FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šibaj kurtizane!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jel' to u potpisu staroslavenski, sjeme mu se zatrlo otjera me s faksa prije jedno 10-ak godinaHigh je napisao/la:Šibaj kurtizane!
SARAJ'VO, SARAJ'VO, TI **** KMELJU MALEN0G MALENOG PA NEKA PJEVA CIJELI STADION!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
U NOVI BOOOJJJ...
Kasno tekma, popadati cemo svi od alkohola do veceras.
Kasno tekma, popadati cemo svi od alkohola do veceras.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Osttribine
- Kontakt:
IGRAJ BORDO BIJELI !!! Neka nam je sretno veceras, moja prognoza 2:1 za nas, strijelci Radovac i Novakovic 
Bit će ovo težak dan za skupinu iz R-OH
kad zvizdan udari, na hladno
Prva ljubavi, najveća radosti! Pobjedu daj nam ti!!!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jel' to sigurica za Lavcinu Benku 
Povedi nas SVEEEEEEEEEEEE do nove pobjede LEONEEEEEEEE
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vi koji niste jučer stigli kupit karte, ne idite dole prije 13h, tek tad će se otvorit druga bilaterarnica s našim kartama. Tako reče koka u fan shopu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Tu je onaj @zukanović glavni,takav lik glavniAdo76 je napisao/la:Sta je sa FB grupom?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Nije druzesasistika je napisao/la:Tu je onaj @zukanović glavni,takav lik glavniAdo76 je napisao/la:Sta je sa FB grupom?.. Ako imaš i jednu rečenicu napisanu na forumu protiv D.S. Zukanović te izbaci iz fb grupe odmah.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne idite, sve prodato davnih dana, kaže lik u kućici.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
I opet ce pustiti 50 ulaznica i reci ce dodjite poslije 3 tad ce bitiuNbx je napisao/la:Vi koji niste jučer stigli kupit karte, ne idite dole prije 13h, tek tad će se otvorit druga bilaterarnica s našim kartama. Tako reče koka u fan shopu.
M.Delac 2
- Evolution87
- Kontakt:
Kopirajte karte 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Navodno, chip poranio pravo i uzeo top čitav. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
@joker90 nije kupio kartu za našu tribinu, pa je primoran otići na južnu tribinu Mercedes arene!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja cu biti pored one trafike na Mercedes areni!High je napisao/la:@joker90 nije kupio kartu za našu tribinu, pa je primoran otići na južnu tribinu Mercedes arene!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bit ću sa svojim džematom, pa me nemoj zaobići.joker90 je napisao/la:Ja cu biti pored one trafike na Mercedes areni!High je napisao/la:@joker90 nije kupio kartu za našu tribinu, pa je primoran otići na južnu tribinu Mercedes arene!
-
bordospartanac
- Kontakt:
Lafčina ostaje lafčina a skretničarima k.....a.muhamedhulk je napisao/la:Jel' to sigurica za Lavcinu Benku
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, napoleon72, perodeformero, ronaldo99 i 33 gosta.