FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@joker90 nije kupio kartu za našu tribinu, pa je primoran otići na južnu tribinu Mercedes arene!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja cu biti pored one trafike na Mercedes areni!High je napisao/la:@joker90 nije kupio kartu za našu tribinu, pa je primoran otići na južnu tribinu Mercedes arene!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bit ću sa svojim džematom, pa me nemoj zaobići.joker90 je napisao/la:Ja cu biti pored one trafike na Mercedes areni!High je napisao/la:@joker90 nije kupio kartu za našu tribinu, pa je primoran otići na južnu tribinu Mercedes arene!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Lafčina ostaje lafčina a skretničarima k.....a.muhamedhulk je napisao/la:Jel' to sigurica za Lavcinu Benku
Povedi nas SVEEEEEEEEEEEE do nove pobjede LEONEEEEEEEE
**** ĆEMO IM MAJKU MAJČINU !
-
bordospartanac
- Kontakt:
Na krilima hordi do nove pobjede.
Štrumfovi skidajte gaće.
Štrumfovi skidajte gaće.
Nema sjevera naseg rasprodan, moro sam kupit njihov, valjda preskocim...
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
macahz je napisao/la:Nema sjevera naseg rasprodan, moro sam kupit njihov, valjda preskocim...
Maconi, hajde s rajom, na staro mjesto.Navijači Sarajeva koji eventualno kupe ulaznice za drugi dio sjeverne tribine neće moći ući na predkontrolni ulaz za gostujuće navijače.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MRZIM ŽELJEZNIČAR!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kakva je situacija s kartama ? Dolazim na tekmu i ako nemam kartu 
Na Grbavici nema karti. Za Ferhadiju ne znam.bordobijeli je napisao/la:Kakva je situacija s kartama ? Dolazim na tekmu i ako nemam kartu
Neces moci nazalost uci na mas dio sjevera.
Kazu da se nece ni po koju cijenu pustati nasi s zelenom kartom. I zbog toga bi mozda moglo biti problema.
Al u bosni je sve moguce, pa tako ne gubi nadu
Kazu da se nece ni po koju cijenu pustati nasi s zelenom kartom. I zbog toga bi mozda moglo biti problema.
Al u bosni je sve moguce, pa tako ne gubi nadu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
95% jucer puklobordobijeli je napisao/la:Kakva je situacija s kartama ? Dolazim na tekmu i ako nemam kartu
Uzmi kartu za gurbetski dio sjevera ko ja na proslom derbiju i sjedi negdje gdje ih najmanje ima. Smrdi sve oko tebe, ali mora se odgledati tekma.bordobijeli je napisao/la:Kakva je situacija s kartama ? Dolazim na tekmu i ako nemam kartu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordospartanac
- Kontakt:
Moguće je da su sve pukle.Ako si negdje u blizini navrati provjeri to ti je sigurica dok još nije kasno. Sretno.bordobijeli je napisao/la:Kakva je situacija s kartama ? Dolazim na tekmu i ako nemam kartu
Raja sa srećom. Organizovano od početka do kraja ne nasjedati na neke gluposti.
- Evolution87
- Kontakt:
Slobodno uzimajte njihove karte. Bruku raje je vec uzelo. Ako necete da rizikujete da ulazite na nas dio sa njihovom kartom, udjite regularno na njihov i primaknite se do naseg kopa.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
bordospartanac
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Uzmi kartu za gurbetski dio sjevera ko ja na proslom derbiju i sjedi negdje gdje ih najmanje ima. Smrdi sve oko tebe, ali mora se odgledati tekma.bordobijeli je napisao/la:Kakva je situacija s kartama ? Dolazim na tekmu i ako nemam kartu
Kako im samo amaterski izgledaju ove ulaznice, toliko ruzne kao i "ograda" oko pomocnog, kakav je ono ciganluk Boze sacuvaj!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Papir obicni, ja gore karte u zivotu nisam vidio, mozda jedino ona mala iz Lukavice.Memara je napisao/la:Kako im samo amaterski izgledaju ove ulaznice, toliko ruzne kao i "ograda" oko pomocnog, kakav je ono ciganluk Boze sacuvaj!