Postovanje. Medjutim Ibrakovic je trebao sada imati najmanje sedam-osam bodova vise na kontu i Slobodu ubjedljivo na prvom mjestu. Nije to napravio. Nema on vise niti jednog aduta u rukavu.tareizo je napisao/la:samo da pozdravim sve vjerne navijace i simpatizere Slobode
da vam zazelim sto prije povratak u prvu ligu tamo i pripadate
jer bez Slobode ova liga nije ono sto bi trebala bit
pokusajte svim sredstvima da zadrzite ibru za trenera jer po meni
on je jedan od rijetkih ljudi za koje se moze rec da ima slifa u
trenerskom poslu u BiH
jos jednom pozdrav crveno crnoj braci iz ze
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mah, ja se kajem što on nogu nije dobio još kad smo ispali. Na kraju krajeva, na stranu Željo i Velež (ne opravdavam ih, za mene su i dalje, uz nas, krivci po pitanju zadnjeg kola), onakva igra u Istočnom Sarajevu je bila nedopustiva. Imao je pare, podršku, ekipa za barem 14. mjesto - nije ispunio cilj. A, evo sada, po uzoru na Glavaša, pokazuje svoje pravo lice.Probisvjet je napisao/la:Postovanje. Medjutim Ibrakovic je trebao sada imati najmanje sedam-osam bodova vise na kontu i Slobodu ubjedljivo na prvom mjestu. Nije to napravio. Nema on vise niti jednog aduta u rukavu.tareizo je napisao/la:samo da pozdravim sve vjerne navijace i simpatizere Slobode
trenerskom poslu u BiH

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma otkaz Ibrakovicu,on niti jedan tim nije doveo tamo gdje mu je mjesto 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Postovanje i tebi drug.Samo sam ja iznjeo svoje misljenj dok je Ibra vodioProbisvjet je napisao/la:Postovanje. Medjutim Ibrakovic je trebao sada imati najmanje sedam-osam bodova vise na kontu i Slobodu ubjedljivo na prvom mjestu. Nije to napravio. Nema on vise niti jednog aduta u rukavu.tareizo je napisao/la:samo da pozdravim sve vjerne navijace i simpatizere Slobode
trenerskom poslu u BiH
Celik poceo je da radi,uveo disciplinu a zauzvrat dobio zapaljen auto i hiljade prijetnji.ne znam kakva je situacija u Tuzli samo nije sve do trenera mora puno stvari da se slozi pa da opet imamo jaku Slobodu sto grad Tuzla u svakom slucaju i zasluzuje,evo ti primjer sadasnjeg trenera Celika Jagodica vjerovatno si gledo mladu repku u 2 zadnje utakmice momci razbili grke namucili njemce a 2 zadnje utakmice Celika( kojeg vodi isti trener ko i mladu repku)
ove nase balerinice iz Celika ne mogu 3 pasa sastavit znaci nije sve do trenera.
Al necu da vam ja pametujem samo zelim da nam se sto prije vratite tamo gdje pripadate jer Tuzla i Fukare to SIGURNO ZASLUZUJU
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- King Kenny
- Kontakt:
Zenicani,hvala na podrsci
.
Nadam se da ce se ovo oko Ibraka ubrzo rijesit,mislio sam da je gotovo ali eto sad ispade da on nije potpisao raskid ugovora,medjutim ni rezultati iza njega mu ne idu u prilog tako da mislim da ce on uskoro odstupit s tim sporazumom kojim ce biti "zadovoljne" obje strane
.

Nadam se da ce se ovo oko Ibraka ubrzo rijesit,mislio sam da je gotovo ali eto sad ispade da on nije potpisao raskid ugovora,medjutim ni rezultati iza njega mu ne idu u prilog tako da mislim da ce on uskoro odstupit s tim sporazumom kojim ce biti "zadovoljne" obje strane

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
tareizo je napisao/la:Postovanje i tebi drug.Samo sam ja iznjeo svoje misljenj dok je Ibra vodioProbisvjet je napisao/la:Postovanje. Medjutim Ibrakovic je trebao sada imati najmanje sedam-osam bodova vise na kontu i Slobodu ubjedljivo na prvom mjestu. Nije to napravio. Nema on vise niti jednog aduta u rukavu.tareizo je napisao/la:samo da pozdravim sve vjerne navijace i simpatizere Slobode
trenerskom poslu u BiH
Celik poceo je da radi,uveo disciplinu a zauzvrat dobio zapaljen auto i hiljade prijetnji.ne znam kakva je situacija u Tuzli samo nije sve do trenera mora puno stvari da se slozi pa da opet imamo jaku Slobodu sto grad Tuzla u svakom slucaju i zasluzuje,evo ti primjer sadasnjeg trenera Celika Jagodica vjerovatno si gledo mladu repku u 2 zadnje utakmice momci razbili grke namucili njemce a 2 zadnje utakmice Celika( kojeg vodi isti trener ko i mladu repku)
ove nase balerinice iz Celika ne mogu 3 pasa sastavit znaci nije sve do trenera.
Al necu da vam ja pametujem samo zelim da nam se sto prije vratite tamo gdje pripadate jer Tuzla i Fukare to SIGURNO ZASLUZUJU
slazem se tareizo , nje sve do trenera , a ja s ove sezone pratio vecinu treninga SLOBODE i mogu reci da me Ibrak odusevio nacinom na koji radi i autoritet koji posjedue je za svaku pohvalu .
BILO KAKO BILO , IBRAKOVICU HVALA ZA SVE , imao je dobre namjere , ali DOSAO JE U POGRESNOM TRENUTKU , ja mislim da smo trebali tek krenuti sa pobjedama , ali eto uslijedio je askid ugovora .
No nema veze ja vjerujem i DENISU KARICU i SAKIBU MALKOCEVICU ... bitce ovo " svicarska "
p.s. tebi drug hvala na podrsci , pozz za ZENICU
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Doduse finale kupa,i to nismo dali gola u finalu,to je ta igra.Kao sto kazes igramo kao Real,eh i tad smo,samo smo zavrsili na 10-oj poziciji .Vlado je tek dosao,polakokralj_je_mrtav je napisao/la:
Pogotovo tvoj, istetoviraj datum kada si igrao finale Kupa jer za svog zivota to vise neces dozivjeti. Evo Jagoda vam cuda cini, igrate ko Real.

Volim te Celik ! ! !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vidim pratis Celik vise od mene,neka neka svaka castkralj_je_mrtav je napisao/la:
Proslo Celikom 30 trenera u zadnjih deset godina, pa niste ni primirusali finalu, a dodje ovaj sto mu tate radi sinova palise auta, pa vad dovede do finala. A Vlado, bas me cudi pa ste jos slijepi, ko je slijedeci nakon Kajkuta ito na osam mjeseci. Samo lagano, nakon iduceg kola ste 12.

Volim te Celik ! ! !
- Probisvjet
- Kontakt:
Napravit ce Vlado dobar tim, ne moze sve preko noci. Podrska prijateljima iz Zenice!Emir ZENICA je napisao/la:Vidim pratis Celik vise od mene,neka neka svaka castkralj_je_mrtav je napisao/la:
Proslo Celikom 30 trenera u zadnjih deset godina, pa niste ni primirusali finalu, a dodje ovaj sto mu tate radi sinova palise auta, pa vad dovede do finala. A Vlado, bas me cudi pa ste jos slijepi, ko je slijedeci nakon Kajkuta ito na osam mjeseci. Samo lagano, nakon iduceg kola ste 12.![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mislim da Ibrakovicem odlaskom nije nista rijeseno,vise je do igraca a ne do trenera,ne moze covjek napravit taktiku pred mec kada ima manekene za igrace koji nista ne kontaju itd.. prvo se rijesit manekena i tatinih sinova pa ce biti bolje 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
To je i do Ibrakovića ..ako trener ne može prodrmati igrače, ko može ? Na treneru se kola lome, rezultata nema, noga.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ibraku hvala za sve al to je to od njega...napisao sam ranije ..SVAKOG TRENERA NA ZEMALJSKOJ KUGLI DRZE REZULTATI..rezultata nema i zdrao...i nije ovo samo do ibraka..nego je ovim nesposobnim uhljupima iz kvazi uprave njega bilo najlakse nogirat...nije Sloboda tu gdje jeste samo zbog ibraka...nesposobna uprava,lose selektirani igraci,bezparica..sve to kad se ujedini dobijete uragan 11. mjesta prve lige federacije...na celu sa ibrakom..naravno..sto se tice sad pitanja ko ce naslijedit ovu ne uzarenu nego dobro vrelu klupu Slobode u ovom trenutku...po mom misljenu..niko kvaltetat a normalan..kakav crni Sok..frajera su zavaljivali i izradzivali kad su htjeli...nije lud da se mice od kadeta i kako je napisao MIRA koji ima..nebi ni ja...Denis al Sadikovic mi je idealno rijesenje...al on mlati dobre pare u srebreniku tako da mislim da cemo njega tesko,tesko dovest iz neke sigurice u ovu zabokrecinu i spletkarenje pa da mora lexaurine nakon mjesec pit...Karic nije za ovakvih situacija..nema on puno veze sa trenerskim poslom..nastranu sto je mangup i ima pozitive sportske drskosti al nema u njemu kuveta za ovo vadzenje vrelog kestenja...i na kraju..onog kloca bracu crnkica mi molim vas vise ni ne spominjite ...ako on dodze tacno cu preko ograde i nokautirat ga na sred tartan staze...jel taj frajer uopste ima neku licencu za trenera
..ja veceg diletatnta i amatera nisam vidio ni cuo..pa frajer nezna pricat,jbt...i da vas obradujem da on ima najvece sanse jer je jaran teski sa nasom legendom Mesketom...popiju zajedno i tako to...odlicne kvalifikacije a i poltroncina je mrtva..nece mu bit tesko

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Denisa postujem al' za trenera
. Sok je jedini trenutno koji je u Slobodi i moze biti od koristi.

- Probisvjet
- Kontakt:
Ova priča bi mogla biti još jedna slika o sadašnjem stanju u FK Sloboda. Nakon što je Upravni odbor kluba “smijenio” šefa stručnog štaba Abdulaha Ibrakovića zbog loših rezultata (čitaj čovjek dobio bolju ponudu pa odlučio da ode), on ipak nije napustio klupu tima sa Tušnja???
To je vijest koju smo upravo saznali a radi se o slijedećem Ibrakoviću je naglo propao angažmanu u Lukavc pa je brže-bolje počeo da se premišlja. Ako bi mu se Sloboda htjela zahvaliti na dosadašnjem angažmanu ( tj.a ko bi oni tražili raskid ugovora) onda Ibrakoviću trebalo biti isplaćeno obeštećenje od 10.000 KM. Pošto Sloboda nema tih para tako Ibraković ostaje na klupi do daljnjeg?
To je vijest koju smo upravo saznali a radi se o slijedećem Ibrakoviću je naglo propao angažmanu u Lukavc pa je brže-bolje počeo da se premišlja. Ako bi mu se Sloboda htjela zahvaliti na dosadašnjem angažmanu ( tj.a ko bi oni tražili raskid ugovora) onda Ibrakoviću trebalo biti isplaćeno obeštećenje od 10.000 KM. Pošto Sloboda nema tih para tako Ibraković ostaje na klupi do daljnjeg?
Probisvjet je napisao/la:Ova priča bi mogla biti još jedna slika o sadašnjem stanju u FK Sloboda. Nakon što je Upravni odbor kluba “smijenio” šefa stručnog štaba Abdulaha Ibrakovića zbog loših rezultata (čitaj čovjek dobio bolju ponudu pa odlučio da ode), on ipak nije napustio klupu tima sa Tušnja???
ja mislim da su ovo samo mahalske price , kakav crni lukavac i bolja ponuda ... ibrakovic u Slobodi zaradjuje 2 000KM , informacija iz prve ruke !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel svaki mjesec il kada ima para? Ima li istine da su dobili samo jednu platu u cetiri mjeseca? Ide li AVdulah iz Slobode? Ta pitanja niko jos nije decidno odgovorio. Meske je trebao izaci u javnos i reci ako igraci nemaju plata i zasto nemaju. Imaju li podrsku opstine jer je Jamin njih postavio ili nemaju? Jer se cekaju samo izbori pa da dodje do totalnog raspada?RUDARSKA2 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Ova priča bi mogla biti još jedna slika o sadašnjem stanju u FK Sloboda. Nakon što je Upravni odbor kluba “smijenio” šefa stručnog štaba Abdulaha Ibrakovića zbog loših rezultata (čitaj čovjek dobio bolju ponudu pa odlučio da ode), on ipak nije napustio klupu tima sa Tušnja???
ja mislim da su ovo samo mahalske price , kakav crni lukavac i bolja ponuda ... ibrakovic u Slobodi zaradjuje 2 000KM , informacija iz prve ruke !!!
Mnogo pitanja, a malo odgovora.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ibraković: U zadnja četiri mjeseca primio sam jednu plaću!
Iako je predsjednik Slobode Mersed Kovačević obznanio da Abdulah Ibraković nije više trener Slobode, on je jučer vodio trening ekipe na Tušnju i ne pomišlja otići neraščišćenih računa.
Ibraković se usprotivio i suspenziji Adnana Jahića, kazavši kako nijedan igrač neće biti sankcionisan bez njegove saglasnosti, barem dok je on trener.
-Jesam li trener ili nisam? Sa Slobodom imam ugovor i on se ne može jednostrano raskinuti. Postoje stvari koje se moraju prije toga riješiti. Na primjer dugovanja – objasnio je Ibraković svoju poziciju na Tušnju.
Nije želio reći o visini duga koji Sloboda treba isplatiti sukladno sporazumnom raskidu ugovora, ali nezvanično saznajemo da je Ibraković tražio izmirenje najmanje 5.000 maraka, što je otprilike polovina iznosa koji mu Sloboda duguje.
- Ne želim govoriti o iznosima, ali ću reći daa sam za posljednja četiri mjeseca primio samo jednu plaću. Da se ne stekne utisak da se borim za svoju poziciju. Ne, nije važan nijedan trener. Bitna je Sloboda, ali ljudi koji je sada vode nisu uspjeli promijeniti stanje u klubu, a obećavali su. Nadao sam se da će oni koji su nekada živjeli od nogometa znati stvari postaviti na pravo mjesto, ali prevario sam se. Oni misle samo na sebe…
Zgraža se činjenice da neki igrači, poput Nezića i Cerića spavaju maltene u jednom krevetu, jer im klub nije riješio problem normalnog stanovanja. I to nije sve. Za neke se dugo čekalo na registrovanje, a najteže je vezano za funkcionisanje prvog tima.
- U situaciji smo da nemamo lopti za utakmice. U Livno smo putovali bez trenerki. Kada smo ispali iz Premijer lige, plašio sam se da se ne nastavi negativan trend urušavanja kluba, a upravo se to događa. Ponavljam, nisam bitan ja, niti bilo koji drugi trener. Važno je da se Sloboda digne na noge, a kako stvari stoje, neće se to dogoditi još zadugo – zaključio je Abdulah Ibraković.
Iako je predsjednik Slobode Mersed Kovačević obznanio da Abdulah Ibraković nije više trener Slobode, on je jučer vodio trening ekipe na Tušnju i ne pomišlja otići neraščišćenih računa.
Ibraković se usprotivio i suspenziji Adnana Jahića, kazavši kako nijedan igrač neće biti sankcionisan bez njegove saglasnosti, barem dok je on trener.
-Jesam li trener ili nisam? Sa Slobodom imam ugovor i on se ne može jednostrano raskinuti. Postoje stvari koje se moraju prije toga riješiti. Na primjer dugovanja – objasnio je Ibraković svoju poziciju na Tušnju.
Nije želio reći o visini duga koji Sloboda treba isplatiti sukladno sporazumnom raskidu ugovora, ali nezvanično saznajemo da je Ibraković tražio izmirenje najmanje 5.000 maraka, što je otprilike polovina iznosa koji mu Sloboda duguje.
- Ne želim govoriti o iznosima, ali ću reći daa sam za posljednja četiri mjeseca primio samo jednu plaću. Da se ne stekne utisak da se borim za svoju poziciju. Ne, nije važan nijedan trener. Bitna je Sloboda, ali ljudi koji je sada vode nisu uspjeli promijeniti stanje u klubu, a obećavali su. Nadao sam se da će oni koji su nekada živjeli od nogometa znati stvari postaviti na pravo mjesto, ali prevario sam se. Oni misle samo na sebe…
Zgraža se činjenice da neki igrači, poput Nezića i Cerića spavaju maltene u jednom krevetu, jer im klub nije riješio problem normalnog stanovanja. I to nije sve. Za neke se dugo čekalo na registrovanje, a najteže je vezano za funkcionisanje prvog tima.
- U situaciji smo da nemamo lopti za utakmice. U Livno smo putovali bez trenerki. Kada smo ispali iz Premijer lige, plašio sam se da se ne nastavi negativan trend urušavanja kluba, a upravo se to događa. Ponavljam, nisam bitan ja, niti bilo koji drugi trener. Važno je da se Sloboda digne na noge, a kako stvari stoje, neće se to dogoditi još zadugo – zaključio je Abdulah Ibraković.
- Probisvjet
- Kontakt:
Poslusajte sta kaze Meske
http://rtv7.ba/index.php?option=com_con ... ce=message
http://rtv7.ba/index.php?option=com_con ... ce=message
-
- Kontakt:
Znači nije ipak do Ibrakovica, igrači vas izje*aše 

- Probisvjet
- Kontakt:
Ma jasta je do Ibrakovica, pa on je birao igrace i sastavljao tim. Sto se zayebavao sa onima koji nece da igraju!AboveTheLaw je napisao/la:Znači nije ipak do Ibrakovica, igrači vas izje*aše
Kriv je!