Safet Sušić - Pape

samoposteno
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la samoposteno » 20 dec 2013, 22:43

adal je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:zaista mi nije jasno kako moze izjaviti da mu trenutno Dilaver ne treba,a svi znamo da smo na poziciji desnog beka itekako ugrozeni,nije valjda da misli kako Vrsajevic uspjesno moze nadomjestiti neigranje Mujdze!? ili izjava u vezi Salatica,da je kao za njega prvi put cuo,hm pa nije valjda da u Zahirovuci ili penzioneru Rahimicu vidi igrace koji mogu igrati najugrozeniju poziciju u nasem timu a to je zadnji vezni!? Salatic kao najbolji igrac na toj poziciji u jakoj Svicarskoj ligi sigurno je trenutno najbolje rjesenje za tu poziciju u nasoj reprezentaciji,ali eto selektorova je zadnja...kako god odluci ja ga podrzavam,ali zaista treba bas imati petlju pa ignorisati igrace kvaliteta Dilavera,Salatica a na njihove pozicije pozvati Vrsajevica ili Zahirovica kao bolje opcije!? to mi je bas neshvatljivo.....
A maloga M. Besica i ne spominje ne poznaje ni njega a Salatica nije cuo ....Da bi poveo ono malo **** od brata!!!

Safete ti si **** od covijeka ako to uradis !!!!
a koga bi ti al iskreno prije zvao svog bratica ili nekog tamo salatica sto se 28 godina sliko u dresu srbije i sad se nudi nama da bi ispunio svoj djecacki san koji mu se izgleda nece nikad ispunit

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 dec 2013, 23:21

Citajuci sta susic izjavljuje ja se fakat zapitam jel taj covjek normalan... Cuj netreba nam dilaver koji igra ligu prvaka ali zato nam treba avdija kojem je vrhunac karijere osrednji klub slovacke lige... Nezna za salatica,nepratibesica,nezna za maria vrancica I eto tino susic kao prvotimac hajduka ce da dobije poziv a jedan sanjin prcic koji igra u 5 puta jacoj ligi nece..e moj safete koja si ti rinaka od trenera... Ako ovaj uhljup uradi ono sto je naumio osramotit cemo se pred svijetom samo tako...tada ce svima biti jasno da smo u ubjedljivo najlosijoj grupi u kvalifikacijama samo pukom srecom bili prvi...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 dec 2013, 00:03

bagrcavi je napisao/la:Vi prvi put čuje te za tog Saletića i neznam te još neke igrače koje spominje te taj neki Dilaver ko je njega prije gledao nemoj te glumi ti da ste prati li Austrisku ligu prije?
Tino je naj bolji igrač Hajduka i prije nego što napiše te nešto pogledaj te kako on igra.
Svi se igra te selektora i da pozove mo sve igrače koje hoće te opet vi vam falio neko. Samo naprjed selektore ne slušaj nikoga. :!:
Bagrcavi druze zasto mucas?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 dec 2013, 00:05

gruezi je napisao/la:Citajuci sta susic izjavljuje ja se fakat zapitam jel taj covjek normalan....
Jeste on normalan, on je samo ultrakonzervativni hardliner, tako da me ne cudi nista vise.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 dec 2013, 00:09

DonCorleone je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Vi prvi put čuje te za tog Saletića i neznam te još neke igrače koje spominje te taj neki Dilaver ko je njega prije gledao nemoj te glumi ti da ste prati li Austrisku ligu prije?
Tino je naj bolji igrač Hajduka i prije nego što napiše te nešto pogledaj te kako on igra.
Svi se igra te selektora i da pozove mo sve igrače koje hoće te opet vi vam falio neko. Samo naprjed selektore ne slušaj nikoga. :!:
Djeluje li ti poznato? Na svakoj stranici ove, a i ostalih tema na ovom pdf-u imaš skoro identičan post jednog forumaša :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 dec 2013, 00:21

bagrcavi je napisao/la:
Djeluje li ti poznato? Na svakoj stranici ove, a i ostalih tema na ovom pdf-u imaš skoro identičan post jednog forumaša :mrgreen:
Vjerovatno harishp :D .

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 21 dec 2013, 00:43

samoposteno je napisao/la:
adal je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:zaista mi nije jasno kako moze izjaviti da mu trenutno Dilaver ne treba,a svi znamo da smo na poziciji desnog beka itekako ugrozeni,nije valjda da misli kako Vrsajevic uspjesno moze nadomjestiti neigranje Mujdze!? ili izjava u vezi Salatica,da je kao za njega prvi put cuo,hm pa nije valjda da u Zahirovuci ili penzioneru Rahimicu vidi igrace koji mogu igrati najugrozeniju poziciju u nasem timu a to je zadnji vezni!? Salatic kao najbolji igrac na toj poziciji u jakoj Svicarskoj ligi sigurno je trenutno najbolje rjesenje za tu poziciju u nasoj reprezentaciji,ali eto selektorova je zadnja...kako god odluci ja ga podrzavam,ali zaista treba bas imati petlju pa ignorisati igrace kvaliteta Dilavera,Salatica a na njihove pozicije pozvati Vrsajevica ili Zahirovica kao bolje opcije!? to mi je bas neshvatljivo.....
A maloga M. Besica i ne spominje ne poznaje ni njega a Salatica nije cuo ....Da bi poveo ono malo **** od brata!!!

Safete ti si **** od covijeka ako to uradis !!!!
a koga bi ti al iskreno prije zvao svog bratica ili nekog tamo salatica sto se 28 godina sliko u dresu srbije i sad se nudi nama da bi ispunio svoj djecacki san koji mu se izgleda nece nikad ispunit
Ako mene pitas M. Besica koji je vec igro i proglasen igracem godine u Madjarskoj ligi.....a kakav je to selektor kad nije cuo za igraca koji nam treba na toj poziciji i igra je godinama da nepricam sad o momcima koji su uzeli drugu repku zato sto ih niko nije zvao ima ih dosta.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 21 dec 2013, 00:49

Jak tim Hajduk... Malo jaci od naseg Olimpika ...Hrvatska liga malo jaca od nase..Zaboravite stare uspomene Hajduk, Zvijezda ,Partizan i Dinamo to su sad samo nizerazredni klubovi koji vec decenijama nisu nista uspjeli da urade u Evropskom takmicenju.Sama cinjenica da je Maribor se prije njih pojavio u ligi sampiona..apsurd pricat dalje.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2013, 00:49

Sviju mi ovaj Susic konta da ce se utorkom i petkom u avazovom sportu javljati potencijalni reprezentativci, i govoriti: "Safete, evo javljam ti se, pozovi me". Pa valjda vi selektore trebate imati svoj skauting tim i svoje ljude koji ce vas informisati o svim igracima na svijetu koji mogu igrati za nas, a pogotovo ako se isticu u svojim klubovima. Vase je onda da nazovete i popricate sa tim igracima, a ne da se ljudi sami pozivaju po novinama. I jos jedna stvar, prije godinu-dvije kada bi neki igrac rekao "Da, odazvao bih se selektoru" bio bi hvaljen, a samo je odgovorio novinaru na pitanje, a sad mi kobajagi putnici za Brazil odyebavamo sve redom, sreca eto imamo roster od 23-4 igraca a pola od njih se svakodnevno kritikuju i pljuju.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 21 dec 2013, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 dec 2013, 00:50

gruezi je napisao/la:Citajuci sta susic izjavljuje ja se fakat zapitam jel taj covjek normalan....
Jeste on normalan, on je samo ultrakonzervativni hardliner, tako da me ne cudi nista vise.
Ma on je jednostavno glup covjek. Dobar je on, ali je glup k'o tocak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 dec 2013, 00:53

tako je Elegant :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 dec 2013, 01:00

legenda reala je napisao/la:

I onaj maksuzbaksuz nije daleko od ovoga :lol: .

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 21 dec 2013, 01:01

gruezi je napisao/la:Citajuci sta susic izjavljuje ja se fakat zapitam jel taj covjek normalan... Cuj netreba nam dilaver koji igra ligu prvaka ali zato nam treba avdija kojem je vrhunac karijere osrednji klub slovacke lige... Nezna za salatica,nepratibesica,nezna za maria vrancica I eto tino susic kao prvotimac hajduka ce da dobije poziv a jedan sanjin prcic koji igra u 5 puta jacoj ligi nece..e moj safete koja si ti rinaka od trenera... Ako ovaj uhljup uradi ono sto je naumio osramotit cemo se pred svijetom samo tako...tada ce svima biti jasno da smo u ubjedljivo najlosijoj grupi u kvalifikacijama samo pukom srecom bili prvi...
ko su Salatic i Vrancic? ovaj drugi je cini mi se debitov'o za repku, i ti u Dablinu protiv Irske ako se ne varam. Prcic definitivno zasluzuje poziv kao i Tino Sven Susic koji je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) igrac Hajduka ove sezone, te Avdija koji ce nadam se napokon zaspit usta kriticarima.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2013, 01:02

legenda reala je napisao/la:

I onaj maksuzbaksuz nije daleko od ovoga :lol: .
A maksuz je legenda covijek

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2013, 01:06

Kaunas je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Citajuci sta susic izjavljuje ja se fakat zapitam jel taj covjek normalan... Cuj netreba nam dilaver koji igra ligu prvaka ali zato nam treba avdija kojem je vrhunac karijere osrednji klub slovacke lige... Nezna za salatica,nepratibesica,nezna za maria vrancica I eto tino susic kao prvotimac hajduka ce da dobije poziv a jedan sanjin prcic koji igra u 5 puta jacoj ligi nece..e moj safete koja si ti rinaka od trenera... Ako ovaj uhljup uradi ono sto je naumio osramotit cemo se pred svijetom samo tako...tada ce svima biti jasno da smo u ubjedljivo najlosijoj grupi u kvalifikacijama samo pukom srecom bili prvi...
ko su Salatic i Vrancic? ovaj drugi je cini mi se debitov'o za repku, i ti u Dablinu protiv Irske ako se ne varam. Prcic definitivno zasluzuje poziv kao i Tino Sven Susic koji je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) igrac Hajduka ove sezone, te Avdija koji ce nadam se napokon zaspit usta kriticarima.
Jedno mi nije jasno, po nasim komentarima vec 10 godina uvijek je nas igrac najbolji u Hajduku (Ibricic to i jeste bio, on je izuzetak), ali u tom kontekstu su se spominjali Damjanovic, pa Hrgovic, evo sad Susic, i uvijek bar dva igraca iz Hajduka iz njihovih generacija koja niko ne spominje a koji nisu Bosanci se prodaju za vece pare i u jace lige i klubove :? :lol:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2013, 01:10

J.E.B.O te zivot koji pljuvaci Safeta pa jel vas imalo stid ! Jedini koji nas odveo na veliko takmicenje je naj gori na svijetu i treba ga lincovat! Svi vi pljuvaci (anonimusi) koji se krijete iza nickova brate javite se u savez i iznesite svoje misljenje vjerujem da ce vas rado saslusati jer u ovoj zemlji je postala nestasica humorista ! Lako je smridit na forumu pa iako pogrijesis sutis 10 dana i svi zaborave al treba imati M.U.D.A pa izaci sa misljenjem javno sa potpisom! Svaka cast na svacijem misljenju al hvala bogu pa to ne pije vode! Nevjerovatno koji smo mi stratezi na forumu a krijemo se iza kojekakvih imena ! Dajte otkrite se pa da gazimo sve u Brazilu! Ljudi koji su iznijeli teret kvalifikacija su smece i trebamo mijenjati ekipu SMIJESNO U NAJMANJU RUKU ! Dajte jednog igraca koji je vrijedan spomena i da je bolji od postojecih na poziciji koju predlazete al argumentovano!
PS: Sta bi bilo da se nismo kvalifikovali nesmijem ni zamislit! Bravo nezahvalnici bravo !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2013, 01:11

Kvota je napisao/la:J.E.B.O te zivot koji pljuvaci Safeta pa jel vas imalo stid ! Jedini koji nas odveo na veliko takmicenje je naj gori na svijetu i treba ga lincovat! Svi vi pljuvaci (anonimusi) koji se krijete iza nickova brate javite se u savez i iznesite svoje misljenje vjerujem da ce vas rado saslusati jer u ovoj zemlji je postala nestasica humorista ! Lako je smridit na forumu pa iako pogrijesis sutis 10 dana i svi zaborave al treba imati M.U.D.A pa izaci sa misljenjem javno sa potpisom! Svaka cast na svacijem misljenju al hvala bogu pa to ne pije vode! Nevjerovatno koji smo mi stratezi na forumu a krijemo se iza kojekakvih imena ! Dajte otkrite se pa da gazimo sve u Brazilu! Ljudi koji su iznijeli teret kvalifikacija su smece i trebamo mijenjati ekipu SMIJESNO U NAJMANJU RUKU ! Dajte jednog igraca koji je vrijedan spomena i da je bolji od postojecih na poziciji koju predlazete al argumentovano!
PS: Sta bi bilo da se nismo kvalifikovali nesmijem ni zamislit! Bravo nezahvalnici bravo !
Tu smo da iznosimo misljenja ;)

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2013, 01:19

Misljenja da al pjuvanje je krajnje bezobrazno!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2013, 01:21

Kvota je napisao/la:Misljenja da al pjuvanje je krajnje bezobrazno!
Ako je neko nesto slagao, ti reci ;)

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 21 dec 2013, 01:25

Ako se pozove Dilaver, nasa desna strana ce zatvoriti i Ronalda ako treba, Riberija ce uvijek otresati. Ako se pozove Salatic i Besic protivnik nece nista moci uciniti u veznom redu. Ako se pozove Cocalic, Arslanagic, Hadzic, Dilaver, Salatic, Besic, Hrgotoa, Susic, Prcic, Mahmutovic, Muslimovic nasa reprezentacija ce dobijati utakmice i bez odigrane partije, protivnik ce predavati utakmicu i mi cemo pobjedjivati 3:0. Mi cemo osvojiti prvenstvo a necemo ni zaigrati ni minute. Protivnik ce se usrati od kvaliteta naseg tima, sve zahvaljujuci forumskom analiziranju i taktiziranju koje je Susic poslusao.
Ako Susic ne pozove navedene igrace i svakog narednog koji se pomene u medijima mi cemo gubiti gore nego Zair od Jugoslavije, protivnik ce imati laksi trening sa nama. Mesi ce snimati reklame za vrijeme utakmice. Osramoticemo se pred cijelim svijetom, bit cemo tema svjetske šprdancije na internetu i sve to ce se dogoditi ako Susic ne bude sluso druge i ako ne uvazi misljenje uvazenih forumskih, a i medijskih strucnjaka za fudbal koji fudbal imaju u malom prstu.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 8 gostiju.