Safet Sušić - Pape

Batko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 20 dec 2013, 13:02

Znaci pozvace 23 igraca, nastvlja se agonija gdje Pape nema muda poslati nekoga na tribinu.....Sve repke ce zvati 25-30 igraca...

Kao da gledam, neko ce se povrijediti i valja onda voditi nespremnog igraca na SP koji ce doci direkt sa odmora (plaze). Minimum 25 igraca se mora pozvati...

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 20 dec 2013, 13:06

Batko je napisao/la:Znaci pozvace 23 igraca, nastvlja se agonija gdje Pape nema muda poslati nekoga na tribinu.....Sve repke ce zvati 25-30 igraca...

Kao da gledam, neko ce se povrijediti i valja onda voditi nespremnog igraca na SP koji ce doci direkt sa odmora (plaze). Minimum 25 igraca se mora pozvati...
FIFI se mora dostaviti finalni spisak sa 23 igrača, neke reprezentacije prave prošireni spisak, pa na kraju moraju izbaciti neke igrače. U svakom slučaju finalni spisak je sa 23 igrača.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 20 dec 2013, 13:06

DonCorleone je napisao/la:Centar u Zenici sluzi za hvatanje vlage izgleda. Zaista nevjerovatno da se onakav centar nece koristiti nikako.

Tino Sven Susic znaci ima velike izglede da putuje u Brazil kao xyz ofanzivan igrac jer je prvotimac Hajduka :lol: a Salatic ga ne zanima jer se tek sada pojavio :lol: ? Ludjacke izjave kombinovane sa krajnje iracionalnim razmisljanjem, ali sta tuka zna sta je racionalno razmisljanje kada mu je Tini Mini neki faktor u bilo cemu. Ovaj covjek je smijurija ziva postao. Ne mogu ga vise shvatati za ozbiljno ako pozove ovog Tinija.
U Zenici se nema gdje puno hodati po kafanama, pa se zato nece ni koristiti :mrgreen:
Ko ih *ebe, trenirat ce Čelik ! 8-)
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 dec 2013, 13:07

Ima 10 - ak dana sam navijestio Tinčeka, kao jedino pojačanje slika ove reprezentacije.

Znači da će ići svi koji su igrali kvalifikacije. Samo nas yebe činjenica da je klupu dobra prpa hvatala u kvalifikacijama kada bi dobivali šansu u ET, ili pak prilikom ozlijede ovih standardnih. Ne smijem ni zamisliti šta će tek da bude na SP.

Biće kao na :
[youtube][/youtube]
slika
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 20 dec 2013, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 dec 2013, 13:07

Susic je u stanju pozvat i 20 igraca i rec da mu ne treba vise igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 dec 2013, 13:09

Ma nesto se muti oko tog kampa u Zenici.Pa sigurno da bi i Pape i igraci vise voljeli da ne moraju putovati svaki dan busem na terene i trenirati na oranici kad mogu imati ondje sve na dohvat ruke.Tu se nesto kotrlja iza brda.
1946

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 dec 2013, 13:10

skile je napisao/la:
Batko je napisao/la:Znaci pozvace 23 igraca, nastvlja se agonija gdje Pape nema muda poslati nekoga na tribinu.....Sve repke ce zvati 25-30 igraca...

FIFI se mora dostaviti finalni spisak sa 23 igrača, neke reprezentacije prave prošireni spisak, pa na kraju moraju izbaciti neke igrače. U svakom slučaju finalni spisak je sa 23 igrača.
Znam ja da je finalni, ali procedura je da pozoves malo vise igraca koji ce svi proci pripreme, jer povrede su sastavni dio i moras biti jako sretan ako se niko ne povrijedi od 23 igraca.....

Kada ih imas 28 koji su prosli trenazni proces lako ti je zamjeniti povrijedjene, ali ako na pripremama imas 23 i 3 se povrijede onda imas 20 a naknadno mozes pozvati igrace koji nisu prosli trenazni proces, dakle nisu spremni, a sezone zavrsile davno...

Ogroman rizik je pozvati 23 igraca.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 20 dec 2013, 13:10

Cartman je napisao/la:Susic je u stanju pozvat i 20 igraca i rec da mu ne treba vise igraca.
sto se mene tice moze i 11 igraca pozvat toliko ih i imamo da valja ostalo sve truba ni za klupe nisu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 dec 2013, 13:12

samoposteno je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Susic je u stanju pozvat i 20 igraca i rec da mu ne treba vise igraca.
sto se mene tice moze i 11 igraca pozvat toliko ih i imamo da valja ostalo sve truba ni za klupe nisu
Jesu li trube Hajrovic, Visca, Vranjes, Zukanovic, Salihovic/Kolasinac itd? oni recimo nisu u prvih 11..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 dec 2013, 13:12

Head je napisao/la:Ma nesto se muti oko tog kampa u Zenici.Pa sigurno da bi i Pape i igraci vise voljeli da ne moraju putovati svaki dan busem na terene i trenirati na oranici kad mogu imati ondje sve na dohvat ruke.Tu se nesto kotrlja iza brda.
Čudi me da nisu počeli pisati kako je Pape uzeo neke pare sa strane za taj kamp u Zenici. :lol:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 20 dec 2013, 13:14

Head je napisao/la:Ma nesto se muti oko tog kampa u Zenici.Pa sigurno da bi i Pape i igraci vise voljeli da ne moraju putovati svaki dan busem na terene i trenirati na oranici kad mogu imati ondje sve na dohvat ruke.Tu se nesto kotrlja iza brda.
Ako cemo realno kamp na onom mjestu nije trebao ni biti, samo sto je u tom momentu jedino nacelnik Zenice bio spreman dati dzaba zemljiste u svrhu kampa. Sad imamo kamp u ekoloski najzagadjenijem gradu u drzavi. Kamp treba po meni biti na izolovanijem prirodnom podrucju, a opet blizu aerodroma zbog putovanja (unutar pola sata busem do aerodroma) al eto nije ni Zenica po tom pitanju preko svijeta kad naprave 5 C :D.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 20 dec 2013, 13:15

Batko je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
Jesu li trube Hajrovic, Visca, Vranjes, Zukanovic, Salihovic/Kolasinac itd? oni recimo nisu u prvih 11..
kolasinac i zukanovic za prvih 11 ostalo naravno da su truba

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 20 dec 2013, 13:18

robijas_Ri je napisao/la:
Ako cemo realno kamp na onom mjestu nije trebao ni biti, samo sto je u tom momentu jedino nacelnik Zenice bio spreman dati dzaba zemljiste u svrhu kampa. Sad imamo kamp u ekoloski najzagadjenijem gradu u drzavi. Kamp treba po meni biti na izolovanijem prirodnom podrucju, a opet blizu aerodroma zbog putovanja (unutar pola sata busem do aerodroma) al eto nije ni Zenica po tom pitanju preko svijeta kad naprave 5 C :D.
Zenica stanica - aerodrom = 1h voznje autobusom
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 dec 2013, 13:19

Henderson je napisao/la:
Čudi me da nisu počeli pisati kako je Pape uzeo neke pare sa strane za taj kamp u Zenici. :lol:
Ne mora on nikakve pare uzimati, ovo za Tinija je dovoljno ofirno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 dec 2013, 13:19

Ja bih njih na Bjelasnicu ili neku drugu planinu koja ima terene.Cist zrak i da mi trce uz brdo paralelno sa trosjedom a odozgo se spustaju s njim.
1946

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 dec 2013, 13:20

Cartman je napisao/la:"Realno je da kao prvotimac Hajduka dobije sansu". Yebem ti tvoju logiku posranu.
Surprise, surprise. Koje "iznenadjenje". :lol: Nije bilo dovoljno, da nas siluje sa Vrsajevicem, sad cemo jos dobiti Susica. Koje iznenadjenje. Kao prvotimac Hajduka. Wow. Cuj prvotimac Hajduka. Majko mila. :lol:

A Kolasinac kao prvotimac Schalke dugo nije bio interesantan, pa da se ni utakmica pogleda, nego se Barcelona gledala. Hvala bogu pa su se drugi ljudi oko toga pobrinuli, a ovaj nije ga mogao mimoici. A prijeko nam potrebni Besic, pa Salatic bar da se probaju. Sta kaze za Salatica: "Otkud ovaj iskoci?" E moj Safete tebi cesce sta iskoci... Kao onaj Slovacki selektor naprimjer. Ali nema veze isprobavacemo Vrsajevica i Susica, pa Zahirovica.

Ali vrhunac sege oko Susica nisu njegove izjave i pozivi, nego komentari sljedbenika koji na svaki moguci nacin se polome da najvecu glupost (zakasnio na avion, gledao Barcelonu) predstave kao majstoriju, djelo vrhunskog IQ i visoko reflektivnog duha. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 20 dec 2013, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 dec 2013, 13:22

romeo je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Centar u Zenici sluzi za hvatanje vlage izgleda. Zaista nevjerovatno da se onakav centar nece koristiti nikako.

Tino Sven Susic znaci ima velike izglede da putuje u Brazil kao xyz ofanzivan igrac jer je prvotimac Hajduka :lol: a Salatic ga ne zanima jer se tek sada pojavio :lol: ? Ludjacke izjave kombinovane sa krajnje iracionalnim razmisljanjem, ali sta tuka zna sta je racionalno razmisljanje kada mu je Tini Mini neki faktor u bilo cemu. Ovaj covjek je smijurija ziva postao. Ne mogu ga vise shvatati za ozbiljno ako pozove ovog Tinija.
U Zenici se nema gdje puno hodati po kafanama, pa se zato nece ni koristiti :mrgreen:
Ko ih *ebe, trenirat ce Čelik ! 8-)
Covjek ne mjenja nista nikada niposto => budala.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 20 dec 2013, 13:23

vivaILchelik je napisao/la:
Zenica stanica - aerodrom = 1h voznje autobusom
Ma razumijem da nije to glavni problem, veci je zagadjenje i stoga i izbjegavaju biti tu i zato sto je u samom centru grada i htjeli ne htjeli mira nece imat svi ce virit sta rade ko skim karte baca. Ali ako se vec napravio onda ga koristi ebemu ili dovedi onu djecurliju u-17, u-19 nek se nesto desava :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 20 dec 2013, 13:35

Gotivio sam Papeta otkad je dosao, jest da uvijek ispada nekakav mutav, blesav, ne znam ni kako bih ga nazvao, sa svojim izjavama, ali ipak uspio je ono sto se trazilo od njega, odveo nas je na veliko takmicenje, napravio je sjajnu ofanzivnu masineriju, i sto se tice igre prema napred zaista smo postali odlicni i svaki igrac je maksimalno iskoristen i moze pokazati sve sto zna, i sigurno smo medju 5 najboljih napada u Evropi trenutno i zato mu kapa do poda jer sasvim sigurno da je to najvise njegova zasluga.

Međutim, ovo mi je totalno neozbiljan, i to neocekivano neozbiljan stav pred OVAKVO TAKMICENJE.

Prvo bih se dotakao Dilavera, kaže da mu on ne treba, možda i istina, ukoliko je Mujdža zdrav ni Cafu ne bi igrao kraj njega :mrgreen: a kamoli Dilaver, ali Mujdza je danas zdrav sutra vec nije i tako u nedogled, i on, to je vec sad ocigledno, ima 50-50 sanse da zaigra na SP-u jer ga povrede ubise i sta ako ne bude mogao igrati ? Vrsajevica na Aguera i Mosesa ?
Pa mozes odvojiti vremena, makar pogledaj momka kako igra, vidi je li materijal za poziv ili ne, a ne na ovakav glup nacin ga odmah otpisivati.
Siguran sam da planira zvati Vranjesa, koji je istina bio odlican u utakmicama koje je igrao za nas tim (osim one u Grckoj mada je i tu imao nekoliko dobih intervencija, ali da nije bilo srece, stative, i smotanog Gekasa tu bi zbog njega izgubili i isli bi u baraz, i Bog zna da li bi se uopste plasirali u Brazil), ali momak nije odigrao utakmicu vise od godinu dana i on apsolutno nema sta da trazi trenutno u repci. Da su drugacije okolnosti, Vranjes bi sigurno konkurisao ne samo za poziv nego i za prvu postavu, ali na njegovu a i na nasu zalost on poziv ne treba dobiti, a i nadam se da nece jer bi uzeo mjesto nekom, u ovom trenutku kvalitetnijem.
I ko nam onda ostane na desnom beku? Pa naravno Avdija. Bravo Pape.
Znaci logika je, imam Mujdzu, on mi je odlican desni bek, a ako se povrijedi **** ga, nesreća. K.urac moj nesreca, pa moras imati adekvatnu zamjenu pobogu!

Sto se tice Salatica, tu se slazem sa Papetom, znaci nikad u zivotu nisam cuo za njega, isto ko ni Pape, isto ko i 90% forumasa, i odjednom se za njega cuje nakon plasamana na SP, znaci to je igracina, Pirlo mala maca za njega.Jest aha. Ti takvi nam ne trebaju, svi sto tvrde da nam treba, uopste nemaju pojma ko je on nego eto, Salatic je igracina, culo se za njega. Ovdje na forumu inace, cim se pojavi neko novo ime, pogotovo veznjak, a da ga naravno Pape nije spomenuo, taj je automatski bolji od svih nasih veznjaka, osim Pjanica. Glupost. Haris Medunjanin je jedan od nasih najbitnijih igraca i Pape to zna i nema sanse da on leti iz prve postave. Uz dolazak Kolasinca, dobijamo napokon i Salihovica u veznom redu i sa Medunjaninom, Miretom i Sejom mi imamo zavidan vezni red i igrace koji znaju cuvati loptu, uz radilice Seju, Lulica, Mujdzu(?), i sada Kolasinca, dva snazna i pametna stopera, napad da i ne spominjem, nasa prva postava ce biti vise nego dobra, i sasvim sigurno dostojna drugog kruga.

Međutim, ako Papeta ne zanimaju Salatic i Dilaver, kako ga onda moze zanimati Tino koji je igrac HAJDUKA ? Ne kazem momku nista, gledao sam ga dosta ove jeseni i zaista se pretvorio u dobrog igraca i ne bi me cudilo da ako ne sad u januaru onda na ljeto sigurno napravi transfer i u ligu petice, ali i ako ga bude zvao, nema nikakve logike da takav mladic, neiskusan i nedovoljno dokazan nama bude od koristi na SP-u. Stvarno ne vidim nacin, na koji nama Tino Susic moze biti od koristi. Eto, Pape vidi, sta nam drugo preostaje nego da gledamo i posmatramo, to jedino i mozemo, i naravno ovako se isfrustrirati kao ja nakon ovog teksta. Izvinjavam se zbog toga.

Centar u Zenici nemam volje ni da spominjem. Puno previse nelogicnih stvari vec sad, a jos nije ni pocelo kako treba. Sta ce se tek desiti.. Nek nam je Bog u pomoci.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 20 dec 2013, 13:36

djokica je napisao/la:Cartman, slazem se u potpunosti da nam Susic ne treba.
Ali se ne slazem da su ovi klubovi nesto bolji od Hajduka trenutno.
Austrija igrala LP, ali sa puno srece su prosli Dinamo koji je objektivno bio bolji.Austrijska liga je na nivou hrvatske, mozda malo bolja
Grasshoppers - ni u svicarskoj ligi nisu top tim
Hapoel ( Cocalic ) - ovdje se slazem sa Susicem, realno imamo puno stopera I svi su ispred njega trenutno.
Od svih ovih igraca bi trebalo probati Dilavera, ali samo probati pa da vidimo ima li tu materijala, jer smo tanki na desnom beku.
Mislim da jedini koji moze pojacati konkurenciju na zadnjem veznom je Besic. Susic ga je zvao u reprezentaciju i kad je imao 18-19, tako da nema razloga da ga zaboravi. Njemu jedini problem moze biti to sranje koje je zakuhao sa Jagodicem, pa da ga Susic ne pozove.
Ah nije prvi koji je zakuho sa trenerom, neznam ko se sjeca Italije SP kad je Savicevic sa Osimom se klao a eto postuju se najvise kao igrac prema treneru i obrnuto , licno Susic je tad bio na SP.
Mislim decko je dobio zlatnu loptu treba ga pozvat jer Besic je igrac i po to mi svi znamo.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.