Kad ovako cujem navijace juventusa da seru muka mi...eto tvom juvetu tradicija i duh, ni evrope izborili niste. City LP igra, postaje sve jaci, cim dovedu drugog trenera bice pored uniteda glavni konkurenti za titulu u engleskoj a juventus moze guzicu obrisat tradicijom kad nemaju kinte da dovedu kako treba pojacanje. Dugo godina jos vi evrope vidjeti necete sve dok vam luca toni igra u napaduJuveSissoko je napisao/la:ako ne valjaju , daj meni Yayu Tourea, Dzeku i Aguera, Lescota i Balotellia u Juve, vjeruj kroz dvije godine LP ne bi bila daleko, al stvar je i mentaliteta ekipe, a vala i plate su im "poteske", sami pali sami se ubili, covjece kad im se jedan igrac povrijedi odmah 1-2 igraca istog kvaliteta skoro, cekaju da ga zamjene, to ni Man UTD nema, pa im opet ocita lekciju timskog fudbala, tradicije osvajanja titula, te prestiza. Pare kupe stosta, al ne mogu kupit duh i tradiciju tima, dzabaaqarius je napisao/la:Pa nebih se baš drug složio sa tobom.Istina je da imaju dosta igrača,ali mislim da su ti igrači kada gledamo top timove Engleske i Europe zaista čisti prosjek.Imam osjećaj da se tu dosta kupovalo samo zbo kupovina da tu nema pravog menadžera koji zna ša mu najviše treba.Ekipa je dosta teška,troma ,spora,skoro 80% tima su takvi,tu treba po 1-2 ekstra igrača na svakoj poziciji da bi mogli nešto da urade,(nemaju brze bokove,jakog stopera,top golmana,osim Silve nikog da zna individualno proći igrača,imaju 4 napadača koji će se iskrviti za mjesto u timu ,ostatak ekipe ni blizu....JuveSissoko je napisao/la:presmijesno mi je kad citam postove, City-u treba jos ovaj, treba mu jos onaj, treba mu ovakav treba mu onakav igrac, ljudi moji ako jednoj ekipi nije dovoljno 300 miliona da bude najjaca i kvalitetna, ako takvoj ekipi treba jos nesto, ili ako napadacima te ekipe treba jos neki fantazista neki proigravac, onda su oni smijesna ekipa, ima ova ekipa sve sto treba cak sto vise City ima i visak igraca, na pojedinim pozicijama im truhnu igraci koji bi u nekoj drugoj ekipi dosli do izrazaja i bili vazni, smijesno mi je kad nakon stotina miliona ulozenih cujem, treba im samo jos ovaj igrac, haha jbte sta im to vise treba, treba njima malo strpljenja i znoja i malo manje plate pa cete vidjet da im zapravo novi igrci ne trebaju, imaju 3 kvalitetne postave
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Goalgetter
- Kontakt:
Halo bola pogledaj jos par puta snimak i malo preispitaj procjenuCartman je napisao/la:Ne slaze se nijedan navijac Uniteda. Pogledajte na temi Uniteda. Ocita greska njegova. Na zalost, jer nije dobar znak za ostatak sezone. Neki su govorili da mu je to najveca slabost, udarci iz daleka. Ono se uzima bez problema.

Sto je simptomaticno kod one situacije su Dzekina koliko sam vidio 3 dodira s loptom u raskoraku , fantastican primjer kako se sa tehnikom nadomjesti nedostatak brzine. Isto tako je pripomogao Balo sa trkom u stranu i razvlacenjem odbrane.
Veoma bitan nacin a koji je Edin dao go. Ovo svi odbrambeni igraci vide i sada ce mu prilaziti blize sto ce mu da ti vise prostora za dribling i vise izbora u napadu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- JuveSissoko
- Kontakt:
300 miliona da bi usli u LPRaul7 je napisao/la: Kad ovako cujem navijace juventusa da seru muka mi...eto tvom juvetu tradicija i duh, ni evrope izborili niste. City LP igra, postaje sve jaci, cim dovedu drugog trenera bice pored uniteda glavni konkurenti za titulu u engleskoj a juventus moze guzicu obrisat tradicijom kad nemaju kinte da dovedu kako treba pojacanje. Dugo godina jos vi evrope vidjeti necete sve dok vam luca toni igra u napadu

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Vidi Džeke pravi Bosanac...Odma udari pa kud puklo da pukloMadridista18 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Hoce Anderson da se kurci, kako kad ga Dzeko gurnu odma pobjeze, vidio koliko je satiChelsea_CBH je napisao/la:Vidi Džeke pravi Bosanac...Odma udari pa kud puklo da pukloMadridista18 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Air Commodore
- Kontakt:
Ala ga zabi ko na PES-u, znas ono hooooppppp kad se golman ukoci...i kad je lopta u golu on se bacaGoalgetter je napisao/la:

Nezna De Gea je li "došo" ili "pošo"

ono je bio prelijep go i nadam se da cemo sve vise i vise gledati ovakvih i slicnih edinovih majstorija....
dobar go dobar, al city nek kupi jos kojeg napadaca il ofanzivnog veznog...
a u odbrani nije da je promaha, vec tornado

Evo na Transfermarktu smanjili Edinu vrijednost cccc, vrijedio je 30 mil eur, a sad mu smanjili na 28 mil eur, nigjde veze.
sanji je napisao/la:Evo na Transfermarktu smanjili Edinu vrijednost cccc, vrijedio je 30 mil eur, a sad mu smanjili na 28 mil eur, nigjde veze.
po igrama do sada ne vrijedi nni 10 milijuna.....
jucer je dao odlican gol, i sta odmah sad bi trebala biti cjena 40 miljuna je li
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
on je svoju cjenu postigao na osnovu 84gola koja je dao u NjenačkojRosas7 je napisao/la:sanji je napisao/la:Evo na Transfermarktu smanjili Edinu vrijednost cccc, vrijedio je 30 mil eur, a sad mu smanjili na 28 mil eur, nigjde veze.
jucer je dao odlican gol, i sta odmah sad bi trebala biti cjena 40 miljuna je li
ZOI84 je napisao/la:on je svoju cjenu postigao na osnovu 84gola koja je dao u NjenačkojRosas7 je napisao/la:sanji je napisao/la:Evo na Transfermarktu smanjili Edinu vrijednost cccc, vrijedio je 30 mil eur, a sad mu smanjili na 28 mil eur, nigjde veze.
upravu si,ali otkako je u engleskoj ne ide mu bas.....
vidjetcemo sta ce biti ove godine,
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Juce bio najbolje ocjenjeni igrac citya, dao gol...ova godina je dobro pocelaRosas7 je napisao/la:upravu si,ali otkako je u engleskoj ne ide mu bas.....
vidjetcemo sta ce biti ove godine,

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Po igrama ne vrijedi ni 10 miliona?, On je imao odlicnu poluzesonu u Njemackoj (10 golova + 1 gol u pokalu), dva gola u fa cupu u dvije odigrane utakmice(odveo ih dalje), 2 gola u evropskoj ligi u 4 utakmice i odveo city do osmine finala protiv Kieva, 2 gola u prijateljskim utakmicama protiv Njemacke i Slovacke, 2 gola u kvalifikacijama, 2 gola u ligi u 15 utakmica ( samo mu je ovaj scor los), ali za tvoju informaciju Tevez kada je tek dosao u englesku imao je 5 golova u 35 utakmica, i Drogba slicno nesto tome, samo se Torres uspio odmah dokazati sa 24 gola. Kada jedan Mario Gomez vrijedi 35 miliona ,a znamo svi ko je bio najbolji napadac dok je Edin bio u bundesligi, jedan Balloteli 28 koji apsulutnu po meni nista nije pokazao,u man city odkada je dosao. Tako da mi ta cijena Edina zvucni trenutno smjesnim po igrama 50 utakmica 21 gola i 6 assistencija.Rosas7 je napisao/la:sanji je napisao/la:Evo na Transfermarktu smanjili Edinu vrijednost cccc, vrijedio je 30 mil eur, a sad mu smanjili na 28 mil eur, nigjde veze.
Sta je Torres uradio po igrama??????? Pa vrijedi 46 miliona?????? jedan gol za Chealse u 14 utakmica. A da on je dokazan igrac ali i Edin je dokazan igrac sa 88 golova u 111 bundesligaskih utakmica. Znam da je Engleska jaca liga ali nije Njemacka sada cirkus najveci.
I samo ovo jos da kazem kako su oni Englesi iz man city na bluemoon forumu fuj, to je nevjerovatno,krive Edina za poraz, smjesno, krive ga da ne zna primiti loptu itd. Sto naravno nije tacno u prvom poluvremenu jucer je 90% loptih skinuo. A slag na tortu jeste sto brane Balloteliija svi,hahahahahahha od Trenera pa do navijaca, A taj Balloteli je jucer imao 5 puta kontakt sa loptom, nisam ni znao da igra. Sta bi bilo da je Balloteli dao onakav gol???? Dizali bi ga u nebesa Englezi, uopste ne postuju Edina, fuj club. A da Kun Aguero vrijedio je 38mil prije transfera, i njemu su povecali cijenu na 40 mil. iako nije odigrao ni min. u Engleskoj, ne kazem ja da je Kun los, naprotiv samo preovladava velika nepravda. Spanija ne bjezi toliko puno Njemackoj ligi ( REAL I BARCA).
ako ces tako onda tores vrijedi pola miliona a messi zbog lose partije na copi nekih 10ak,za rooneya i ostale igrace da ne govorimRosas7 je napisao/la:sanji je napisao/la:Evo na Transfermarktu smanjili Edinu vrijednost cccc, vrijedio je 30 mil eur, a sad mu smanjili na 28 mil eur, nigjde veze.
sto se tice gola,de gea nije nista mogao,jer lopta je bila bez efeja,sad desno sad lijevo;tako da ni golman jadnik nije znao gdje ce..obratite paznju pa cete vidjet..najopasniji udarci su kad lopta ide prema golu bez efeja..tako je juninho zabijaoHase10 je napisao/la:Ima jako dobar udarac i jak. Trebao bi on malo vise rokati iz daleka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.