Mozda dodje, a mozda i ne dodje. Znat ce se sve u narednim danimajoker90 je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:A mozdaaaa i ne radiiiiiMajkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Ima li najava, ko pocinje u napadu Benko ili Ahmetovic?
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Benko počinje, a možda i ne počinje.Evander je napisao/la:Ima li najava, ko pocinje u napadu Benko ili Ahmetovic?
Benko, 99,9%Evander je napisao/la:Ima li najava, ko pocinje u napadu Benko ili Ahmetovic?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Cekajte ba da Hurta skonta sta mu se desava sa ekipom
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
A mozda nikad ne skonta 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Toni Tipurić je stoper koji dolazi u Sarajevo.Majkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.
Haj bar su nam visoki stoperiSheyi je napisao/la:Toni Tipurić je stoper koji dolazi u Sarajevo.Majkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ima da se Benko oprosti od Sarajeva kao i Stojcev, nekim eurogolom za pobjedu.
J*** TE ZELJO! **** ZELJU MALENOG! 
Ma Benko pocinje 100 %, ne brinite se
Ma Benko pocinje 100 %, ne brinite se
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Danas pocni sa prvim apaurinom, po onom mom receptu sto ti dadoh!pasica je napisao/la:A mozda nikad ne skonta
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma imam osjećaj da niko neće otići, možda Duljevic ako se dogovore... Bar se nadam..
Sabrine mi moje!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Dovedite bar jednog stopera, ako nema niko kvalitetan, dovedite nekog prosječnog jer i takav igrač će nam biti od velike koristi.
Usitnilo, još malo, ajmooooo plavi alee...
Usitnilo, još malo, ajmooooo plavi alee...
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 21 jul 2016, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ne izgleda lose ovaj Tipuric,s Mihom bi to ipak mogao biti zadovoljavajuci stoperski tandem
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tipuric- Husaricev mali 
Nego, šta će oni s ovim dresovima? Hoće li ih nekome donirati ili će ih prodavati po realnoj cijeni (19, 90 KM)?
http://fanshop.fcsarajevo.ba/shop/tag/dresovi
http://fanshop.fcsarajevo.ba/shop/tag/dresovi
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sa kimeMajkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.
SRETAN BROJ - 1725
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Što se tiče Husarinih stopera, jedino Bonući dolazi u obzir 
Kad sam rekao da je Toni u igri i da cekamo drugog stopera kaze "Avdic" da ja pricam glupost.