Malo viska izvikan igrac,al bi nam dobro dosao,mlad je i moze napredovati.zlo87 je napisao/la:Memisevic Zeljin, jedino ako mi ne uletimo sa kakom ponudom vecom il nesto
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
'ebat ga, u 5 deka sa ovim našim trenutnim štoperima...nama treba istinsko POJAČANJE na toj poziciji, neko ko će voditi ovu raštimanu odbranu, pa i ekipu po potrebi (ako ne daj Bože, gluho i daleko bilo, ode Benkara)!kupus army je napisao/la:Malo viska izvikan igrac,al bi nam dobro dosao,mlad je i moze napredovati.zlo87 je napisao/la:Memisevic Zeljin, jedino ako mi ne uletimo sa kakom ponudom vecom il nesto
- kupus army
- Kontakt:
Ja sam gledao Radnik-Beroe i mnogo vise me dojmio Jovo Kojic.BordoArmy88 je napisao/la:'ebat ga, u 5 deka sa ovim našim trenutnim štoperima...nama treba istinsko POJAČANJE na toj poziciji, neko ko će voditi ovu raštimanu odbranu, pa i ekipu po potrebi (ako ne daj Bože, gluho i daleko bilo, ode Benkara)!kupus army je napisao/la:Malo viska izvikan igrac,al bi nam dobro dosao,mlad je i moze napredovati.zlo87 je napisao/la:Memisevic Zeljin, jedino ako mi ne uletimo sa kakom ponudom vecom il nesto
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
U kojoj minuti primamo gol na derbiju? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
41'
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da nisi malo dosadan...???High je napisao/la:U kojoj minuti primamo gol na derbiju?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
AVNOJ je napisao/la:Da nisi malo dosadan...???High je napisao/la:U kojoj minuti primamo gol na derbiju?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Kasno nam je to.Besic je napisao/la:41'
Zadnja izmjena: High, dana/u 13 jul 2016, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bordo beli nihilizam ponovo na dijelu.Up
Edit:Nisam u posibilitiju da postavim skladbu od Sabahudina Kove "Rano je" pa ucini to za mene
Edit:Nisam u posibilitiju da postavim skladbu od Sabahudina Kove "Rano je" pa ucini to za mene
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zlocin je sto on ikako igra, ali mi smo postali dom za ove nezbrinute krampe svakako.Evander je napisao/la:Zlocin bi bio da ona krampa Novakovic igra ispred Mihojevica.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Yebo derbi i pripreme, odoh Pokemone hvatati po gradu 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Memišević je Džon Teri za ove naše stopere i bio bi vrhusnko pojačanje s obzirom šta imamo.BordoArmy88 je napisao/la:'ebat ga, u 5 deka sa ovim našim trenutnim štoperima...nama treba istinsko POJAČANJE na toj poziciji, neko ko će voditi ovu raštimanu odbranu, pa i ekipu po potrebi (ako ne daj Bože, gluho i daleko bilo, ode Benkara)!kupus army je napisao/la:Malo viska izvikan igrac,al bi nam dobro dosao,mlad je i moze napredovati.zlo87 je napisao/la:Memisevic Zeljin, jedino ako mi ne uletimo sa kakom ponudom vecom il nesto
Bojan Regoje bi nama bio pojačanje trenutno, eto sad skontaj kakvu odbranu imamo, pogotov sad kad je Kovačević povrijeđen.
Sutra prijateljska 15.07.2016, AL-WAHDA FC - FK SARAJEVO u 18 h. Stadion: Volkemarkt ( Austrija ). Protivnik je iz UAE ( Ujedinjeni Arapski Emirati ) inače su iz grada Abu Dhabi.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 14 jul 2016, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
I Al Wahda je skuplja od nas na TM, znaci to je novi poraz.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
7 igraca im ima vrijednost na TM. Denilson 5 mil... Igrati hendikep na nas 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hurtiću, iznenadi ih. 
Napucao im Zuka cijenu da Hurta i Kurta imaju izgovor u slucaju porazajoker90 je napisao/la:I Al Wahda je skuplja od nas na TM, znaci to je novi poraz..
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nema ni deset dana do derbija, utakmice koja nam moze tok sezone odrediti, a Alegri jos ne zna pocetni sastav. To mene brine, sta vise rotira koji qrac, uigravaj prvu postavu do derbija i donesi 3 boda kako znas i umijes!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ove vjerovatno drži neki šeik kao i obično ubija dosadu. Evo koja slika grada z kojeg dolazejoker90 je napisao/la:I Al Wahda je skuplja od nas na TM, znaci to je novi poraz..
https://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Dhabi ... _(EAU).jpg
SRETAN BROJ - 1725
Pa rotira dok ne skonta sta se desava sa ekipom.
Brate pomiri se s tim da smo ki.ta, i da ce tako biti jos neko vrijeme dok su ovi tu. Spusti ocekivanja (kao izlazak u evropu), manje ces se sekirati. Ja sam vec upisao poraz, tako da mi je sve ostalo bonus.
Brate pomiri se s tim da smo ki.ta, i da ce tako biti jos neko vrijeme dok su ovi tu. Spusti ocekivanja (kao izlazak u evropu), manje ces se sekirati. Ja sam vec upisao poraz, tako da mi je sve ostalo bonus.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, KarloIvandic i 40 gostiju.