Hvala Bati, živ i zdrav bio.BatistutA19 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:10Sretan cestit Bozic svim navijacima Celika i svim navijacima u BiH koji slave .
Odlasci dolasci cu komentirat kad bude okoncano sve a Masic treba Celiku i najvise bi guro Ahmetspahica uz njeg a Karicu ne znam ni dokad ugovor i sa njim zavrsavat .Sto se tice Sarica ocekivo sam puno vise tako i mogo je ostat u ovakvom Celiku a i kad je otiso nece on falit.
Vidjet cemo roster za proljece pa onda pricat a do tad odmorit od Celika.
Ovo ostalo sto pisete, nijedan me klub novi ne zanima ovi tzv OKK i slicni i nikad nikog necu gledat taman kad bi igro Euro ligu a tako u svim sportovima.Tako nedo bog da je novi neki Celik u nogometu ne bi nikad otiso na utakmicu prije bi za Sarajevo i Zelju navijo nego za neki novi NK Celik ali hvala prvo bogu pa NGG,Robiji i svim navijacima Celika koji to nisu dozvolili...
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Tako je Bati gospodineBatistutA19 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:10Sretan cestit Bozic svim navijacima Celika i svim navijacima u BiH koji slave .
Odlasci dolasci cu komentirat kad bude okoncano sve a Masic treba Celiku i najvise bi guro Ahmetspahica uz njeg a Karicu ne znam ni dokad ugovor i sa njim zavrsavat .Sto se tice Sarica ocekivo sam puno vise tako i mogo je ostat u ovakvom Celiku a i kad je otiso nece on falit.
Vidjet cemo roster za proljece pa onda pricat a do tad odmorit od Celika.
Ovo ostalo sto pisete, nijedan me klub novi ne zanima ovi tzv OKK i slicni i nikad nikog necu gledat taman kad bi igro Euro ligu a tako u svim sportovima.Tako nedo bog da je novi neki Celik u nogometu ne bi nikad otiso na utakmicu prije bi za Sarajevo i Zelju navijo nego za neki novi NK Celik ali hvala prvo bogu pa NGG,Robiji i svim navijacima Celika koji to nisu dozvolili...

Samo likČe iz 45'

Sretan Božić forumašima koji slave
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ode Salkan
Hajd jos Karic da podivljamo
Hajd jos Karic da podivljamo
Ne pitam se i ne tražim da se pitam ,ima ko se pita i čiji je to posao! Ali na kraju večinom bude kako ja pišemdinodino2019 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 08:28Da se pitas to bi mozda tako bilo. Nece biti mnogo odlazaka, a ni dolazaka mozda jedan ili dva igraca. Masic, Karic i Ahmetspahic na proljece ce dijeliti minutazu kada je u pitanju napad, Masic je prvi izbor, Karic ako bude spreman i zdrav sigurno ce imati dobru minutazu, kao i mali Ahmetspahic kojeg vecp olako treba uvoditi u prvi tim. Buduci da je Saric otisao, po toj lijevoj strani idealno bi bilo pronaci nekog igraca koji moze odigrat lijevo krilo, ali i lijevog beka, buduci da je Arnautovic bio los proslu polusezonu i treba mu konkurencijazamorano je napisao/la: ↑25 dec 2023, 07:31Samo da se citiramzamorano je napisao/la: ↑25 nov 2023, 05:55Čestitke na pobjedi!!! Prva GLEDLJIVA utakmica i vidi se neki novi rukopis Damjanoviča. Polusezona nije loša ali se trebalo završiti na nekih 25 bodova al eto. Daleko največe ublehe polusezone su bili Duvnjak i Žuna,sreča oba su bivša i nevratili se više nikad u Čelik mrš obojici!!! Največi napredak u polusezoni su napravili Begič i Tabakovič sjajno su iskoristili minutažu! Najbolji igraci standardno su bili Durmo i Sivac. Vecinom dobri Vardo,Bajramovic,Isakovic,Masic.Durmis...Solidni Medjuselac,Arnautovic,Saric,Mehic...Ne racunam povredjene Karalica i Horica...Otjerat odmah Karica,Salkanovica,Pehilja,Salcinovica,cak i Sarica zbog sebicnosti i kurcobolje najvise,na ljeto obavezno razduziti Isakovica. Publika,uprava,Robijaši daleko iznad nivoa igrača al opet treba i podržat momke poput Ahmetspahica,Behadarevica,Hodzica! Sve u svemu neka je kraj konacno al misljenja sam da se trebalo klepit 25 bodova!Saric ode hajmo sad sljedeci Karic jer je to momak stvarno zaslužio da se nabije nogom iz kluba! Isakovic nek spakuje kofere do ljeta ,Salcinovica vise niko i ne broji za tim a ova dvojica Salkanovic i Pehilj blizu su izlaznim vratima!
::::SAMO ČELIK::::
A.Mehić 
Piljug
Bronja
Hrelja
Šarić
Salkanović
Pehilj vjerovatno sljedeci
Jest Dufi ubo sa transferima svaka mu cast, niko izgleda nece Novu godinu docekat u Celikovom dresu.
Piljug
Bronja
Hrelja
Šarić
Salkanović
Pehilj vjerovatno sljedeci
Jest Dufi ubo sa transferima svaka mu cast, niko izgleda nece Novu godinu docekat u Celikovom dresu.
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 25 dec 2023, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Nije do Duvnjaka sto je Mehic pobjego na pola priprema, sto Bronja nije mogao da bude registrovan i sto je Piljug nwrusavo atmoaferu. Šaric je promasaj kao i Hrelja. Trebali su Salkanovica ostavit jos pola godine.ima 19 god mislim da ima odredjeni kvalitet. Pehilj i Setkic su sljedeci svakako su igrali besplatno
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Odlično idemo dalje, još Karić.
Ma ja nije do Duvnjakadinodino2019 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 13:51Nije do Duvnjaka sto je Mehic pobjego na pola priprema, sto Bronja nije mogao da bude registrovan i sto je Piljug nwrusavo atmoaferu. Šaric je promasaj kao i Hrelja. Trebali su Salkanovica ostavit jos pola godine.ima 19 god mislim da ima odredjeni kvalitet. Pehilj i Setkic su sljedeci svakako su igrali besplatno

U tri prijelazna roka doveo 40 igrača, 2 pojačanja samo

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Karić i Feno će predvoditi napad slavnog Čelika na proljeće

Sretan Bozic svim robovima koji slave, igracima, trenerima i nasim sugradjanima.
Evo danas se napokon uclani 130 i neki, ide to hvala Bogu dobro. Udjem dole u fan sop i dole prometno, zena ispred mene kupi dijetu za 300 km svega, svaka cast.
Bit ce i neki radova na stadionu, konacno pa sta god da se uradi dobro je, a vala neka ide i stari semafor vakat mu je.
Sretna vam i nova forumasi, robijasi i nasem likCetu da ostvari sto bolje rezultate aBd
Evo danas se napokon uclani 130 i neki, ide to hvala Bogu dobro. Udjem dole u fan sop i dole prometno, zena ispred mene kupi dijetu za 300 km svega, svaka cast.
Bit ce i neki radova na stadionu, konacno pa sta god da se uradi dobro je, a vala neka ide i stari semafor vakat mu je.
Sretna vam i nova forumasi, robijasi i nasem likCetu da ostvari sto bolje rezultate aBd
moSa likCe
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
Može li još 59 do subote, da se ponovi brojka od prošle godine

Edit: pronašao sam tačnu brojku za 2021. godinu i tada smo imali 548 članova, tako da možeš popraviti ono na prvoj stranici.
Vise fizioterapeut ima minuta od Karića.Nadam se da će se više dokazati do četr'este, kako su najavljivali da nam začepi usta.
Nije zaslužio da mu se ugovor produži nakon one sezone u drugoj ligi, ali šta je tu je sad. Ako se bude napadala PL naredne sezone, Karić, Feno i Isaković iskreno nemaju tu šta tražiti.
Pošto je cilj na proljeće sredina tabele, neka ih još jednu polusezonu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@avenija na aparatima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.