dresovi su vrhhhkatakomba je napisao/la:Sad ce neko doci i reci sto nisu dresovi ovakvi i onakvi.. ODLIČNI DRESOVI !!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa o tome vam pricam ljudi, a vjerovatno je propustio i trening prije utakmice, dodje utakmica i booom nema ga. Ali ne kontate sta hocu da kazem, nema veze. Uzivajmo u dresovima. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pa pripreme su druže, rotira se, mijenja se sastav, šta dramiš bez ikakve potrebe i praviš problem gdje ga nema. Zvanična stranica i momci koji su zaduženi za nju radi fantastičan posao i nema razloga za kritiku.AsharaK je napisao/la:Pa o tome vam pricam ljudi, a vjerovatno je propustio i trening prije utakmice, dodje utakmica i booom nema ga. Ali ne kontate sta hocu da kazem, nema veze. Uzivajmo u dresovima.
DRUG NEBI TI PUNCA
Dresovi odlicni
Haj hvala Bogu pa smo svi zadovoljni, bar vecina sa dresovima. Vidite kako se odmah fino digne atmosfera. Samo polako ljudi, ostavite se uprave, tekma nam je u utoraak 
Željezničar živimo !
Dobri dresovi što jest jest. Sviđa mi se treća kombinacija
Kad bi bar jednom zaigrali u njoj.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
I meni se treca kombinacija najvise svidja, ne znam zasto xd
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Možda je Odović ocijenio da je brazilac bolji igrač od govedarice a manje košta .Raspravljamo o igraču koji je dao 2 gola a Čolić zabio jedanirfo je napisao/la:Sta ste navalili sa govedaricom pa covjek ne bi imo mjesta u prvih 11, a ne mozemo se toliko razbacivati parama da placamo odstete za nekog ko bi sjedio na klupi
a jel se meni čini ili si ono kad je "procurilo" prije nekog vremena rekao da ništa ne valjaju i da su isti kao u travnika jedne sezone?Najda je napisao/la:Dobri dresovi što jest jest. Sviđa mi se treća kombinacijaKad bi bar jednom zaigrali u njoj.
Dresovi su bas extra! Najvjerovatnije kupujem plavi jer je to ipak "nasa" boja, ali ovaj crni mi se svidja uhh..
Nek su dali djeci da ih promovisu! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
jesamChWilla je napisao/la:a jel se meni čini ili si ono kad je "procurilo" prije nekog vremena rekao da ništa ne valjaju i da su isti kao u travnika jedne sezone?Najda je napisao/la:Dobri dresovi što jest jest. Sviđa mi se treća kombinacijaKad bi bar jednom zaigrali u njoj.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Iskreno, meni su ljepši aktuelni, ali mislim da to i nije toliko bitno. Nadam se da su kvalitetni. Zna li se koliko će koštati u fan shopu?
Odlični dresovi, odlična prezentacija istih. Tri naša mlada i najbolja igrača, kao manekeni, svaka čast. Ovaj bijeli moram kupiti.
ali zato narod zna, i u jedinstvu je snaga.AsharaK je napisao/la:I meni se treca kombinacija najvise svidja, ne znam zasto xd
Šta s Grbavice minimalno treba uradit da se na njoj mogu igrati evropska takmičenja?
Evo ne znam..
Ako ne bude skuplji od 100 KM ide bijeli dres ,još ako bude mali brojeva za djecu ide sinu plavi
Moj Željo u crno ćeš me zaviti 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!