Edin TM87 je napisao/la:City - Orasje? Nisam znao da su i to dogovorili.Colo Colo je napisao/la:Džeko večeras zabija labudovima
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
a ja vidim da tebi ironija nije jaca stranaColo Colo je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:City - Orasje? Nisam znao da su i to dogovorili.Colo Colo je napisao/la:Džeko večeras zabija labudovima![]()
![]()
vidim da ti engleski nije jača strana
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la: a ja vidim da tebi ironija nije jaca strana
J e beeeeeeeeš ironiju bitno je da ga Džeko zabije,mada neće biti lagano ovi velšani zeznuti pravo.
Ma kakvi Velsani, Dzeko veceras zabija labudovima sa Save!Colo Colo je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: a ja vidim da tebi ironija nije jaca strana
J e beeeeeeeeš ironiju bitno je da ga Džeko zabije,mada neće biti lagano ovi velšani zeznuti pravo.
Misljenja sam da je neophodno da zabije veceras, i da pokaze zavidan nivo igre i spremnosti. Iz prostog razloga sto mu je konkurencija velika (i Tevez je sad' tu, iako mislim da ce on napustiti Etihad), Aguero je sasvim sigurno spreman, a i Balo je tu. Bitno je da sebi vecerasnjom igrom osigura prvih 11 za naredni mec, i onda polahko.
Nekako mi se cini da ce Mancini u narednim mecevima forsirati igru sa 2 napadaca, ako je zakljuciti po zadnjim odigranim tekmama...
U svakom slucaju, s nestrpljenjem ocekujem vecerasnji mec, i iskreno se nadam da se nas sve Edin zadovoljiti igrom!
Nekako mi se cini da ce Mancini u narednim mecevima forsirati igru sa 2 napadaca, ako je zakljuciti po zadnjim odigranim tekmama...
U svakom slucaju, s nestrpljenjem ocekujem vecerasnji mec, i iskreno se nadam da se nas sve Edin zadovoljiti igrom!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzeko je koliko toliko zavrijedio postovanja u onoj tekmi sa Unitedom, tako da sam siguran da ce biti u prvom planu Manciniju u narednih nekoliko kola.
Na njemu je sad da opravda to postovanje i svo ce biti zadovoljni od uprave Citya pa da BH navijaca.
Na njemu je sad da opravda to postovanje i svo ce biti zadovoljni od uprave Citya pa da BH navijaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kad je tekma?Edin TM87 je napisao/la:Ma kakvi Velsani, Dzeko veceras zabija labudovima sa Save!Colo Colo je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: a ja vidim da tebi ironija nije jaca strana
p.s. ja sam plako od smjeha kkad onaj komentator izvjestava dok je orasje bilo u PL,
Tekma je u 9.armin dju je napisao/la:p.s. ja sam plako od smjeha kkad onaj komentator izvjestava dok je orasje bilo u PL,bilo je to zlatno doba čoškovića
[youtube][/youtube]
- Principatus
- Kontakt:
Kao da cita bajku za malu djecu. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne znam bas da li ce samo zbog one tekme s Unitedom biti siguran u nekoliko kola. Mislim da, samo na osnovu te tekme, nece steci toliki kredibilitet.Omerbavarac je napisao/la:Dzeko je koliko toliko zavrijedio postovanja u onoj tekmi sa Unitedom, tako da sam siguran da ce biti u prvom planu Manciniju u narednih nekoliko kola.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Bravo za HusicaEdin TM87 je napisao/la:Tekma je u 9.armin dju je napisao/la:p.s. ja sam plako od smjeha kkad onaj komentator izvjestava dok je orasje bilo u PL,bilo je to zlatno doba čoškovića
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamo oko 2:30 govori "Uslijedio je prekid usljed vandalizma gostujucih IGRACAEdin TM87 je napisao/la:Tekma je u 9.armin dju je napisao/la:p.s. ja sam plako od smjeha kkad onaj komentator izvjestava dok je orasje bilo u PL,bilo je to zlatno doba čoškovića
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, vratimo se mi Dzeki, nadam se dobrom nastupu veceras od njega i aBd golu
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
On i jeste sa radija 
Ma znam da jeste, ne znam ko mu dade da komentarise na TV-uColo Colo je napisao/la:On i jeste sa radija
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Hart, Richars, Lescott, Kompany, Clichy, de Jong, Barry, Yaya, Silva, Johnson, Dzeko
i to sa PENALTIKA !Edin TM87 je napisao/la:Ma kakvi Velsani, Dzeko veceras zabija labudovima sa Save!Colo Colo je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: a ja vidim da tebi ironija nije jaca strana
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
jao na cityevoj fb stranici svaki drugi komentar na sastav "where's aguero" ..mancini nije normalan.. igra protiv swansea i ovako defanzivna taktika
ajd makar dobra sansa da dzeko zacementira svoje mjesto u prvih 11 
ser del barça es el millor que hi ha !
- Der_Bomber
- Kontakt:
Interesantno. Dzeko jedino moze protiv male ekipe: :S
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... 28396.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da će zabit većeras
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... 28396.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
E jel' ima gdje na TV-u..?
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Jest,posebno protiv maleckog Intera i kepeca M.U.Der_Bomber je napisao/la:Interesantno. Dzeko jedino moze protiv male ekipe: :S
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Goalgetter i 28 gostiju.