Udario ga Portanova sa ledja po nogama i onda je poceo sepati. Ja mislim da je koljeno povrijedio, tu je drzo led kolko sam upratio.AjsKjub je napisao/la:Sta je to bilo sa Pazinija!? Nisam bio u stanju gledat tekmu.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- francobaresi
- Kontakt:
Hvala na detaljnoj analiziahmad_tz je napisao/la:Ma Constant je imao zuti karton, napravio faul kad mu je pobjegla lopta u prvom pol. I u drugom poluvremenu on prodje Bova a ovaj ga hinjski po nogama sa ledja klepi. Al kolko sam ja upratio jos mu je nesto dobacio dok su ustajali i sudija da zuti Bovu a Constant krene da ga bijefrancobaresi je napisao/la:Čitam postove i vidim da je bila teška utakmica , hoće li mi neko objasniti zašto je crveni karton ?
Kakve su priče o nekim nesuđenim penalima , i ukratko da napiše ko je bio najbolji od naših na terenu a ko već u mislima na utakmici sa Barcom .. Nastade ona klasicna guzva i sudija mu da drugi zuti.
Realno jedan je penal trebao da bude. Prvi put je lopta pogodila Zapatu al jednostavno je bila u prirodnom polozaju ruka i nije nikako uticala na igru a sudija je i vidio da ga je udarila jer je bio blizu i nista nije dosudio. E sad u drugoj situaciji lopta pogadja Nianga u ruku i to je trebo biti penal ali sudija nije mogao vidjeti dali je bila ruka jer je gledao u ledja Nianga.
Najbolji je mozda bio standardno De Sciglio i Constant prije iskljucenja a po meni i Balo jer je osim gola na kraju ustopao dosta lopti. Takodjer i Zapata je imao asistenciju ala Iniesta.
Btw: jesil objasnio start sa ledja curi![]()
A što se tiče starta sa leđa , samo ću napisati -- >
Osmijeh sve govori , večeras ću da spavam k'o malo djete .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Čitam neke postove po fejsu u jednoj grupi i vidim da raja nešto kudi onoga Baronea (starac iz Curve Sud) pa ako neko nekim slučajem zna o čemu je riječ da mi napiše na pp.

OT: evo ocjene i statistika sa večerašnjeg susreta sa nekog portala, slučajno sam naletio

OT: evo ocjene i statistika sa večerašnjeg susreta sa nekog portala, slučajno sam naletio

Il club piu titolato al mondo!
ojjjj Milana alaj gazduje u zadnje vrijeme, još da smo pobijedili Kaljarija i Intera (što smo morali i mogli) sad bi đubrentusu bili za vratom, jbt
Napoli nam dolazi i tu sam siguran da ćemo biti 2. na kraju, a vala mogli bi se rahat potuć sa đubretom na njihovom terenu, aBd i pobjedit i onda i njih ganjat do kraja za 1.
sad Barca, ko će čekat utorak...valda svi budu zdravi i spremni...gol sigurno zabijamo na Camp Nou a da li će nam biti dovoljan, vidjet ćemo, sa dva komada sigurno prolazimo
Napoli nam dolazi i tu sam siguran da ćemo biti 2. na kraju, a vala mogli bi se rahat potuć sa đubretom na njihovom terenu, aBd i pobjedit i onda i njih ganjat do kraja za 1.
sad Barca, ko će čekat utorak...valda svi budu zdravi i spremni...gol sigurno zabijamo na Camp Nou a da li će nam biti dovoljan, vidjet ćemo, sa dva komada sigurno prolazimo
Undici stelle - ACM 1899
i ja cekam tu informaciju da cujem. nadam se da ce biti spreman za barcu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

pa nije ni cudo sto je poludio
ne zna se jos nista ...Allegri: "We will evaluate the conditions of Pazzini and Mexes in the next few days."
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
I Zapata je bio odlican ,asistencija odlicna , i pratite 28 osvojenih lopti ,ako ovako nastavi trebalo bi ga otkupiti
#GenoaMilan - Zapata recovered 28 balls. #ForzaZapata #IlMuroColombiano
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu na Ferrarisu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- LegendKiller
- Kontakt:
Cuj Flamini ocjena 6.5, ovo mora da je neka zezancija!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Platini :"Nije lako nadoknaditi 2:0 pa cak i za Barcelonu.
Ljepota fudbala: Prodas Ibrahimovića i T Silvu,ne mozes racunati na Balotellija i pobjedis Barcelonu 2:0" TO JE MILAN !

Ljepota fudbala: Prodas Ibrahimovića i T Silvu,ne mozes racunati na Balotellija i pobjedis Barcelonu 2:0" TO JE MILAN !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
kažnjenička ekspedicija

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Boateng je višak, treba tu Balotelli i CristanteDonPippo9 je napisao/la: svijetla budućnost
- IlPrincipe
- Kontakt:
francobaresi je napisao/la:kažnjenička ekspedicija![]()
- IlPrincipe
- Kontakt:
steta fakat da smo dobili ko sto smo trebali sugavi Inter i jos neku, imali bi sanse za skudeto 
+ da su od pocetka sudije znale sta im je cinit vec bi sada slavili titulu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.