Jos samo utvrditi da li nije dobro povucena linija za var iki od 16m
Penal uopšte nije sporan, prekršaj Odinake je bio van 16, i zreo za žuti karton.
Ma ne pišem o tome, nego o ovom iščuđavanju zbog povlačenja ofsajd linija, a penal naravno nije bio. Korektno suđenje, čak je i Herera žuti dobio što je realno govoreći uvijek bilo nepojmljivo. Očito je Beus dodao gas.
AvantiBL je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:46Ok, poštujem, nemojte onda kmečati kad se ovakve situacije sviraju u korist Borca, nemojte poslije "ovo se samo Borcu svira" i ti fazoni.NoDi80 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:43Normalno da se svira samo Borcu.Kad je kontra Birca uopšte bio naum da se svira ovakva lakrdija od penala?Pa niko id sudija ne smije ni pomisliti ninza očit penal,kamo li ovako nešto.
Normalno da se svira samo Borcu.Kad je kontra Borca uopšte bio naum da se svira ovakva lakrdija od penala?
Sta cu reci posteno sve za sad
Pa ovdje vam je penal svirao, ne možeš reći da nije.
MSOZ101 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:44Ako hoćeš da držiš slovo o pismenosti i obrazovanju nauči pisat. Nekulturan i neobrazovan se piše.Cwirek je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:03Ove pitare kao da je sve jedna majka rodila. Svaki koji napise Željo i Borac braća ili je debil, ili ne kulturan “, ili ne obrazovan, ili nije bio ovdje u ratu, ili ne zna historiju i ovog grada i klubova kojeg porede. Reci da ćemo mi pustiti Borcu je ništa drugo nego bezobrazluk. Isto kao da bi ja rekao fasisticki, cetnicki, ratno zločinački klub fk Sarajevo jer je tamo godinama kao doktor i psiholog radio Radovan Karadžić.
Ne mogu tvrditi šta je svirao, prekršaj ili penal.
Ako je pokazao na kreč, šta je to nego penal?
Nemoj biti ne kulturanCwirek je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:03Ove pitare kao da je sve jedna majka rodila. Svaki koji napise Željo i Borac braća ili je debil, ili ne kulturan “, ili ne obrazovan, ili nije bio ovdje u ratu, ili ne zna historiju i ovog grada i klubova kojeg porede. Reci da ćemo mi pustiti Borcu je ništa drugo nego bezobrazluk. Isto kao da bi ja rekao fasisticki, cetnicki, ratno zločinački klub fk Sarajevo jer je tamo godinama kao doktor i psiholog radio Radovan Karadžić.
Pa neće oni zakinuti željkana, oni su sa vama u paktu. Realno, ne znam kako se povlače ove linije ofsajda.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:50AvantiBL je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:46Ok, poštujem, nemojte onda kmečati kad se ovakve situacije sviraju u korist Borca, nemojte poslije "ovo se samo Borcu svira" i ti fazoni.NoDi80 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:43
Normalno da se svira samo Borcu.Kad je kontra Birca uopšte bio naum da se svira ovakva lakrdija od penala?Pa niko id sudija ne smije ni pomisliti ninza očit penal,kamo li ovako nešto.
Normalno da se svira samo Borcu.Kad je kontra Borca uopšte bio naum da se svira ovakva lakrdija od penala?
Sta cu reci posteno sve za sad
Fulas drugi put temu sa ovim misevima u rupama