Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dobra stara vremena al od giganta ostalo je samo ime, od proslosti se ne zivi valjda to dođe u glavu svim Tuzlacima i da se napokon nesto pocne radit i barem da se vratimo u Pl. Ovako vise neide i place mi se kad vidim da je gradu vaznij kip tvrtka od Slobode, i to je nasa velika sramota i sami smo za to krivi. Kaze bio jedan car i njegov narod tesko zivio , i on odluci da podigne jos poreze da bi ojacao vojsku i kreno u nove pohode. I otisli njegovi sluzbenici i podigli porez i vracaju se oni i pita njih car kako prođe , kazu oni dobro narod suti. Odgovara njima car eto vidi te da sam u pravu dok god narod suti kad ja dizem poreze dobro je mogu da zive,kako nije bitno mogu zivit. Kad se narod pobuni e tad je tesko e tad su stvarno gladni i tad treba mijenjat poreze.Tuzla suti znaci nikog nije briga za Slobodu tako da se sve moze drugo radit sem sporta.Probisvjet je napisao/la:![]()
sloboda pod hitno da pokrene kontratužbu protiv svih onih koji su je doveli u ovakvo stanje. imate pravo, jer je doba demokratije........AboveTheLaw je napisao/la:NSFBiH pokrenuo istragu protiv FK Sloboda
svi su protiv vas , tuga jad i čemer šta ljudi uradiše od Slobode.
Neda babo!19Tuzla87 je napisao/la:Jel koju kaznu Seljo popio zbog baklji/propusta u organizaciji i sl. ??
@VolimTz ;
slika ti se ne može vidjeti.
Da i to postadoste bas kada je babo dosao na celo saveza!nanek je napisao/la:Drugoligasi ustanite mirno kad spominjete sveto ime.Ipak je to najtrofejniji klub u BIH!
A sto se tice kazni, mi to redovno placamo.Al sigurno ne izazivamo opsti haos na terenu bijemo se, trener nam skace na sudiju, prekidamo tekmu i opet na kraju izgubimo.I ocekujemo da prodjemo nekaznjeno.Eeee NEDA BABO!
Bujrum u Tuzlu pa provjeri.seven je napisao/la:hoće li Sloboda uspjeti izboriti opstanak u 1. ligi FBIH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.