Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo im je Cubela uvalio igraca, alal mu vjera !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ove pitare kao da je sve jedna majka rodila. Svaki koji napise Željo i Borac braća ili je debil, ili ne kulturan “, ili ne obrazovan, ili nije bio ovdje u ratu, ili ne zna historiju i ovog grada i klubova kojeg porede. Reci da ćemo mi pustiti Borcu je ništa drugo nego bezobrazluk. Isto kao da bi ja rekao fasisticki, cetnicki, ratno zločinački klub fk Sarajevo jer je tamo godinama kao doktor i psiholog radio Radovan Karadžić.
EastMadness je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:51Kakvi izdajnici pa ni minutu nisu mogli sacekati odmah se sklonili
feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:53Kakvo je ovo bratsko dijeljenje.. uvijek Borac sve bodove pokupi![]()
Evo zašto ste gubavci, zašto nikad nećemo sa vama i zašto ćete uvijek biti seljadija sa obronaka.
Gledajte atmosferu u hramu fudbala i patite. Nikad ovo nećete imati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovaj sa ovim razglasom ko da vodi delije a ne 500 manijaka kvari bas prenos.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
hahha, krene da nesto moralise i onda se hvata radovana, dok mu je kroz klub prodefilovala kolona tenkistaCwirek je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:03Ove pitare kao da je sve jedna majka rodila. Svaki koji napise Željo i Borac braća ili je debil, ili ne kulturan “, ili ne obrazovan, ili nije bio ovdje u ratu, ili ne zna historiju i ovog grada i klubova kojeg porede. Reci da ćemo mi pustiti Borcu je ništa drugo nego bezobrazluk. Isto kao da bi ja rekao fasisticki, cetnicki, ratno zločinački klub fk Sarajevo jer je tamo godinama kao doktor i psiholog radio Radovan Karadžić.
kome ce pripasti sretenje veceras? dobra utakmica
nemoj tako, pravi atmosferu

Zadnja izmjena: Sarajevo_BiH, dana/u 09 mar 2025, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bratski ambijent na tribinama, jazuk što Borac nije ovjerio titulu da vidimo prigodan poklon prvacima na Grbavici i ove sezone ali nema sumnje da će predstavnici Željezničara iduci put kad skoknu Miletovom sestriću u BL čestitati istom na uspjesima njegovog Borca.
- feniksptica
- Kontakt:
Dragi virto moramo repertoar odmah ispucati jbga..vidis izjednačili ste brzo i da nismo odmah sta bi sad.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dok ti klub igra tebi je u glavi šta Pitari pišu na nekom forumu. Golemo!Virtu4l je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:04EastMadness je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:51Kakvi izdajnici pa ni minutu nisu mogli sacekati odmah se sklonilifeniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:53Kakvo je ovo bratsko dijeljenje.. uvijek Borac sve bodove pokupi![]()
Evo zašto ste gubavci, zašto nikad nećemo sa vama i zašto ćete uvijek biti seljadija sa obronaka.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Zašto biste htjeli sa nama kad ste izabrali njih već?Virtu4l je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:04EastMadness je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:51Kakvi izdajnici pa ni minutu nisu mogli sacekati odmah se sklonilifeniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:53Kakvo je ovo bratsko dijeljenje.. uvijek Borac sve bodove pokupi![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da li je ijedan ograc bojca propustio utakmicu zbog 3 zuta kartona ili zbog crvenog ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Željezničar za sad odlican .
Sto bi Sarac rekao :"Meni ste ovdje svi isti !".
Ne.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Naprijed Zeljo, ljubavi mojaaa
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Beduin, TylerBurey, vedinjo98 i 37 gostiju.