Mislim da je Bunoza trebao vec biti isproban i to prije par mjeseci tokom neke od prijateljskih utakmica ali to nije uradjeno.Da li je legitiman kandidat za SP za mene bi bio kandidat taman koliko i Sunjic ako ne i vise jer je po meni bolji igrac od doticnog. Da li bi Arslanagic i Bunoza napravili nasu obranu boljom i raznovrsnijom ja mislim da bi.Isto tako bi Besic I Prcic a vjerujem i Salatic popravili nas vezni red a Hrgota,Halilovic ili Zec dobrodosli u napadu. To je moje misljenje ne moras i ti tako misliti. A ono bre mi smeta i te kako nista me dobra za njega ne veze sory.gost je napisao/la:Nije zar da ti smetadubrovnik je napisao/la: Zasto bre moglo je i bez toga......
A Bunoza kad se proda u Livorno, palermo ilio gdje već, onda ćemo o njemu da razmišljamo.....ili možda misliš da ga trebamo pozvati za svjetsko da ga unaprijed zakaparimo, ko zna možda ipak uspije u Livornu zaigrati.....![]()
Zar stvarno ne vidiš da je glupo spominjati Bunozu u praskozorje svjetskog prvenstva.....nije zar da misliš da je on legitiman kandidat za odlazak na svjetsko
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
mediji vec rade svoj dio posla da skinu teret sa Saje zbog nepozivanja Prcićalegenda reala je napisao/la:pamet u glavu Safete
Ako bira ekipu za 5 dana onda nadam se aBd da nismo Arsla izgubili i ako neki ovdje pisu da ce on 100% igrati za BiH. Yebiga trebala je biti jos jedna prijateljska prije spiska da Besic,Stilic,Arslanagic i ostali mogu nesto dokazati da budu izabrani.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Cuj to prijateljska da se Arslanagic, Prcic i ostali dokazu, pa kako ces onda ugurati Vrsu, Hadzica, Tina i ostale propalice Seada Susica?Adnan89 je napisao/la:Ako bira ekipu za 5 dana onda nadam se aBd da nismo Arsla izgubili i ako neki ovdje pisu da ce on 100% igrati za BiH. Yebiga trebala je biti jos jedna prijateljska prije spiska da Besic,Stilic,Arslanagic i ostali mogu nesto dokazati da budu izabrani.
Kada je bilo vremena za Arslanagic nas strucnjak je izjavio da ga ne zanima.
Ja ne mogu da vjerujem da vi jos ocekujtete da ce se na spisku naci Prcic, Arslanagic, Besic, (Hrgota, Bunoza, Salatic)
i jos neki potencijalni ?! Prcic i Arslanagic (nema papire) nece sigurno, Besic mozda bude povrtanik najavio je neke, a za ostale glupo je i spominjati.
Ovdje nekima bas treba uzeti blok i nacrtati da shvate, na stranu prica ko je bolje, ko zasluzje a ko ne, 99% imena se vec zna !
Badava, opet ce petog maja biti svega i svacega, "gdje ovaj, gdje je ona, sto ovo, sto ono ..."
Ovdje nekima bas treba uzeti blok i nacrtati da shvate, na stranu prica ko je bolje, ko zasluzje a ko ne, 99% imena se vec zna !
Badava, opet ce petog maja biti svega i svacega, "gdje ovaj, gdje je ona, sto ovo, sto ono ..."
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Prcic na meti Wolfsburga, Bremena i Chelsea.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Iz dana u dan se ibretim Elegantnom. Kakav je to mentalni sklop da mi je znat'.
@Goalgetter, izvor ?
@Goalgetter, izvor ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Zizu, upravo ss.ba prenio ovu vijest. Nisam kod kuce da vidim koliko je relevantan izvor. Ali i znalo se i na polusezoni da ima ponude od dva Bundesligasa.
Ma znam i ja ali eto lijepo se je ako nista nadat ali nazalost mala korist od togaElegant je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da vi jos ocekujtete da ce se na spisku naci Prcic, Arslanagic, Besic, (Hrgota, Bunoza, Salatic)i jos neki potencijalni ?! Prcic i Arslanagic (nema papire) nece sigurno, Besic mozda bude povrtanik najavio je neke, a za ostale glupo je i spominjati.
To je taj mentalni sklop Safeta takodjer.zizu1991 je napisao/la:Iz dana u dan se ibretim Elegantnom. Kakav je to mentalni sklop da mi je znat'.
@Goalgetter, izvor ?
Skauti - sturcnjaci iz skolskih klupa nisam vas prepoznao nisam vas prepoznao ...Cigri je napisao/la:To je taj mentalni sklop Safeta takodjer.zizu1991 je napisao/la:Iz dana u dan se ibretim Elegantnom. Kakav je to mentalni sklop da mi je znat'.
@Goalgetter, izvor ?
Sta ima u Kazahastanu kao ide Dzidicu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Odlično, u prvih devet utakmica je zabolježio nula nastupa.Elegant je napisao/la:Sta ima u Kazahastanu kao ide Dzidicu ?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ja nikad nisam bio u iluzijama da ce SUsic zvati nekoga na SP ko nije prije igrao u kvalifikacijama Egipat je bio klasicna predstava da SUsic i HAdzic uvuku se na spisak i da na taj nacin postanu dio selekcije prije maja i pocetka priprema...Medjutim tada Susic je ispao ljigavac i umjesto Kvrzica poziv je trebao dobiti Prcic ali Susic je to rijesio svojom cuvenom izjavom kako on igra u slabom klubu..NIsta se ne bi desilo da Susic nije izrevoltirao svojim postupkom Sanjina Prcića i onda posle ga poziva Jagodic da igra sa amaterima..
U21 selekcija = amateri?zgembo89 je napisao/la:i onda posle ga poziva Jagodic da igra sa amaterima..
Onda smo iz amatera dobili Džeku, Salihovića, Ibiševića...
Polahko, ne trci pred ruduVirtu4l je napisao/la:U21 selekcija = amateri?zgembo89 je napisao/la:i onda posle ga poziva Jagodic da igra sa amaterima..
Onda smo iz amatera dobili Džeku, Salihovića, Ibiševića...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Principatus
- Kontakt:
Izvor za interes Chelsea i Bundesligasa za Prcica je ovaj: http://www.fotbolltransfers.com/site/news/40747" onclick="window.open(this.href);return false;
Werder Bremen je prije dovodio nekoliko igraca naseg porijekla, isto zato sto im je Scout bio Husnija Fazlic.
On to vise nije, vjerovatno zbog godina.
Werder Bremen je prije dovodio nekoliko igraca naseg porijekla, isto zato sto im je Scout bio Husnija Fazlic.
On to vise nije, vjerovatno zbog godina.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Samo ne znam šta bi Chelsea radio sa njim. U21 tim ili Vitesse, mislim da treće ne postoji.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea je kupio igraca Hajduka Pasalica koji nije bolji od Prcica makar nije dokazaniji sto ne bi i Prcica. Samo povezivanje sa takvim gigantom je nestvarno. Onaj PSG sto je Prcicev klub imao na konopcima je lani Dinamu uvalio 7 komada u sred Zagreba. Ne treba tog momka ponizavati pogledajte onu njegovu loptu u zacetku akcije iz koje je pao gol u toj utakmici i vidjet ces da taj mali ima znanje za najvece domete.Virtu4l je napisao/la:Samo ne znam šta bi Chelsea radio sa njim. U21 tim ili Vitesse, mislim da treće ne postoji.
pa i Pašalićče u Vitese, u najbolje slučaju.Uostalom, i Hodžić je Liverpulov. Mislim da ne pričamo neke poznate stvari.dubrovnik je napisao/la:Chelsea je kupio igraca Hajduka Pasalica koji nije bolji od Prcica makar nije dokazaniji sto ne bi i Prcica. Samo povezivanje sa takvim gigantom je nestvarno. Onaj PSG sto je Prcicev klub imao na konopcima je lani Dinamu uvalio 7 komada u sred Zagreba. Ne treba tog momka ponizavati pogledajte onu njegovu loptu u zacetku akcije iz koje je pao gol u toj utakmici i vidjet ces da taj mali ima znanje za najvece domete.Virtu4l je napisao/la:Samo ne znam šta bi Chelsea radio sa njim. U21 tim ili Vitesse, mislim da treće ne postoji.
Nego, Prciću sve najbolje u karijeri, sa željom da uspije i da bude oslonac naše reprezentacije. Ali u ovom trenutku on jednostavno nije toliko važan koliko mu ovdje neki pridaju pažnje.
Imate li kakve info, kako se Džeko osjeća, sekira li ga ko, budi li dijete Pjanu u noći, u kakvim je odnosima Bega sa hanumom, je li Vedo tužan zbog klupe itd (malo karikiram, namjerno).....ali ako pričamo u kontekstu svjetskog, onda su ovo važnija pitanje od Prcića i Bunoze.
U ponedeljak pape objavljuje spisak, i kakav god bude, nama je stati iza spisak i igrača koji budu na njemu. Bit će vremena da mu mater....u gorem slučaju, ili ga slavimo u boljem slučaju, ali sada.......zaista je deplasirano pričati i o Priciću i o Bunozi i inom.......