f0rest1946 je napisao/la:Gdje pise??Majkl je napisao/la:Evo Dulju Paok trazi
Imamo kvalitetna rjesenja na toj poziciji:Crnkic,Cetkovic,Husejnovic,Andjusic,Hodzic,Bekic itd.
SPORT.1
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
f0rest1946 je napisao/la:Gdje pise??Majkl je napisao/la:Evo Dulju Paok trazi
Koliko mi je puta proradio cir, gledajuci njegove gluposti na terenu, neka se nikada ne vrati ni kao navijac.miky_hz je napisao/la:Citam sad HR portale,i vidim Haris Handzic stize u Rijeku danas na zavrsne pregovore.Ja nesto nisam siguran da bi se mi odusevili da je u nekim kombinacijama sa nama,ono poznavajuci nas,bilo bi kakav on
admirr je napisao/la:cuj cetkovic
Gdje si ga to gledao da mozes tvrditi da je strasan?Majkl je napisao/la:admirr je napisao/la:cuj cetkovic
Cetkovic je strasan igrac valjda ce to i pokazati.
NEKIDEEEE!Majkl je napisao/la:Evo Dulju Paok trazi
Je li iko ikad rekao da je atmosfera losa, da se slabo radi, da su igraci nespremni, da nece davati maksimum?pitic je napisao/la:Evo kome je Rustempaša nedostajao![]()
Gdje si ga ti gledao i na osnovu cega mozes tvrditi sve to?Majkl je napisao/la:Naravno vi cete sad navijati da bude los i da se nw uklopi,da mozete reci eto jesam van reko.Cetkovic je strasan ,brz prodoran igrac koji ce biti veliko mozda cak i najvece pojacanje,koji ima izvanredan zadnji pas i sve u trku radi,pored Crnkica od kojeg isto puno ocekujem.
Naracno da to ne mogy garantovati ali po onom sto su igrali zadnju polusezonu,ocekujem od niih najvise.Uglavnom vidjecemo,nadam se najboljem.A naravno od Saida isto tako ocekujem da bude pravi.
mozda je strasan igrac, ali nije lijevo kriloMajkl je napisao/la:admirr je napisao/la:cuj cetkovic
Cetkovic je strasan igrac valjda ce to i pokazati.
Sutra će pokazatiAdiFKS je napisao/la:Cetkovic u ovih par utakmica do sada nije nista pokazao.
Nisi onda gledao sta je radio protiv one nejaci iz Novog Grada!AdiFKS je napisao/la:Cetkovic u ovih par utakmica do sada nije nista pokazao.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Kajkutenjoyer i 21 gost.