Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Gledati Spaniju bez Xavija i Inieste - neprocjenjivo.
Kako su danas lijepo igrali bez onog dosadnog dodavanja na sredini terena.
Podsjecaju na Real, onaj od nekad, a evo i Coentrao se oglasio...
šta je reko, šta je reko?Madridism je napisao/la:a evo i Coentrao se oglasio...
je l' porek'o?Madridism je napisao/la: Coentrao nece preci u Real Madrid.
Vom Jäger zum Gejagten
- anonymousHD
- Kontakt:
*ebo utakmicu, kako su močni dresovi ba. Mogo si mi kupiti jedan dres i to od Ramosa, a ?Madridism je napisao/la:Gledati Spaniju bez Xavija i Inieste - neprocjenjivo.
Nije nista vezano za Real, samo se oglasio poslije utakmice sa Norveskom, rekao da su dobro odigraligeronimo je napisao/la:šta je reko, šta je reko?Madridism je napisao/la:a evo i Coentrao se oglasio...
je l' porek'o?Madridism je napisao/la: Coentrao nece preci u Real Madrid.
- Bane Madridista
- Kontakt:
Kao ona stara Španija,puna Realovih igrača.Ali kako vrijeme odmiče,čini mi se da će Real imati sve manje fudbalera koji igraju za reprezentaciju Španije.Samo da ne bude Real kao Inter.Negredo je sjajan,a "otjerali" smo ga.Kakve su mogućnosti da se on vrati u Madrid?Kada će više zvanično početi taj prelazni rok?anonymousHD je napisao/la:*ebo utakmicu, kako su močni dresovi ba. Mogo si mi kupiti jedan dres i to od Ramosa, a ?Madridism je napisao/la:Gledati Spaniju bez Xavija i Inieste - neprocjenjivo.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Danas u prvoj igrali Xabi Alonso, Raul Albiol, Alvaro Arbeloa i Sergio Ramos. Stvarno sve manje i manje. 
- Bane Madridista
- Kontakt:
I ovo je dobro,s obzirom da uglavnom igraju,pored Casillasa jedino Ramos i Alonso u prvih 11.Vjerovatno će i Arbeloa sada više igrati,pošto nema baš nekih solucija na poziciji lijevog beka.A i Albiol,jedino ako Ramos bude igrao štopera,Arbeloa desnog beka pa Capdevilla ipak lijevog.Ali pogledajmo,Alonso ima skoro 30 godina-neće on još dugo igrati za Španiju,a mi nemamo nekog da ga zamijenianonymousHD je napisao/la:Danas u prvoj igrali Xabi Alonso, Raul Albiol, Alvaro Arbeloa i Sergio Ramos. Stvarno sve manje i manje.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Zahvaljujući ovom dvojcu su svjetski i europski prvaci.Madridism je napisao/la:Gledati Spaniju bez Xavija i Inieste - neprocjenjivo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako god KAPITEN je naš čovjek. San IkeranonymousHD je napisao/la:Danas u prvoj igrali Xabi Alonso, Raul Albiol, Alvaro Arbeloa i Sergio Ramos. Stvarno sve manje i manje.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Pozdrav raja evo i mene ponovo. Nesto mi nece stari nick, pa evo novi @Pepe $
Los Blancos
Los Blancos
Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocemo li veceras gledati legende? 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
NaravnoOmerbavarac je napisao/la:Hocemo li veceras gledati legende?

Kako pise madridski AS, vec je prodano 76 000
Pravda za Pepea
Real Madrid - Bayern Munchen u 19:30, znal neko hocel bit na ARENISPORT i gdje se igra ta tekma?
Čelik Zenica 1945
- Thunderstruck
- Kontakt:
19:30 Real M. - Bayern M.
SPORT 1(Ger)
-Astra 19.2°E -12480 V 27500 -FTA
SPORT 1(Ger)
-Astra 19.2°E -12480 V 27500 -FTA
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
jedva cekam da vidim malo Zidanea i Figa u akciji 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja to ne osporavam, samo sam htio naglasiti da se i bez njihovog dosadnog, ali vrlo ucinkovitog dodavanja, moze igrati jos ljepse, ali moze li se uraditi vise, ne znam.Saurman je napisao/la:Zahvaljujući ovom dvojcu su svjetski i europski prvaci.Madridism je napisao/la:Gledati Spaniju bez Xavija i Inieste - neprocjenjivo.
Ipak su ovo prijateljske, trebalo bi cesce izostavljati te igrace ili da se cesce povrijede
- anonymousHD
- Kontakt:
Veterani Real Madrida:
Paco Buyo, Coke Contreras, Pedro Jaro, Miguel Porlan Chendo, Roberto Rojas, Rafael García Cortés, Luis Miguel Ramis, Oscar Rubio, Ricardo Gallego, Manolo Sanchis, Andrés Sabido, Zinedine Zidane, Julio Llorente, Emilio Butragueño, Iván Pérez, Dani García Lara, Luis Figo, Alfonso Pérez, José Emilio Amavisca, Jesús Enrique Velasco, Christian Karembeu, Víctor Sánchez del Amo, Fernando Sanz, Iván Helguera, Fernando Morientes, Davor Šuker, Peđa Mijatović i Carlos Alonso Santillana.
Trener: Amancio
Veterani Bayerna München:
Klaus Augenthaler, Paul Breitner, Andreas Brehme, Harald Cerny, Giovane Elber, Thomas Helmer, Walter Junghans, Ludwig Kögl, Robert Kovać, Niko Kovać, Oliver Kreuzer, Roy Makaay, Hans Pflügler, Stefan Reuter, Karl-Heinz Rummenigge, Willy Sagnol, Paulo Sergio, Michael Tarnat, Marcel Witeczek i Matthias Zimmermann.
Trener: Udo Lattek, Wolfgang Dremmler (Co)
Paco Buyo, Coke Contreras, Pedro Jaro, Miguel Porlan Chendo, Roberto Rojas, Rafael García Cortés, Luis Miguel Ramis, Oscar Rubio, Ricardo Gallego, Manolo Sanchis, Andrés Sabido, Zinedine Zidane, Julio Llorente, Emilio Butragueño, Iván Pérez, Dani García Lara, Luis Figo, Alfonso Pérez, José Emilio Amavisca, Jesús Enrique Velasco, Christian Karembeu, Víctor Sánchez del Amo, Fernando Sanz, Iván Helguera, Fernando Morientes, Davor Šuker, Peđa Mijatović i Carlos Alonso Santillana.
Trener: Amancio
Veterani Bayerna München:
Klaus Augenthaler, Paul Breitner, Andreas Brehme, Harald Cerny, Giovane Elber, Thomas Helmer, Walter Junghans, Ludwig Kögl, Robert Kovać, Niko Kovać, Oliver Kreuzer, Roy Makaay, Hans Pflügler, Stefan Reuter, Karl-Heinz Rummenigge, Willy Sagnol, Paulo Sergio, Michael Tarnat, Marcel Witeczek i Matthias Zimmermann.
Trener: Udo Lattek, Wolfgang Dremmler (Co)
"Legenda" Reala 11. juna u Buzimu, ko je blizu, bujrum na Gradski stadion 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.