Nemojte biti smijesni. Zidane i kompanija koja je veceras igrala ne mogu igrati u kupu, a kamoli u Primeri ili Ligi prvaka. Sta ste se ufurali, znate vi kakav tempo trebas imati da igras u Primeri i za Real.
Butragueno i Zizou nakon 15 minuta vise nisu mogli disati, a igraju protiv staraca iz protivnicke momcadi.
Vidim pise se o odlasku Kake. On i Arbeloa su igraci koji imaju sigurno mjesto u momcadi Real Madrida, kako u prvoj postavi tako i na klupi, sta ces, neko mora i ovo drugo.
Da jos dodam nesto vezano za temu. Imamo najboljeg strijelca u Evropi u tri aktivna natjecanja (dva u ligama i jedan u Evropi - prvenstvo, kup i Liga prvaka/EL), imamo i najboljeg asistenta u Evropi u tri navedena natjecanja. Zasto onda ne bismo poceli sa starom pricom i zasto ne bismo rekli da je slijedeca godina nasa?
Zato sto opet dovodimo masu igraca, bez obzira sto ih Mourinho zeli. Ja sam uvjeren da cemo dogodine opet biti demolirani u ligi, kup cemo vjerovatno opet osvojiti, ali sad sam uvjeren da nam ne gine finale koje cemo izgubiti. Samo da nas miluje zdrijeb i da nam rano ne da dosadni dodavacki tim.