Gervinho ne ide na AKN
Chamakh is expected to represent Morocco at the Africa Cup of Nations in January and, at first glance, that would leave Wenger with only two candidates up front. But the Frenchman sees it differently.
"I feel as well that you can count Gervinho and Walcott as strikers," explained Wenger
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- guuners_4ever
- Kontakt:
Re: Arsenal
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
- guuners_4ever
- Kontakt:
dajte linkoveTeam in full: Szczesny, Jenkinson, Vermaelen, Koscielny, Andre Santos, Song, Ramsey, Arteta, Walcott, Gervinho, Van Persie (c).
Substitutes: Fabianski, Djourou, Mertesacker, Benayoun, Rosicky, Arshavin, Park.
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
by Bosco
by Bosco
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ajmo ajmo dajte linkove xD
Ovo sam htio čuti. A naročito podvučeno. I ja vjerujem u Parka maksimalno."Mislim da je bio malo zbunjen protiv Marseillea", rekao je Wenger, "Svoju pravu utakmicu je odigrao protiv Boltona, a te večeri protiv Marseillea Park je bio pod pritiskom i zbog toga je djelovao izgubljen."
"Uskoro ćete vidjeti pravog Parka, najvjerovatnije u januaru kada ću ga više koristiti. Imam puno povjerenje u njega i on će vrlo brzo pokazati kakav je zapravo igrač. Veoma je brz, inteligentan, pokretljiv i ima odličnu završnicu, a ovakve osobine nije mogao izgubiti preko noći. On će biti veoma dobar igrač za Arsenal." , završio je francuski stručnjak.
Biće ovde nečeg:
http://www.sportlemon.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.firstrowsports.tv/watch/9010 ... lbion.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://atdhenet.tv/41008/watch-arsenal-vs-west-bromwich" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... o-all.html" onclick="window.open(this.href);return false;
---------------------------Szczesny-------------------------
Jenkinson-----Koscielny--------Vermaelen------A.Santos
----------------------------Song------------------------------
----------------Ramsey------------Arteta-------------------
Walcott-------------------------------------------Gervinho
-----------------------------RvP-----------------------------
Klupa: Fabianski, Djourou, Mertesacker, Benayoun, Rosicky, Arshavin, Park.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Robiiiiiiinnnnnnnnnn!!!
al kakav pass Ramiza
svaka mu dala 
Inače u pola sata do sada igra samo Arsenal. WBA još nije šut'o na gol i čine mi se potpuno nezainteresovani za igru. Arsenal se igra sa njima i tekma uopće nije dinamična,
- frankqqqqq
- Kontakt:
VERMINATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR !
- Megamon
- Kontakt:
Bravo Vermi. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Arteta za 3:0 
- frankqqqqq
- Kontakt:
I Arteta za 3:0 rutinski nema šta 
Ma rutinski, nema sta. Pomalo monotona utakmica ali ipak, bodovi su tu.
Nova pobjeda nasih ljubimaca i jos jedno dobro izdanje. Protivnik je bio potpuno nezainteresovan za igru, tako da smo dominirali tokom cijelog susreta. RvP ponovo odigrao odlicno, gol i dvije asistencije. Arteta i Vermaelen pogodili i zaokruzili sjajne nastupe. Odbrana je ponovo licila na nesto i iz utakmice u utakmicu sve su bolji. Ovo je bila veoma vazna pobjeda, a sada idemo na pauzu i nadam se da cemo poslije nje nastaviti u ovom ritmu.
GO GUNNERS
GO GUNNERS
Eh, drugovi topničari hoćemol' da slavimo tituli na Emiratima ? 
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ako ne EPL, bit ce to il CL il FA kupArnelinho je napisao/la:Eh, drugovi topničari hoćemol' da slavimo tituli na Emiratima ?
Ma možemo mi sve tri.
Uz malo (više) sreće i LP. 
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pod ovo CL sam mislio Champions League, ne računam Carling, **** Carling 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
http://arsenalist.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Faraon iz Visokog je napisao/la:ima li ko golove
evo drug
nisam vas volio ali definitivno me kupujete svojim igrom,extra ste danas odigrali,jos gece i geri kejhil i svasta moze da bude!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.