Ako planira vani ja mu zelim od srca da uspije u svojim ciljevima.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑05 maj 2023, 20:41Momka trenutno interesuje samo inostranstvo, pouzdano... Eh sad, ako misli da vani ne može iz Slobode nego iz nekog drugog kluba, mogu da razumijem da iz Slobode ode u Sarajevo, ali u Velež, e to mi nema logike nikako...LaBombonera88 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 19:01Treba vidjeti sa Mehmedovicem gdje se vidi, popricati s njim. Ako planira ici iz Slobode bolje ga prodati nego da ode dzabe kad istekne ugovor.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
-
- Kontakt:
Sutra je sve čisto, bez ikakvog puštanja, ali X2. Možete vi to ekipaaa! ❤
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Kako bih samo volio da taj momak uspije.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ne očekujem ni ja.
Njihov trener rece na press konferenciji od danas ucinit cemo sve da ih porazimo.
Odmarat ce neke igrace kako rece glavne iz odbrane mozda i Bilbiju, a on nam svaku utakmicu zabije.
Jos imamo tu franu poštenog, zato najbolje ne ocekivati nista, a ako bude i bod onda Elhamdulillah.
Frano Jelić...LaBombonera88 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:16Ne očekujem ni ja.
Njihov trener rece na press konferenciji od danas ucinit cemo sve da ih porazimo.
Odmarat ce neke igrace kako rece glavne iz odbrane mozda i Bilbiju, a on nam svaku utakmicu zabije.
Jos imamo tu franu poštenog, zato najbolje ne ocekivati nista, a ako bude i bod onda Elhamdulillah.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:

Skidam im kapu ako bar bod osvoje taj X bi nam mnogo znacio.simonknows je napisao/la: ↑05 maj 2023, 21:14Sutra je sve čisto, bez ikakvog puštanja, ali X2. Možete vi to ekipaaa! ❤
Mora biti naš neki hard core katanaćo, i neviđena sreća da nas prati, pa da bude 0-0...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
X ko kuca 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Ako je istegnuce loze, i ja vjerujem barem 2 sedmice oporavka. Ako i nema hematoma (ako su na vrijeme doktori sprijecili moguci/potencijalni nastanak), sama ruptura opet iziskuje odmor, led, istezanja, masaze i ti fazoni pa lagani trenazni proces i opterecenja. A to iziskuje ipak vrijeme, adekvatnu njegu i ono najbitnije - da se adekvatno zalijeci kako ne bi olako obnovio povredu.simonknows je napisao/la: ↑05 maj 2023, 13:42Ima istegnuće lože, 10 dana minimum bi trebao pauzirati. Ne razumijem se u to pa ne znam reći što su ga poveli, možda može ulaziti pred kraj nešto... Ili su ga radi reda poveli.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 13:40A otputovao je sa ekipom jutros? Vidjoh neki story iz autobusa kod Sulje.
@Beduin je ovdje stručnjak za te stvari![]()
Opet, zavisi sta je pregled i snimak pokazao, koji stepen povrede, ima tu masa detalja.
Ali ako je istegnuce, glupo bi ga bilo tek tako vratiti na teren.
Cesto do ovakvih istegnuca zna doci usljed promjene podloge, narocito ako je kontinuirano. A upravo ovo mi je i Vranjes govorio, kako im ne odgovara podloga gdje treniraju. Pa se onda presaltaju na onakav teren na Tusnju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma nije njemu nista, ne bi me cudilo da zaigra danas. 
Ne znam kako neko nije razmisljao da kad smo mjenjali teren, da staro busjenje prebace u kampus gdje su treninzi, ili barem neke dijelove.

Ne znam kako neko nije razmisljao da kad smo mjenjali teren, da staro busjenje prebace u kampus gdje su treninzi, ili barem neke dijelove.
-
- Kontakt:
Pobjeda danas 

-
- Kontakt:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U slučaju istog broja bodova, jel odlučuje gol razlika ili međusobni omjer? Unaprijed hvala ako neko odgovori
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Međusobnibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 11:27U slučaju istog broja bodova, jel odlučuje gol razlika ili međusobni omjer? Unaprijed hvala ako neko odgovori
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Medjusobni, a samo sa Posusjem imamo negativan omjer.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 11:27U slučaju istog broja bodova, jel odlučuje gol razlika ili međusobni omjer? Unaprijed hvala ako neko odgovori
-
- Kontakt:
Leotar i Posušje lete, mi završavamo 8.-9. 

Ja predviđam doboj i tyebinje da lete...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.