FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

JuveSissoko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la JuveSissoko » 28 apr 2011, 14:19

Silvio B je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:to vam je tzv.Mourinho effect, umjesto da se prica o Messiu i njegova dva sjajna gola, o njegovom 51 i 52 golu, ono se prica o retardu Pepeu i sudijama, to je i cilj Josea da uprlja kako prije utakmice tako i poslije svaku pobijedu protiv njega a da isto vremeno njegovu mogucu pobijedu uvelica visestruko, da ukoliko bi pobijedio da pokaze da je i protiv sudija pobijedio,da je toliko dobar da mu i sudije ne mogu nista,a ukoliko izgubi ima onda na sudije da se vadi, covjek uprlja El Clasico, to vam je dovoljno, jedan takav duel i golove Messia ,a vala ne bitno da je i Ronaldo iste dao, Mourinho bi to pricama o sudijama i svojoj velicini uprljao i sam Ronaldo bi pao u drugi plan, jer Mourinho niti voli Real niti Chelsea niti Inter, lik voli sebe i sebe istice uvijek ,jednostavno je egoista veliki, to mu je mana, bio bi jos veci trener da je normalan lik i da ne igra sa 7 zadnjih veznih :mrgreen:
Stidi se svega ovog sto si napisao ;) Nadam se samo da ce doci dan kada ce Juve igrati u Ligi prvaka pa dobiti Barcu i ispasti na isti nacin, ne na neki zasluzen, nego na ovakav, kao i Chelsea, Arsenal, Milan, Real i za malo Inter.

Ovaj crveni je smijesan, i vise nego smijesan. Jedan Webb ne daje crveni De Jongu za onakav start nad Xabijem, ali ovom se daje uprskos tome sto nije ni pipuno protivnika.

[youtube][/youtube]
Nebi skodilo da pogledate i shvatite kradju.

heheh pa ti si kre... ,pa majke ti jel bi ti ostavio nogu onom degeneriku da je slomii pa da onda kao bude opravdan crvenii heheh jeste pateticni frankovciii.jadni ronaldo sa vama .

a barca je sazvala io da vidi da li ce podnijeti tuzbu protiv mou .heheh
ma trebao je Alves da je ukopa u zemlju, nesto slicno kao Eduardo, pa da mu nogu otkine , i tad bi diskutabilno bilo je li crveni, ipak "nije bilo namjere" :lol: samo se vade na sudije a o igri Reala i branjenju na svom terenu ne pricaju,o sramoti da tim od 300 miliona se brani, i to na svom terenu,da ima 21% posjed lopte, toliko ni Catania protiv Milana nema u gostima a kamoli kod kuce :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 28 apr 2011, 14:27

ako je alves mogao ono odglumiti onda mu svaka cast :mrgreen: :mrgreen:
.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 14:33

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Cim ih pipnes oni padaju AHHAHAHAHAHAAHAAH
JADOVI !!!!

Visca Barcelona, Visca Catalonia !!!1!!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 apr 2011, 14:44

Los_Blanos2 je napisao/la:
...siguran sam da si cijelu noc trazio tu montazu pa da nam dosadjujes...
Montaza "Punto Pelote" :mrgreen: jasta jos emisija kod Josepa.. pa on sam prizna da nije za crvenog.
Kao prvo, montaza je i to ofirna. kao drugo, Alves nije mogao izvesti onakav salto bez udarca u kontra smjeru. Eto pokusaj sam pa nam reci jesi li uspio. Trece, sve i da nije bilo kontakta je li mislis da je sudija imao laptop ispred ociju i da je mogao u tom trenutku vidjeti usporen snimak.

Mislim, stvarno vam covjek sve mora crtati

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 apr 2011, 14:48

ja smijesne rasprave, po svim pravilima uoste nije ni bitni dal ga je udario, ili je ovaj uspio izmaknuti nogu u zadnjem trentutku, sudija ne daje karton na osnovu toga jel bilo dodira ili ne, i ako ga je bilo opet sve zavisi to, nema covjek aparat da mjeri kolika je bila jacina udarca

sankcionise se brutalnost igraca, ako je igrac kojem je trebala biti slomljena u zadnji tren nekako se spasio, sta sad ne treba kazniti ovog koji udara
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 apr 2011, 14:55

Malo da se podsjetimo ko je ta zivotinja i idol onih frankovaca u prosloj tekmi tipa... to "Pepe kralju", "bravo care nedaj im proc", "svi mogu igrac nece proc", "takav nam treba bravo Pepe legendo"....

a evo zivotinje ...

[youtube][/youtube]

p.s. mrsko mi trazit one maegerije nad Lisandrom sa i bez lopte u tekmi s Lyonom. Ako ko nadze nek postavi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 14:59

bparena je napisao/la:Malo da se podsjetimo ko je ta zivotinja i idol onih frankovaca u prosloj tekmi tipa... to "Pepe kralju", "bravo care nedaj im proc", "svi mogu igrac nece proc", "takav nam treba bravo Pepe legendo"....

a evo zivotinje ...

[youtube][/youtube]

p.s. mrsko mi trazit one maegerije nad Lisandrom sa i bez lopte u tekmi s Lyonom. Ako ko nadze nek postavi.
Tobejarabi tek ovako fino vidis da ovaj coban nije za sporta.On je za dilanja droge i borbi u kavezu.
Ja bi mu crveni davo cim udje na teren radi sigurnosti ostatka igraca.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 28 apr 2011, 15:00

kazu dok je real imao 11 igraca barsa nije mogla meda ali ako ste gledali utakmicu mogli ste vidjeti da je pep na bunker reala odgovorio bunkerom (ali u barsinom stilu)
.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 15:02

UPS je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:
...siguran sam da si cijelu noc trazio tu montazu pa da nam dosadjujes...
Montaza "Punto Pelote" :mrgreen: jasta jos emisija kod Josepa.. pa on sam prizna da nije za crvenog.
Kao prvo, montaza je i to ofirna. kao drugo, Alves nije mogao izvesti onakav salto bez udarca u kontra smjeru. Eto pokusaj sam pa nam reci jesi li uspio. Trece, sve i da nije bilo kontakta je li mislis da je sudija imao laptop ispred ociju i da je mogao u tom trenutku vidjeti usporen snimak.

Mislim, stvarno vam covjek sve mora crtati
Svasta na ovom forumu ima cuj to ofirna, pa Alves se bacao prije nego sto Pepe krenuo na loptu :lol: lik se valja polivaju ga vodom, na kraju ga i iznijeli a sve se vidi..uostalom vidjelo se odma, ali eto montirao je to Josep ( voditelj emisije koji je fan Barce) imas pozdrav od " Punto Pelote" :mrgreen:

Pa tebi i dase crta nebi priznao, ali znam da imas oci, samo glumis i smaras..daje ovo za crvenog, prvi bi rekao posteno, crveni dovidjena.. ali stvarno :? 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 28 apr 2011, 15:07

sreća pa ti nisi sudija haj zdravo
.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 15:13

catalonia je napisao/la:sreća pa ti nisi sudija haj zdravo
Kaze Xabi Alonso koji je bio blizu situacije posle tekme, svasta sam vidio, svasta sam prosao u Engleskoj mnogo grublji faula, na SP imali smo sitaciju u 1.polv kad mi je De Jong ocigledno zabio kopacku u prsa nije dobio crveni, ovdje imamo jednu situaciju gdje obadva igraca idu na loptu jedan ima duze noge, drugi krace, Alves se baca na pod kao da Pepe okrenuo sa svojim startom..Smijesno nevolim da pricam o sudijama ali morao sam kaze Xabi..

Igrac koji je bio zrtva mnogo tezeg prekrsaja na SP pa nista do sada nije pricao, i uopce lik nevoli da prica o sudijama posle tekme.

FK Željezničar

Podrška Papetu

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 28 apr 2011, 15:14

Ja bh napokon apsolvirao El Classico. Jest crveni, nije crveni sada vise nije ni bitno. Bitno je da mi prolazimo aBd u utorak. A sto se tice finala apsolutno mi je svejedno ko ce pobijediti jer obje ekipe su moje. Pobijedio je fudbal. Samo se nadam da ce mec biti za uzivanje i da ce Ferguson i Guardiola dokazati da su dva velika gospodina s korektnim instrukcijama, a ne kao neki koji pokusavaju na neke nefudbalske nacine da se domognu pobjede. Nek' Mou u revansu stavi Overema na zadnjeg veznog pa neka proba. Najvise me nervira sto svi su svjesni snage Barcelone i hvale njenu igru, a kada se susretnu umjesto da odigraju posteno pokusavaju da je izbace niskim udarcima pocevsi od Arsena pa do ove portugalske hijene. Arsen kopira Barcinu igru ali kad su igrali s Barcom hermeticki se zatvorio i zadao svojim da malo grublje idu ne bi li tako izbacili Barcu iz ravnoteze ali nije to lahko. Fergusona cijenim jako i ne sumnjam da ce biti dostojanstven kao i do sada. VISCA BARCA i GGMANUTD
Mi nikada odustati necemo...

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 28 apr 2011, 15:25

Sto se tice utakmice gledao sam je citavu,dobro smo igrali,zadovoljan sam pobjedom i drago mi je jer je Messi dao 2 gola...Real je kao i uvijek pravio bunker,ali mi smo zato bolje igrali i pobjedili..Pepe je zasluzio crveni karton jer je namjerno srusio Alvesa.Pinto nije trebao se svadjat,da se nije svadjo ne bi dobio crveni,ali nije bitno,bitno je da smo mi pobjedili.. ;) :D Sve u svemu dobra utakmica... :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 15:28

AllGunsBlazing je napisao/la:
armanix je napisao/la:HAHAHAHA bruke i foruma 80% ih ne zna nogometna pravila Pepe je dobio opravdan crveni karton kao sto su to trebali dobiti i Marcelo i Adebayor cime je Real postedjen.Poderali smo ih i pokazali smo im kako se igra.Mourinho je jos jednom pokazao da se boji Barcelonine igre.Sad lagano na Nou Campu mozete se branit !
VISCA EL BARCA
Jasta gdje ce vecina biti upravu... :lol: :lol:
naglasi vecina fanova Reala i hejtera Dominacije.Naglasi samo

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 28 apr 2011, 15:29

Ukratko receno Guardiola je ocitao takticku lekciju prepotentnom Mourinhu i porazio ga IGROM, dok je protivnik bio fokusiran da samo kvari Barcinu igru i ništa više.
To je jednom prošlo na foru u Kupu Kralja, ali dva puta ne može.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 apr 2011, 15:35

Pa ljudi sinoc Suko , inace deklarirani navijac Barcelone se sjebao kad je dao crveni karton... Pa eto pogledajte sve druge komentatore kakva je reakcija bila nakon crvenog kartona , ja sam prvo pomislio da mu nece dati uopste karton , cudim se zasto igraci Barce onoliko protestuju ,onda pomislim garant ima vec 2 zuta pa bi sljedecu tekmu propustio... jok kad crveni...

Thiago Motta : "Ponavljam , Barcelonini igraci su padavicari".

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 28 apr 2011, 15:37

Dodajmo i to da je Barca bila znatno oslabljena ne igranjem nekoliko prvotimaca (Abidala, Adriana i Inieste).
Milita, Maxwell i Bojana ne racunam jer su rezervisti...ali sinoc na klupi su bili mladici iz Barce B (plus Afellay) što pokazuje koliko Pep vjeruje domacem pogonu.

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 28 apr 2011, 15:40

I kapiten Puyol je pokazao koliko je bitan igrac iako je igrao na lijevom beku, totalno neprirodnoj poziciji.
I sa 33 godine i uveliko nacet raznim ozljedama je još uvijek jedan od najboljih defanzivaca svijeta...covjek koji ce postaviti glavu tamo gdje neko nebi ni kopacku.

mesi9
Kontakt:

Post Postao/la mesi9 » 28 apr 2011, 15:47

bparena je napisao/la:Malo da se podsjetimo ko je ta zivotinja i idol onih frankovaca u prosloj tekmi tipa... to "Pepe kralju", "bravo care nedaj im proc", "svi mogu igrac nece proc", "takav nam treba bravo Pepe legendo"....

a evo zivotinje ...

[youtube][/youtube]

OVO JE STOKA DRVOSJECA KAKO GA NIJE STID IDI REZI DRVA MANIJACE :evil: :evil:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 15:54

HZ_ilidzaa je napisao/la:Pa ljudi sinoc Suko , inace deklarirani navijac Barcelone se sjebao kad je dao crveni karton... Pa eto pogledajte sve druge komentatore kakva je reakcija bila nakon crvenog kartona , ja sam prvo pomislio da mu nece dati uopste karton , cudim se zasto igraci Barce onoliko protestuju ,onda pomislim garant ima vec 2 zuta pa bi sljedecu tekmu propustio... jok kad crveni...

Thiago Motta : "Ponavljam , Barcelonini igraci su padavicari".
:lol: Najjaci Suko kaze na pocetku tekme. Vidi nema Inieste u sastavu.

Nastavlja Suko :mrgreen: "stvarno nigdje se ta info nije pojavila danas".

Citav dan mediji bruje o tome kako u Spaniji, Katalunji tako van nje..uostalom lik jos bio u Madridu i nije info.. neznam stvarno vise nego smijesno, zalosno, koga su oni poslali u Madrid.

Ko je gledao tekmu od pocetka na BHT zna o cemu pricam, bilo je jos gluposti.. :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.