FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Barcelona je bolja od Reala, niko to ne porice.
- hule_barca
- Kontakt:
Svi navijaci Barcelone kao i ja sam bi trebali da se ne obaziremo na ove komentare, jer sve su ovo zavidne duse koje jedva cekaju neki trenutak da se jave, isto kao kad drzis komad hljeba u ruci i kazes macki mac-mac ona odmah dodje, tako da samo ih kulirajte jer zavidne duse mogu da nam ga pu*e
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]
za ovo bi van Persie dobio dozivotnu zabranu, ali ne i Messi...

- Los_Blanos2
- Kontakt:
http://www.index.hr/sport/clanak/video--otkrivena-prava-istina-pepe-nije-ni-dodirnuo-alvesa-katalonci-cijelu-utakmicu-simulirali/549292.aspxtrebevic je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nepresusan izvor...
Pametnom dosta bar priznati, svaka cast na glumi..
Guardiola el falso humilde
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Bernabéu
- Kontakt:
Čestitam na sinoćnjoj pobjedi, makar morate priznati da ste imali prostora kod Starkea. Trenutno jeste bolja momčad, mislim da me ovo podsjeća na onu eru kada je Real harao možda prije nekih 10/15 godina, no svemu dođe kraj. 

Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Pozdravljam prvi normalan, objektivan i iskren post, bez obzira sto se i on dotakao sudijeBernabéu je napisao/la:Čestitam na sinoćnjoj pobjedi, makar morate priznati da ste imali prostora kod Starkea. Trenutno jeste bolja momčad, mislim da me ovo podsjeća na onu eru kada je Real harao možda prije nekih 10/15 godina, no svemu dođe kraj.

[youtube][/youtube]
nećemo više o padavičarima
nećemo više o padavičarima
Zadnja izmjena: catalonia, dana/u 28 apr 2011, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
.
Bita razlika...Persi prije nego sto nije čuo pištaljku je imao šamaranje za crveni i gaženje za crveni...Messi ne...Messia su prije ovoga gazali i udarali...trebevic je napisao/la:[youtube][/youtube]

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Bernabéu
- Kontakt:
Ma moram priznati, nema šta da se bunim kada ste objektivno bolji. Što se tiče sudije, 'ajde i sam priznaj da je imao grešaka.Wizard je napisao/la:Pozdravljam prvi normalan, objektivan i iskren post, bez obzira sto se i on dotakao sudije

Gdje se moze naci statistika sinocnje tekme? Interesuju me pasovi najvise, koliko ih je imala Barsa a koliko Real i posjed lopte? Ako moze jedan link bio bi zahvalan.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- Bernabéu
- Kontakt:
Može li ovo pomoći?zeljocity je napisao/la:Gdje se moze naci statistika sinocnje tekme? Interesuju me pasovi najvise, koliko ih je imala Barsa a koliko Real i posjed lopte? Ako moze jedan link bio bi zahvalan.
Što se tiče pasova mogu ti reći da su Xavi i Busquets ima li više tačnih dodavnja od kompletnog tima Reala..zeljocity je napisao/la:Gdje se moze naci statistika sinocnje tekme? Interesuju me pasovi najvise, koliko ih je imala Barsa a koliko Real i posjed lopte? Ako moze jedan link bio bi zahvalan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa to mene interesuje gdje to mogu naci? Ovdje sam negdje procitao da je Barsa imala cak 400 pasova vise od Reala? Posjed lopte je na trenutke bio 70-30 u korist Barse ne znam samo kako sve to izgleda na kraju tekme pa me interesuje pravo.. Ako iko zna molim da mi javi ovdje ili na privat sve jedno. Unaprijed zahvaljujem.Saurman je napisao/la:Što se tiče pasova mogu ti reći da su Xavi i Busquets ima li više tačnih dodavnja od kompletnog tima Reala..zeljocity je napisao/la:Gdje se moze naci statistika sinocnje tekme? Interesuju me pasovi najvise, koliko ih je imala Barsa a koliko Real i posjed lopte? Ako moze jedan link bio bi zahvalan.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Priznati se mora da je igra kakvom igra Barcelona do sada neprevazidjena .
Tehnika , brzina , ljepota je nesto sto cu ja kao i mnogi koji prate i vole fudbal upamtiti i mnogo god. kasnije govoriti kakav je bio jak i mocan tim Barcelone , ubjedljivo do tada najbolja fudbalska ekipa svih vremena koja je igrala .
Ali ostace mrlja , koja umanjuje , skrnjavljuje pomalo obezvrijedjuje takvu ljepotu i perfekciju u igri, i to ne samo kod "mrzitelja" Barcelone vec kod mnogih realnih navijaca i simpatizera , da je u tome timu FCB bilo dosta simulatora i padavicara te da je takav tim cesto direktno imao vjetar u ledja od strane sudija ( Ovrebo - Bussacca - Stark ) tj. da su se u posljednja tri finala CL plasirali na sumnjiv i neposten nacin , pomocu sudijskih gresaka koje su bile na stetu protivnika .
1/2 F. 2006 Barcelona - Milan ponisten cist gol Shevchenku , ko zna mozda bi Arsenal igr˙o finale sa Milanom i osvojio CL
.
[youtube][/youtube]
1/2 F. 2009 Chelsea- Barcelona , frisko svima poznato
1/2 F. 2011 R Madrid ...
Realno i istina je da jos nikome do sada nije u tolikoj mjeri progledano kroz prste kao Barc.
Ono gore prvo umanjuje ovo dolje drugo .
Vjerujem da tako mnogi posmatraju i rezonuju .
Tehnika , brzina , ljepota je nesto sto cu ja kao i mnogi koji prate i vole fudbal upamtiti i mnogo god. kasnije govoriti kakav je bio jak i mocan tim Barcelone , ubjedljivo do tada najbolja fudbalska ekipa svih vremena koja je igrala .
Ali ostace mrlja , koja umanjuje , skrnjavljuje pomalo obezvrijedjuje takvu ljepotu i perfekciju u igri, i to ne samo kod "mrzitelja" Barcelone vec kod mnogih realnih navijaca i simpatizera , da je u tome timu FCB bilo dosta simulatora i padavicara te da je takav tim cesto direktno imao vjetar u ledja od strane sudija ( Ovrebo - Bussacca - Stark ) tj. da su se u posljednja tri finala CL plasirali na sumnjiv i neposten nacin , pomocu sudijskih gresaka koje su bile na stetu protivnika .
1/2 F. 2006 Barcelona - Milan ponisten cist gol Shevchenku , ko zna mozda bi Arsenal igr˙o finale sa Milanom i osvojio CL

[youtube][/youtube]
1/2 F. 2009 Chelsea- Barcelona , frisko svima poznato

1/2 F. 2011 R Madrid ...
Realno i istina je da jos nikome do sada nije u tolikoj mjeri progledano kroz prste kao Barc.
Ono gore prvo umanjuje ovo dolje drugo .
Vjerujem da tako mnogi posmatraju i rezonuju .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ne rado ovo spominjem ali zbog onog simuliranja Pedra istog bi šutao nogom dok ne izađe sa stadiona a pogotovo Busquets-a teatralan je do PM i jedan i drugi su trebali požutiti ali Stark to nije (želio) vidjeti..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Raja nisam mogo prije napisat samo da kažem da smo ih poderali, pojeli u svim segmentima igre a murinjo neka laje nek priča o sudijama, pepu i nek zavidi najboljoj ekipi na Svijetu.
VISCA BARCA, VISCA CATALUNYA
VISCA BARCA, VISCA CATALUNYA
Sretno Abidal :´(
Hvala drug ali nije to to..Bernabéu je napisao/la:Može li ovo pomoći?zeljocity je napisao/la:Gdje se moze naci statistika sinocnje tekme? Interesuju me pasovi najvise, koliko ih je imala Barsa a koliko Real i posjed lopte? Ako moze jedan link bio bi zahvalan.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- nidjo_barca
- Kontakt:
Real Madrid - Barcelona
9(3) Shots (on Goal) 11(5)
18 Fouls 22
1 Corner Kicks 1
3 Offsides 1
23% Ball Possession 77%
3 Yellow Cards 2
1 Red Cards 1
3 Saves 3
9(3) Shots (on Goal) 11(5)
18 Fouls 22
1 Corner Kicks 1
3 Offsides 1
23% Ball Possession 77%
3 Yellow Cards 2
1 Red Cards 1
3 Saves 3
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- blaugrana4ever
- Kontakt:
Joj, stvrano mi je pun qrac vise ovih hatera Barcelone, sto dolaze na ovu stranicu i samo provociraju i valjaju gluposti. Pod ovim mislim na faraona, trebevic........ Pa kako vam ne dosadi vise ccc
Més que un club
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
eno sad ja,pa sto ja jadan nebioblaugrana4ever je napisao/la:Joj, stvrano mi je pun qrac vise ovih hatera Barcelone, sto dolaze na ovu stranicu i samo provociraju i valjaju gluposti. Pod ovim mislim na faraona, trebevic........ Pa kako vam ne dosadi vise ccc

Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.