PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tuzla87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzla87 » 18 mar 2016, 02:27

GKhan je napisao/la:
tuzla87 je napisao/la:Ovaj Zeljkan ce da padne ko kruska za vikend sa par golova razlike :D Lagani trening za masineriju, ne znam samo odkud vam ovoliki optimizam majke mi :D
Hocemol po avatar :rol:
Ma nije problem, a na osnovu cega mislite da mozete dobiti Slobodu u Tuzli ? Malo realnosti, nije na odmet :)
Igrali ste sa Sirokim, znamo svi da je moglo otici i u drugom pravcu. Dobili mrtvog Veleza golom iz penala, dobili Mladost 2-1 i Borca koji nije imao nikakve ambicije u kupu :crazy: :stop:

PapyDjilobodji
Kontakt:

Post Postao/la PapyDjilobodji » 18 mar 2016, 02:30

tuzla87 je napisao/la:
GKhan je napisao/la:
tuzla87 je napisao/la:Ovaj Zeljkan ce da padne ko kruska za vikend sa par golova razlike :D Lagani trening za masineriju, ne znam samo odkud vam ovoliki optimizam majke mi :D
Ma nije problem, a na osnovu cega mislite da mozete dobiti Slobodu u Tuzli ? Malo realnosti, nije na odmet :)
Igrali ste sa Sirokim, znamo svi da je moglo otici i u drugom pravcu. Dobili mrtvog Veleza golom iz penala, dobili Mladost 2-1 i Borca koji nije imao nikakve ambicije u kupu :crazy: :stop:
Na osnovu čega, to ti prepuštamo da vidiš za vikend

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 18 mar 2016, 02:44

Tako je :thumbup:

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 18 mar 2016, 02:48

tuzla87 je napisao/la:Tako je :thumbup:
hocemol po avatar ba
"Volim te Zeljo"

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 18 mar 2016, 02:56

Odgovorio sam ti vec, nije problem :)
Mjesec dana (avatar i potpis), odgovara ?

PapyDjilobodji
Kontakt:

Post Postao/la PapyDjilobodji » 18 mar 2016, 03:02

Ono što me mnogo nervira kod vas Tuzlaka je taj prgavi stav u fazonu "Dajte molim vas, uozbiljite se, pa gdje ce jedan Zeljeznucar dobiti nas veliku Slobodu na Tusnju?"

Ko ste to vi? Gdje ste bili kad je Zeljo harao drzavom? Koji je vas najveci uspjeh, osim pobjeda protiv nas i Sarajeva?

Svaka vama cast na svemu sto radite ove sezone, ali vam i dalje slijedi tezak zadatak da po rejtingu ugrozite veliku cetvorku (Zeljo, Sarajevo, Siroki, Zrinjski), a da t ne pricam koliko ste daleko od stvaranja REALNOG rivalstva s bilo kojim od dva sarajevska kluba.

Dakle spustite se na zemlju i sjetite se ko vas je ne tako davno tukao na tom neosvijivom Tusnju sa 4-0.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2016, 03:05

sjeti se ti da je to bila najgora ekipa u historiji FK Sloboda Tuzla, doduse, bara-bara s ekipom koja je igrala jesenju polusezonu prosle sezone

PapyDjilobodji
Kontakt:

Post Postao/la PapyDjilobodji » 18 mar 2016, 03:10

Chinaglia je napisao/la:sjeti se ti da je to bila najgora ekipa u historiji FK Sloboda Tuzla, doduse, bara-bara s ekipom koja je igrala jesenju polusezonu prosle sezone
Ja sam to uzeo kao primjer samo. Nemojte biti toliko prepotentni, tjerate nas normalnu raju sa nam bude draze da Zrinjski osvoji, kad vec mi ne mozemo. Puca vas euforija a dolazi finis sezone i vrlo je realno da se jos triput sretnemo, pa kom opanci, kom obojci

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2016, 03:16

ako krenemo o prepotenciji, otici cemo daleko

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 mar 2016, 03:26

tuzla87 je napisao/la:
GKhan je napisao/la:
Njivašu tata ti je mrtav nabijem te na racku

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 18 mar 2016, 03:33

PapyDjilobodji je napisao/la:Ono što me mnogo nervira kod vas Tuzlaka je taj prgavi stav u fazonu "Dajte molim vas, uozbiljite se, pa gdje ce jedan Zeljeznucar dobiti nas veliku Slobodu na Tusnju?"

Ko ste to vi? Gdje ste bili kad je Zeljo harao drzavom? Koji je vas najveci uspjeh, osim pobjeda protiv nas i Sarajeva?

Svaka vama cast na svemu sto radite ove sezone, ali vam i dalje slijedi tezak zadatak da po rejtingu ugrozite veliku cetvorku (Zeljo, Sarajevo, Siroki, Zrinjski), a da t ne pricam koliko ste daleko od stvaranja REALNOG rivalstva s bilo kojim od dva sarajevska kluba.

Dakle spustite se na zemlju i sjetite se ko vas je ne tako davno tukao na tom neosvijivom Tusnju sa 4-0.
I ja sam napisao nesto slicno, ali samo iz razloga sto nisam procitao ni jedan realan komentar od strane vasih navijaca.
Samo se moglo procitati : "Ocekujemo sigurnu pobjedu u Tuzli" "0-3" itd.
Treba biti optimistican, ali i realan ..
Sloboda zasluzuje postovanje. Zar mi nemamo dovoljno razloga da kazemo razvalit cemo Zelju ( Prvi na tabeli, 10 bodova razlike) ? Jel to ko uradio, nisam bas nesto vidio takve komentare :)
Ja ocekujem i prizeljkujem:
- Pun stadion
- Manijake da odgledaju utakmicu i bodre klub od 1. do 90. minute
- Utakmicu bez incidenata
- Utakmicu bez sudijskih gresaka
Zadnja izmjena: tuzla87, dana/u 18 mar 2016, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 18 mar 2016, 03:44

Cocaine je napisao/la:
tuzla87 je napisao/la: Ma nije problem, a na osnovu cega mislite da mozete dobiti Slobodu u Tuzli ? Malo realnosti, nije na odmet :)
Njivašu tata ti je mrtav nabijem te na racku

Svi znamo kakav igracki kadar trenutno ima Velez i kakve su mu igre ove sezone. Izvinjavam se Mostarcima na pogresnom izrazu, nisam zelio nikog da uvrijedim.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 mar 2016, 03:49

Brato malo ruzno zvuci,mozda nisi imao lose namjere jer te prvi put vidim. Slabi jesmo ali mrtvi nismo niti cemo ikad biti. Zivio

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 18 mar 2016, 03:55

tuzla87 je napisao/la:Odgovorio sam ti vec, nije problem :)
Mjesec dana (avatar i potpis), odgovara ?
samo avatar
necemo potpis
mozel
pas ko slaze
"Volim te Zeljo"

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 18 mar 2016, 07:16

A zale li se opet na sudije, koliko su za Valjica kukali mislio sam da ce u startu svirati 2 penala za nas :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 mar 2016, 10:15

Ko oce po avatar x ništa
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 mar 2016, 10:46

Cocaine je napisao/la:Brato malo ruzno zvuci,mozda nisi imao lose namjere jer te prvi put vidim. Slabi jesmo ali mrtvi nismo niti cemo ikad biti. Zivio
Mrtav si kada ne budes imao snage ustati, popiti viagru, bar prisloniti kitu uz guzove i stresti se bar na kratko. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 mar 2016, 12:53

Heller je napisao/la:Ko oce po avatar x ništa
A brato i tebi su isprali mozak i uvukli te u grotlo tih seljackih opklada. Jos malo pocet ce forumske opklade ko izgubi stavi jednu ruku preko ociju i da izdrka ovom drugom sto je dobio :urnebes: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 mar 2016, 13:09

Cocaine je napisao/la:
Heller je napisao/la:Ko oce po avatar x ništa
A brato i tebi su isprali mozak i uvukli te u grotlo tih seljackih opklada. Jos malo pocet ce forumske opklade ko izgubi stavi jednu ruku preko ociju i da izdrka ovom drugom sto je dobio :urnebes: :urnebes:
To ti iz iskustva.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 18 mar 2016, 13:42

tuzla87 je napisao/la: Ja ocekujem i prizeljkujem:
- Pun stadion
- Manijake da odgledaju utakmicu i bodre klub od 1. do 90. minute
- Utakmicu bez incidenata
- Utakmicu bez sudijskih gresaka
1. moguce
2. nema sanse
3. trebalo bi
4. nema sanse
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.