NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 27 okt 2015, 17:58

Cirkus zvani Hou. Texas nastavlja da nas zabavlja iz dana u dan. :D

Sent from my SM-T350 using Tapatalk
Postovanje treba zaraditi.

randy_moss
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: NFL

Post Postao/la randy_moss » 27 okt 2015, 19:05

Mig_Mig je napisao/la:Ne moram u detalje, bitno je da cemo u PO :) i oni i ja hahah :P ne znam kako ali hocemo :) Usput, Alem je stvarno lik, frajer je bukvalno sve prilagodio imao 4-0, obecao nam svima 7-0 i sad se lagano raspada, kako kazu ovi iskusnji petu godinu ce ostati bez PO! Inace predlazem, da njega posaljemu u tu neku drugu ligu haha :) Tu mu je def. mjesto !
De ti momak, ispuni obećanje što si dao na facebooku. :kafa:

@Salty, kojim rutama se krece paket, kroz Siriju bi dosad stigao, majke mi?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 okt 2015, 19:48

randy_moss je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:Yeldon i Woodhead 40 poena skupa

Naravno one sedmice kad su na klupi

Rekoh ja tebi da cemo ti dohakati, evo ja treci po redu. :urnebes:
Nea veze, slijedece dvije bi trebo uzet
Jesta ozbiljni kandidat za winless fantasy sezonu, kakav bi to poduhvat bio. :clap:
tako nešto samo meni može poći za rukom, svako ko protiv mene igra skupi najmanje 120 boba.....ali alema ću da oderem za kaznu zbog ovakvih divizija :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 okt 2015, 20:34

nego jel ja ovo dobro vidim? patriotsi igrali protiv jetsa samo kroz passing game, defakto bez run-a??

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 okt 2015, 21:30

Jos jedan FAIL Goodella... :urnebes: :urnebes:

Not long after that, the league reeled back its proclamation of 33.6 million streams to 15.2 million unique viewers for the Yahoo-only (except in Buffalo and Jacksonville) broadcast. But even that number is grossly exaggerated.

Commissioner Roger Goodell said on ESPN Radio that “over 15 million people were viewing the game.”
The Bills-Jaguars game on Yahoo averaged, according to SportsBusiness Journal, 1.64 million viewers.
http://profootballtalk.nbcsports.com/20 ... t-numbers/
"My Favorite Ring is Always the Next One"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 okt 2015, 21:33

jestamaji je napisao/la:nego jel ja ovo dobro vidim? patriotsi igrali protiv jetsa samo kroz passing game, defakto bez run-a??
Pametno, radili su to i proslih godina protiv nekih ekipa. Sve je to odlican gameplan..

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 27 okt 2015, 22:54

jestamaji je napisao/la:nego jel ja ovo dobro vidim? patriotsi igrali protiv jetsa samo kroz passing game, defakto bez run-a??
Mislim da je to prvi put Belichick smislio 2006.-e protiv Minnesote. Minnesota je bila prva odbrana lige protiv trcanja, u sredini igrali Kevin i Pat Williams. I umjesto da pokusavaju glavom kroz zid, jedno 80-90% utakmice Brady proveo u empty setu.

Trcali reda radi. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 okt 2015, 09:55

Edin TM87 je napisao/la:
Jesam prop'o jbm ti, a onaj tuzlak opra kako imam nebeski roster :facepalm: Rio cestitke, vracam ti u PO ;)
Kako si propao Bgt :mrgreen: Nakon drafta si imao projekciju da ces zavrsiti sezonu sa 3-10 omjerom, a sada ti je projekcija da ces zavrsiti 8-5 nakon trejdova :rol:

Znaci od potencijalno najgore ekipe u diviziji si u power rankingsu sada prva ekipa iz divizije.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 okt 2015, 23:00

tuzlak1987 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
Jesam prop'o jbm ti, a onaj tuzlak opra kako imam nebeski roster :facepalm: Rio cestitke, vracam ti u PO ;)
Kako si propao Bgt :mrgreen: Nakon drafta si imao projekciju da ces zavrsiti sezonu sa 3-10 omjerom, a sada ti je projekcija da ces zavrsiti 8-5 nakon trejdova :rol:

Znaci od potencijalno najgore ekipe u diviziji si u power rankingsu sada prva ekipa iz divizije.
Jos vjerujes u protekcije? :roll: Protekcija je da Morris ima svaku tekmu 9 sigurnih poena, on ne moze 1,5 preci vec 5 sedmica, protekcije su najveci shit.

Inace, kako je moguce da si nakon ove hefte drugi na waiver listi, a uradio si 2 transakcije koje su isle na waiver Roma i Amendolu? :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 okt 2015, 23:07

Edin TM87 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:

Jos vjerujes u protekcije? :roll: Protekcija je da Morris ima svaku tekmu 9 sigurnih poena, on ne moze 1,5 preci vec 5 sedmica, protekcije su najveci shit.

Inace, kako je moguce da si nakon ove hefte drugi na waiver listi, a uradio si 2 transakcije koje su isle na waiver Roma i Amendolu? :roll:
Ma znam da jesu vecinom :) vidim po svojima, poceli su da igraju ispod protekcija, sada idu porazi :D

Cekao da prodje rok za waiver pa samo ih pokupio, nije ih niko trazio ocito ova prosla dva dana pa ih ja uzeo samo kao nezasticene.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 okt 2015, 23:31

Onda ovo vrijeme sto pise kad je transakcija uradjena nije dobro, jer ako su waiveri bili u 1:43 prema nekoj vremenskoj zoni, veze nemam cija je na ovom yahoo, kako onda ti uze prije u 12 i nesto :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 okt 2015, 23:41

U Bosni ih mozes uzimati izgleda srijedom od 10-11 kada kod ovih u Americi se ispostuju zone :)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 okt 2015, 23:54

1. @edin @tuzlak ... projekcije, ne protekcije. protekcije su ono kako alem sastavlja divizije :mrgreen: :mrgreen:

2. waiveri .... vi očito ne kontate kako to fercera. evo detaljno da nešto naučite:
-waiveri počinju 5 minuta prije početka tekme koju igrač igra a završavaju svaku srijedu u 9:00 CET tj. "udevet ponašem"
-oni igrači koje je neko pokušao dobiti na waiverima ostaju na istima još sat-dva dok liga ne stigne na red da je yahoo procesira (postoji skoro milion liga, treba to obraditi)
-ako igrača niko iz lige nije pokušao dobiti preko waivera onda je on u 9:01 free agent i najbrži manager ga može dodati u svoj tim
-kada se waiveri procesiraju, svi igrači koji su bili "prijavljeni" ali ih nije niko dobio postaju free agenti i opet ih može najbrži manager uzeti
-i na kraju, lako je razlikovati da li je igrač pokupljen kao free agent ili kao waiwed player, to vam piše u listi transakcija ;)

naravno, meni sve ovo ne pomaže kad sam draftovo ko imbecil sve same penzionere, ali red je barem znati pravila kad već igraš nešto :wave:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2015, 00:17

E nemoj nas furat da je tako, eto nismo znali da su free oni koje niko ne trazi na waiveru.

Samo je zbunjivalo to sto se prije ucita FA, nego rezultati s waivera kao u ovom slucaju.

Al' hvala sto si nas naucio, sad nastavi tankirat :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2015, 00:27

nisi znao da je free agency aktivan već u 9:00, prije nego se procesiraju waiveri, da si to znao ne bi pitao ono tuzlaka. a što se tankiranja tiče, to je jasno ... "points against" i tako to :crazy:

ali neka, ovo je dosad najjača liga koju smo igrali, skoro svi igraju veoma aktivno .... eto i to smo uspjeli poslije četiri godine! :thumbup: :clap:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 okt 2015, 00:40

jestamaji je napisao/la:nisi znao da je free agency aktivan već u 9:00, prije nego se procesiraju waiveri, da si to znao ne bi pitao ono tuzlaka.
Ja trazim rupe i ne postujem pravila kao BB :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2015, 00:48

jestamaji je napisao/la:nisi znao da je free agency aktivan već u 9:00, prije nego se procesiraju waiveri, da si to znao ne bi pitao ono tuzlaka. a što se tankiranja tiče, to je jasno ... "points against" i tako to :crazy:

ali neka, ovo je dosad najjača liga koju smo igrali, skoro svi igraju veoma aktivno .... eto i to smo uspjeli poslije četiri godine! :thumbup: :clap:
Nisam, al' to pravilo je jednako bitno kao u NFLu kad sudije bace samo njima poznat penalty za lupam "nedopusteno ophodjenje prema umjetnoj travi na terenu", normalno niko na terenu nije znao za to pravilo (jer ih u ovom sportu ima u pm previse da cak i neke sudije ne znaju za neka pogotovo kod zastavica), i onda napadnes igrace i trenere i kazes da je red znat pravila kad vec igras nesto :wave: :urnebes: :urnebes:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 29 okt 2015, 01:43

Sutra Tomica uživo akobogda <3

slika

:)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2015, 08:09

jestamaji je napisao/la:nisi znao da je free agency aktivan već u 9:00, prije nego se procesiraju waiveri, da si to znao ne bi pitao ono tuzlaka.
Ja trazim rupe i ne postujem pravila kao BB :mrgreen:
:mrgreen:
KenoRob je napisao/la:Sutra Tomica uživo akobogda <3

slika

:)

užasno ružne karte :mrgreen:
nadam se da ćeš nešto vidjeti, četvrti red dole u ćošetu je jekad super a nekad na granici obstructed view-a

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2015, 08:21

Edin TM87 je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:nisi znao da je free agency aktivan već u 9:00, prije nego se procesiraju waiveri, da si to znao ne bi pitao ono tuzlaka. a što se tankiranja tiče, to je jasno ... "points against" i tako to :crazy:

Nisam, al' to pravilo je jednako bitno kao u NFLu kad sudije bace samo njima poznat penalty za lupam "nedopusteno ophodjenje prema umjetnoj travi na terenu", normalno niko na terenu nije znao za to pravilo (jer ih u ovom sportu ima u pm previse da cak i neke sudije ne znaju za neka pogotovo kod zastavica), i onda napadnes igrace i trenere i kazes da je red znat pravila kad vec igras nesto :wave: :urnebes: :urnebes:
nije to nebitno, mada naravno najbolji igrači budu podjeljeni preko waivera.
u fantaziju ih ima malo pravila, zbog toga ih treba znati, u NFLu ih ima sve više i sa njima se sve više upropaštava NFL, tu imaš pravo.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.