleda austrijska liga inace
Ma kakav ce biti kad u Sturmu klupu grije Gazibegovicu. Kakav je u reprezentaciji, takav je i u klubu.
Kod Celika je meniskus u pitanju. E sad ne znam tacno koliki stepen povrede.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
Polako drug, smanji ocekivanja, potencijal ima ali mora se jos radit… malo bolja verzija Hadzijee.. zanimljiv transfer mislim da ce se nametnut…bosnas_ je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:01Top. Jedva cekam da Smajlovic zaigra za BiH. Odlican igrac sigurno. On i Tarik tandem za narednih bar 10 godina aBd.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 21:09Zinedin u Olympiacos za 6M eura. Kao što sam pisao skoro.
Javljaju da je bio na prosirenom spisku za SP….
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 04 jul 2026, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
ma radeljic 2.0 i jedan i drugi. cuj olympiacosSindikat12 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:27Polako drug, smanji ocekivanja, potencijal ima ali mora se jos radit… malo bolja Hadzijee.. zanimljiv transfer mislim da ce se nametnut…bosnas_ je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:01Top. Jedva cekam da Smajlovic zaigra za BiH. Odlican igrac sigurno. On i Tarik tandem za narednih bar 10 godina aBd.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 21:09Zinedin u Olympiacos za 6M eura. Kao što sam pisao skoro.
Roka, nemoj se sramotit vise 
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 04 jul 2026, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nidal Čelik je prešao u Lens. Čuj Lens.dena24 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:36ma radeljic 2.0 i jedan i drugi. cuj olympiacosSindikat12 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:27Polako drug, smanji ocekivanja, potencijal ima ali mora se jos radit… malo bolja Hadzijee.. zanimljiv transfer mislim da ce se nametnut…
Ne provaljuj se i ne komentarisi momke za koje si cuo prije tri dana. Ako si vec poceo da pratis reprezentaciju prije dva mjeseca, a osnovnu zavrsio prije mjesec, onda nas bar postedi svog tinejdzerskog neznanja. Listaj transfermarkt i uzivaj, bez da se ovdje oglasavas o svakom ko ima nasu zastavu pored imena.dena24 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:16pa krampe, sta da ti kazem. imamo takve koliko hoces. a za malica pitam jel ga ko gledao za sturm , jer mi se ne gleda austrijska liga inace
Dino, Licina nije Makedonac.
aj prvo pogledaj koji su štoperi izašli iz Lensa. U Francuskoj moraš biti brz, u Grčkoj možeš igrati dok popušiš dvije kutije Drine dnevno. isto da je otisao u dinamo.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:41Nidal Čelik je prešao u Lens. Čuj Lens.dena24 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:36ma radeljic 2.0 i jedan i drugi. cuj olympiacosSindikat12 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:27
Polako drug, smanji ocekivanja, potencijal ima ali mora se jos radit… malo bolja Hadzijee.. zanimljiv transfer mislim da ce se nametnut…
pa i da sam juce poceo pratiti, opet je radeljic 2.0Ghuraba je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:47Ne provaljuj se i ne komentarisi momke za koje si cuo prije tri dana. Ako si vec poceo da pratis reprezentaciju prije dva mjeseca, a osnovnu zavrsio prije mjesec, onda nas bar postedi svog tinejdzerskog neznanja. Listaj transfermarkt i uzivaj, bez da se ovdje oglasavas o svakom ko ima nasu zastavu pored imena.
Dino, Licina nije Makedonac.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ja vrlo dobro znam da je hejbet dobrih defanzivaca otišlo iz Grčke na zapad. . Igrač određuje hoće li uspjeti ili biti ka.rina…a ime kluba možeš objesiti magarcu na ku.rac. Metzelder je potpisao za Real Madrid..Bebe za Manchester United..Chigrinsky za Barcelonu i svi su završili neslavno.dena24 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:52aj prvo pogledaj koji su štoperi izašli iz Lensa. U Francuskoj moraš biti brz, u Grčkoj možeš igrati dok popušiš dvije kutije Drine dnevno. isto da je otisao u dinamo.
Jos jedan na foe, jos mu pokusavao nesto ozbiljno pisati
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Sta ovo opet imas potrebu da budes neki insajder, kao da smo zaboravili koliko si se ne tako davno provaljivao ovdje?Sindikat12 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:27Polako drug, smanji ocekivanja, potencijal ima ali mora se jos radit… malo bolja verzija Hadzijee.. zanimljiv transfer mislim da ce se nametnut…bosnas_ je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:01Top. Jedva cekam da Smajlovic zaigra za BiH. Odlican igrac sigurno. On i Tarik tandem za narednih bar 10 godina aBd.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 21:09Zinedin u Olympiacos za 6M eura. Kao što sam pisao skoro.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 04 jul 2026, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro, jedni su poznati po dobrom radu, a druge ponekad potrefi srećaMiranGlasnic je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:56Ja vrlo dobro znam da je hejbet dobrih defanzivaca otišlo iz Grčke na zapad. . Igrač određuje hoće li uspjeti ili biti ka.rina…a ime kluba možeš objesiti magarcu na ku.rac. Metzelder je potpisao za Real Madrid..Bebe za Manchester United..Chigrinsky za Barcelonu i svi su završili neslavno.
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, Bing [Bot], General505, mercurial, Shevko i 48 gostiju.