FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 19 jul 2016, 21:29

Helem, meni je krivo kad skontam sta smo mogli postati i kad vidim sta smo danas.
Zalosno je da nismo iskoristili situaciju koju smo imali. Ovako nas handre ekipe koje su bili u slicnim **** kao i mi, a koje se nisu prodale.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jul 2016, 21:31

Nema potrebe ništa ovdje svoditi na ličnu osnovu, svi ste vi svoji ljudi, živite svoje živote, imate svoje stavove, treba samo malo više uzajamnog poštovanja i argumenata. Bez argumenata nema priče smislene. Popravila se dosta tema sa hilmom.

Predviđam sastav za derbi Pavlović Kadušić Mihojević Novaković Almir Bekić Sarić Rustemović Ćetković Duljević Crnkić Benko /Ahmetović.

Ne loše.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 jul 2016, 21:34

FrancescoTotti je napisao/la:Pa @unbx brate sta ocekivat od navijaca koji sebi za pravo daju da kazu da su veci navijaci od nekog drugog jer su toboze oni bili na nekoj utakmici a ovaj drugi nije.. Meni je to 'ko je veci navijac' generalno glupa prica ali eto u nedostatku ozbiljnih argumenata pojedini se hvataju toga.
Ma nema tu puno filozofije, ko god se busa u prsa sa svojim navijačlukom, taj navija za sebe a ne za klub. Kad se nešto/neko voli, onda se voli, a ne priča se o tome.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 19 jul 2016, 21:35

Da ga hoće Leon zavući.....kakav bi to oproštaj bio :tokralju:
" srce na teren i pamet u glavu "

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 19 jul 2016, 21:36

jurisicduska je napisao/la:Nema potrebe ništa ovdje svoditi na ličnu osnovu, svi ste vi svoji ljudi, živite svoje živote, imate svoje stavove, treba samo malo više uzajamnog poštovanja i argumenata. Bez argumenata nema priče smislene. Popravila se dosta tema sa hilmom.

Predviđam sastav za derbi Pavlović Kadušić Mihojević Novaković Almir Bekić Sarić Rustemović Ćetković Duljević Crnkić Benko /Ahmetović.

Ne loše.

Mihijevic nece igrati,povrjedzen i mislim da ce Hodzic poceti umjesto Kadusica ,ostalo je to to
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 19 jul 2016, 21:36

Ja cu plakat ko malo dijete na benkinom oprostaju

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 19 jul 2016, 21:38

prdimahovina je napisao/la:Da ga hoće Leon zavući.....kakav bi to oproštaj bio :tokralju:

Sto se mene tice nek bude autogol,nek bude iz apsolutnog ofsajda,nek ga da Rustemovic,nebitno samo da dobijemo :pray:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jul 2016, 21:38

Ne zelim i necu nikad shvatiti blacenje, pljuvanje, itd.. A to upravo radi evander, dakle to nije kritika to je blacenje.

TI evandere OMALOVAZAVAS igrace FKS koji ce ti sutra mozda donijeti srecu, mozda ne i ti nikad neces osjetiti slast pobjede ko oni koji su bili uz ekipu i dok je dobro i dok je lose.
Ti si osoba koja ce kad zagusti umjesto da pruzi ruku, zabosti noz u ledja.
Tvojih 5 minuta je doslo, a bgmi ABD os subote ce i proci.

Nekad covjek i kaze sto ne misli, jbga povuce ga nesta pa i lane, yebe, svasta nesta, al to sutradan i prodje.. al ti konstantno potcjenjujes igrace FKS, a to ne radi pravi navijac FKS.

Zapamti, taj igrac kojeg omalovasavas moze ti sutra donijeti pravu radost(ako si fkt navijac sarajeva)

Najgore od svega sto nisi jedini...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2016, 21:40

Mihojević je valjda povrijeđen, upitan za derbi.

Nekako imam osjećaj da pred ovaj derbi nema one prave atmosfere, ni kod jednih ni kod drugih. Valjda nam je malo čudno što se susrećem u prvom kolu. Mislim da je ovo prvi put u historiji da se sastajemo na početku prvenstva. Neka me neko ispravi ako griješim.

Niko ne treba da napusti forum,s amo neka svoj stav brani argumentima, bez vrijeđanja.
Ja ovom prilikom opet pozivam forumaša @PitarBordo da se vrati pisanjem na forumu.

Vrijeđanje ja neću dpustiti više, a za oftopičenje imate temu.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 jul 2016, 21:41

Zipe ti si optimist bez pokrića.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jul 2016, 21:46

Ja cu uvijek biti optimista, bilo pokrica il ne. Kad nesta volis uvijek ces se nadati najboljem, pa makar ne bilo nikakve osnove.
A necu sutiti i mirno gledati kako se neduzni igraci omalovazavaju. Mi igramo dervi za 3 dana i moramo raspravljati ko je pljuvac a ko optimista bez pokrica.. Umjesto da lijepimo klipove, lozimo se izmedju sebe, da malo dignemo atmosferu, mi bas suprotno radimo..

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 19 jul 2016, 21:49

hilmo je napisao/la:Mihojević je valjda povrijeđen, upitan za derbi.

Nekako imam osjećaj da pred ovaj derbi nema one prave atmosfere, ni kod jednih ni kod drugih. Valjda nam je malo čudno što se susrećem u prvom kolu. Mislim da je ovo prvi put u historiji da se sastajemo na početku prvenstva. Neka me neko ispravi ako griješim.

Niko ne treba da napusti forum,s amo neka svoj stav brani argumentima, bez vrijeđanja.
Ja ovom prilikom opet pozivam forumaša @PitarBordo da se vrati pisanjem na forumu.

Vrijeđanje ja neću dpustiti više, a za oftopičenje imate temu.
Igrali smo jos jednom u prvom kolu nemogu se tacno sjetit al poslje rata sigurno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 jul 2016, 21:51

Zipe što su igrači nedužni?Jel to oni trebaju igrati za FKS bez ikakve brige o rezultatima...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 19 jul 2016, 21:52

Zip je napisao/la:Ja cu uvijek biti optimista, bilo pokrica il ne. Kad nesta volis uvijek ces se nadati najboljem, pa makar ne bilo nikakve osnove.
A necu sutiti i mirno gledati kako se neduzni igraci omalovazavaju. Mi igramo dervi za 3 dana i moramo raspravljati ko je pljuvac a ko optimista bez pokrica.. Umjesto da lijepimo klipove, lozimo se izmedju sebe, da malo dignemo atmosferu, mi bas suprotno radimo..
Ma kod nas nikad umjereno, ili se setamo ligom ili se borimo za opstanak :lol:

Jedino nisam bio optimista pred sezonu 2013-14, u ostalim sam uvijek bio :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jul 2016, 21:53

Majkl je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Nema potrebe ništa ovdje svoditi na ličnu osnovu, svi ste vi svoji ljudi, živite svoje živote, imate svoje stavove, treba samo malo više uzajamnog poštovanja i argumenata. Bez argumenata nema priče smislene. Popravila se dosta tema sa hilmom.

Ne loše.

Mihijevic nece igrati,povrjedzen i mislim da ce Hodzic poceti umjesto Kadusica ,ostalo je to to
Mora igrati jedan u 21 Zorica. Dakle il Mihojević il Kadušić.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jul 2016, 21:53

Nova sezona, nova nafaka.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2016, 21:54

jurisicduska je napisao/la: Mora igrati jedan u 21 Zorica. Dakle il Mihojević il Kadušić.
Ide Anes na desetku :kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 jul 2016, 21:54

Ja sam također bezuslovni optimista, i uvijek se nadam dobrome, što ne znači da nisam svjestan i ne vidim stvari oko sebe. Potpuno sam svjestan da pod ovim okolnostima mi ne možemo naprijed, unatoč mom silnom optimizmu. Ono čemu se nadam je da će doći bolji dani za naš klub. Svi mi željno iščekujemo da nam klub izađe iz sivila, pa koliko god vam to suludo zvučalo, i Evander bi isto tako bio najsretniji na svijetu kad bi se to dogodilo. Ovaj njegov silni revolt koji graniči sa hiperbolom, a ipak to nije, samo je plod ogromne želje da se trgnemo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jul 2016, 21:59

hilmo je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la: Mora igrati jedan u 21 Zorica. Dakle il Mihojević il Kadušić.
Ide Anes na desetku :kafa:
Da se ja ko nešto pitam desna strana bi bila Hodžić Anđušić. Pa polakice.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2016, 22:10

Samo da je Said spreman za svih 90...

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.